paulinaa 08.10.06, 14:55 kto dzis odpadnie? wg mnie wałęsówna-jakoś nie moge wyobrazić jej sobie w jive :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_ina Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 15:27 Też mam nadzieję, że odpadnie "Mojra" Wałęsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz wałęsówna n/txt 08.10.06, 16:19 ewentualnie Sadowski (mimo ze dobrze tanczy). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 16:24 w pudelku (skarbnicy wiedzy zbędnej) napisali, ze po publikacji zdjec nastukanej Maryski papa chcial jej zakazac dalszych wystepow, a ze kontrakt nie przeiwduje takiej sytuacji, ze to uczestnik rezygnuje z wystepu, to pojawily sie spekulacje, ze Maryska specjalnie zatanczy tak slabo, zeby odpasc swoja droga ciekawe, ze Walesa nie zabronil jej niekontrolowanego picia, tylko udzialu w programie. Nie wydaje mi sie, zeby to producent na sile ją upijał, tylko Marysia sama beztrosko piła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 17:00 No ale gdyby nie TzG pewnie mniej osób zainteresowałoby się jej stanem wskazujacym i nikt nie zrobiłby jej w owym stanie zdjęcia. Kogo obchodzi córka byłego prezydenta co się medialnie nie udziela (córka, nie prezydent)?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tingavinga Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 17:14 Tez jakos od poczatku nie przepadam za Wałęsówną. Czy to prawda ze za 1 odcinek dostaja 10tys zł? Odpowiedz Link Zgłoś
goska_1 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 17:24 Mysle że odpadnie Maria Wiktoria, ewentualnie Sadowski Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 17:30 chciałbym żeby odpadł Mroczek, jest beznadziejny ale niestety Edytka uratuje sytuację , kto nie może już patrzyć na przesłodzonych pseudo aktorów Mroczkó? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 18:21 Ja patrząc na nich nie widzę przesłodzonych aktorów, tylko dwóch mądrych chłopaków, którzy złapali wiatr w żagle i zarobili trochę kasy w serialu, ale w główkach im się nie przewróciło i obydwaj pociągnęli porządne politechniczne studia. Dla równowagi mam odruch wymiotny przy Cichopek :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 17:59 powinien odpasc Mroczek, chcialabym zeby poleciala Walesowna, a niestety, wiele wskazuje na to, ze mozemy pozegnac Sadowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
evino Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 18:15 obawiam się, że Przemek Sadowski choć mi szkoda:( lepiej, żeby wałęsówna Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 19:33 Też do fanek Wałęsówny nie należę, szczególnie po kilku jej wypowiedziach, a szczególnie po jednej. Ale na pudelku napisali, że ona normalnie chciałaby romansować w TzG.:) No to dylemat 'kto' w tej edycji jest rozwiązany, teraz pozostaje pytanie: 'z kim'?:) Mam przeczucie, że odpadnie albo ona (płakać nie będę), albo Sadowski (szkoda by było), albo Lucas (mniej szkoda). Do Mroczka nic nie mam, tylko ostatnio boję się, że mi razem z bratem wyskoczą mi z lodówki. Jestem ciekawa moich ulubieńców: Rusin i Włocha. No i Liszowskiej, Cypryańskiego oraz Sadowskiego. Reszta pod względem tanecznym mniej mnie interesuje, ewentualnie na Herbuś mogę popatrzeć bo bardzo ładna, czy na Godka z Wywiadu z Wampirem bo jego aparycja mnie ujmuje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:06 Wałęsównę znowu tragicznie uczesali... Ja nie wiem gdzie ten fryzjer ma oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:11 Moją ulubioną polsko - włoską parę fajnie ubrali, Godek też się prezentuje.:) A Sadowski przypomina mi Joaquina Phoenixa w "Walk the Line". Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:19 Liszowska sprawa wrażenie osoby niezwykle sympatycznej, a i Kochanek wydaje się być fajnym facetem. Ogólnie najsympatyczniejsza chyba para. Jive bardzo energiczny, bardzo "show". Liszowska niewątpliwie zrobiła wrażenie sprawnością fizyczną :). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:21 trzeba przyznac, ze dzisiaj stylisci sprawiedliwie skrzywdzili wszystkie panie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:23 ale przyznasz, ze na Marie Wiktorie szczegolnie sie uwzieli :) chocby dlatego powinna odpasc, zeby przestali sie nad nia pastwic :P Odpowiedz Link Zgłoś
snow.queen Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:53 kubissimo napisał: > trzeba przyznac, ze dzisiaj stylisci sprawiedliwie skrzywdzili wszystkie > panie ;) O! to tam pracują jacyś stylisci :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:26 a mi się wydaje, że Liszowska z Kochankiem zostali ocenieni o kilka punktów za nisko... :/ bardzo fajny ten jive był, może faktycznie odrobinę za mało kroków stricte jive'owych, ale trochę jednak ich było, no ;] ale zobaczymy, jak reszta... podejrzewam, że Mroczysław dziś może dobrze wypaść. W końcu jive jest bliski konwencji tańca nowoczesnego, który bliźniaki praktykowały. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:30 wow, Cypryanski jaki akrobata ;) i widze, ze patent Koroniewskiej z tancem w tenisowkach sie przyjal :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:39 Podejrzewam, że oceny sędziów "zawodowych" będą dziś ogólnie niższe, bo oni wciąż wyszukują tańca turniejowego. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:36 Kinga chyba póki co najsłabiej, za to najlepiej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:45 najsłabiej liszowska niestety:( tragedia jak ona wygląda .....jaka grubaśna jest..szok!!szkoda bo łądna kobieta z niej.. gdyby schudła mialbym ochote a tak nie ma oczym gadać:( Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:47 najgłębsze wyrazy wspołczucia, serio,. Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: TzG odcinek 5 09.10.06, 00:53 Biedaczysko. Widac, ze oglada kobiety tylko w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:48 > najsłabiej liszowska niestety:( > tragedia jak ona wygląda .....jaka grubaśna jest..szok!! > szkoda bo łądna kobieta z niej.. > gdyby schudła mialbym ochote a tak nie ma oczym gadać:( Eh, straszne jest to umiłowanie szkieletów, normalna babka wydaje się być "grubaśna". Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: TzG odcinek 5 09.10.06, 15:20 > Eh, straszne jest to umiłowanie szkieletów, normalna babka wydaje się być > "grubaśna". Od kiedy rozmiar 44 jest normą?? Liszowska jest gruba i kropka. Po co ta cała ściema, ze jest kobieca?? Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Joanna Liszowska 09.10.06, 10:12 mimrek napisała: > tragedia jak ona wygląda .....jaka grubaśna jest..szok!! Mimrek, trochę przesadziłeś. Nie jest grubaśna, tylko ma normalne kobiece kształty. Sęk w tym, że "normalne kobiece kształty" źle się komponują z tańcem. Do tańca towarzyskiego, jak również innych tańców, przydaje się figura nieco zbyt szczupła niż nieco zbyt obfita z tego prostego powodu, że w tańcu trzeba tancerkę podnieść, a czasem i podrzucić, zdarzają się podskokoki (zwłaszcza w jive'ie). Po prostu osobie ze szczupłą figurą (i jej partnerowi) jest łatwiej, tańczy się lekko, oderwanie się od podłoża nie wymaga takiego wysiłku (zwykłe prawa fizyki). A we wczorajszym jive pary Liszowska/Kochanek widać było u pani Joanny ciężkość ruchów, poza tym miała po raz kolejny źle dobraną sukienkę, która podkreślała jej hm... obfitość kształtów. Ale uważam że tańczyła fajnie, widać że lubi to robić i sprawia jej to frajdę. Po kilku programach zrzuci trochę ciała i będzie lepiej. Jest fajną babeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:45 nie wiem, jakim sposobem Rusin dostała 32 punkty :/ już nawet głosy jury stają się niemiarodajne :// Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:48 ...nie doprecyzowałam; powinno być-nie wiem jakim sposobem Rudin dostała AŻ 32 punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:51 wiesz, TVN chcialby, zeby znowu jakas jego giwazda wygrala TzG (uwielbiam teorie spisku) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: TzG odcinek 5 09.10.06, 15:56 xtrin napisała: > Kinga chyba póki co najsłabiej, za to najlepiej wygląda. Taaa, szczególnie z tym futerkiem z lisa ;)) A może z Lisa?? Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:47 po strojach, w jakie "przyozdobili" stylisci Walesowne i Godka oczekiwalam nowej aranzacji jakiegos punkowego kawalka albo co najmniej jakiegos starego hitu Madonny :P a tu, prosze: The Rembrandts :) jestem jednak dzieckiem TV ;) po pierwszym dzwieku mialam przed oczami Rachel, Monice, Phoebe, Joeya, Chandlera i Rossa :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:49 ja tez i niestety w tym obrazku nie bylo miejsca ani dla Marii, ani dla Wiktorii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:51 ... ani tym bardziej dla Pawla "Lestata" Godka :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:53 ja też, zwłaszcza kiedy zobaczyłam tę kanapę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:56 > jestem jednak dzieckiem TV ;) po pierwszym dzwieku mialam przed oczami Rachel, > Monice, Phoebe, Joeya, Chandlera i Rossa :D To tak jak ja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:53 jezeli mnie pamiec nie myli, to w poprzedniej edycji Iwona chwalila trampki przy jive'ie (jak to sie odmienia?), nie wiem czemu teraz mowila z taka dezaprobata Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 20:54 Póki co najbardziej podobał mi się gibki Cypryański. Liszowska była dobra - ależ ona jest wygimnastykowana! Szczerze mówiąc nie spodziewałam się szpagatu i mostka przy jej gabarytach, chyba jestem stereotypowa.:) Fajna babka z tej Liszowskiej. Kinga niestety słabo, za mało dynamicznie, widać było, że taniec sprawia jej trudności. Ale Włoch tańczy świetnie, poza tym uroczy z niego wariat.:) Wałęsówna jak zwykle sztywna, a Godkowi służy zmiana fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:00 nie lubie mroczka, ale podobal mi sie jego teniec. najgorzej do tej pory wg. mnie to walesowna. i beznadziejnie ja ubrali dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:00 blizniacy sie chyba dzis zamienili :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:03 hehehe, jakie ladne "dementi" zaprezentowali Sadowski i Szabatin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:05 SADOWSKI I SZABATIN RZAAAAAAAAAAAAADZAAAAAAAAAAA!!! :D a co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:10 niestety kinga rusin wyglada koszmarnie dziś.. najladnije wyglada edyta herbus.. Odpowiedz Link Zgłoś
polili1 tabliczki 08.10.06, 21:10 ciekawam czy tvn wreszcie odda sędziom tabliczki z 10... bo takie budowanie napięcia w kolejnych odcinkach (porcjowanie narastania punktacji) już w tej edycji się nie sprawdza jak widać...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:23 siuil_a_run napisała: > hehehe, jakie ladne "dementi" zaprezentowali Sadowski i Szabatin ;) No nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:11 Dzieki Bogu Szabatin i sadowski zatanczyli rewelacyjnie uwielbiam ich:)bo juz sie balam ze odpadną bo ostatnio mieli male poparcie widzow.. poza tym niewiedzialam ze jego malzonką jest wlasnie owa malzonka (nazwiska niepamietam) :) ale b. ją lubie i cnie za jej aktorstwo, jest jedną z najlepszych uczennic Englerta , patrze dzis a tu takie mile zaskoczenie ze sa malzenstwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:13 Lucas wielkie pozytywne zaskoczenie. Niektórzy się tutaj obawiali, że "dziadek" nie podoła jive'owi, a tu proszę proszę... wyszła z niego bestia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:16 niestety szbatin ma romans z sadowskim..widac gołym okiem.. pozatym ten facet nigdy nie mowi nic o zonie swojej.. ma sliczną zonke:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:18 tak, a urbanski ma zapewne wg ciebie ze skrzynecką i to juz 2 edyzje ojej!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:19 dzizas, ale mnie bawią takie teksty, kto z kim ma romans, to jest najważniejsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:21 czy wy nei widzicie kobity jak on na nia patrzy>jestem facet to wiem.. on ją pożera wzrokiem wręcz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:23 no, zupełnie jak Kochanek na Liszowską i Mroczek na Piotrowską w poprzedniej edycji eh Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:23 no :) tez sie zdziwilam :) fajny odcinek dzisiaj, jakos tak... duzo pozytywnej energii bilo z tanczacych. nawet Hubert dzis mnie rozwalil paroma tekstami ;) "to norki? bo przeciez nie lisy" do Rusin :P i "nie rzucajcie misiami, to je boli!" :D zdecydowanie lepiej mu idzie, jak nie czyta cudzych tekstow, tylko improwizuje :) troche zdziwiona jestem, ze najslabiej sedziowie ocenili Liszowska i Kochanka, bo moim zdaniem Walesowna i Rusin (niestety) byly slabsze. ale ja sie nie znam :) dla mnie dzisiaj na pierwszym miejscu zdecydowanie Sadowski i Szabatin (dodatkowy punkt za zamkniecie ust zadnym sensacji plotkarzom :D). byli po prostu fantastyczni, ostatni raz tak mi sie jakis taniec podobal, kiedy ogladalam Cichopki i Maseraki :) 1. Sadowski i Szabatin 2. Lucas i Kublik 3. Mroczek i Herbus 4. Cypryanski i Piotrowska 5. Liszowska i Kochanek 6. Rusin i Terrazzino 7. Walesowna dwojga imion i Godek - do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:21 Mroczka przegapiłam - naprawdę był taki dobry? Dwie ostatnie pary super, Sadowski bardzo stylowo i tak inaczej niż wszyscy. Lucas potrafi błysnąć wdziękiem, a nie wygląda.:) Dominika jest u mnie w pierwszej trójce (razem z Herbuś i Rusin) jeśli chodzi o kobiecą urodę w TzG. Reasumując - poza Wałęsówną i niestety Kingą dzisiaj był całkiem wysoki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:22 aaaaaaaaaaaaaaaaa Przemek kolejny raz mnie zabil. to w ogole jakas powtorka z Koroniewskiej, bo tez mam wrazenie, ze jest osoba, z ktora moglbym pojsc na piwo i swietnie sie bawic, a do tego bardzo podobaja mi sie jego wystepy (aczkolwiek sklonny jestem uznac, ze od Aśki jest nawet odrobine lepszy) w kazdym razie moj ranking: 1. Przemek i Ewa (spora przerwa) 2. Przemek i Aneta 3. Peter i Dominika (ogromna przerwa) 4. Kinga i stefano 5. Mroczek (znowu nie pamietam imienia) i Edyta (przerwa) 6. Asia i Robert (przerwa) 7. Maria i Pawel Marii i Pawlowi juz dziekujemy o Przemku i Ewie napisze felieton do TeleTygodnia, ale to po ogloszeniu wynikow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:28 nareszcie i widzowie docenili Sadowskiego i Szabatin :) Kubu, jak bedziesz szedl z Sadowskim na piwo to wezcie mnie ze soba! :D Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:24 wysoki poziom dzisiaj był :) może poza Kingą R i Magdaleną W., które tańczyły przeciętnie-w stosunku do innych uczestników. mam tylko nadzieję, że Kochanek i Liszowska nie odpadną... to byłoby żenujące :/ Świetny Sadowski i Szabatin :) już ich pasodoble było świetne, a teraz-eksplozja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:26 Magdaleną W.?? no ciekawe, czy ja coś przeoczyłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:32 pardon, oczywiście, że chodziło o Marię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:26 co wy gadacie kobity o tym ze szabatin z tym calym sadowskim przymkneli usta plotkarzom..nie oglądalem akurat ich tanca:(:( co powiedzieli takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:29 No bo pokazali jak Sadowski i żona + Szabatin i narzeczony poszli we czwórke na piwo i tańce.:) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:32 odpadal wiktoria i slusznie, zdecydowanie w mojej opinii najslabszy wystep dzisiejszego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:34 ale bylby szok jakby Lisza odpadla..:) dzieki bogu zostali:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:37 ale i tak odpadnie. Lisza na pewno nie wygra tego programu, nawet jezeli zrobi trzysta szpagatow, bedzie zonglowac pochodniami i pokaze tresowane owce Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:38 albo bedzie zonglowac owcami w szpagacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:39 > trzysta szpagatow, bedzie zonglowac pochodniami i pokaze tresowane owce :))))) O mamo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:39 > ale i tak odpadnie. Lisza na pewno nie wygra tego programu a szkoda :/ ale faktem jest, że nie wygra z orężem TVNu i MjM. Odpowiedz Link Zgłoś
agnetha04 Re: TzG odcinek 5 09.10.06, 10:27 Liszowska tez jest poniekad gwiazda MjM ;))) Grala przeciez Zuzanne, laske dochtóra Kotowicza :-P Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:45 bardzo podobali mi się: -Sadowski -fajne,z pomyslem,jak zwykle ciekawy uklad -Lucas-niesamowicie wdziecznie i lekko,widac ,ze cieszyli sie tym tancem ,poza tym podobala mi sie czarno-zółta kombinacja strojow -Cypriański-bardzo wygimnastykowany ( wow salto),choc faktycznie za duzo moze tej akrobatyki ale w sumie za nisko ich ocenili -Liszowska-fajna babka ale troszke niezgrabny ten taniec -Mroczek-dobrze ale meczy mnie juz ,podobnie jak brat ,moze gdyby nie był z bliźniąt;)))( zauwazyłam ,że zawsze mają świetną piosenkę ) -Kinga-bardzo ładnie wygladala,taniec nie powalil ,taki sobie -Maria-no wlasnie też mialam przed oczami Przyjaciol i tak sie jakaos zamyslilam ,ze malo zwracalam uwagi na sam taniec ,choc mialam wrażenie ,że się gubiła. ps.Mimrek -nie rozpuszczaj głupich plotek! , Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:34 no i "Myra" Wiktoria oraz Lestat Godek nie beda juz straszyc w nastepnym odcinku :P w pierwszym odruchu pomyslalam, ze dziwnie nisko Lucasy i Kochanki, ale potem sobie uswiadomilam, ze przed nimi (poza ewidentnie nieporownywalnie lepszymi od pozostalych S&S) juz tylko MjM i gwiazda tefauenu, wiec nie ma sie juz chyba z kim scigac... szkoda, ze tak to sie odbywa, bo pewnie z tego powodu niestety Przemek i Ewa nie wygraja, ale coz zrobic. na razie podelektuje sie dziesiatkami i pierwszym miejscem mojej ulubionej pary. i czekam na felieton Kubu :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:37 Mam pytanie bardziej muzyczne, czy dzisiaj w chorku śpiewała Kasia Wilk ? Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:45 a nie mówiłem ? znowu Mroczek nie odpadł, mam nadzieje, że nastepnym razem odpadnie, za dużo już tych bliźniaków na wizji, niech idą budować drogi i mosty skoro studiowali na politechnice a tv zostawia dla prawdziwych artystów Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:43 1.dopiero dziś zauwazylam jakas wynioslosc Marii i to nie na koncu tylko na treningu niewiem czemu:) 2. Urbanski coraz fajniejszy:) i ma klase podobno jest najdrozszym czlowiekiem w polsce jesli chodzi o granie w reklamie , noi jeszcze sie nie zgodzil mimo mozliwosci zarobku duzej kasy:) 3. Bardzo mnie irytuje Mroczyslaw ktory dzis wyjatkowo wypadl ok a jak widze jego brata na widowni i poraz setny slysze ze musi byc tak dobry jak brat i czy czasem sie niezamienili to poprostu zbiera mi sie na wymioty.. 4. Lisza super sprawnosc fizyczna niespoziewalam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:44 1. Sadowski i Szabatin - ta para od dawna świetnie się prezentuje, lecz dziś przeszli samych siebie. 2. Lucas i Kublik - bardzo pozytywne zaskoczenie, Lucas ma w sobie to "coś". 3. Mroczek i Herbus - jak Mroczka nie lubię wyjątkowo to dziś było (niestety) dobrze. 5. Liszowska i Kochanek - nie był to klasyczny jive, ale ładne i energiczne. 6. Cypryanski i Piotrowska - salta niewątpliwie zrobiły wrażenie :). 7. Walesowna i Godek - przeciętnie-słabo. Całokształtem zasłużyła sobie na odejście. 8. Rusin i Terrazzino - dziś jak dla mnie zdecydowanie najsłabiej. Ale wcześniej było lepiej i dobrze, że nie poleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:59 Hmm ogólne skład tej edycji jest bardzo dobry i od zeszłego odcinka nie ma po prostu kto odpadać(szkoda Magdy W. i Marii Wiktorii) 1.Liszowska bardzo dobrze widać że chce wygrać 2.Rusin średnio, u niej na tańce przeplatają sie dobry ze złym 3.Cypryański tworzy z Anetą na prawdę bardzo sympatyczną parę jednak tańczą słabo 4.Mroczek-kiedy on w końcu odpadnie??? 5.Sadowski tańczy bardzo dobrze jednak najmniej lubie te pare..i to beznadziejne udowadnianie milosci zazdrosnej warchulskiej hehe 6.Wałęsa wg mnie najlepszy taniec ale ja sie nie znam - jedna z najsympatyczniejszych par tej edycji 7. Lucas i Kublik to teraz mi faworyci A więc finał Lucas-Liszowska Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 21:47 To niesamowite! Taniec, który wymaga wielkiej kondycji, bezapelacyjne najlepiej wykonali najstarsi uczestnicy. Świetnie wypadł Przemysław z Ewą. Pomysł programu i wykonanie znakomite, do tego lekkość, atmosfera przedniej zabawy. Petter zaś tańczył tak, jakby całe życie nic innego nie robił. Co za swoboda i naturalność! Ależ się ten facet rewelacyjnie ruszał! Nie wierzę, że nigdy nie tańczył rock&rolla ;-). Reszta towarzystwa średnio, a niektórzy wręcz blado. Kindze nie pomogła ładna sukienka, Liszowskiej przeszkodziły kilogramy. Za Marią płakać chyba nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
e2006 Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 22:14 Kinga Rusin zatańczyła słabiej niż Wałęsówna, miała za to ładny makijaż. Sadowski z Ewą byli fantastyczni, ona coraz bardziej mi sie podoba. Jest inna, bardziej kobieca i dojrzała od smarkulowatej Anety i Edyty. A Lucas mnie rozłożył. Na początku myślałam, że go zaprosili, żeby było kogo szybko wysadzić z programu, a on tu z tymi swoimi biodrami i uśmieszkiem... Mroczek jest dobry, dajcie mu spokój. Wiadomo, że nie wygra, bo nie może po prostu, tak zaraz po bracie, ale jest dobry. Gdzie on tam przesłodzony? Młode to i tyle. Będzie z niego jeszcze facet kiedyś. Za to Liszowska, pomimo gimnastyki na parkiecie, horror. Jeść się odechciewa... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 5 08.10.06, 22:24 o mamo. jak to dobrze, ze do finalowego odcinka Marija Wiktorija nie bedzie mnie straszyc swoim złym spojrzeniem (które może trwać całe życie), a Pablo Godek może w zaciszu domowego ogniska pielęgnować brwi ;) tzn tak naprawdę to odrobinkę mi go szkoda, bo chociaż młody dzieciak, to jest niezłym tancerzem, ale jego dwojga imion partnerka naprawdę mnie irytowała. tak więc hasta la pasta babe :) odwalmy może przy okazji złe występy: Aśka miała strasznie niedopracowany ten układ. Było widać, że chyba jednak ma za dużo obowiązków, bo sam układ był raczej nieprzemyślany, do tego kiepsko zatańczony Mroczek zatańczył przyzwoicie, ale uczciwie się przyznaję, że jego cunt factor z programu na program rośnie i coraz bardziej mnie odrzuca :/ Poza tym nieuniknione są tu porórwnania z bratem i niestety Mroczek I był lepszy od obecnie nas straszącego Mroczka II Kinga owszem zatańczyła stylowo, ale jive jednak bardziej polega na rytmie, energii i szaleństwie, którego tu nie nie było. Poza tym w tych butach (co ona miała? balerinki?) jej nogi wygladały wyjątkowo niekorzystnie, a ja jestem estetą ;) Natomiast jeżeli chodzi o pozytywy: Peter - ładnie, nieprzerysowanie. tak jak w rumbie, Peter stworzył drugi plan dla Dominiki Przemek - tu bylo wszystko to, czego zabraklo u Kingi. Eksplozja energii poparta swietnym tancem No i creme de la creme, czyli Przemek Sadowski bylo wszystko, co tu być powinno - rytm, energia, szał, a do tego chyba jako jedyny pokazał, że cieszy go to co robi. Takiej radości w oczach nie miał żaden inny uczestnik. Wiekszość z nich miała bardzo skupione miny, na zasadzie 'wykonujemy trudne zadanie', a Przemek i Ewa po prostu wyszli i zatańczyli, świetnie sie przy tym bawiąc :))) ostatni raz takie coś widziałem przy okazji wystepów Foremniak z Maserakiem Jak pisałem wcześniej, Przemek do tej pory nie mógł liczyć na duże wsparcie ze strony widowni, więc on ta popularność musiał sobie wytańczyć. I chyba jest na dobrej drodze. W każdym razie ja mam nadzieję, że jeszcze długo bedziemy go oglądać. Tzn ja mu oczywiscie zycze wygranej, ale moze byc trudno wygrac z MJM :/// Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Sadowski 09.10.06, 01:12 > Jak pisałem wcześniej, Przemek do tej pory nie mógł liczyć na duże wsparcie ze > strony widowni, więc on ta popularność musiał sobie wytańczyć. I chyba jest na > dobrej drodze. W każdym razie ja mam nadzieję, że jeszcze długo bedziemy go > oglądać. Tzn ja mu oczywiscie zycze wygranej, ale moze byc trudno wygrac z > MJM :/// Lada chwila pojawi się w Magdzie M. więc może uda mu się wygrać z MJM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Sadowski 09.10.06, 09:25 o, czyli ma szanse awansowac na gwiazde tefauenu, a teorie spiskowe TzG kaza wierzyc, ze tym samym jego szanse na wygrana wzrosna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatamk Walesowa out 09.10.06, 01:01 Można powiedzieć nareszcie, tak mało kobiecej kobitu dawno w tv nie było, poza tym twarz zdradzająca małe IQ, niestety żal patrzeć , kible powinna sprzątać a nie w tv się pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś