Gość: Ramelov IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.02.03, 01:12 Jak oceniacie występ Eweliny w Idolu Extra? Podobał wam się utwór, który ma stanowić singiel. Mi z każym kolejnym przesłuchaniem podoba się coraz bardziej. To może byc przebój. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ramelov Re: Ewelina Flinta w Idolu Extra IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.02.03, 01:14 Jeszcze dodam, że kawałek daje jej mozliwość popisania się wokalnie - to jego duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMADEO Re: Ewelina Flinta w Idolu Extra IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 01:26 Kawałek świetny. Jak nie słyszeliście to tak jak Ewelina możecie powiedzieć ŻAŁUJĘ i czekać aż singiel ruszy pełną parą. Wtedy na pewno go usłyszycie bo na listach przebojów będzie brylował ! Więcej o postępach Eweliny na www.ewelina-flinta.glt.pl !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Ewelina Flinta w Idolu Extra IP: *.acn.pl 09.02.03, 08:50 piosenka flinty była super i rzeczywiście może wstrząsnąć rynkiem - płytę flinty na pewno kupię za to aga szewczyk mi się nie podobała - była to powtórka ali janosz czyli ani rock, ani pop, ani dance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek23 Re: Ewelina Flinta w Idolu Extra IP: *.wp-sa.pl 09.02.03, 15:16 Dzięki Ci Boże, że stworzyłeś Flintę... ;-) A tak na poważnie to ten występ przywrócił mi wiarę, że program "Idol" miał jakikolwiek sens. Przebieg drugiej edycji spowodował, że przestałam w to wierzyć. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Kolejna Kasia Kowalska? IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.03, 16:28 O ile wysoko cenie umiejetnosci wokalne Eweliny o tyle po uslyszeniu utworku mialem ogromny niesmak. Duzo wiecej oczekiwalem od Eweliny, a szykuje sie ze bedzie kolejna Kasia Kowalska(tyle ze z lepszym glosem). Mam nadzieje, ze kolejne utwory beda lepsze od tego. K R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Kolejna Kasia Kowalska? IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 09.02.03, 17:25 zgadzam sie z eszte zreszta napisalem to samo w watku IDOLowym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.02.03, 19:13 Drogi Kubu. Kawałek ten przypominał nieco Kowalską ale ze względu na aranżację (cześciowo ci sami muzycy zresztą) a nie wokal Eweliny :-) To jest podstawowa różnica. Mnie przynajmniej od Kowalskiej odstręcza jej wokal i sztuczna w mojej opinii kreacja sceniczna. A tak w ogóle to z tego, co pamiętam z naszych rozmów (gdzie wystepowałem jako Mr Shade) nieszczególnie lubisz Flintę (lubisz natomiast mocno fałszującą Magdę Rejtczak i chyba nie za walory głosowe, co?) :-)). Radzę posłuchać kawałka kilka razy - wtedy można go dobrze ocenić. Ja go analizuję na razie pod kątem tego, czy pozwoli jej wejśc na polski rynek muzyczny. Uważam, że dzieki niemu może wejść na ten rynek przebojem. Zobaczymy ile się płyt sprzeda. No i Kubu pamiętaj o naszej umowie - w czerwcu weryfikujemy to, kto zrobił karierę na rynku :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Re: Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.03, 19:41 Gość portalu: Ramelov napisał(a): > Drogi Kubu. Kawałek ten przypominał nieco Kowalską ale ze względu na aranżację > (cześciowo ci sami muzycy zresztą) a nie wokal Eweliny :-) To jest podstawowa > różnica. I to jest wlasnie najwaniejsza sprawa. Leszczu z Wojewodzkim szumnie zapowiadali przebudowe polskiej sceny muzycznej przez ludzi Idola. Problem w tym, ze "idole" jak dotad nie zaproponowali nic nowego co odroznialoby ich od innych. Jak na razie "przebudowa" polega na powielaniu tych samych schematow, a jedyna roznica polega tylko na innej barwie glosu. Ostatnia nadzieja zostala jeszcze w Ani Dabrowskiej i Gosi Stepien. Chociaz dopoki nie uslyszalem calej plyty Eweliny jeszcze jej nie skreslam. :) K R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.02.03, 19:55 Przebudowa polskiej sceny muzycznej to bajka. Choćby dlatego, że BMG blokuje wszystkie niekonwencjonalne pomysły muzyczne finalistów Idola. Ewelina dopiero teraz wydaje płytę, bo jej poprzednie demo (przez nią i Chilkiewicza napisane) zostało odrzucone po prostu. Podobnie niestety jest z Gosią Stepień. Również jej demo odrzucono. Nie spodziewaj się więc żadnych przełomów. Ania Dąbrowska teraz przygotowuje swój materiał na płytę i może ją czekać to samo. Takie są realia polskiego show-biznesu. Takie jest BMG. To jest długi temat do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.02.03, 20:19 Moim zdaniem Idole mogą stworzyć coś odkrywczego i świeżego, ale w przyszłości, gdy zdobędą jakąś pozycję na rynku i choćby minimum niezależności a jednoczenie dojrzeją jako artyści. Na razie cieszę się, że jest kawałek, który zapewni Ewelinie wejście na rynek muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) 09.02.03, 23:40 Gość portalu: Ramelov napisał(a): > Moim zdaniem Idole mogą stworzyć coś odkrywczego i świeżego, ale w > przyszłości, gdy zdobędą jakąś pozycję na rynku i choćby minimum niezależności > a jednoczenie dojrzeją jako artyści. Jeśli będą tłuc ksero-przeboje, dopóki nie zdobędą rynku, to kiedy wreszcie dojrzeją, mogą już nie mieć sił, ani chęci na tworzenie czegoś odkrywczego i świeżego. Tak już jest, że raz zaszufladkowani, nie będą mogli łatwo tej szufladki opuścić. Bardziej opłaca się wytwórni stworzenie nowego gwiazdora zupełnie od nowa niż przerabianie starego w każdym calu. To zresztą dzieje się szybciej niż przypuszczałem. Janosz wygrała "Idola" jako wykonawca popu, więc kiedy - była taka plotka - powiedziała, że na płycie zagra rock, jej fani byli wściekli. W końcu wydała pop, ale tak wyżęty z emocji, że nawet wypadła ze swojej małej szufladki. flx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Re: Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.03, 20:56 Gość portalu: Ramelov napisał(a): > Przebudowa polskiej sceny muzycznej to bajka. Choćby dlatego, że BMG blokuje > wszystkie niekonwencjonalne pomysły muzyczne finalistów Idola. Ewelina dopiero > teraz wydaje płytę, bo jej poprzednie demo (przez nią i Chilkiewicza napisane) > zostało odrzucone po prostu. Podobnie niestety jest z Gosią Stepień. Również > jej demo odrzucono. Nie spodziewaj się więc żadnych przełomów. Ania Dąbrowska > teraz przygotowuje swój materiał na płytę i może ją czekać to samo. Takie są > realia polskiego show-biznesu. Takie jest BMG. To jest długi temat do rozmowy. Widze, ze siedzisz w temacie. :) Z tego co kojarze to nie wszyscy nagrywaja dla BMG (chociazby dla Uniwersal). Zreszta dziwie sie temu (chociaz tak naprawde nie posiadam wiedzy o polskich wytworniach muzycznych) aby jedna wytwornia miala az taki wplyw na caly rynek muzyczny w Polsce. K R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.02.03, 21:15 BMG nie ma wpływu na cały rynek, ale ma wpływ na laureatów Idola :-)) Inne wytwórnie zresztą bardzo podobnie postepują przy czym BMG cieszy się złą sławą pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 10.02.03, 09:43 no coz, ja sie wypowiadam o tym co uslyszalem mozna mowic, ze to wina aranzacji, muzykow i oswietleniowcow ;-) no ale prawda jest taka, ze piosenka jest cieniutka :-/// oczywiscie bedzie hitem, ale to nic nie znaczy, bo dzis wszystko mozna wypromowac (ja sam sie przylapalem na nuceniu KEINE GRENZEN - taka jest potega dzisiejszych mediow :-/////) niemniej uwazam, ze JAK NA RAZIE jest to najciekawsza propozycja ktora sie urodzila po IDOLu, ale to tylko ze wzgledu na potworna sieczke wydana przez Janosz, Wydre i Makowieckiego, wiec zadna to chwala dla Eweliny Jezeli prawda jest to co mowisz o BMG to bardzo im wszystkim wspolczuje w swoich dumnych zapowiedziach o wstrzasie polska scena muzyczna jurorzy chyba nie wzieli pod uwage, ze ostatnie slowo bedzie nalezalo do molochow fonograficznych, ktore nie beda same kopac dolkow pod soba :-/ oczywiscie mogliby pojsc inna droga i sprobowac zapelnic rowniez rynki niszowe, ale oni wola sie plawic w belkotliwym mainstreamie :-/ w kazdym razie nie wydaje mi sie, ze do czerwca nie ma co liczyc na jakas kosmiczna rewolucje na rynku :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 11.02.03, 00:26 1. Co do tej całej rewolucji na rynku muzycznym spowodowanej przez Idoli, czy też raczej która miała być spowodowana przez nich. Tutaj wiele zależy od tego jak rozumiesz to pojęcie. Ja raczej mówię o ożywczej zmianie. I ona wystepuje. Na rynek stara się wejść nowe pokolenie wykonawców. I to już jest jakaś zmiana przy minimalistycznym podejściu :-) Jeśli chodzi Ci o artystyczną rewolucję to nie zapominajmy, że Idol to jest konkurs wokalny. To nie jest konkurs kompozytorski. A ten element jest niezwykle istotny gdy oczekujemy na taką rewolucję. Jurorzy w tych swoich ocenach mocno przesadzali. Przypomnij sobie np. tekst Wojewódzkiego, że Makowiecki zdmuchnie artystów wegetujących na polskiej scenie muzycznej jak świece. :-) To barzmiało śmiesznie od początku, a teraz jeszcze bardziej. 2. Podobno Wydra i Makowiecki wydali to co chcieli i BMG nie ingerowało w ich materiał. Nie wiem, czy w to wierzyć. Być może BMG spisało ich na straty po prostu. Wiedziało, że faceci i tak będą chcieli wydać swój materiał, który jest "mocno średni" i się na to zgodziło (licząc na nastoletnie fanki, które wszystko łykną) albo panowie coś ukrywają. W przypadku Wydry zresztą BMG było tylko dystrybutorem. Nagranie i wydanie płyty zostało sfinansowane przez bodajże firmę Hugo Polska. 3. Nie jestem też do końca pewny, czy Ania Dąbrowska wyda płytę dla BMG. Co do niej słyszałem różne wersje. Może rzeczywiście wyda to co będzie chciała. 4. Co do kawałka Eweliny, to ja go na razie oceniałem pod kątem tego, czy może stać się przebojem - takim prawdziwym a nie niby przebojem jak w przypadku pozostałych finalistów. Wydaje mi się, że jest to bardzo prawdopodobne. Oceny artystycznej dokonam jak wyjdzie singiel a potem płyta. Wtedy będzie można usłyszeć jak to naprawdę brzmi i jak jest zaaranżowane bo nagłośnienie przy tym kawałku w studiu TV4 było kiepściutkie strasznie a i wersja pewnie skrócona. 5. BMG może nie jest takie straszne. Płyta Eweliny, która ma wyjść 24 marca wygląda mi na jakąś superprodukcję :-) Przynajmniej tak to wygląda jak się popatrzy na nazwiska kompozytorów (m.in. Grymuza, Benedek, Zioło, Tysper, no i pan Mirko Vukomanović - kompozytor "Żałuję" - ponoć czołowy kompozytor krajów dawnej Jugosławi) i producenta płyty (Tomasz Bonarowski). Wygląda na to, że faceci z BMG stawiają na Ewelinę, a przynajmniej chcą na niej sporo kasy zarobić :-) 6. Kubu, Monika w wątku "Gosia w Idolu Extra" złożyła Ci pewną propozycję. Widziałeś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 01:48 Rewolucja jak sama nazwa wskazuje to pewna gwałtowna zmiana. W historii polskiej muzyki niewiele było rewolucji. Można by właściwie doliczyć się dwóch. Pierwsza to występ Maanamu w 1980 roku w Opolu z "Boskim Buenos" - początek boomu rockowego. Druga to niestety zwycięstwo Ich Trojga na tymże festiwalu w 2001 roku. W pobitym polu pozostali wówczas m.in. Brathanki mimo że ich piosenka, "W kinie, w Lublinie kochaj mnie" była wówczas hitem radiowym. Właśnie wtedy skończyła się era pop folku i zaczęła era "sępów miłości" która niestety trwa do dziś. A tak poza tym to zmiany dokonywały się ewolucyjnie. Można by wspomnieć o trzech albumach z poprzedniej dekady, określanych jako kamienie milowe - "Wilkach" z 1992, "Sax & Sex" Chojnackiego z 1995 i "Kayah i Bregović" z 1999. To właśnie ten ostatni album rozpoczął modę na folk na której wypłynęły Golec uOrkiestra i Brathanki. Nie sądzę, aby kolejnym takim albumem było "Upojenie" Anny Marii Jopek i Pata Methenyego, bo choć sukces komercyjny cieszy nawrócenie masowego odbiorcy na ten gatunek muzyki graniczy z cudem. Idol żadnej rewolucji nie dokonał bo i nie mógł. Wprawdzie miał tą przewagę nad "Szansą nad sukces" że jego uczestnicy przestali być anonimowi a to ważne. Nikt nie powie "ta dziewczyna, która śpiewała to i to", ten chłopak, który wygrał albo nie wygrał" większość zna uczestników pierwszej i drugiej edycji z nazwiska. Ci ludzie weszli do światka muzycznego, ale nim nie wstrząsnęli. Choć gwiazda Ich Trojga wydaje się chwilowo przygasać (słabsza niż oczekiwano sprzedaż piątej płyty, nnie tak zanczące zwycięstwo w eliminacjach do Eurowizji) być moze po udanym występie na Łotwie rozbłyźnie nowym blaskiem. A nawet jeśli po kompromitacji mieliby się skończyć to w tą lukę prędzej wejdą Blue Cafe czy nowe Wilki niż ktoś z Idola. Z EWeliną wiązane są wciąż wielkie nadzieje, ale... Jedni widzą w niej artystkę retro (odwołującą się do epokli Woodstock) inni porównują ją z Kasią Kowalską, co może stawia ją wyżej od Alicji Janosz porównywanej z Paschalską, ale chyba dla niej samej nie jest powodem do dumy. Ale poczekamy, zobaczymy. Może Ewelina zafunduje drugi boom rockowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) 11.02.03, 17:37 A ja ślepo wierzyłam w rewolucję na rynku muzycznym! Zwłaszcza kiedy i Leszczu i Kuba W. wszędzie afiszowali się z młodymi IDOLami i zapewniali, że oni im znajdą świetnych kompozytorów i pomogą wydać rewolucyjne krążki. No i miernie się spisali. Oczywiście to nie ich wina, że stało się tak jak się stało. Ala Janosz to największe nieporozumienie I edycji tego programu. jej to nawet Rachmaninow by już nie pomógł, ale Wydry i Tomka Makowieckiego bym nie skreślała. Szymonowi Wydrze zarzucam tylko to, że zapowiadał, że będzie bezkompromisowy jeśli chodzi o jego płytę. Ponoć był, ale nagrał bardzo asekuracyjny materiał. Bardziej popowy niż rockowy. Najlepsza bezapelacyjnie jest płyta Makosa, ale na singiel wybrał najgorszą piosenkę. To, że Tomek Makowiecki nagrał dobrą płytę świadczą wypowiedzi i Leszcza i Adama Sztaby, którym się ona podoba. Choć raczej nie zawojuje ona polskiego rynku muzycznego. Wszyscy czuja się zawiedzeni ty, co robią młodzi IDOLe, ale nie widzicie jednego, że głośno się o nich mówi, że sie o nich dyskutuje. To też pewnego rodzaju mała rewolucja, bo na chwilę zapominamy o tych wszystkich Edytach Górniak, Kasiach Kowalskich itp. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 18:21 hmmm wiesz, Leszczynski rowniez chwali Krzyska Zalewskiego zatem dla mnie jest zadnym autorytetem :-) w ten sposob Adas Sztaba zostaje w mniejszosci reszcie sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) 11.02.03, 20:03 Gość portalu: kubu napisał(a): > hmmm > wiesz, Leszczynski rowniez chwali Krzyska Zalewskiego > zatem dla mnie jest zadnym autorytetem :-) > > w ten sposob Adas Sztaba zostaje w mniejszosci > reszcie sie nie podoba Ale Leszcz jest tylko człowiekiem, też może się mylić :-) Oczywiście co do Zalewskiego Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) IP: 195.114.189.* 12.02.03, 01:30 Płytka Makowieckiego to przyjemna gitarowa muzyczka trochę w stylu Coldplay. I tyle. Melodie troszkę za mało chwytliwe. Fatalnie dobrany singiel promujący. Sprzedaż płyty? Słabiutka. Nie wiem jak teraz, ale do niedawna sprzedało się zaledwie 8 tyś egzemplarzy. Carpe Diem Wydry sprzedało zresztą jeszcze mniej - 7 tyś. Tak krytykowana Janosz zdołała sprzedać 20 tyś płyt. Ogólnie cienizna. Wspomniana trójka jak się gdzieś pojawia wciąż określana jest mianem finalistów Idola, co oznacza, że nie udało im się zdobyć niezależnej pozycji na rynku. Ludzie kojarzą ich tylko w kontekście programu Idol. Liczę na to, że pierwszą osobą, której uda się to zmienić, będzie Ewelina. Jej płytę trudno jest określić co prawda mianem autorskiej, ale to od niej i zespołu płynie przekaz, który dociera do widowni. To przez jej głos są "przefiltrowane" także napisane przez inne osoby teksty. Zobaczymy jak to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMADEO Re: Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 11:12 Ja zdecydowanie wolę słuchać świetnego wokalu Eweliny w dobrych, mimo, że nie Jej kompozycjach niż autorskiej płyty Makowca śpiewającego jak po wizycie u dentysty :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) IP: 195.114.189.* 13.02.03, 21:50 Warto jeszcze w tym miejscu umieścić fragment mojej wypowiedzi z drugiego wątku poświęconego Ewelinie. To dał pełny obraz mojego poglądu na nia jako wchodzącą na polską scenę nową wokalistkę: Co do muzyków towarzyszących Ewelinie to nie jest to skład moich marzeń. Są to starzy wyjadacze - biegli i sprawni technicznie, ale brakuje w ich grze jaja. Szczególnie dotyczy to gry Chilkiewicza na gitarze - facet gra mocno archaicznie i niebyt imponuje solówkami, których zwykle unika. Poza tym ci goście to stare pryki po prostu :-)) Trudno - tak wybrała Ewelina. Uwązam, że o niebo lepszymi muzykami byli członkowie jej dawnego zespołu Surprise - szczególnie jego gitarzysta - facet wymiatał niesamowicie a i solówki absolutna rewelacja. Potrafił też wprowadzić "nowe brzmienia gitarowe". Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Kilka słów o rewolucji na rynku muzycznym :-) 11.02.03, 17:39 A ja ślepo wierzyłam w rewolucję na rynku muzycznym! Zwłaszcza kiedy i Leszczu i Kuba W. wszędzie afiszowali się z młodymi IDOLami i zapewniali, że oni im znajdą świetnych kompozytorów i pomogą wydać rewolucyjne krążki. No i miernie się spisali. Oczywiście to nie ich wina, że stało się tak jak się stało. Ala Janosz to największe nieporozumienie I edycji tego programu. jej to nawet Rachmaninow by już nie pomógł, ale Wydry i Tomka Makowieckiego bym nie skreślała. Szymonowi Wydrze zarzucam tylko to, że zapowiadał, że będzie bezkompromisowy jeśli chodzi o jego płytę. Ponoć był, ale nagrał bardzo asekuracyjny materiał. Bardziej popowy niż rockowy. Najlepsza bezapelacyjnie jest płyta Makosa, ale na singiel wybrał najgorszą piosenkę. To, że Tomek Makowiecki nagrał dobrą płytę świadczą wypowiedzi i Leszcza i Adama Sztaby, którym się ona podoba. Choć raczej nie zawojuje ona polskiego rynku muzycznego. Wszyscy czuja się zawiedzeni ty, co robią młodzi IDOLe, ale nie widzicie jednego, że głośno się o nich mówi, że sie o nich dyskutuje. To też pewnego rodzaju mała rewolucja, bo na chwilę zapominamy o tych wszystkich Edytach Górniak, Kasiach Kowalskich itp. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Co do porównania z Kowalską i opinii Kubu :-) IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 10.02.03, 11:06 a poza tym slowko o Magdzie Rejtczak od poczatku chwale ja za urode (bo piekna jest) podobala mi sie w Spin Clubie bronilem jej po pierwszym koncercie, bo wydawalo mi sie, ze zjebka jaka dostala byla przesadzona wszystkie pozniejsze jej wystapienia uwazam za nieporozumienie, co zreszta napisalem ostatnio w watku idolowym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Beznadzieja-pomieszanie Kowalskiej z Varius Manx IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 21:19 a tego nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Ewelina Flinta w Idolu Extra IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 17:58 Gość portalu: Ramelov napisał(a): > Jak oceniacie występ Eweliny w Idolu Extra? Podobał wam się utwór, który ma > stanowić singiel. Mi z każym kolejnym przesłuchaniem podoba się coraz > bardziej. To może byc przebój. Bo jak mawiał inż. Mamoń : "Mnie to najbardziej podobają się filmy, które już kiedyś widziałem". Swoją drogą płytę kupię, IDOL 10 też kupiłem wyłącznie ze względu na "Aquariusa". Jak usłyszałem wersję Flinty miałem ciarki na plecach i mam je za każdym razem, gdy puszczam ten kawalas. Trzymaj się Ewelina... Odpowiedz Link Zgłoś