dziedzicznacytadelafinansjery 10.07.06, 20:05 "Co powiedział Zidane'owi o jego matce Materazzi? -Podobno twoja matka głosowała na Kaczyńskich!" Hłehłehłehłehłehłehłehłehłehłehłehłe!, dobre, co? W sam raz do następnego "SMS" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.u.n.d.a.y Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 10.07.06, 21:06 Do SMS to się nadaje, może napisz do nich? Na FH też są propozycje co Materazzi mógł powiedzieć Zidane'owi - może cos wykorzystyają. Tylko czy to będzie nadal "na topie", bo przecież SMS dopiero we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 10.07.06, 21:28 ja też mam,wpadł facet do kanału i koniec kawału hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 albo inaczej... 10.07.06, 22:43 - co powiedział Materazzi Zidane'owi? - spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 11.07.06, 00:47 a mnie to co wymyslil dziedziczna jakos nie smieszy Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 11.07.06, 14:52 To znaczy, że do "SMS" doskonale się nadaje! Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 11.07.06, 16:34 dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > To znaczy, że do "SMS" doskonale się nadaje! Jasne, tylko że te żarty są ŚWIADOMIE kiepskie. Z drugiej jednak strony prezentowanie świadomie złych dowcipów to figura komiczna, która śmieszy tylko raz czy dwa razy. Szymon powinien już dawno zmienić te chwyty. Może od września będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 12.07.06, 18:47 > Jasne, tylko że te żarty są ŚWIADOMIE kiepskie A czy Ty myślisz, że ja mój zart uważam za śmieszny? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 11.07.06, 11:03 Za taki dowcip, to mógłbyś usłyszeć od Szymona : spieprzaj dziadu,razem ze swoją sraczką... Odpowiedz Link Zgłoś
wamal Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 15.07.06, 13:18 W Radiu Toruń sugerowali, że Materazzi przyrównał grę Zidane'a do gry jednego z polskich reprezentantów. Na nazwisko tego ostatniego spuszczę miłosierną kurtynę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Mam nowy dowcip dla "Szymona" 15.07.06, 15:30 Akurat tutaj to nie ma co spuszczać, bo za wiele to się Rasiak w tych mistrzostwach nie nagrał :) Odpowiedz Link Zgłoś