Dodaj do ulubionych

Reklama która zniechęciła Was do danego produktu

IP: *.chello.pl 17.03.03, 23:14
Muszę gdzieś się na ten temat wypowiedzieć. Reklama ma zachęcić nas do danego
produktu usługi itp. Czy kiedykowiek kogoś z Was jakaś reklama telewizyjna
skutecznie zniechęciła do produktu lub uługi bo mnie tak!
1. Plus GSM nie wiem skąd oni biorą pomysły na reklamy ale króluje w nich od
2 lat ten sam motyw wkurzającego osobnika lub osobniczki z miną idioty. 2
lata temu był to koleś w okularach który wkółko gadał o siostrze Jagódce i
coś tam jeszce był tak często i to na każdym kanale że chciało się płakać z
wściekłości. Wszyscy moi zajomi też dostawali wysypki od tej reklamy, teraz
mamy gościa który jest u siebie i kupuje gruszki.

2. Dosia i pseudo sondarz wsród gospodyń domowych (czyli wg. autorów
poprzedniej wersji spotu wsród kobiet ze spalonymi trwałą włosami, zepsutą
cerą, ubranych tragicznie od razu widać jakim stereotypom hołdują producenci
Dosi). A przy okazji miałam wrażenie że specjalnie zeszpecono te kobiety.

Obserwuj wątek
    • ka2 Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 18.03.03, 21:26
      nivea , jak ciepły , letni deszcz aaaaaaaa!!
      merci , tak podziękuję ci , śpiewana tym drżącym głosikiem
      nie kupię , zeby nie wiem co
      • Gość: ronner LUCJAN!!! IP: mail:* / 192.168.1.* 25.03.03, 10:18
        wszytskie reklamy w ktorych czyta Lucjan Sz. NInawidze!!!
        Facet ma tak odstraszajacy glos ze nie mozna go sluchac. Reklama Tyskie,
        albo "lac prosto po szklance, piana na dwa palce" brrr!!! poza tym nie rozumiem
        skad sie bierze moda na niego, w polsacie, albo tvn zapowiada filmy, ostatnio
        pojawil sie w zetce. koszmar!!!

pzdr
      • Gość: mjk Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 22:43
        wszystkie reklamy z malyszem i goplana!!!!!! wrrrrrrrr..... temu czlowiekowi
        powinni zabronic sie wypowiadac, niech tylko skacze...
    • Gość: orkel Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 21:32
      1. Mlekovita - taki chłopaczek dostaje SMS'a na swoją Nokię.
      2. Wszystkie lub większość reklam Simplus Team - mzyczka, że się chce
      wymiotować i środowisko głupitkej, beztroskiej, wielkomiejskiej młodzieży.
      Na razie tyle.

PS
      Ciekawy wątek.
      • Gość: shelleyan Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 22:12
        Dwie ostatnie reklamówki Lecha. Daleko mi do feminizmu, ale one są ohydne.
        Kto widział ten wie, o co mi chodzi.
        • Gość: mika Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.visp.energis.pl 18.03.03, 22:23
          shelleya - czy nie masz za grosz poczucia humoru? Przecież urażać moze ta
          reklama tylko ludzi traktujących rzeczywistość zbyt serio, a jak myślę tacy po
          piwo nie sięgną wcale.
          • ka2 Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 19.03.03, 10:14
            mnie też reklama Lecha nie bawi a i sam Lech za słodki jak dla mnie jest :)
            choć reklama z piłeczkami - bombelkami, świetna
            ale nie o tym jest wątek
            a to czego się jeszcze nie chwycę to " hochland , to jest pyszne "
            a serka valbon w szczególności
            no i Jacobs zielony , kto do cholery trzyma w ten sposób filiżankę
    • Gość: łeeee Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:59
      wszystkie, jak jeden mąż...polskie reklamy, czy to te kreowane przez lokalne
      agencje, czy tłumaczone z "zachodnich" są żenujące, bez polotu i adresowane do
      tzw. mas...zero wysublimowania, nie mówiąc o zakładaniu przez reklamodawcę, że
      odbiorca zwykle nie ma z lekka przynajmniej wyższego IQ niż 12...
      • znajoma_krolika Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 19.03.03, 00:54
        A ja mam uczulenie na wszystkie niemieckie reklamy... Choćby nie wiem jak
        sprawnie opracowywane i dubbingowane - rozpoznam je na kilometr!
        Rzygam, po prostu rzygam (wybaczcie) rafaello, kinder bueno, wspomnianymi już
        merci tak podziękuję ci oraz kawą jakobs.
        to ohydne przyjęcie w ambasadzie z obowiązkowym arabem, ta baletnica o posturze
        NRD - owskiej lekkoatletki, ta roześmiana buzia, która chwali się swoją
        wybrednością...

boże, wychodzę tu na zajadłą przeciwniczkę kultury niemieckiej, a może i
        Niemców, ale wierzcie mi, uraz mam tylko do ich reklam.
        a szczególnie do bożonarodzeniowej jakobsa, którą katują widzów już chyba setne
        święta.
        NO!
        • isis! Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 19.03.03, 13:27
          znajoma_krolika napisała:

> A ja mam uczulenie na wszystkie niemieckie reklamy... Choćby nie wiem jak
          > sprawnie opracowywane i dubbingowane - rozpoznam je na kilometr!
          > Rzygam, po prostu rzygam (wybaczcie) rafaello, kinder bueno, wspomnianymi już
          > merci tak podziękuję ci oraz kawą jakobs.

Dorzucę najnowszą: "Monte dziecka czas!" FUJ!!! Kinderzeit. Ohyda.

A tu Wethres's original:
          www.fun.from.hell.pl/2003-03-14/verters.jpg
    • Gość: raszefka Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: OSET:* / 192.168.0.* 19.03.03, 08:23
      Wszystko, co dotyczy środków przeciwbólowych. Konferencje prasowe jakichś
      profesorów, trzy paniusie napadające cierpiącego faceta no-spą, a przede
      wszystkim "ból szybko minął, gdy dostałam pyralginum" >:PPPPPPP
      Nic z tych rzeczy nie kupię (i tak nie działają)
      • Gość: anmanika Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 10:09
        Taa: tak, ta z pyralginą jest denna, aktorka mówi drewnianym głosem totalnie
        nieprzekonującym głosem. Uwielbiam też reklamy gdzie dzieci się tak teatralnie
        wgryzają się w pożywienie: od razu się odechciewa. Mam wrażenie, że większość
        agencji reklamowych tak się zachwyca swoją działalnością, że nie zauważają
        jakie efekty to przynosi.
        Bojkotuję wszystkie reklamy które z kobiet robią idiotki które nic nie potrafią
        a tu wyrasta spod ziemi "ekspert" który poradzi w: praniu, farbowaniu włosów,
        myciu naczyń brrrr.
        Większość reklam piwa jest żenująca.
        Aha jeszcze najdebilniejsza to ta z jogurtem ( widać, że świetna skoro nawet
        nie wiem jakiego produktu) gdzie facet miota się po boisku.
    • loginka1 Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 19.03.03, 10:38
      Nieustannie robi mi się słabo przy wszystkich odmianach: "Biedronka, ach
      Biedronka".
      Poza tym bombonierki, chyba Goplany. Scena z panną, która niby rysuje samochód,
      na co jej facet reaguje miną psychopaty, ale przechodzi mu jak widzi
      czekoladki, nie na tyle jednak wiarygodnie, żebym uwierzyła, że nie lutnie jej
      przy innej okazji.
      No i Wedel i "Chciałabym, żebyś mnie nauczył przyjemności". No po prostu
      marzenie pedofila.
      • Gość: Fizyk Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: 149.156.31.* 28.03.03, 12:58
        Z tą Biedronką zgadzam się całkowicie i całym sercem!! Jak widzę, zaraz
        przełączam na inny kanał. ...A tam nomen-omen: "Biedronka..aaaaachhh!"
        ;)
      • Gość: princessa Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.xdoom.net 12.04.03, 18:45
        No tak to rzeczywiście kojarzy sie z pedofilią...okropna i głupia
    • Gość: fan? Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 10:44
      Z tych starych to "Kopiec kreta" i nazwa i wygląd kojarzą mi sie
      jednoznacznie ;-)
      z nowych ,reklama KFC ,gdzie kierowca tira mija 2 atrakcyjne stopowiczki bo
      marzy o udkach i piersiach lecz kurzych-co on pedał czy zoofil,brr
      • presens Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 28.03.03, 14:09
        Mój trzyletni synek,jak załatwi się do nocnika wola-"mama,zrobiłem kopiec
        kreta!"
    • Gość: taniej Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.bv.pl 19.03.03, 11:56
      oferta zrembu zawsze na czasie
      postanowiłam nie kupować żadnych widłowych wózków!
    • Gość: curly Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: 213.173.205.* 19.03.03, 12:44
      W życiu nie kupiłam i nie kupię POLOCOCTY!

• ksywa Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 19.03.03, 13:06
      Chyba coś ze mną nie tak, bo u mnie reklamy sobie, a zakupy sobie;-) Tyle
      spotów mnie drażni i zniesmacza (choćby przyjęcie u ambasadora, na ktorym
      podaje się cukierki!!!) ale żebym miała sobie nie kupić pudełeczka? No nie;-))
    • Gość: franca Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.studmat.uni.torun.pl 19.03.03, 18:00
      Notorycznie zniecheca mnie Danon ze swoimi szczesliwymi rodzinklami, z haselkami: pij cos tam dla zdrowia codziennie (w domysle: kupujta to ile sie da bo wtedy dajeta nam duzo pieniazkow) i wkurwiajacy zaspiew na koncu - ktory na szczescie juz zniknal.
      Nigdy nie kupie nic Danona chocbym mial zdechnac z glodu, najlepsze sa jogurty regionalne.
      • Gość: vader_k Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.mediacom.pl 20.03.03, 14:51
        Reklama Toyoty gdzie facet z morda jak kon nie rozumie prostego pytania o
        zestaw kluczy.I ta kukulka w tle.Zgroza!!!
        • isis! Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 20.03.03, 18:52
          Gość portalu: vader_k napisał(a):

> Reklama Toyoty gdzie facet z morda jak kon nie rozumie prostego pytania o
          > zestaw kluczy.I ta kukulka w tle.Zgroza!!!

Reklama idiotyczna, ale produkt za to jaki! Mam i wstyd mi za reklamę, ale
          gdybym miała jeszcze raz kupić, nie wahałabym się...
        • Gość: martynka Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.lukowa7.waw.pl 28.03.03, 15:42
          popieram 10000000% Vader! Wyjątkowo kretyńska reklama, a takie mieli kiedyś
          przyjemne spoty ....- to jak mechanicy nudzili się w serwisie było zabawne...
      • Gość: Aagheala Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.bielsko.msk.pl 03.04.03, 07:58
        Mam tylko jedną prośbę-niech te wszystkie pomylone aniołki Danone'a pójdą na
        urlop w zaświaty.A razem z nimi niech odlecą wszystkie Biedronki
        I-oczywiście-absolutne mistrzostwo:Mr Muscle jakieś pomrańczowe. Wpędza w
        depresję wszystkich o IQ wyższym niż -15!! Facet o wyrazie twarzy gorszym niż
        mina kogokolwiek z zakładu psychiatrycznego. To chyba odwrotność Media Marktu
        (nie dla idiotów):
        Mr Muscle:WYŁĄCZNIE dla idiotów!!!!!!!!!!
    • mmpm Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 20.03.03, 16:39
      Reklama jakiegoś jogurtu, gdy laska przechadza się tuż przed nosem faceta, a on
      woli tenże jogurt... Ten produkt powoduje impotencję!!!
    • Gość: curly Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: 213.173.205.* 20.03.03, 17:05
      T była reklama SMAK I JA i była raczej skierowana do kobiet.

• mmpm Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 20.03.03, 18:04
        Taaak? To znaczy, że powinny zapuścić się i nałożyć stare ciuchy, a jak
        poczęstują faceta Smakiją, to i tak będzie ich? ;-)))
        • Gość: curly Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: 213.173.205.* 21.03.03, 15:43
          Kobietom moze sie ona podobać po prostu, a Tobie nie musi - i tak byś raczej
          nie kupił, bo to takie "babskie" jedzenie.
          Stąd taka niechęć do "męskich" reklam wsród niektórych kobiet. Np. reklama
          Lecha, czy radia ("to nas kreci")z pokretłami zamiast brodawek na billboardach.
          Ale pomysłodawcom zależy przede wszystkim na skuteczności, czyli sprzedazy
          produktu wśród grupy docelowej, a nie zeby podobała sie wszystkim.
          • Gość: Kosmand Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 22:48
            Gość portalu: curly napisał(a):

z pokretłami zamiast brodawek na billboardach.

Fajny temat , fajny post ;-) (czy Curly to blondynka? )
    • Gość: weronika Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.kopernik.gliwice.pl 20.03.03, 18:48
      reklamy proszków i jakichs odplamiaczy, zawsze kompletno dno traktujace kobiete jako półmózga, jakies taki
      przyspiewki"plama plama ale cud" po prostu debilizm. Gdzie jestes polleno 2000?
      Poza tym kosmeteyki przewaznie, mdłe reklamówki nie odrózniające sie od siebie. To samo dotyczy czekoladek.
      Zawsze urocza pani, zamyka oczy z wrazenia przy jedzeniu potem pokazuja mase czekolady i do tego zagaduje
      facet ktory malo orgazmu nie dostanie. Ogólnie robie wszystko zeby reklam nie oglądac
      • uriel1 Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 20.03.03, 20:00
        wszystkie produkty reklamowane w ramamch sprzedaży "mango". Szczególnie te z
        udziałem Kludiusza i uroczej pani J. ze Śląska.
        • Gość: m Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: 217.8.175.* 20.03.03, 23:15
          mam przyjemnosc z mlekowitą - Darek
    • Gość: mika Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 15:02
      Po pierwsze Biedronka. Ta reklama mnie po prostu przeraża. Chyba nigdy nie
      zaryzykuję wizyty w którymś z ich sklepów;) W dalszej kolejności Warka,
      Danonki, rafaello, Orlen, Plus („dzwonię od siebie”), CCC i pewnie jeszcze
      kilka innych.
    • Gość: jk Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 15:19
      a co powiecie na temat 3-bit?
      w ogole to jakies kretynskie tłumaczenie
    • givenchy Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 21.03.03, 16:52
      a ja, jak widzę reklamy (jakiekolwiek) np. podczas oglądania filmu, mam czas na
      zmycie naczyń, umycie zębów, czy na zrobienie cokolwiek innego. Nie przepadam
      za reklamami i raczej nie jestem podatna na kupowanie reklamowanych produktów.
      Zdarza się jednak, że to, co przyciągnie moją uwagę, jest oryginalnym podkładem
      muzycznym, albo czymś bardzo uroczym, np. zwierzaki. Często bywa i tak, że
      pamiętam reklamę, ale nie kojarzę, jakiego produktu ona dotyczy, ponieważ
      skupiam się zupełnie na w.w. aspektach.
      • Gość: leon Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 18:47
        Wszystkie reklamy radia Zet zwłaszcza ta z rozbijanym radiem w ktorym leci
        muzyka poważna.No cóż jakie radio taka reklama.
        • Gość: gosia Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.03, 17:13
          To samo dotyczy radia eska wrocław-zwłaszcza Pani śpiewająca "meble
          Gawin,Meble Gawin"przy tym wszystkie reklamy telewizyjne wysiadają
    • Gość: Ana Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.krakow.pl 21.03.03, 18:55
      Mnie najbardziej irytowała reklama banku Inteligo. Ta w której kobieta rodzi
      dziecko, a jej mąż jest zdegustowany, że tylko jedno, bo klienci Inteligo są
      przyzwyczajeni że dostają więcej. Idiotyzm do kwadratu. Nigdy nie chcę miec do
      czynienia z bankiem Inteligo...
    • Gość: Yosso Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.03, 20:53
      Zdecydowanie reklamy wszystkich produktów danone i zott, pelne przeslodzonych
      rodzinek i obrzydliwych bachorów (danio) które wyzwalają sadystyczno -
      pierwotne uczucia rozsmarowania przesmacznego jogurciku na tej przeslicznej
      twarzyczce :)
      • mock Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 21.03.03, 21:31
        Reklamy Atlasu. Idzie Polak z klejem, wygląda ten Polak wyjątkowo
        nieszczególnie. A o żołnierzach i zaprawach nie wspommnę. Ale reklama odniosła
        swój skutek - jakbym potrzebował kleju do kafelek to pewnie bym go kupił, bo
        nie znam innego.
    • Gość: Aleksandy Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 23:19
      Nienawidzę reklam balsamów do ciała np.Nivea, lub Garniera, gdzie super
      szczupła babka wciska mi kit o tym, że jest po dietach i ma kilkoro dzieci.
      Zawsze gdy je widzę to wpadam w zły nastrój bo to mi przypomina jak bardzop
      odbiegam od ideału.
      Wkurzają mnie tez reklamy gdzie nastolatka reklamuje krem przeciwzmarszczkowy
      (Vichy).Ona na pewno nie ma więcej niż 18. Jak można?
      • Gość: Blago Tebi Re: Reklama która znieche˛ci?a Was do danego produ IP: *.crowley.pl 20.06.03, 19:26
        No wlasnie w ten sposob odpowiadasz na pytanie, dlaczego reklamy sa
        tak durne. Mowa tu o nurcie reklam majacych cos sprzedac za pomoca
        identyfikacji odbiorcy z postacia na ekranie. Te wszystkie pryszczate i zle
        ubrane gospodynie na reklamie mr. muscle czy czegostam to odpowiedz
        na zniechecenie do idealnego obrazu swiata po zastosowaniu danego
        produktu, jak w twoim przypadku kremu nivea. Widocznie jestes bardziej
        skoncentrowana na tym, jaka jestes niz jaka chcialabyc byc, ale to juz twoj
        problem.
        Ten typ reklamy sprzedajacy marzenia jest wykorzystywany raczej np. w
        reklamach prod. finansowych, samochodow itp. Tyle, ze na polskim rynku
        reklamowym panuje niezle zamieszanie w sensie kreatywnowsci i ma on
        postac mieszanki asekuranctwa marketingowego (niecheci do
        jakiegokolwiek ryzykownego ruchu i zaslanianie sie badaniami rynku) i
        okropnej amatorki w klimacie: o, Stefan zna kogos z rady nadzorczej
        Benckisera, bo pil z nim wodke, albo jeszcze lepiej, likwidowal zaklad
        przetworstwa miesnego w Pcimiu, to wygramy przetarg na kampanie
        jakiegostam produktu. A co walniemy? niewazne, wymysli sie podczas
        montazu.
        Niestety, to raczej potrwa POKOLENIA, zanim bedzie mozna cos
        polskiego prezentowac w Shotsach.
    • Gość: abc Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.chello.pl 21.03.03, 23:31
      ktoś wspomniał o relkamie CCC, może nie dernerwuje mnie specjalnie tylko daje
      do myślenia, tak "profejonalnie zrobiona", teraz wiem że każdy może kręcić
      reklamy.

A mnie jeszcze irytują mnie te samo reklamy TVP na jedynce z cyklu "znani i
      lubiani" na śnieżnobiałym tle zachęcają do obejżenia czegoś tam, jakąś pseudo
      zabawną pogadanką. Dzięki Bogu każda "kampania" trwa najwyżej tydzień.
      • Gość: karmarys Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.pl 06.04.03, 14:02
        taaaaa!!! CCC wygrywa w kategorii "profesjonalizm" . BO
        co prawda większość reklam jest durna ale przynajmniej są
        dobrze zrobione (tak jak filmy amerykańskie mniej
        więcej)...ale po obejrzeniu CCC chciałoby się zobaczyć
        nazwisko "reżysera" na końcu taka jest rozpaczliwa, że
        chciałoby się kogoś wyśmiać personalnie.
    • Gość: mixer2001@go2.pl Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: 213.17.145.* 23.03.03, 22:30
      Dajcie spokój DOSI ;)ŚWINIA KTÓRA UCZY PRAĆ - TO JEST TO !!!!
      • uriel1 Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 23.03.03, 22:38
        Gość portalu: mixer2001@go2.pl napisał:

> Dajcie spokój DOSI ;)ŚWINIA KTÓRA UCZY PRAĆ - TO JEST TO !!!!
        ================
        A niby lisek-spryciarz to jest gorszy??? :o)
    • Gość: esscort Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 23:21
      W radiowej trójce, reklama konkursu, ze majster Fridman i magister pacek
      rozmawiaja na temat jakiegoś zawodu. Denne popłuczyny po programie Fridmana i
      Kofty sprzed lat. Mniejscza o program, ale jeżeli co 20 minut słyszę kretyńską
      zapowiedź tego konkursu, to mam ochotę przełaczyć radio. Na razie nie
      przełaczam, bo wiem, że inne rozgłośnie są jeszcze gorsze.
      • gosia-s Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 24.03.03, 08:45
        RAMA krem coś tam - szczególnie jak delikwentka o mało nie udławia się kanapką.
        brrrrrr... Kto zje ten zrozumie - no cóż, ja staram się być wyrozumiała, ale
        dziękuję, na razie straciłam apetyt. :)))))
      • Gość: mea Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.clinternal / 10.4.1.* 25.03.03, 10:36
        Dlaczego mam podobne odczucia...? I dlaczego podobnie reagowałam na konkurs
        filmowy w 3-e?
        A jednak wciąż słucham, bo inne, dostepne w regionie przyprawiają o mdłości.
        • Gość: lody Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.pde.philips.com 25.03.03, 11:12
          Ogólnie wszystkie reklamy osłabiają...ale wedel, smaczny śmietankowy, po prostu
          pyszny...takiej tortury nie wymyśliliby najlepsi spece. Masella, Jogobella,
          Pizdella - co to za nazwy??? A jak reklamy przerywają jakiś dobry program to
          klnę jak szewc
          • Gość: Boska Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.03, 20:55
            Ech te nazwy... "Uwielbialam" reklame z niezwykle "latwym" i "chwytliwym"
            hasłem: torty śmietanowe-tylko powiedz [kopenrajt nacjonalenewerlanden und
            wise]...
    • alexk-ignacy Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ 25.03.03, 11:27
      Mnie słabi reklama Goplany z p. Małyszem brrrrrrrrrrr okropność
      Ktoś wspominał reklamę KFC z piersiami i nóżkami...
      Ale najbardziej wkurza mnie rekl. jakiejś sieci komórkowej, w której ojciec z
      synem łowią ryby na lodzie i ten smark mówi: idę się dowiedzieć jak jej wyszedł
      test... z matmy. Bezsens do kwadratu.
      • Gość: heniek Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.com.pl 25.03.03, 14:05
        Do szału doprowadza mnie jęczący z rozkoszy głos Katarzyny Figury z reklamy
        gumy do żucia Ice cośtam.
    • Gość: sorry Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: 213.158.197.* 25.03.03, 14:49
      Ostatnio firma farmaceutyczna rżnie z niemieckich reklam:
      "Zu risiken und nebe..(nie wiem co) lesen Sie die packun..(coś tam)
      und fragen Sie Ihre Arzt oder Apotheker" - dnoooo !!!!
      • Gość: martuha Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: *.chello.pl 25.03.03, 15:15
        cale szczescie istnieja inne pasty do zebow niz colgate herbal white z panem
        bobrem i aquafresh z kolesiem co to sie zacinal kiedys po trzy razy na mocnych
        zebach, swiezym oddechu i czymstam jeszcze
      • Gość: mouchi Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produ IP: 195.136.95.* 25.03.03, 15:42
        Gość portalu: sorry napisał(a):

> Ostatnio firma farmaceutyczna rżnie z niemieckich reklam:
        > "Zu risiken und nebe..(nie wiem co) lesen Sie die packun..(coś tam)
        > und fragen Sie Ihre Arzt oder Apotheker" - dnoooo !!!!

akurat tutaj nie masz racji. nikt z nikogo nie rżnie, tylko wyszedł taki
        przepis dotyczący reklam farmaceutyków, że musi się pojawić informacja o
        konieczności przeczytania ulotki lub spytania o dany lek farmaceute w aptece.
        i nic to z samą rekalamą nie ma wspólnego
        • Gość: rzygus Re: Reklama która znieche˛ci?a Was do danego produ IP: *.chello.pl 25.03.03, 22:02
          Niewiele brakowalo a haftnela bym przy reklamie Hortexu, gdy facet pierdzial
          (to bylo 2-3 lata temu, ale do dzisiaj pamietam to obrzydzenie). Drugim takim
          cudem (tez ze 2 lata temu) byla reklama Winiar z Malyszem, w ktorej glupi
          Niemcy podgladali, co to tez jada Malysz? - Wyjatkowy prymitywizm i brak
          finezji. Z nowszych: do szalu doprowadzala mnie sexi blond specjalistka
          wypowiadajaca sie na temat Obigacji Skarbu Panstwa i jej koncowe stwierdzenie:
          "Czy na pewno mnie sluchaliscie?" (albo jakos tak).
          • Gość: ninka Re: Reklama która zniechęciła Was do danego produk IP: 212.160.135.* 26.03.03, 00:01
            Gość portalu: rzygus napisał(a):

> Niewiele brakowalo a haftnela bym przy reklamie Hortexu, gdy facet pierdzial
            > (to bylo 2-3 lata temu, ale do dzisiaj pamietam to obrzydzenie).

Jak to pierdział? Najadł się wyrobów Horteksu, pierdział po nich i w ten sposób
            zachęcał do spożycia?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka