bigbambelos 15.10.06, 21:41 Jak tę babę widzę to mi się słabo robi.Jej wypociny w Loży Prasowej są stale takie same.Janka jest najmądrzejsza..A wg mnie najbrzydsza i najgłupsza.Kto tę babę by chciał przelecieć - bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lo11lo Re: Janka P. do kasacji 15.10.06, 21:49 Moje pytanie brzmi: Czy Janka P. dałaby się przelecieć tobie, jesli znałaby stan twojego umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Janka P. do kasacji 16.10.06, 11:43 Ja ci coś poradzę na ten frasunek : kup sobie lalę z seks-szopu, zamontuj jej magnetofon z nagranymi tekstami Piotrusia Semki i voila - masz i urodę i mądrość... A potem możesz się z nia zabawiac do woli bez obawy o zasłabnięcie (swoją drogą - co z ciebie za chłop,że widok baby pozbawia cie oddechu ?)... Odpowiedz Link Zgłoś
marianekr Re: Janka P. do kasacji 16.10.06, 20:33 Gratuluję gustu,Janka P. is the best.Michnik Adam is the best. Odpowiedz Link Zgłoś
pustola14 Re: Janka P. do kasacji 16.10.06, 20:41 Po pierwsze - jesteś niewychowany, po drugie - jaka to dla Ciebie Janka, po trzecie, to już chyba sam wiesz... mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś