Gość: aa IP: *.chello.pl 06.11.01, 14:07 Droga Nalu, to ze masz mokra cipke jak widzisz Jurka, nie oznacza, ze Irek jest beznadziejny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tereska Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.olsza.krakow.pl 06.11.01, 14:09 ona pewnie nigdy nie ma takiej o jakiej mowisz i dlatego taka zla do mnie sie wpieprza jak diabli terka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.chello.pl 06.11.01, 14:15 zauwazyłem, nie przejmuj sie. pewnie jest totalnie zakompleksiona i tutaj sie chce wybic. Moze zamiast tego powinna sie zglosic do BB3?... ps. jeszcze nigdy nie wysylalem smsow, ale teraz to zrobie. Zaglosuje za wypadem Jurasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: NALA i jurek WYPAD IP: 134.65.209.* 06.11.01, 14:20 Zgadzam sie z wami w kwestii wypadu Juraska vel strżaczyny !!!! kto wie jaki numer ma ten "mentor"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: NALA i jurek WYPAD IP: 217.97.138.* 06.11.01, 14:24 Włącz TVN i zaczekaj z 10 min. (max). Będziesz wiedział wszystko, łącznie z nr tel. do Klaudiusza który pomoże ugotować ci WSZYSTKO, łącznie z Alicją bez łupieżu. Jeszcze trochę - a wygryzą Lisa z Faktów TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 14:50 Gość portalu: aa napisał(a): > Droga Nalu, > to ze masz mokra cipke jak widzisz Jurka, nie oznacza, ze Irek jest > beznadziejny. > > pozdrawiam No. no ... To jest dopiero argument tłumaczący fenomen Irka. Innych nie masz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.telia.com 06.11.01, 14:50 To widac juras jest falszywy to widac w jego oczach,drugi jest witus model nie z tej ziemi wyrachowany debil ktory umie grac teatr.Trzecia jest AGUSIA ,,KOBYLA,, Przeciesz to widac ze ona jest tiruwa ,ten jej falszywy smiech jest wprost ochydny ona cala jest doniczego, moze tylko te spineczki ja ratuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.telia.com 06.11.01, 15:18 Mazena do domu wracaj ty se nie nadajesz do tego programu robisz wstyd dla koszalina gdze ja tam mieszkam,te twoje miny doprowadzaja do mdlosci.Marzena jest falszywa osoba ktora umie grac teatr, ten teatr jest ,,,BEZNADZEJNY,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.telia.com 06.11.01, 15:18 Mazena do domu wracaj ty se nie nadajesz do tego programu robisz wstyd dla koszalina gdze ja tam mieszkam,te twoje miny doprowadzaja do mdlosci.Marzena jest falszywa osoba ktora umie grac teatr, ten teatr jest ,,,BEZNADZEJNY,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.telia.com 06.11.01, 15:19 Mazena do domu wracaj ty se nie nadajesz do tego programu robisz wstyd dla koszalina gdze ja tam mieszkam,te twoje miny doprowadzaja do mdlosci.Marzena jest falszywa osoba ktora umie grac teatr, ten teatr jest ,,,BEZNADZEJNY,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.telia.com 06.11.01, 15:20 Mazena do domu wracaj ty se nie nadajesz do tego programu robisz wstyd dla koszalina gdze ja tam mieszkam,te twoje miny doprowadzaja do mdlosci.Marzena jest falszywa osoba ktora umie grac teatr, ten teatr jest ,,,BEZNADZEJNY,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.telia.com 06.11.01, 15:20 Mazena do domu wracaj ty se nie nadajesz do tego programu robisz wstyd dla koszalina gdze ja tam mieszkam,te twoje miny doprowadzaja do mdlosci.Marzena jest falszywa osoba ktora umie grac teatr, ten teatr jest ,,,BEZNADZEJNY,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.telia.com 06.11.01, 15:21 Mazena do domu wracaj ty se nie nadajesz do tego programu robisz wstyd dla koszalina gdze ja tam mieszkam,te twoje miny doprowadzaja do mdlosci.Marzena jest falszywa osoba ktora umie grac teatr, ten teatr jest ,,,BEZNADZEJNY,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.telia.com 06.11.01, 15:21 Mazena do domu wracaj ty se nie nadajesz do tego programu robisz wstyd dla koszalina gdze ja tam mieszkam,te twoje miny doprowadzaja do mdlosci.Marzena jest falszywa osoba ktora umie grac teatr, ten teatr jest ,,,BEZNADZEJNY,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:57 Gość portalu: aa napisał(a): > Droga Nalu, > to ze masz mokra cipke jak widzisz Jurka, nie oznacza, ze Irek jest > beznadziejny. > > pozdrawiam Szanowny aa (aż boje się pomyśleć od czego ten skrót) właściwie chciałem przejść obok Twojego "tekstu" obojętnie ale postanowiłem dać Ci radę. Stary w taki sposób nie zainteresujesz sobą dziewczyny. Chyba że z audiotele. To może podzwoń sobie lepiej zamiast prezentować swój poziom intelektualny. Cóż każdy zachowuje się jak umie. Z wyrazami wątpliwego szacunku Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: NALA i jurek WYPAD IP: 217.97.138.* 06.11.01, 15:05 Ktos sie naoglądał "Milczenia owiec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.uml.lodz.pl 06.11.01, 15:38 Obrońca uciśnionych się znalazł Ale swoją drogą tekst gala anonima (vel aa) nie na miejscu Pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.11.01, 15:10 aa - znałam kogos, kto twierdził, ze mógłby byc twoim ojcem, gdyby go pies na schodach nie wyprzedził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 15:53 aa, myslisz się troszkę, cipka Nali się nawilża z powodu Bogusi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.chello.pl 06.11.01, 16:16 geralt- twoj poziom intelektualny jest tak wysoki, ze nie smiem w ogole odpisywac. z pewnoscia poslucham twoich rad. zadzwonie na audiotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: NALA i jurek WYPAD IP: *.wmc.com.pl 06.11.01, 18:40 Poziom tej dyskusji jest poniżej wszelkiej krytyki! Opanujcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś