woytas 11.02.03, 10:08 jak sie patrze jak wy sie ekscytujecie idolem to mnie smiech rozrywa - ten program lacznie z cala jego otoczka to obciach jakich malo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frolix Re: idol 11.02.03, 17:15 woytas napisał: > jak sie patrze jak wy sie ekscytujecie idolem to mnie smiech rozrywa - ten > program lacznie z cala jego otoczka to obciach jakich malo... Konkrety, konkrety. Kto na forum ekscytuje się "Idolem"? flx Odpowiedz Link Zgłoś
beciab Re: idol 11.02.03, 22:45 Na pierwszej stronie tego forum jedyne 25 wątków związanych z Idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: idol 11.02.03, 23:55 beciab napisała: > Na pierwszej stronie tego forum jedyne 25 wątków związanych z Idolem. Trudno mierzyć ekscytację liczbą wątków. flx Odpowiedz Link Zgłoś
beciab Re: idol 12.02.03, 00:07 Trudno na forum w inny sposób liczyć skalę ekscytacji/nieakceptacji/oburzenia/uwielbienia/itd...Mogłabym podliczyć ilość postów w poszczególnych tematach dotyczących Idola ale mi się nie chce ;) Wniosek jednak taki, że o Idolu pisze się tutaj najwięcej. Morału brak. Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: idol 12.02.03, 00:34 beciab napisała: > Trudno na forum w inny sposób liczyć skalę > ekscytacji/nieakceptacji/oburzenia/uwielbienia/itd... Nikt nie każe ich liczyć. Woytas napisał o ekscytacji, bo nie pomyślał. > Mogłabym podliczyć ilość > postów w poszczególnych tematach dotyczących Idola ale mi się nie chce ;) Liczba postów mogłaby świadczyć najwyżej o stopniu, w jakim piszący na tym forum nie mają do robienia nic ciekawszego od pisania o "Idolu". > Wniosek jednak taki, że o Idolu pisze się tutaj najwięcej. Morału brak. Bez morału? Użas! flx Odpowiedz Link Zgłoś