drobo Re: Kubicomania 2006 06.08.06, 20:33 gdyby to jeszcze wizualnie atrakcyjna dyscyplina była - a to totalne nuuuudy... Jadą, jadą, jadą... Można liczyć jak barany na bezsenność... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kubicomania 2006 06.08.06, 20:40 drobo napisał: > gdyby to jeszcze wizualnie atrakcyjna dyscyplina była - a to totalne nuuuudy... > > Jadą, jadą, jadą... Można liczyć jak barany na bezsenność... jak sie nie zna zasad to kazdy sport moze byc nudny Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Kubicomania 2006 07.08.06, 08:49 poczekaj, poczekaj niedługo powstanie Polski Związek Formuły 1 z prezesem, działaczami i dostaną kasę z budżetu na pierwszego, Polskiego Bolida (proponuje nazwę roboczą THUNDERDUCK). Odpowiedz Link Zgłoś
brian.e Re: Kubicomania 2006 07.08.06, 10:24 tiresias napisał: >[...] (proponuje nazwę roboczą > THUNDERDUCK). A śmiej się :-). Pamiętam, że pod koniec lat siedemdzisiątych czytałem w "Młodym Techniku" opis pojazdu wyścigowego skonstruowanego w Polsce ( oczywiscie nie F1 tylko pomniejsze , F3 czy chyba jescze coś "pośledniejszego" ) Jak się ów pojazd nazywał ? KACZOREK (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Kubicomania 2006 07.08.06, 10:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=46416932 Odpowiedz Link Zgłoś
ronner Re: Kubicomania 2006 08.08.06, 23:45 Nie jestm wielkim fanem F1, ale rozumiem poruszenie i zamieszanie wokol Roberta Kubicy. Nie mozemy sie pochwalic szczegolnie wieloma sukcesami sportowymi. Mysle, ze dla kazdego z nas milo jest czasami zobaczyc jak komus sie powiedzie. Kubica jest mlody ale sprawia wrazenie czlowieka ambitnego i niezmanierowanego. Jest szansa, ze jego sladem pojda kolejni mlodzi, wybierajac rozne inne dyscypliny. Ja z jego sukcesow ciesze sie bardzo. Spodziewalem sie jednak, ze szybko odezwa sie sceptycy. Czesci z nas moze nie podobac sie "nachalne" narzucanie kolejnej "manii", a czesc to grupa tzw. wiecznie niezadowolnych i zawistnych. Bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Kubicomania 2006 09.08.06, 19:48 mnie śmieszy ta Kubicomania bo Robert jest totalnie nie medialny,kask na jego głowie to błogosławieństwo.Smaczku dodaje fakt że niezbyt gorliwie łączono jego sukcesy z sukcesami Otylii w Budapeszcie która poprzez wariacką jazdę spowodowała śmierć swojego brata Odpowiedz Link Zgłoś
lhotse89 Re: Kubicomania 2006 10.08.06, 07:06 sorry, ale co z nim nie tak? a schumacher to jakiś ładniejszy? kluska jak sie patrzy. kubica ma bolidowy, aerodynamiczny nos, wysoki, szczupły, kędziorki na głowie. co mu brakuje? był kidyśalain prost. kubica z twarzy go przypomina. nik wtedy nie mówił że prost jest brzydki. A mansell to był jakiś przystojniak? ot wąs jak irlandzki stoczniowiec i zaczes na bok plaskaty Odpowiedz Link Zgłoś
lhotse89 Re: Kubicomania 2006 10.08.06, 07:09 www.grandprix.com/jpeg/phc/paut01/prost1-lg.jpg kubica za 20 lat? alain prost Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kubicomania 2006 09.08.06, 22:35 > Nie jestm wielkim fanem F1, ale rozumiem poruszenie i zamieszanie wokol Roberta > Kubicy. Nie mozemy sie pochwalic szczegolnie wieloma sukcesami sportowymi. > Mysle, ze dla kazdego z nas milo jest czasami zobaczyc jak komus sie > powiedzie. Oczywiście masz rację, szkopuł w tym, że na tym się nie skończy!! Nasze media kochane już zwietrzyły nową pożywkę. Możesz być pewny, że przez najbliższe miesiące, jeśli nie lata, zostaniesz ZAMĘCZONY Kubicą. Efekt będzie taki, że ludzie zaczną się wkurzac, zamiast się cieszyć. Podobnie jak to było z Adasiem, na którego - jak i na skoki - ja osobiście już po prostu nie mogę patrzeć. (Tak wiem, zaraz ktoś się odezwie, że mam na pilocie taki przycisk... arujcie sobie.) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Kubicomania 2006 10.08.06, 18:45 Fajnie, że młody chłopak robi co lubi i jest w tym tak dobry, by przebojem wtargnąć do światowej czołówki. F1 to sport elitarny, nic dziwnego, że robi się wielki szum, gdy Polak tam się po raz pierwszy pojawia. Mimo to nie jestem w stanie w pełni się z tego cieszyć, bo F1 jest dla mnie sportem po prostu głupim. Być może i atrakcyjnym i wzbudzającym emocje, ale jednak koszmarnie niebezpiecznym. Boję się też, że na naszych drogach pojawią się teraz fani Kubicy wyciągający ile się da ze swoich rzęchów. Brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś