edzio_grubas 13.08.06, 23:33 Moje typy: - wszystkie reklamy z kabaretem Mumio. - reklama Peugeota 206 (jak koleś młotkiem garbusa przerabiał) Jak sobie jeszcze jakieś przypomnę to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 09:16 Jedna z najstarszych reklam proszku do prania: "Ociec prać?" - "Pedros? Nie Gajos." - "A co to jest za bank?" Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 11:08 lylika napisała: > - "Pedros? Nie Gajos." To akurat ładnie Koterski w Dniu Świra przerobił;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 13:34 ;D Potwierdzam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 10:56 Piwo Tatra z wilkiem i z ptaszydłem, chyba orłem, tabun już mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 12:13 Ryćkające się biedronki w Peugeocie 307 :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 13:08 telewizory Bravia oczywiscie ,ta z kolorowymi pileczkami.Lubię też reklamę mebli Black Red White ,taka rozleniwiająca z sympatyczna muzyczką. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 13:11 a ja miałam STRASZNĄ słabość do reklamy Citroena z samochodem zmieniającym się w robota a'la transformers. muzyka była do tego znakomita ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anastacia900 Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 15:37 Reklama lodówki Beko z panią w ciązy (ona jest sliczna :) i ta muzyczka :) Reklama bodajze tak tak z piosenką "what a feeling" -- Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 14.08.06, 20:36 anastacia900 napisała: > Reklama lodówki Beko z panią w ciązy (ona jest sliczna :) i ta muzyczka :) Wszystkie reklamy z muzyczką są fajne np. Orbit z ząbkami :x www.youtube.com/watch?v=JQ4cohAo8tw Gdyby ktoś chciał sobie ściągnąć różne wersje muzyczki z reklamy Beko: www.beko.com.pl/files/mp3/01_BEKO_DEEP.mp3 www.beko.com.pl/files/mp3/02_BEKO_VOCAL.mp3 www.beko.com.pl/files/mp3/03_BEKO_JOY.mp3 www.beko.com.pl/files/mp3/04_BEKO_SLOW.mp3 www.beko.com.pl/files/mp3/05_BEKO_DAAB.mp3 www.beko.com.pl/files/mp3/06_BEKO_MIX.mp3 www.beko.com.pl/files/mp3/07_BEKO_SALSA.mp3 www.beko.com.pl/files/mp3/08_BEKO_CLASSIC.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 19.08.06, 14:08 Zecydowanie: telewizory Sony, z kolorowymi kulkami (ponoć użyli ich do reklamy 300 tys. :) i z tą cudowną piosenką Jose Gonzaleza "Heartbeats"!!!! Cudo!!! A zazwyczaj reklam w ogóle nie zauważam :) soxo Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 19.08.06, 15:16 Kolejna zwolenniczka reklamy Sony Bravia - uwielbialam te reklame, na sam dzwiek tej muzyczki wzrok mi sie automatycznie kierowal w strone tv (z reguly nie ogladam, a slucham, spogladam dopiero, jak cos mnie zainteresuje - tej reklamie sie to udawalo) Lubie tez reklamy Zubra, mimo ze piwo jako takie pijam sporadycznie. Lubie gierki slowne, a te ich sa calkiem zgrabne. Odpowiedz Link Zgłoś
jotten3 Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 22.08.06, 22:44 Zgadzam się, była (jest??) przesympatyczna. I ta muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
igorian1 Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 19.08.06, 16:51 Reklama Teleswiata z takimi ludźmi na kanapie i z telewizorem, co ścigają się kto szybiej program znajdzie. Rzadko to puszczają, a szkoda, bo reklama fajna i zapamiętałem. No i nawet czasem tę gazetę kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Właśnie! 21.08.06, 00:17 edzio_grubas napisał: > Moje typy: > - wszystkie reklamy z kabaretem Mumio. A czemu tak cicho o Mumio? Gdzie oni są? Odpowiedz Link Zgłoś
jotten3 Re: Właśnie! 22.08.06, 22:46 :) Tym razem z Czasozatrzymywaczem! (Czy ja on się tam nazywa - mam problem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Właśnie! 23.08.06, 00:44 jotten3 napisała: > :) Tym razem z Czasozatrzymywaczem! (Czy ja on się tam nazywa - mam problem :)) Obejrzyj, ściągnij i po problemie :D:D reklamy.plusgsm.pl/czasowstrzymywaczwplusietv.html Odpowiedz Link Zgłoś
anka_aisha Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. POLSAT 21.08.06, 09:19 Zacznijmy od pewnej sprawy... Polsat schodzi na psy! No sorry, ale mam tyle zastrzeżeń, że świat nie widział choć wybrałam najgorsze wady... PO pierwsze... siedzę przed TV, oglądam film, na który dłuuugo czekałam i... reklama... no nie... wiele razy chciałam walnąć pilotem w ekran ^^ No ale cóż, poczekamy te 10 minut... po 30 minutach filmu, kolejny raz reklamy... ^^ bez komentarza... Po drugie... spójrz w program... jak nie polska telenowela, to Reality Show... ech, jak ja nienawidze takich głupot ^^ No i ostatnia wada: na żadnym kanale nie puszczają starych, oklepanych powtórek filmów... MEGA HIT... pffff... kiepski patent na dobrą reklamę... No i przejdźmy do ulubionych reklam: -Wszystkie z "Mumio" ( sieć PLUS ) -M&M ( jak ja lubie te czekoladowe kuleczki ^^ ) -Reklama telewizorów "BRAWIA" -No to HOOP ( ale tylko kawałek jak goście jadą taxi ^^ ) No to tyle *^^*... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. POLSA 21.08.06, 20:15 Mimo wszystko heya z wiklina- za swiezosc pomyslu-te rzeczy z wikliny-odlot Pompolinki i swininki Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella buu, tylko dla orlow 22.08.06, 08:39 cud orly i spity czkajacy strus na plazy, jakos zawsze mnie to smieszy, genialne Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 23.08.06, 10:34 Sony Bravia i Heartbeats... bezapelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
nielogniety Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 23.08.06, 18:13 A mnie się podobają najnowsze reklamy Coca-Coli. Szczególnia ta, w której facet podchodzi do automatu,wrzuca monetę i pokazują cały proces tworzenia jednej buteleczki z napojem. Oto ona: youtube.com/watch?v=JPTU1jNXe-c Gdzie można ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 23.08.06, 18:54 Ubiegłeś mnie! Nie przepadam za colą, ale skoro w niej aż tyle magii... Śliczna reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
brak-pomyslu Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 24.08.06, 14:41 a ja lubiłam taka reklame Statoil z babcią co to ... motor tankuje. Rewelacja. Reklamy z Żubrem - uwielbiam grę słów w polskich reklamach. i jest tez jedna, chyba reklama ale nie powiem dokladnie czego, może ktoś podpowie. Siedzą kolesie na kanapie i w napięciu oglądaja tv, ale nie pokazuja co oglądaja. Zrywaja sie jakby jakas wspaniała akcja po czym okazuję sie że oglądaja partię szachów. Rewelacja, zwlaszcza jak nie wiesz jeszcze co oglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.s Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 24.08.06, 15:48 Ostatnio za mna chodzi reklama piwa harnas, taka animacja z chwytliwa muzyka o gosciem co idzie do pracy i nic mu nie przeszkadza,nawet pies za nogawke łapiacy ,bo on idzie do pracy ostatni raz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Antywątek - najfajniejsze reklamy w TV. 24.08.06, 16:06 To "Elektryczne gitary" :) Odpowiedz Link Zgłoś