ula_k1 17.01.03, 15:06 Świetny artykuł-dzięki za to co zrobiłeś (choć czasami mam zastrzeżenia, tym razem ukłon w Twoją stronę Robercie)...słowa dalszego uznania są zbędne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rufii Re: Piekło hipisów IP: *.stnet.pl 18.01.03, 11:28 Spoko artykuł.Ale po co Ci idol?Czy tam też znajdzie się jakiś buntownik?Ravczej nie.Tylko kolejny produkt w stylu COCA-COLA. Trzeba się jakoś określić.Albo jestem dziennikarzem i albo handlowcem i pomagam sprzedac kolejny niewypał w stylu Ali Janosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Led_Zeppelin Piekło hipisów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.03, 20:27 Bardzo ciekawy artykuł. Jeden z lepszych Pana Roberta, powinno się więcej pisać i mówić o tamtych idiotyzmach i wspaniałej muzyce. PEACE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Piekło hipisów IP: w3cache:* / 192.168.1.* 20.02.03, 16:13 Pieknie napisane. Robert pisz więcej artykułów tego typu!!! Żałuję, że nie przeczytałam go wcześniej i przegapiłam dwa świetne filmy... Odpowiedz Link Zgłoś