Dodaj do ulubionych

Morda Boguchy

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 22:17
Ludzie!!!
Dziś doznałem olśnienia.
Zawsze jak patrzyłem na Boguchę, to mi kogoś przypominała.
Tylko nie wiedziałem kogo.
Już myślałem, że jestem pierdolniety.
Ale mnie oświeciło.
Morda Boguchy to najprawdziwsza morda hipopotama.
Zwróćcie uwagę na te obwisłe pulory i wysuniętą szczękę.
No i oczywiście malutkie oczka, tak wytrzeszczone jakby cały czas srała.

Poza tym Irek górą!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucky Re: Morda Boguchy IP: *.chello.pl 31.10.01, 22:26
      To prawda, że facjata Bogusi nasuwa skojarzenia z hipopotamem. Pan Bóg kiedy ją
      tworzył musiał być w nadzwyczaj dobrym humorze :-)

Lucky
      • Gość: Kasia Re: Morda Boguchy IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 18:56
        Kocham Bogusię,laska z niej super
    • Gość: boro Re: Morda Boguchy IP: *.jasna.tarnow.pl 31.10.01, 23:46
      I chyba widzac ją teraz ciągle świetnie sie bawi.
      Zapraszam do : Nowa sprawa do archiwum X
      cze
      • Gość: Alla Przeginacie IP: *.demon.nl 01.11.01, 09:55
        Przeginacie, naprawde... Bogusia jest jaka jest, nikt tu na niej suchej nitki
        nie zostawia nie tylko za tusze, ale i za charakter, ale bez przesady. Domyslam
        sie, ze Bogusia musi tyle jesc, zeby w miare normalnie funkcjonowac, bo siebie
        nie akceptuje i jak widac nikt inny tez tej tuszy nie akceptuje, wiec jak moze
        to zmienic i cos z tym zrobic, zreszta juz jest za stara na glebsze zmiany. To,
        ze duzo grubasow jest pogodnych bierze sie z tego, ze mieli to szczescie
        wychowac sie w rodzinie, ktora dala im duzo akceptacji, wyposazyla na zycie w
        poczucie humoru itp cechy, ktore pomogly normalnie zyc mimo tuszy (przyklad
        Manueli). Bogusie to szczescie ominelo, tylko tusza zostala. Pech. Ale i tak
        nie jest najgorzej. Powtorzylabym za poeta: "Sam sobie wystawia swiadectwo, gdy
        kto wysmiewa kalectwo".
        • Gość: xxx Bogusia IP: *.chello.pl 01.11.01, 14:50
          Mnie osobiscie Bogusia wydaje sie byc osoba dosc zadowolona z zycia i siebie
          samej. Jest raczej osoba, ktora akceptuje swoj wyglad. Po prostu dokonala
          prostego wyboru: lubie jesc i lubie to bardziej, niz wygladac dobrze (czyt. w
          zgodzie ze standartami). Wyciaganie z jej zachowania hipotezy, ze miala trodne
          dziecinstwo czy tez ze w jedzeniu szuka zapomnienia jest chyba troche na wyrost.

PS do tfurcy watku: no comments!
          • Gość: valdi Re: Bogusia IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 18:59
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> Mnie osobiscie Bogusia wydaje sie byc osoba dosc zadowolona z zycia i siebie
            > samej. Jest raczej osoba, ktora akceptuje swoj wyglad. Po prostu dokonala
            > prostego wyboru: lubie jesc i lubie to bardziej, niz wygladac dobrze (czyt. w
            > zgodzie ze standartami). Wyciaganie z jej zachowania hipotezy, ze miala trodne
            > dziecinstwo czy tez ze w jedzeniu szuka zapomnienia jest chyba troche na wyrost
            > .

No to niech żre ale dlaczego to musimy oglądać????
            >
            > PS do tfurcy watku: no comments!

• Gość: xxx Re: Bogusia IP: *.chello.pl 04.11.01, 16:08
              Gość portalu: valdi napisał(a):
              > No to niech żre ale dlaczego to musimy oglądać????
              To zamykaj oczy, jak sie Bogusia zbliza do lodowki.
        • Gość: gonzo Re: Przeginacie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 16:26
          Zaraz, zaraz, ja się wcale z Boguchy nie naśmiewam, a w szczególności z
          jej "kalectwa". Hipcio to bardzo fajne i sympatyczne zwierze. Jeszcze tylko jakby
          Bogucha miała po dwa wystające na zewnątrz zeby u góry i u dołu szczęki to bym
          nie wiedział czy ogladam "Big Brothera" czy z "Kamerą wśród zwierząt".
          • Gość: Ula Re: Przeginacie IP: *.teleton.pl 02.11.01, 21:35
            Gość portalu: gonzo napisał(a):

> Hipcio to bardzo fajne i sympatyczne zwierze. Jeszcze tylko jak
            A otóż to, hipcio jest sympatyczny, natomiast Bogucha - wręcz przeciwnie.
            • Gość: ziuta Re: Przeginacie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.11.01, 22:36
              i oby jutro wyszła!!!
              • Gość: Ula Re: Przeginacie IP: *.teleton.pl 02.11.01, 22:39
                Mam nadzieje, ze wyjdzie, bo na jej widok mozna naprawde miec serdecznie dosc
                wszystkiego. A juz jak cos powie... I to ona ma czelnosc wmawiac Irkowi, ze on
                jest wulgarny? Ha, przyganial kociol...
        • Gość: funia Re: Przeginacie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.11.01, 22:35
          Gość portalu: Alla napisał(a):

> Przeginacie, naprawde... Bogusia jest jaka jest, nikt tu na niej suchej nitki
          > nie zostawia nie tylko za tusze, ale i za charakter, ale bez przesady. Domyslam
          >
          > sie, ze Bogusia musi tyle jesc, zeby w miare normalnie funkcjonowac, bo siebie
          > nie akceptuje i jak widac nikt inny tez tej tuszy nie akceptuje, wiec jak moze
          > to zmienic i cos z tym zrobic, zreszta juz jest za stara na glebsze zmiany. To,
          >
          > ze duzo grubasow jest pogodnych bierze sie z tego, ze mieli to szczescie
          > wychowac sie w rodzinie, ktora dala im duzo akceptacji, wyposazyla na zycie w
          > poczucie humoru itp cechy, ktore pomogly normalnie zyc mimo tuszy (przyklad
          > Manueli). Bogusie to szczescie ominelo, tylko tusza zostala. Pech. Ale i tak
          > nie jest najgorzej. Powtorzylabym za poeta: "Sam sobie wystawia swiadectwo, gdy
          >
          > kto wysmiewa kalectwo".
          nikt nie przegina, jest fałszywa, okropna, i gra BARDZEJ niż Irek
    • Gość: Coll Re: Morda Boguchy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.11.01, 13:53
      Gość portalu: gonzo napisał(a):

> Ludzie!!!
      > Dziś doznałem olśnienia.
      > Zawsze jak patrzyłem na Boguchę, to mi kogoś przypominała.
      > Tylko nie wiedziałem kogo.
      > Już myślałem, że jestem pierdolniety.
      > Ale mnie oświeciło.
      > Morda Boguchy to najprawdziwsza morda hipopotama.
      > Zwróćcie uwagę na te obwisłe pulory i wysuniętą szczękę.
      > No i oczywiście malutkie oczka, tak wytrzeszczone jakby cały czas srała.
      >
      > Poza tym Irek górą!

Bogucha weszla do BB dzieki rodzince.... Czy nie jest ona ludzaco podobna do
      babci z kiosku POPa???

• Gość: ziuta Re: Morda Boguchy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.11.01, 22:25
        > Bogucha weszla do BB dzieki rodzince.... Czy nie jest ona ludzaco podobna do
        > babci z kiosku POPa???
        i to jest prawdziwa odpowiedź!!!
        wszędzie są potrzebne SZEROKIE PLECY.

• Gość: CVX Re: Morda Boguchy IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 10:10
      Ta świnia musi dzisiaj wylecieć!!! Jak patrze na jej spasiony ryj to robie się
      agresywny. Nawet teraz gdy o niej pisze!!! Pozdrawiam wszystkich którym na
      widok tłustej świni robi sie niedobrze. Te jej komentarze na temat Irka.....
      Żałosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka