tomassi.rollo 05.08.06, 16:26 Późno, ale warto. O wartości filmu niech świadczy fakt, iż końcowa scena została sparodiowana w Ści(ą)ganym z Leslie Nielsenem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola_negri Re: "Podejrzani", wtorek, TVP, 23:10 05.08.06, 16:56 tomassi.rollo napisał: > Późno, ale warto. O wartości filmu niech świadczy fakt, iż końcowa scena > została sparodiowana w Ści(ą)ganym z Leslie Nielsenem :) > lubisz Tajemnice L.A.? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: "Podejrzani", wtorek, TVP, 23:10 05.08.06, 17:23 Cóż, nick jest chyba wymowną odpowiedzią :P Chociaż może zmienię go na keyser.soze? :P Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: "Podejrzani", wtorek, TVP, 23:10 05.08.06, 17:08 23.10? szkoda, że tak wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: "Podejrzani", wtorek, TVP, 23:10 05.08.06, 20:27 bardzo dobry film,zakończenie rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
mona275 Re: "Podejrzani", wtorek, TVP, 23:10 06.08.06, 10:25 Podpisuję się obiema rękami! Film świetny, mój ulubiony Kevin Spacey rewelacyjny, ale nie wiem czy dam radę dotrwać do północy w środku tygodnia. Pozdrawiam innych fanów P.S. Rollo Tomassi to jeden z moich ulubionych bohaterów filmowych (notabene z kolejnego świetnego filmu) Odpowiedz Link Zgłoś
lear ja tego nie rozumiem 06.08.06, 21:48 i chyba nie zrozumiem telewizje wydają pieniądze na filmy, seriale, tracą swój czas aby te produkty zareklamowąć - a potem pokazuja to o porze późnej np Podejrzani, Soprano, 6 stóp pod ziemią itp itd nie rozumiem tego - czy gdy zamiast powtórki będzie jakiś film nowy (czyli nieznany szerzej jak np Szklana Pułapka, Kevin) to ludzie nie bedą chcieli oglądać nieznanego dziwne Odpowiedz Link Zgłoś