masiej1987 04.10.06, 20:31 Pamiętacie ten program? Wg. mnie najlepsze reality show w polskiej telewizji. Czy tvn nie zamierza nagrać kolejnych edycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 20:39 wg mnie również najlepszy, ale szanse raczej marniutkie na to. pewnie z punktu widzenia stacji format się wyczerpał i jeśli już będą chcieli coś reality nadać, wybiorą coś świeższego. a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 20:44 Agent byl dobry, ale druga edycja Wyprawy Robinson tez bym nie pogardzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 20:51 pamietamy. bardzo lubilam. nie pogardzilabym kolejna seria;) Odpowiedz Link Zgłoś
beret_z_moheru Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 21:02 TVN nie nagra, bo w obecnej sytuacji zbitka słów "TVN" i "agent" kojarzy się bardzo pejoratywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 21:04 Pamietam, a jakże. Ale o ile dwie pierwsze serie były świetne, choć bardzo różne, o tyle trzeciej prawie nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 21:07 Odpal sobie telewizor - wszyscy jesteśmy uczestnikami nowej edycji:/ pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 21:21 po dziś dzień jestem przekonany, że to Liwia w pierwszej edycji była agentem:) Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 21:35 > po dziś dzień jestem przekonany, że to Liwia w pierwszej edycji była agentem:) Hahaha dobre dobre:P też myślałem że to ona ale po finale uwierzyłem że to jednak Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Co z Agentem??? 04.10.06, 21:39 no ale jak to jestes przekonany ? przeciez chyba nie zmienili by tak nagle agenta?;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Co z Agentem??? 05.10.06, 00:22 agent to było coś, taki tajemniczy klimat, dobra realizacja, dobry scenariusz bez bzdetów typu "kto z kim i gdzie". Tak niedawno sie wydaje a to już chyba 6 lat? Liwia - dzięki temu programowi tak nazwę swoje dziecko jeśli będzie to dziewczynka hehe, pamiętam też mądrale brodatego Jerzego teraz już chyba żaden program nie zrobi takiego szumu jak niegdyś agent, milionerzy, big brother czy idol ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Co z Agentem??? 05.10.06, 14:30 aga.p.p napisała: > Odpal sobie telewizor - wszyscy jesteśmy uczestnikami nowej edycji:/ > > pzdr, > Aga dokładnie. powinni nakręcić nie tyle 'Wszyscy jesteśmy Chrystusami', ale 'Wszyscy jesteśmy Agentami'. i też byłby hit. taaa, śmiech przez łzy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Co z Agentem??? 05.10.06, 19:11 aga.p.p napisała: > Odpal sobie telewizor - wszyscy jesteśmy uczestnikami nowej edycji:/ > > pzdr, > Aga doskonale ujete! 63 Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_style Re: Co z Agentem??? 05.10.06, 08:41 "Agent" to najlepsze reality show ever!!!!! ale dzisiaj żeby chwycił musiałby być kręcony w Iraku albo na Zachodnim Brzegu okupowanego Jordanu :-) w najbiedniejszej części lub w Watykanie, trzeba by było zgadnąć kto nie jest pedofilem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Co z Agentem??? 05.10.06, 21:48 Już druga edycja była mdła. Trzecia? Wydaje mi się, że oglądalność byłaby wątła. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Co z Agentem??? 05.10.06, 21:52 trzecia już była. i pewnie stało się tak jak mówisz, oglądalność była wątła, więc czwarta nie powstała:( Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Co z Agentem??? 06.10.06, 14:40 Może pomysla o nas dyrektorzy stacji, ja bym chciał zobaczyć następną edycję "Wyprawy Robinson", chociaz "Agentem" też bym nie pogardził. Odpowiedz Link Zgłoś