gwiazda_polarna 16.10.06, 07:17 Już od kilku odcinków TzG obserwuję , że Pan Wodecki się zmienił, czy to tylko moje odczucia, czy Wy również podzielacie moje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadja Re: Wodecki sie wypalił? 16.10.06, 08:32 Jego nie da sie juz sluchac i -jezeli bedzie nastepma edycja- to zdecydowanie powinno zmienic sie i jego i P. Tyszkiewicz. n. Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: Wodecki sie wypalił? 16.10.06, 12:13 Jak najbardziej masz rację. Zarówno p. Wodecki jak i p.Tyszkiewicz to pełni wdzięku, bardzo kulturalni i ujmujący ludzie i z przyjemnością na nich patrzyłam i słuchałam, nawet jeżeli o tych tańcach i tancerzach nie mieli nic do powiedzenia. Ale ta przyjemność z edycji na edycję stawała się coraz mniejsza, a teraz nawet u mnie zanikła całkiem i wystawia na szwank moją - myślałam, że nizniszczalną -admirację dla p. T. Dlaczego nie zaproszą kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
martika19873 Re: Wodecki sie wypalił? 16.10.06, 11:44 On jest żałosny :/ jego bezsensowne teksty wykanczaja mnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_polarna Re: Wodecki sie wypalił? 16.10.06, 13:28 osobiście uważam , że wypowiedzi Pani Tyszkiewicz ( a przynajmniej ich większość) są rzeczowe a czasami nawet zabawne, czego nie można powiedzieć o wypowiedziach Wodeckiego - bez ładu i składu a często uszczypliwych, żeby nie powiedzieć faux - pas. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Wodecki sie wypalił? 16.10.06, 14:36 Oni powinni być wymienieni po pierwszej edycji. Inne "gwiazdy" w jury w każdej edycji byłyby pewnym odświeżeniem programu. Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: Wodecki sie wypalił? 16.10.06, 15:54 Wg mnie wczoraj po raz pierwszy błysnął (chociaz nie wiem, czy zamierzenie). Jego komentarz w stronę Liszowskiej: "Partner gapił się na Panią niczym sroka w gnat... chociaz to dość abstrakcyjne porównanie" po prostu mnie zabił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wodecki sie wypalił? 16.10.06, 18:39 kiedys nie moglam slucha Tyszkiewicz, ale ostatnio - moze to kwestia przywyczajenie - nawet mnie nie wkurza, ale Wodecki to zenada - jego teksty w stylu "byles swietny technicznie", "tanczyles w odpowiednim rytmie", "swietnie zatanczone kroki", od kiedy on sie zna na tancu???? Tyszkiewicz przynajmniej nie udaje ze jest tam po cos innego niz walic banaly o tym, ze pieknie, i ladnie, i cudnie, a on przystojny etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Wodecki sie wypalił? 16.10.06, 19:05 błysnął??? powiedzieć o kobiecie gnat,nawet w najgłębszej przenośni, to błysnąć??? hm, dla mnie jest on żałosny, ale każdy może mieć swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
ramelov Re: Wodecki sie wypalił? 18.10.06, 21:24 Wielkim nieporozumieniem było, moim zdaniem, umieszczenie w jury nieprofesjonalistów. Ani Wodecki, ani Tyszkiewcz nie potrafią powiedzieć niczego rzeczowego na temat wystepów tanecznych uczestników programu. O wiele lepiej takie jury dziala np. w bytyjskiej oryginalnej wersji tego formatu - w programie Strictly Come Dancing. Tam w jury zasiadają sami fachowcy i z przyjemnością ogląda się fachowe spory profesjonalistów na temat poszczególnych tańców. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Wodecki sie wypalił? 19.10.06, 09:45 Spory profesjonalistów? U nas? Żartujesz chyba. Wodecki i Tyszkiewicz od samego początku byli tam tylko po to, żeby słodzić i kadzić, a Pavlović też przytarto rogów, żeby nie krytykowala za bardzo. Pamiętam, jak w pierwszej edycji ostro zjechała parę Korcz - Kochanek za unoszenia w walcu angielskim - bo w tańcach standardowych unoszeń się nie stosuje - no i potem ktoś ją musiał "utemperować" bo inne pary też stosowały unoszenia, a ona krzywiła się, dawała niższe oceny, ale ani słowa już nie pisnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Wodecki sie wypalił? 19.10.06, 10:08 też uważam, że para Wodecki-Tyszkiewicz nie powinna pojawić się już w drugiej edycji, za to chętnie widziałabym w jury artystów, którzy wykorzystują taniec w swojej pracy estradowej np. Ewę Kuklińską Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_polarna Re: Wodecki sie wypalił? 19.10.06, 12:25 A dlaczego akurat Kuklińską. czyżby byla jakimś autorytetem w dziedzinie tańca. Pomijając to, że Wodecki i Tyszkiewicz także nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wodecki sie wypalił? 19.10.06, 15:02 Kuklinska jest zawodową tancerka i choreografem. Do tego jest ładna i umie sie wysłowić. UWazam idelanie by sie nadala zamiast hrabiny Odpowiedz Link Zgłoś
hellio jury zostaje! 19.10.06, 14:15 Przeczytałam właśnie, bodajże w "przeglądzie", że kolejna edycja tzg będzie wiosną 2007 i jury zostaje w tym samym składzie, bo wbrew temu, co tu sobie wypisujemy widzowie nie chcą innego. ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: jury zostaje! 19.10.06, 15:50 Dziwi mnie to, bo trudno o pozytywna opinie nt p. Tyszkiewicz i p. Wodeckiego. Producentom powinno zalezec, aby ludzie chcieli ogladac to co nam pokazuja, a ja np coraz czesciej kiedy oni mowia przelaczam kanal, albo wychodze na chwile... n. Odpowiedz Link Zgłoś