adams931 17.08.06, 21:46 Co myślicie o zmianie miejsca pracy prze Wojewódzkiego? Wg. mnie Polsat stracił na tym bardzo, teraz tylko "grasz czy nie grasz" da sie tam obejrzeć. Pozatym Wojewódzki i Majewski pod jednym logo to już za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginny22 Re: Wojewódzki w TVN 18.08.06, 00:04 Jest tu już wątek na ten temat. Ale: wydaje mi się, że Polsat chciał na tym stracić - Wojewódzki był zbyt "niewygodny". Odpowiedz Link Zgłoś
m_raczynska Re: Wojewódzki w TVN 18.08.06, 15:36 albo wojewódzki wygodny. komercja się kłania... Odpowiedz Link Zgłoś
sestre Re: Wojewódzki w TVN 18.08.06, 18:17 Moze to i dobrze, ze sie przeniósł...Nowe miejsce, może nowe pomysły...Poczekamy, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Wojewódzki w TVN 18.08.06, 19:27 ja się cieszę- bo mam cyfrę a tam nie ma Polsatu:) Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: Wojewódzki w TVN 20.08.06, 10:28 Normalny błazen. Lizał dup... dla Soloża i naśmiewał soę z TVN, teraz będzie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomu19 Re: Wojewódzki w TVN 20.08.06, 12:02 też sobie przypominam jak to kuba w swoim programie najeżdżał i naśmiewał się z tvn, a teraz czytam że zawsze chciał tam pracować ostatnio tez mówił, że dlatego lubi pracowac w polsacie, że ma tam wolną rękę teraz się okazuje nie - nic z tego nie rozumiem straciłem sympatie do wojewódzkiego po prostu za kasę można kupić wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Re: Wojewódzki w TVN 21.08.06, 01:44 Ja tam faceta nie oceniam. Gada to co akurat ma ochotę gadać bo ma papiert telewizyjnego wariata. A to że TeVcio ma tera Majeszczaka i Wojewodę to ekstraklasa. Jak dojdzie Jagielski i Szczuka to nie ma zmiłuj. Polsat niech robi świat według kiepskich bo to jest ich definicja. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: Wojewódzki w TVN 21.08.06, 20:56 Dokładnie z tymi Kiepskimi, to dla nich schemat do klonowania. Odpowiedz Link Zgłoś