Gość: Zuza IP: *.*.*.* 08.11.01, 10:41 Strasznie sie ekscytujecie, szkoda wam Irka itd A czy ktos z was pomyslal o Irku w tym calym zamieszaniu? Sadzicie, ze bedzie szczesliwszy (i zdrowszy) jak kamery to pokaza (cokolwiek tam sie dzialo)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nala Re: do wielbicieli Irka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 10:52 Nic się nie martw. Gwarantuję ci, że nie pokażą !!! Będą chcieli czym prędzej zatuszować, do czego doprowadzili człowieka "specjaliśći" i "psychologowie" twórców tego całego cyrku !!! Ciekawe tylko, kto za to odpowie ??? Mam poważne obawy, że jednak nikt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: do wielbicieli Irka IP: *.*.*.* 08.11.01, 11:12 W gruncie rzeczy jest mi to obojetne. Zastanawia mnie tylko dlaczego ludzie, ktorzy twierdza, ze go polubili, byl gwiazda, zaluja go potepiajac TVN, tak bardzo chca na wlasne oczy zobaczyc jego "upadek" i za wszelka cene staraja sie wymyslic coraz to nowe jego "przewinienia". Na miejscu Irka wolalabym nie miec takich "wielbicieli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: do wielbicieli Irka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 11:26 Gość portalu: Zuza napisał(a): > W gruncie rzeczy jest mi to obojetne. Zastanawia mnie tylko dlaczego ludzie, > ktorzy twierdza, ze go polubili, byl gwiazda, zaluja go potepiajac TVN, tak > bardzo chca na wlasne oczy zobaczyc jego "upadek" i za wszelka cene staraja sie > > wymyslic coraz to nowe jego "przewinienia". Na miejscu Irka wolalabym nie miec > takich "wielbicieli" No więc właśnie, spytaj o to sympatyków Irka. Ja do nich nie należę, wręcz przeciwnie, od początku mnie wkurzał, cały czas twierdziłam, że jego zachowanie nie jest normalnym zachowaniem dorosłego i zdrowego psychicznie człowieka. Dziwię się natomiast, dlaczego ci fani siedzą teraz cicho ? No, może nie wszyscy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
reggina Re: do wielbicieli Irka 08.11.01, 11:34 Może naoglądałam się za dużo filmów, ale uważam, że z każdego można zrobić wariata, jeżeli się troche postarać. Niestety Irek sam się podłożył. Widać nie docenił przeciwnika, a może w ogóle nie zdawał sobie sprawy z tego, że to może być prawdziwy przeciwnik. Przecież to miała być zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: do wielbicieli Irka IP: *.mch.tli.de 08.11.01, 11:37 wlasnie to miala byc zabawa, ale cala reszta grupy za bardzo przejela sie rola udupiania irka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: do wielbicieli Irka IP: *.chello.pl 08.11.01, 12:37 Gość portalu: Zuza napisał(a): > Strasznie sie ekscytujecie, szkoda wam Irka itd A czy ktos z was pomyslal o > Irku w tym calym zamieszaniu? Sadzicie, ze bedzie szczesliwszy (i zdrowszy) jak > > kamery to pokaza (cokolwiek tam sie dzialo)? > Mysle, ze wielbiciele I. chca tylko tropic skandale i przekrety TVN, i nie pozwola by im cokolwiek w tym porzeszkodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś