20.09.06, 14:36
Ten program w obecnej formie jest TRAGICZNY!!Tak samo TELERANEK!
Gdzie sie podziały dawne formy tych programów, kiedy to nie mogłem się
doczekać tych programów?, gdzie jest GŁOS , OMNIBUS, gdzie jest RAMBIT?.
Wszystko w TV przerośnięte syfami typu M jak Masakra, Z jak Zdrowie,
Kopciuchy itp...Najlepiej jakby stworzyła TVP odrębny kawał na tego typu
mózgotrzepy...
Obserwuj wątek
    • 8macek Re: 5-10-15 20.09.06, 14:44
      ty! amoże już wyrosłeś i trochę odstajesz mentalnie od poziomu 5-10-15?!
      jak sama nazwa wskazuje program jest przeznaczony dla widza w określonym wieku
      a sądząc po twoim resume to masz jakieś ponad dwadzieścia kilka lat(co najmniej)
      i to chyba wszystko wyjaśnia.
      ale może się mylę :-D
      • bmwariat Re: 5-10-15 20.09.06, 14:46
        a gdzie napisałem, że to dla mnie?:) Mówie o formie programu...
        • 8macek Re: 5-10-15 20.09.06, 14:59
          no ale właśnie inna forma może nie trafiać w twoje(uwaga!żart) stetryczałe
          gusta,podobnie jak do mnie nie trafia balladyna w koncepcji hanuszkiewicza!
          teoretycznie treść ta sama ale forma przekazu inna i niekoniecznie lepsza
          według mnie... a inni się zachwycają.
          :-)
    • drwal88 Re: 5-10-15 21.09.06, 11:29
      ja na szczescie zalapalem sie z bracmi na stara formule jakies 13 lat temu i
      mialem wczesny, udany debiut telewizyjny :)
    • slawek73 Re: 5-10-15 21.09.06, 12:40
      bmwariat - ty juz za stary jesteś brachu na takie rzeczy. Jakis czas temu
      zobaczyłem ze dzieciak siedzi i oglada Pszczółkę Maję w jedynce - no, myslę
      sobie kiedys to był hicior, trzeba obejrzeć, pogoniłem szczeniaka z fotela,
      siadłem i patrzę, patrze - i co? kicha normalna, nudy bracie nudy. I tak sobie
      pomyslałem ze chyba już wyrosłem z Pszczólki mai i innych smerfów. Pozdr.
      • pan-kleks-w-kosmosie Re: 5-10-15 21.09.06, 14:38
        Tak, ale są bajki co się nudzą, a są bajki co się nigdy nie nudzą. Pszczóka
        Maja jest strasznie nudna, podobnie irytujące w pewnym wieku stają się Smerfy
        (chociaż trzeba pamiętać, że to była kiedyś jedyna zachodnia bajka dla dzieci,
        stąd jej ogromna popularność). Natomiast takie Gumisie czy inne pozycje
        Disneya są świetne w każdym wieku, nie mówiąc już kreskówkach z serii o Bugsie.
        Poza tym ja też oglądalem niedawno te programy dla dzieci - chyba po prostu nie
        ma na nie pieniędzy, a TVP robi je z obowiązku, bo wie, że dzieciaki i tak
        oglądają carton network itp.

---------------------------------------
        Ambroży Kleks
        doktor filozofii, chemii i medycyny, profesir na uniwersytecie w Salamance
        • pawelek_25 Ostatnio spotkałem dawnego prowadzącego teleranek 23.09.06, 20:45
          Sentyment powrócił :-) W tramwaju spotkałem tego faceta który kiedyś teleranek
          prowadził chyba na przeciwko Parku Skaryszewskiego mieszka :-)
          • simply_z Re: Ostatnio spotkałem dawnego prowadzącego teler 23.09.06, 20:56
            pamietam jak majac jakies 11 lat ogladnelam nową wtedy formułę Domowego
            Przedszkola ,bez Chałabały,pani robiacej wycinanki ,pani grającej na
            pianinie ,bez wycieczek do lasu i powiedzialam mammie,ze sie chyba
            zestarzalam;)) ale sa bajki ,ktore zawsze można poogladac w kazdym wieku
            np.Muminki,Reksia ,Scooby doo ;D i mowie to najzupelnie poważnie .
    • harriet24 Re: 5-10-15 23.09.06, 22:24
      A pamiętacie jak smutno było, gdy ktoś z ekipy 5-10-15 odchodził, bo był
      już "za stary"? To był żal... W sumie, z tych wszystkich dawnych prowadzących
      karierę zrobił chyba tylko Marcin Tyszka, innych nie kojarzę.
      • maga34 Re: 5-10-15 23.09.06, 23:23
        a Jabłczyńska? ona chyba też zaczynała w 5-10-15, Basia Sadowska też, no i
        córka Fajkowskiej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka