misiak38 Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 21:51 no wyprzedziłeś mnie:) właśnie oglądam i jakoś tak kiepsko :| miejmy nadzieję że się rozkręci,zobaczymy jak się skończy - jakie będą moje odczucia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiusia Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 21:57 Zobaczylam jak sie wyglupiaja z Pochanke i - pewnie jestem niedzisiejsza - nie chce mi sie dalej ogladac - jednak to 11 wrzesnia dzisiaj, mogliby ten program nadac np jutro, no mi jakos smutno dzisiaj jednak :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 22:08 asiusia napisała: > Zobaczylam jak sie wyglupiaja z Pochanke i - pewnie jestem niedzisiejsza - nie > chce mi sie dalej ogladac - jednak to 11 wrzesnia dzisiaj, mogliby ten program > nadac np jutro, no mi jakos smutno dzisiaj jednak :-( Też myślę, że dzisiaj powinni emitować tylko czarne plansze. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 22:27 > Też myślę, że dzisiaj powinni emitować tylko czarne plansze. Nie wygłupiaj się, czarne plansze to tylko w przypadku śmierci papieża-polaka.. trochę na to teraz poczekamy. A tak serio, to uważam, że wystarczająco uczczono dzisiejszą rocznicę - mimo że wtedy bardzo ciężko to przeżyłam, że do dziś tkwi to we mnie, że co roku zapalam świeczkę - uważam, że TV ładnie to rozegrała. Bez przesadnego patosu, poważnie, z należytym szacunkiem, ale normalnie. W końcu życie toczy się dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 22:35 Vondrackova byla REWELACYJNA:-) Kolejna swietna kreacja pani Kwiatkowskiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 22:36 a mnie ten odcinek tak znudził że nie wytrzymałam do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 22:37 świetny odcinek, Szymon z Kubą powinni to wspólnie prowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 22:43 sam odcinek byl sredni ale rozmowy w tloku jak zykle swietne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 22:55 świetny program, jak zwykle. :DDDDDDDDDDD dla mnie Zyta rządzi. ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
copa.cojones Re: Majewski wrocil :D 11.09.06, 23:20 Namolne strzelanie do jednej bramki w dzisiejszym programie, to lekkie przegięcie, choć ofiary same się proszą. Ale rozmowy w tłoku jak zwykle świetne głównie przez rewelacyjne kreacje zwłaszcza pań. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Majewski wrocil bylejak 12.09.06, 08:49 Odcinek wogóle nie śmieszny. P. Majewski czy jest Pan z Ministrem Giertrychem per TY? Tak z ciekawości zapytam. Marne żarty z Kaczyńskiego i jego przyjaciółki. To wogóle nie było smieszne a wręcz żałosne. Ale wszystko wyjaśniło oświadczenie Majewskiego o swojej maturze gdy siedział obok Pana Kalisza - osławionego, zasłużonego SLDowca. Panie Majewski, coraz marniej, marniej. A szkoda bo kto pamięta P. Majewskiego z Zetki to może tylko zatęsknić za dobrym żartem. Szkoda, ale skoro w TVNenie taki trend i Walterowi się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: Majewski wrocil bylejak 12.09.06, 09:25 Przyznam, ze i mnie widok Kalisza obok lekko zmierził. I wogóle ten pomysł, no nie wiem... nawet bez Kalisza;), jakiś siakiś mało smieszny i w sumie wydumany? Odpowiedz Link Zgłoś
magdynia Re: Majewski wrocil bylejak 12.09.06, 12:46 rzeczywiście żenujący był wczorajszy odcinek, żarty na poziomie kabaretu szkolnego w gimnazjum. Od połowy programu miałam nadzieję, że to już ostatni śmieszny żart koalicyjno-pisowski, ale niestety brnęli w to do końca - ile można? Tylko Vondrackowa ze swoim ahoj i Zyta ratowały program Odpowiedz Link Zgłoś
barbie4 dupowato.... 12.09.06, 09:18 Wojewódzki... niechby i on został w tym Polasacie, albo i Polasacie 2. koszmarny jest, ani zabawny, ani sympatyczny, po prostu durny..... a te majtki z Romanem- żenada. nie jestem fanka Giertrycha ale bez przesady. prostactwo na zasadzie - nie mam co powiedziec to pokaze dupe. syf !! dziwne ze Majewski wogole na to poszedł. w sumie inteligentny koleś, w przeciwieńswtwie do tego pustaka Wojewódzkiego. oprócz "rozmów w Tłoku" - kiepsko, i to bardzo. Vondrackowa- REWELACJA !!!! skur... Krecik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 09:56 Fajnie, że wrócił.:) To o Supermanie i piosenke bym wywaliła, reszta ok. Rozmowy w tłoku, a w szczególności Vondrackova i Gilowska - super. Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 10:03 achoj! mam takie same odczucia jak wy: program generalnie kiepski-to przekrzykiwanie się i kto coś śmieszniejszego powie- no dół ale rozmowy jak zawsze boskie i jednak palma pierszeństwa dla Zyty za: mnie tą bielą to już się rzygać chce :))))))))))))))piękne Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 10:05 Mnie odcinek rozczarował. Zwyczajnie był srednio zabawny. Nawet Rozmowy w Tłoku takie sobie. Co prawda Vondrackowa i Zyta super, ale już Kaczynski był mocno Lepperowaty. Fragment tylko z Kaczyńskim i jego milością kiepściutki. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 10:27 Rozczarowana jestem na maxa. Program kiepski, nawet rozmowy w tłoku trochę rozczarowały. Jarek z miłością - niesmaczne. Zyta i Vondrackowa genialne ale to był jedyny plus programu. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa79 Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 10:57 popieram jedyne śmieszne momenty to Rozmowy a i tu tylko Zyta i Vondraczkowa (bo ja se ne lubim przebirac!) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila866 Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 11:46 wrócił..i wygląda jak matoł, żałosny cały program Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 12:06 Lepsze momenty można sobie przypomnieć tu: www.skecze.info/f16-Szymon-Majewski-Show.html Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 16:37 MI sie ocinek bardzo podobał:) Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 16:46 na plus tylko "Ja sem rada" A tak wogole to Wojewódzki wyglądał jakby niewyspany był, jakis niemrawy taki, teksty też jakieś takie na siłe Odpowiedz Link Zgłoś
kalina63 Majewski bez Rozm?w w toku jest... 12.09.06, 18:31 beznadziejny. A Kubie sie nie dziwie, tez bym zasypiala na tym programie. Nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
janato1 Re: Majewski wrocil :D 12.09.06, 20:12 nuda, nuda, nuda a Rozmowy w Tłoku- fajna Zyta i Helenka, pozostali- żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina63 jedyna nadzieja w 13.09.06, 01:23 nowym Wojewodzkim w TVN. jak on zacznie przynudzac to koniec. zostanie tylko ABC... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: jedyna nadzieja w 13.09.06, 08:32 Niestety, ale słabizna strazna to była :( Szkoda, bo Majewski głupi nie jest i stać go na ciekawsze dowcipy, a tak prześcigał się z Wojewódzkim, który z nich zrobi z siebie większego idiotę. Żarty z majtkami były na poziomie koszarowym, a nawet niższym. Jedynie rozmowy w tłoku dawały radę, głównie dzięki rewelacyjnej Vondraczkowej. Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś