Dodaj do ulubionych

które polskie gwiazdy miały operacje plastyczne?

17.08.06, 09:44
Zastanawia mnie, które gwiazdy (męskie i damskie) mają urodę spod skalpela? W
telewizji wszyscy wyglądają tak atrakcyjnie że aż mi trudno uwierzyć w
naturalność tego wyglądu. Stawiam że Olejnik coś sobie robiła i śp. Sałacka.
Kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • pszepaniom Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 09:51
      Krystyna Feldman, grając Nikifora, musiała powaznie ingerowac skalpelem w swoje
      ciało.
      • barbasia1 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 11:26
        pszepaniom napisał:

> Krystyna Feldman, grając Nikifora, musiała powaznie ingerowac skalpelem w
        swoje
        >
        > ciało.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • adams1111 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 10:14
      Olejnik na 200%!!!- powiększone usta,likwidacja zmarszczek, korekty kosmetczne
      itd, nie wspomne o spalonych i przedłużonych włosach. Doda, Mandaryna-biusty
      powiększone.
      • adams1111 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 10:23
        Hanna Bakuła-operacja plastyczna twarzy.Przyznaje się do tego publicznie we
        wszystkich możliwych wywiadach, programach. Prowadzący, redaktorzy nie
        rozmawiają z nią o tym co robi, o sztuce, czy jej próbkach pisania-traktuja ja
        jako eksperta i przykład oszpecenia i nieudanych operacjach plastycznych.
        • ronron Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 23.08.06, 21:34
          Trudno ją traktować jako experta od czegokolwiek innego.
    • ginny22 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 10:43
      O śp. Sałackiej w weekend przed smiercią brukowce pisały, że własnie sobie
      operację biustu zrobiła...
      Kayah poprawiła sobie nos i się z tym nie kryła, Anna Powierza (Czesia
      z "Klanu" wręcz całą kampanię uczyniła, bo swój też operowała.
      • hermenegilda_zenia Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 11:11
        Fiolka Najdenowicz-lifting twarzy
        Anja Orthodox - piersi
        Katarzyna NIemczycka - wyglada jakby na zmianę wychodziła raz z solarium, a raz
        od chirurga plastycznego.
        Widziałam ostatnio Zofię Czernicką w swoim nowym programie - miała tak gębę
        wykrzywioną, jakby specjalnie przed powrotem na wizję powstrzykiwała sobie nie
        wiadomo co i poparaliżowało jej całą twarz. Tragiczne
        • dzidzia669 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 11:53
          1, doda i mandaryna - piersi i usta
          2,kayah i Powierza - nos
          3,wokalistka zespołu ŁZY - piersi
          4, kasia klich - nos
          5, steczkowska - piersi
          • dzidzia669 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 11:54
            6, magda modra - piersi
    • dzidzia669 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 11:58
      7, majdan wyglada jakby mial zageszczone wlosy:) gdziez jego łysinka???

www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2160&ret=L2luZGV4LnBocD8=

zdjecie drugie w drugim rzedzie:)
      • monikas28 Majdan ma tzw "zaczeskę" a nie przeszczep :DDD 18.08.06, 19:07
        nawiązuje on swą fryzurą do piłkarskich gwiazd polskich lat 70-tych:)))
        Z potylicy zaczesuje sobie włosiny na łysy czubek głowy i czoło oraz je farbuje
        na brąz- jest to żałosne;)))
        Lepiej by się ostrzygł na zero niż fryz na "pożyczkę" robił
    • bazyliszek4 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 14:49
      podobno Jarosław K. usunał sobie pieprzyk z lewego policzka. dzięki temu mozna
      go odróznic od brata bliźniaka - Lech wciąż ów pieprzyk posiada...
      • lilith76 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 16:09
        To po to żeby się Maria nie pomyliła...
        ;)
    • dziedzicznacytadelafinansjery Ja nie miałem 17.08.06, 16:56
      I niech któryś szmatławiec napisze, że miałem, to do sądu pójdę. I żadnego
      "światowego dnia przeprosin" nie będzie, już to moi prawnicy załatwią
      odpowiednio pozew formułując :)
      • shatmach Re: Ja nie miałem 17.08.06, 17:32
        Dzisiejszy Fakt pisze o tym, ze Kaśka Cerekwicka sobie nos zoperowała.
    • mariola.plotkara Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 17:57
      agnieszka frykowska-poprawiony nos;)))
    • mariola.plotkara Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 18:00
      jeszcz mi sie skojarzyło że reni jusis ma inne zęby niż kiedys:)ale to chyba
      jednak nie operacja plastyczna no ale zawsze zmiana:)
    • 11anna11 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 18:28

Maria Seweryn - nos
      Kora - lifting twarzy
      • jujuch Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 19:06
        miały byc gwiazdy a nie obciachowcy typu frycia
        • krzaczekbzu Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 20:32
          Steczkowska wypiera się,że cyc nie byl dmuchany)))))
          • tommy_girl Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 20:57
            a mozecie mi powiedziec co sobie zrobila monika Brodka z zebami w tak krootkim
            czasie?? Miala krzywe a teraz jakby jzu nie ma...Tez tak chce;]
            • amikeo Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 21:19
              Licówki, szybko i drogo.
            • mariola.plotkara Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 17.08.06, 22:53
              krzywe zęby?ona miala czarne dziury zamiast zebów jak przyszła do idola!!!!ale
              jak przeszła dalej to szybko jej to poprawili no i pewnie dlatego wygrała by
              oddac dług za te zeby:)
              • monikas28 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 19:12
                ciekawa wypowiedź:))
                Licówki to to nie były, bo ona miała szczątki zębów a licówki nakłada się na
                wierzch tylko na zdrowe zęby:)
            • monikas28 Brodka 18.08.06, 19:10
              zrobiła koronki- faktycznie miała jakieś śladowe niewykształcone zęby jeszcze w
              Idolu na jego początku ( ale proste) i nałożyła na nie korony. Teraz jest
              ładnie, a przedtem było uroczo:)
          • anula_a Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 22.08.06, 09:30
            krzaczekbzu napisał:

> Steczkowska wypiera się,że cyc nie byl dmuchany)))))

ja jeszcze dorzucę, ze tyłeczek chyba też
    • xyz777 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 00:37
      Krzysztof Krawczyk - podgardle
      • firefox76 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 00:53
        akurat w przypadku Krawczyka to nie była zachcianka tylko...konieczność
    • xyz777 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 01:10
      Artur Barciś - odsysanie tłuszczu
    • zazulka.1 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 09:04
      A E.Minge? Wygląda jak polska Cher.
    • noc_kairu Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 09:10
      H.Śleszyńska powiększyła sobie biust.
      • dirgone Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 12:43
        Na pewno maryla rodowicz- lifting
        I katarzyna figura - lifting, szyja. Nawet kiedy była młoda, to szyję zawsze
        miała wyjątkowo pomarszczoną i nieładną. A jakieś 3 lata temu radykalna odmiana
        i szyjka zupełnie gładka. Ale wygląda lepiej
    • marianna73 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 12:39
      Samiusionek-powiększone piersi
      • barbie4 a tym to chyba wszystko zoperowali 18.08.06, 14:20
        www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2164
        wiem ze to nie gwiazdy,
        ale pierwszy i mam nadzieje ostatni raz zobaczyam je w Sopocie,
        i tak patrze i patrze...
        • tropicana Re: a tym to chyba wszystko zoperowali 18.08.06, 19:31
          barbie4 napisała:

> i tak patrze i patrze...

...i oczom nie wierzę, co robi na zdjęciu z festiwalu ta mała,przecież wygląda,
          jakby się wysunęła z albumu Rodziny Addamsów. Może w rzeczywistości nie robi
          takich min i ładnie śpiewa.

Sprawdziłam w google, któż to - panna ma 14 lat??
          Coś strasznego!!!
    • karol714 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 18:47
      Racewicz z Panoramy. Powiększone usta silikonem i wypełniacze w zmarszczkach
      przy nosie w dół ust.
      • monikas28 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 18.08.06, 19:16
        dziwne bo Racewicz to młoda kobieta a wygląda 15 lat poważniej...Tryb życia?
        Podobno Kasia Cerekwicka "zrobiła" sobie nos- niepotrzebnie ,bo była super:)
        • natural.born.philosopher Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 19.08.06, 22:52
          > dziwne bo Racewicz to młoda kobieta

będzie mieć 35 jak nie więcej, chcesz powiedzieć, że wygląda na 50+
          • lilith76 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 21.08.06, 10:11
            > będzie mieć 35 jak nie więcej, chcesz powiedzieć, że wygląda na 50+

Był kiedyś wątek o tym i byłam w niezłym szoku jak przeczytałam, że ma niewiele ponad trzydziestkę (31-32 lata).
            Ciężko sprawdzić, bo ukrywa rok swoich urodzin.
            • arleta.czysz Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 23.08.06, 16:55
              młoda kobieta a wygląda jak stary wymalowany maszkaron:))) może rockendrollowy
              tryb życia prowadziła i on ją tak wyniszczył,że bez tony pudru ani rusz?...
        • natural.born.philosopher Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 19.08.06, 22:58
          chociaż tutaj to faktycznie jakoś staro wygląda

galaktyka.bizz.pl/data/media/45/conor.jpg
          • julka_16 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 21.08.06, 17:20
            A o Mołek wszyscy zapomnieli.Powiekszyła sobie usta:))
            • laska_z_polski Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 22.08.06, 09:56
              www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2120
              3 i 4 w górnym rzędzie zdjęć. wygląd tej pani tez jest daleki od naturalnego.
              nie wiem tylko, czy można ją nazwać gwiazdą.
              • arleta.czysz Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 23.08.06, 16:53
                faktycznie- wygląda tragicznie ta Agnieszka- a to bardzo młoda kobieta
                jeszcze...
                a co do Mołek- to nie robiła sobie ust- zawsze miała pełne i b ładne, za to
                sama przyznała się do botoxu kurzych łapek w okolicy oczu:)
    • noc_kairu Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 22.08.06, 10:45
      Maleńczuk -lifting twarzy
      • calusek70 Re: które polskie gwiazdy miały operacje plastycz 24.08.06, 14:41
        Kaya oprócz końcówki nosa zoperowała odstające uszy,
        Edyta Górniak przed ślubem wstrzyknęła coś w wargi (gołym okiem widać jakieś
        nienaturalne opuchnięcie),
        Krystyna Janda też usta.
    • malmazja A Smoktunowicz nic sobie nie robiła? 24.08.06, 15:10
      Ma koło czterech dych a cerę jak pupa niemowlaka... a w ogóle to chyba niektórzy
      panowie też sobie tu i ówdzie poprawiali urodę - np. nie jestem pewna czy
      czupryna Kuby Wojewódzkiego nie była zagęszczana.

Zagęszczali sobie włosy na pewno panowie z Papa Dance. Połomskiego przemilczmy.
      • arleta.czysz Re: A Smoktunowicz nic sobie nie robiła? 24.08.06, 15:13
        Smoktunowicz jest i ZAWSZE była piękna:)
        A z chłopów Babiarz i SZpakowski- przeszczepy włosów:)- ale średnio udane:)))
      • lilith76 Re: A Smoktunowicz nic sobie nie robiła? 24.08.06, 15:17
        > Ma koło czterech dych a cerę jak pupa niemowlaka...

Makijażem i oświetleniem można każdej zrobić alabastrową cerę (w granicach normy). Nie wiadomo jak wygląda rano, po wstaniu z łóżka.
        • lisowa2 .. 24.08.06, 23:57

• lisowa2 .. 25.08.06, 00:00
          Anna Przybylska - poprawiony nos
          Doda- piersi
      • kalendarzowa_wiosna Re: włosy Wojewódzkiego 25.08.06, 09:57
        Wojewódzki na 100% coś zrobił włosami. W pierwszej edycji idola miał taką
        rzadziznę, że widać było skórę głowy. Teraz ma fajną czuprynę. Wygląda
        naturalnie. Ciekawa jestem, czy to przeszczep czy jakieś środki farmakologiczne
        bo mój facet powoli łysieje :-)
        • arleta.czysz Re: włosy Wojewódzkiego 25.08.06, 16:40
          kalendarzowa_wiosna napisała:

> Wojewódzki na 100% coś zrobił włosami. W pierwszej edycji idola miał taką
          > rzadziznę, że widać było skórę głowy. Teraz ma fajną czuprynę. Wygląda
          > naturalnie. Ciekawa jestem, czy to przeszczep czy jakieś środki
          farmakologiczne
          >
          > bo mój facet powoli łysieje :-)
          polecam ampułki Vichy z aminoxilem do smarowania skóry głowy;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka