Dodaj do ulubionych

do wielbicieli Irka

IP: *.*.*.* 08.11.01, 10:41
Strasznie sie ekscytujecie, szkoda wam Irka itd A czy ktos z was pomyslal o
Irku w tym calym zamieszaniu? Sadzicie, ze bedzie szczesliwszy (i zdrowszy) jak
kamery to pokaza (cokolwiek tam sie dzialo)?

Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: do wielbicieli Irka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 10:52
      Nic się nie martw. Gwarantuję ci, że nie pokażą !!!
      Będą chcieli czym prędzej zatuszować, do czego doprowadzili
      człowieka "specjaliśći" i "psychologowie" twórców tego całego cyrku !!!
      Ciekawe tylko, kto za to odpowie ???
      Mam poważne obawy, że jednak nikt !

• Gość: Zuza Re: do wielbicieli Irka IP: *.*.*.* 08.11.01, 11:12
        W gruncie rzeczy jest mi to obojetne. Zastanawia mnie tylko dlaczego ludzie,
        ktorzy twierdza, ze go polubili, byl gwiazda, zaluja go potepiajac TVN, tak
        bardzo chca na wlasne oczy zobaczyc jego "upadek" i za wszelka cene staraja sie
        wymyslic coraz to nowe jego "przewinienia". Na miejscu Irka wolalabym nie miec
        takich "wielbicieli"
        • Gość: Nala Re: do wielbicieli Irka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 11:26
          Gość portalu: Zuza napisał(a):

> W gruncie rzeczy jest mi to obojetne. Zastanawia mnie tylko dlaczego ludzie,
          > ktorzy twierdza, ze go polubili, byl gwiazda, zaluja go potepiajac TVN, tak
          > bardzo chca na wlasne oczy zobaczyc jego "upadek" i za wszelka cene staraja sie
          >
          > wymyslic coraz to nowe jego "przewinienia". Na miejscu Irka wolalabym nie miec
          > takich "wielbicieli"

No więc właśnie, spytaj o to sympatyków Irka.
          Ja do nich nie należę, wręcz przeciwnie, od początku mnie wkurzał, cały czas
          twierdziłam, że jego zachowanie nie jest normalnym zachowaniem dorosłego i
          zdrowego psychicznie człowieka. Dziwię się natomiast, dlaczego ci fani siedzą
          teraz cicho ? No, może nie wszyscy ?!

• reggina Re: do wielbicieli Irka 08.11.01, 11:34
            Może naoglądałam się za dużo filmów, ale uważam, że z każdego można zrobić
            wariata, jeżeli się troche postarać. Niestety Irek sam się podłożył. Widać nie
            docenił przeciwnika, a może w ogóle nie zdawał sobie sprawy z tego, że to może
            być prawdziwy przeciwnik. Przecież to miała być zabawa.
            • Gość: mirka Re: do wielbicieli Irka IP: *.mch.tli.de 08.11.01, 11:37
              wlasnie to miala byc zabawa, ale cala reszta grupy za bardzo przejela sie rola
              udupiania irka
    • Gość: xxx Re: do wielbicieli Irka IP: *.chello.pl 08.11.01, 12:37
      Gość portalu: Zuza napisał(a):

> Strasznie sie ekscytujecie, szkoda wam Irka itd A czy ktos z was pomyslal o
      > Irku w tym calym zamieszaniu? Sadzicie, ze bedzie szczesliwszy (i zdrowszy) jak
      >
      > kamery to pokaza (cokolwiek tam sie dzialo)?
      >

Mysle, ze wielbiciele I. chca tylko tropic skandale i przekrety TVN, i nie
      pozwola by im cokolwiek w tym porzeszkodzilo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka