Dodaj do ulubionych

Gosia Stepien - Idol Extra

IP: *.cps.pl 04.02.03, 02:24
A wystep Gosi Stepien i "The greatest love of all"? Slyszeliscie,
widzieliscie? Co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: eszte Re: Gosia Stepien - Idol Extra IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.03, 02:42
      Gość portalu: monika napisał(a):
      > A wystep Gosi Stepien i "The greatest love of all"? Slyszeliscie,
      > widzieliscie? Co o tym sadzicie?

Gosia Stepien ma dla mnie najladniejsza barwe ze wszystkich wokalistek Idola.
      Jej wystep przycmil wszystkie wystepy tego wieczoru. Jest to jedyna osoba z
      Idola, ktorej plyte zamierzam kupic (no moze jeszcze Ani Dabrowskiej).

K
      R
      • Gość: cordec Re: Gosia Stepien - Idol Extra IP: mail:* / 192.168.1.* 05.02.03, 10:16
        zgadzam sie w zupelnosci,
        gosia stepien byla moja faworytka i z niecierpliwoscia oczekuje jej plyty
        czy bedzie? zobaczymy
        a przy okazji co sie dzieje z ania dabrowska? czy ktos wie?

pozdrawiam
        • Gość: monika Re: Gosia Stepien - Idol Extra IP: *.cps.pl 05.02.03, 11:02
          Oczywiscie, ze plyta bedzie!
          www.gosiastepien.glt.pl
        • Gość: T-Ron Re: Gosia Stepien - Idol Extra IP: proxy / *.tomaszow.mm.pl 05.02.03, 11:10
          Gość portalu: cordec napisał(a):

> a przy okazji co sie dzieje z ania dabrowska? czy ktos wie?

Dąbrowska teraz pracuje nad demo, wkrótce możemy spodziewać się jej płytki :)
          ---------------
          www.ania-dabrowska.prv.pl
          • Gość: molkiuyt Re: Gosia Stepien - Idol Extra IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 02:59
            anna dąbrowska współpracuje ze smolikiem, na jego najnowszej płycie będzie
            można usłyszeć jej duet z wokalistą ścianki
            a ostatnio nagrywała chórki np. dla Krawczyka na płytę "bo marzę i śnię"
    • Gość: karolina Re: Gosia Stepien - Idol Extra IP: 195.117.96.* 07.02.03, 11:54
      Gość portalu: monika napisał(a):

> A wystep Gosi Stepien i "The greatest love of all"? Slyszeliscie,
      > widzieliscie? Co o tym sadzicie?

jak dl;a mnie to ona jest najlepszą wokalistką I edycji...
    • Gość: kubu Re: Gosia Stepien - Idol Extra IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 07.02.03, 18:23
      nigdy nie ukrywalem, ze Gosia byla moja faworytka w pierwszej edycji
      w drugiej chyba nikt jej nie przycmil
      i najgorsze jest to, ze w niedziele bylem w Gdyni i bez dostepu do TV4
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

no i jej wystep zobacze dopiero w poniedzialek, jak dostane od mojej kolezanki
      kasete z nagraniem
      i juz sie nie moge doczekac :-)
      • bigrock Re: Gosia Stepien - Idol Extra 08.02.03, 01:59
        Osobiscie z niecierpliwoscia czekam na plyte Gosi Stepien. A co do jej wystepu w TV4 to majac podobny problem sciagnalem go z idol.rulez.4me.pl, wiec jesli nie chce Ci sie czekac na owa kasete to tez polecam ;-)
      • Gość: monika Re: Gosia Stepien - Idol Extra IP: *.cps.pl 09.02.03, 20:27
        Wszystkich fanów Gosi (z tego co mówił Ramelov, to Ciebie Kubu szczególnie :))
        zapraszam do FanClubu! Co prawda to dopiero jego początki, ale od czegoś trzeba
        zacząć! Szczegóły na stronie www.gosiastepien.glt.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka