Gość: irekfan IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 23:49 TVN drukuje!!!!!Nie pokazują wyników, bo się boją!!!!!Teraz zacznie się wybieranie bardziej wygodnych uczestników i to tvn wybierze sobie zwycięzcę a nie widzowie. CHCEMY WYNIKI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 00:00 Zgadzam sie, w I edycji nie robili takich tajemnic. BB to sciema!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: DRUKARZE IP: *.cm-upc.chello.se 05.11.01, 00:44 Chcecie wynikow, OK -powiedzmy ze tvn poda nastepnym razem wyniki.No i co - tylko dlatego ze zobaczycie pare zielonych i czerwonych kresek na ekranie tv z cyferkami odpowiadajacymi rzekomo tym "ich" procentom -to uwierzycie,ze to prawda? Przeciez Tvn ma wszystkich telewidzow za debili. Dzis BIGBRAWER vel Soltysik powiedzial:Bogusiu otrzymalas 54,cos tam % glosow, reszte czyli 36 procent otrzymali pozostali nominowani ale nie podamy ile kto by nie sugerowac widzom jak sie rozkladaja sympatie.No dobra niech nie mowia kto ile-ale gdzie sie podzialy pozostale 10%????????????? OSZUSCI jak ta lala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 00:56 Nie wiem, moze bylaby to kolejna manipulacja. Jednak te glosy to nasze ciezko zarobione pieniadze, wiec jaka laska podac wyniki??? Gdyby sms-y byly gratis - to O.K., robta co chceta, ale tak? Chyba cos tu nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: DRUKARZE IP: *.cm-upc.chello.se 05.11.01, 02:54 Gość portalu: Ula napisał(a): > Nie wiem, moze bylaby to kolejna manipulacja. Jednak te glosy to nasze ciezko > zarobione pieniadze, wiec jaka laska podac wyniki??? Gdyby sms-y byly gratis - > to O.K., robta co chceta, ale tak? Chyba cos tu nie tak. Dlatego nie wysylam ,nie dzwonie i nic mnie to nie kosztuje-no moze troche nerwow jak czasami ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 10:36 Gość portalu: MruMru napisał(a): > Dlatego nie wysylam ,nie dzwonie i nic mnie to nie kosztuje-no moze troche nerw > ow > jak czasami ogladam. No i jest to chyba jedyne sluszne podejscie do tematu. Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: DRUKARZE IP: 193.0.74.* 05.11.01, 11:02 ja od poczatku ery BB w TVN tylko raz sie skusilem na wyslanie SMSa. Dalem sie poniesc histerii spreparowanej przez producentow i w walce ALICJA-MANUELA musialem zajac stanowisko. Bez sensu. Pieniadze stracone (na szczescie niezbyt wielkie) A chociaz wynik pokrywal sie z moim zyczeniem, to i tak mialem wrazenie, ze moj glos nie byl potrzebny, bo i tak to oni ustalaja kto wyjdzie. po prostu NIE WIERZE TVN i juz :-))) polecam wstrzymanie sie od glosowania. Oni i tak wszystko juz sobie poukladali. Po prostu przygladajmy sie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 15:12 Gość portalu: cube napisał(a): > polecam wstrzymanie sie od glosowania. Oni i tak wszystko juz sobie poukladali. > > Po prostu przygladajmy sie :-))) No pewnie, ze poukladali. Dlatego pokazywali Boguche w zlym swietle, natomiast z Irka zrobili niejako bohatera i wybawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: DRUKARZE IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.11.01, 15:21 Dokładnie tak samo było jak wyleciała Ilona. Nie trzeba czekac do końca programu. Wystarczy spojrzeć kogo przedstawiają w ringu w lepszym a kogo w gorszym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: DRUKARZE IP: *.teleton.pl 05.11.01, 15:28 Zgadzam sie co do Ilony. To byla kolejna osoba warta uwagi. Zreszta, TVN manipuluje nami wszystkimi. A kto ma mozliwosc sprawdzic, czy to faktycznie na Boguche tyle % glosowalo? Nikt, TVN zrobi, co zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: DRUKARZE IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.11.01, 15:38 Noo, nie powiedziałam, ze Ilona była warta uwagi :o) Niemniej, co bym o niej nie sądziła, to zauważam te schematy. Odpowiedz Link Zgłoś