Gość: crack66 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:29 Coś takiego już było ale mało trafne, teraz ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crack66 Pan Kukiełka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:32 Osobowość schizoidalna (rozdwojona), maskowata twarz wskazuje również na możliwość wystąpienia epilepsji. Trudność w nawiazaniu relacji z otoczeniem doprowadzająca do całkowitej izolacji. To z kolei powoduje coraz większe trudności w socjalizacji. Przewidywania: brak innego poza kukłą partnera (ki) trwać będzie dożywotnio, możliwa kompensacja popędu prze gwałcenie i mordowanie małych dziewczynek. Osobowość potencjalnie pedofilna. Nieudacznik Nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack67 Re: Pan Kukiełka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 23:02 Gość portalu: crack66 napisał(a): > Osobowość schizoidalna (rozdwojona), maskowata twarz wskazuje również na > możliwość wystąpienia epilepsji. > Trudność w nawiazaniu relacji z otoczeniem doprowadzająca do całkowitej > izolacji. > To z kolei powoduje coraz większe trudności w socjalizacji. > Przewidywania: brak innego poza kukłą partnera (ki) trwać będzie dożywotnio, > możliwa kompensacja popędu prze gwałcenie i mordowanie małych dziewczynek. > Osobowość potencjalnie pedofilna. > Nieudacznik Nr 1 No to już wiemy co powoduje przed tobą lęk przed takimi panami. Rodzice cię w dzieciństwie, z którego nigdy nie wyrosłeś męczyli takimi laleczkami, co? Kazali się nimi bawić lub zapraszali klauny na święta dla Ciebie? A może cierpisz na lalkophobię? Została ci z czasów, kiedy w przedszkolu dziewczynki nie pozwalały ci się z nimi bawić, bo byłeś odrażający? A może tatunio walił cię w pupcię, skoro tak znasz się na osobowości pedofilskiej? A może sam nim jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack67 Re: Pan Kukiełka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 23:16 Gość portalu: crack66 napisał(a): > Osobowość schizoidalna (rozdwojona), maskowata twarz wskazuje również na > możliwość wystąpienia epilepsji. > Trudność w nawiazaniu relacji z otoczeniem doprowadzająca do całkowitej > izolacji. > To z kolei powoduje coraz większe trudności w socjalizacji. > Przewidywania: brak innego poza kukłą partnera (ki) trwać będzie dożywotnio, > możliwa kompensacja popędu prze gwałcenie i mordowanie małych dziewczynek. > Osobowość potencjalnie pedofilna. > Nieudacznik Nr 1 No to już wiemy co powoduje przed tobą lęk przed takimi panami. Rodzice cię w dzieciństwie, z którego nigdy nie wyrosłeś męczyli takimi laleczkami, co? Kazali się nimi bawić lub zapraszali klauny na święta dla Ciebie? A może cierpisz na lalkophobię? Została ci z czasów, kiedy w przedszkolu dziewczynki nie pozwalały ci się z nimi bawić, bo byłeś odrażający? A może tatunio walił cię w pupcię, skoro tak znasz się na osobowości pedofilskiej? A może sam nim jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Lola dresiarka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:36 Pożal się boże modeleczka ze sfer trzypaskowo-sterydowych. Rozpieszczona na maxa, póki co stawia życiu warunki, ale jeszcze dwa trzy lata, dwie trzy zmarszczki i jej amant zacznie ją napierdalać. Nosek zrobi się jeszcze bardziej plaskaty a okulary p-słoneczne będą w standardzie nawet w nocy. Co do amanta: nie kopać leżącego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 RolnoSpożywczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 16:40 Cienias, słabeusz i nietęga pała. poszło w łodyżkę i na pączek zabrakło. Tak to jest bez dobrego ogrodnika. Upierdliwy, nielubiany. Kompensował to sobie organizując na wsi zabawy małym dzieciom i zapuszczając im żurawia w gacie. Przyszłość: zostanie zbombardowany lekami, otępieje, roztyje się i siądzie mu wątroba. Będzie dożywotnim obciążeniem dla naszych podatków. On i jego rodzina, bo to bywa dziedziczne. Nieudacznik Nr2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Niezajebana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:38 Cudem uszła rakowi co spowodowało glębokie zmiany w psychice i niedorozwój wzrostu bardzo znaczny. Pyszczek złego szczura. Z uwagi na małą lotność nadrabia intrygami, słaba. Nie ma szansy w życiu zawodowym przeskoczyć stanowiska Trzeciej-urzędniczki-po-lewej-od-okna. Beznadzieja. Białaczka bywa zbawieniem. Dlaczego ktoś walczył ze zbawieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basik Re: Niezajebana IP: *.pl 10.11.01, 21:04 Program jest holenderski a w holandii jest dozwolona eutanazja. Pisz apel masz sojusznika we mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB IP: *.unicity.pl 10.11.01, 19:24 Nie pocieszaj się, nikt Cię tu nie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB IP: *.utaonline.at 10.11.01, 21:32 NIEPRAWDA ! JA KOCHAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barek Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 12.11.01, 23:44 ja go kocham... crack... pisz dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB IP: *.chello.pl 10.11.01, 19:45 Jestes gosciu do kitu, a co Kuba, dawidek i marzena to twoja trojca ze ich nie opisales, tak nawiasem to zalosne opisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Pan Kupa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 20:58 Cierpiący na wodogłowie pedałowaty matołek, ktoś pisał że on jest despotyczny co jest oczywistą bzdurą. Despotyzm bowiem wymaga silnego charakteru, a tego wygolonemu w paseczki exŻelmenowi brakuje jakby. Przez życie przejdzie raczej spokojnie... jako mechanik samochodowy albo męska dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Panna NIKT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 21:03 czyli Marzeńcia... to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB IP: *.utaonline.at 10.11.01, 21:43 POPIERAM CRACKA66 - masz racje i fajnie napisales! Dowcipny jezyk,ciete opinie , slowem inteligentnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Witam utaonline i pozdroffka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:26 utaonline RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: do starego śmierdziela o nicku CRACK66 IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 21:44 Ty stary capie, kupiłeś se za emeryturkę składaka i siedzisz przy nim zamiast zanieść kwiatki i znicz na grób kota. Tylko on siadał ci na twarzy, bo sąsiadka juz nie mogła wytrzymać żelaznego uścisku twojej sztucznej szczęki. Zwłaszcza korozja ją łechtała, ale niemile. Wypierz se sztywne gacie, i pamiętaj - BRĄZOWYM ZAWSZE DO TYŁU!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Niezła jesteś BABCIA ścierko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:24 siad płaski i do laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: do tego złamasa Cracka66 IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 22:36 Gość portalu: crack66 napisał(a): > siad płaski i do laski Hahahaha, i co teraz mizerio umysłowa, tylko to potrafisz napisać??? ,a z innymi to wojujesz, bo są grzeczni i się ciebie boją???? Złe wieści - JA tu się pojawiłam i to początek końca twojej nawet nie zaczętej karierki w necie. Spróbuj ze mną a cię zniszczę, w poskokach wrócisz do tych swoich piernatów marmurkowych i kupy gnoju w kiblu, bo nie potrafisz nawet spuścić wody jak nasrasz. Ręka służy ci tylko do walenia kapucynki. Laski to nie masz, proteza się nie liczy i tak ją chowasz to futerału jak idziesz spać, zaropiały frajerze. Wysil się trochę - wena opuściła??? i skończyły się twoje pseudo-intelektualne smrodki. No i co teraz, znowu odpiszesz fiucie : siad płaski i do laski??!!! Ale ty przecież jej nie masz!!!!!! No, śmiało kretynie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Oj babcia będzie ciągnięte, daję ci IGNORA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: Oj babci IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 22:47 IGNORA??, chyba żartujesz??? PRZESTRASZYŁEŚ SIĘ MNIE I NIE WIESZ CO WYSTUKAĆ ???? Zresztą NIC nie możesz dać NIKOMU, bo NIC skurwysynu nie masz. Skończyła sie dzierżawa kiosku ruchu i masz przejebane. W NECIE też. Od teraz !!!! POTRAFISZ TYLKO Z DZIEWCZYNAMI DYSKUTOWAĆ O PRZEPISACH KULINARNYCH. Dam ci spokój jak wypierdolisz na amen z tego forum albo zaczniesz być grzeczniejszy. Twoje dni chamie skończyły się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Koniec głoopia cipo, mówiłem przeca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Re: Koniec głoopia cipo, mówiłem przeca IP: *.chello.pl 10.11.01, 22:53 Gość portalu: crack66 napisał(a): autorewers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: Koniec cracka66 - POGRZEB JUTRO IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 22:58 Gość portalu: crack66 napisał(a): > Gość portalu: crack66 napisał(a): > autorewers > > Hahahahaha, tylko tyle????, kończysz się nocniku z moczem!!!!! Wypierdalaj !!!! I wiesz co ? NIC do kurwy nĘdzy nie napiszesz na tym forum, bo JA tobie na to nie pozwalam!!!! Pojął złamas??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: Koniec dla ciebie, chuju złamany !!! IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 22:55 O MOJEJ WONNEJ CIPIE MOŻESZ TYLKO POMARZYĆ !!!! Koniec to moge powiedziec JA, a ty siad do nogi, psie kastrowany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Żal mi cię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:57 Zwisłe, stare i śmierdzące wargi to ma być wonna cipa, raczysz żartować babciu. Chybaś dawno chłopa nie miała i sfiksowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: Żal mi cię CRACKU66 - ty syfie IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 23:09 Gość portalu: crack66 napisał(a): > Zwisłe, stare i śmierdzące wargi to ma być wonna cipa, raczysz żartować babciu. > > Chybaś dawno chłopa nie miała i sfiksowałaś. Marzysz tylko o takich młodych, jędrnych wargach, mineto pojebana. To ty nie zaliczyłes od 20 lat żadnej laski, tylko sie ślinisz do zdjęć własnej mamusi, bo tylko ona ci dawała jak tatuś szedł na 3-cią zmianę do fabryki ołówków. Brak wytrysku, złamany irysku ????!!!!!!!! No i co teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinusia WY JESTEŚCIE OBOJE POJEBANI IP: *.polkos.com.pl 12.11.01, 09:29 Was sie powinno zamknąć w jakimś zakładzie, a nie wpuszczać do netu. Ludzie trochę kultury.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barek co Ty ... kinusia... IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 12.11.01, 23:53 ... takich fajnych tekstów dawno na forum nie czytałem... SUPER!!!!:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barek Crack 66... Sabcia to twoja żona???(BT) IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 12.11.01, 23:49 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Chrupa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:40 na szczęście już wyszła. Główne zajęcie: nocne ataki na lodówkę, gdyby tam mieszkali talibowie to amerykanie już dawno by wygrali tę wojenkę. Zorientowana ogólnospożywczo, czego wyrazem był ogromny spasiony ryj z chwytnymi tłustymi wargami. Życie już za nią więc trudno coś napisać w dziale PRZYSZŁOŚĆ. Niemniej charakter posiadała dość mocny i raczej odpowiedni do tuszy. Kilka lat temu spotkała ją niemiła przygoda: na plaży w Dębkach Greenpeace wrzucił ją do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB IP: *.chello.pl 10.11.01, 22:55 Gość portalu: crack66 napisał(a): > Coś takiego już było ale mało trafne, teraz ja autorewers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB IP: *.chello.pl 10.11.01, 22:57 autorewers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB IP: *.chello.pl 10.11.01, 22:58 sam do siebie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Nie to ty k... piszesz w moim imieniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 08:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Jubiler MokraWłoszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:24 Podstarzały, bezbarwny za to bardzo "zadbany". Chodząca reklama kremów przeciwzmarszczkowych i najnowszych osiągnięć kosmetologii dział ŻELE "MOKRA WŁOSZKA" Z powodu niekonfliktowości (będącej pochodną bezbarwności właśnie) przez niektórych postrzegany jako autorytet Hawiry BiBiego. Cóż jakie czasy TAKIE AUTORYTETY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga sabcia jestem Twoją fanką od dzisiaj IP: *.chello.pl 12.11.01, 23:25 Twoje opinie na temat cracka są super!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: sabcia jestem Twoją fanką od dzisiaj IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 23:31 Gość portalu: aga napisał(a): > Twoje opinie na temat cracka są super!!!!!!!!!:) ale musiałaś je słonko wyczytać w innych wątkach, tu jest ich w sumie niewiele. Chyba nie uraziłam Twojej subtelności? Moje uwagi na temat tego biednego frędzla były.... trochę brutalne. I zapewniam, że póki ta męska lewatywa będzie obrażac ludzi, którzy mają inne zdanie, będę gnębić syfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sabcia jestem Twoją fanką od dzisiaj IP: *.chello.pl 12.11.01, 23:37 Gość portalu: sabcia napisał(a): > > ale musiałaś je słonko wyczytać w innych wątkach, tu jest ich w sumie niewiele. > Chyba nie uraziłam Twojej subtelności? Moje uwagi na temat tego biednego frędzl > a > były.... trochę brutalne. I zapewniam, że póki ta męska lewatywa będzie obrażac > > ludzi, którzy mają inne zdanie, będę gnębić syfa. Słownik ok jak na niego to i tak za delikatny ,ja próbowałam gadać z nim jak z człowiekiem ,ale to na nic!A ty widzę umiesz go zgasić .Będę Cię wspierać w gnojeniu tej kupy gówna na ile będę potrafiła. Pozdrawiam :) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 żAŁOSNA JESTEŚ AGA I TYLE... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 07:28 Odpowiedz Link Zgłoś
amelia& Re: UWAGA! WASZ UKOCHANY CRACKUŚ66 KOMENTUJE OSOBY BB 13.11.01, 09:23 SABCIA! Czy Ty znasz Cracka osobiście ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: do amelii IP: *.acn.waw.pl 13.11.01, 09:46 amelia& napisał(a): > SABCIA! > Czy Ty znasz Cracka osobiście ???!!! Amelio droga, na czym opierasz swój wniosek i dlaczego chcesz to wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
amelia& Re: do amelii 13.11.01, 12:57 Do Sabci Cóż, negatywne zabarwienie Twoich wypowiedzi świadczyć może, iż masz do niego poważny uraz. Poza tym rzadko spotyka się, aby kobieta posługiwała się tak wulgarnym słownictwem... Nie żeby mi to przeszkadzało, ale czy na forum nie lepiej ignorować osoby, której wypowiedzi nam pod pewnymi względami nie odpowiadają, niż z niżać się do takiego poziomu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Niech opadną zasłony!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:33 Pora się przyznać SabciuBabciu. Otóż droga Amelio byliśmy kiedyś ze Sabcią, a potem ja odszedłem. Wiem, że to było złe, ale ta wiedza przyszła poniewczasie. Są rzeczy, których się nie odwróci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: Niech opadną zasłony!!! IP: *.acn.waw.pl 13.11.01, 21:47 Gość portalu: crack66 napisał(a): > Pora się przyznać SabciuBabciu. > Otóż droga Amelio byliśmy kiedyś ze Sabcią, a potem ja odszedłem. Wiem, że to > było złe, ale ta wiedza przyszła poniewczasie. Są rzeczy, których się nie > odwróci... Craczku, co to za bajki opowiadasz Amelii ??? Jeszcze gotowa w nie uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Sabciu Żabciu moja WIECZNIE NIEPODPORZĄDKOWANA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:51 No stało się, było i... już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: Sabciu Żabciu moja WIECZNIE NIEPODPORZĄDKOWANA IP: *.acn.waw.pl 13.11.01, 22:00 Gość portalu: crack66 napisał(a): > No stało się, było i... już. No, nie mogę uwierzyć mój DOMINUJĄCY cracku, że produkujesz tu takie bzdurki. I jaki jesteś milusi.... nawet mnie nie chcę się chwilowo /chyba chwilowo/ bluzgać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 No i dobrze, bo ja napraffdę jestem milusi... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:17 ...a na zgodę garść przysłów: Pod koniec listopada pada albo nie pada A na świętego Hieronima jest deszcz albo go nima A w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie A kto nie ma miedzi ten w domu siedzi. Tffooj Miloosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: ... milusi nie milusi - przysłowia do niczego IP: *.acn.waw.pl 13.11.01, 22:24 Gość portalu: crack66 napisał(a): > ...a na zgodę garść przysłów: > Pod koniec listopada pada albo nie pada > A na świętego Hieronima jest deszcz albo go nima > A w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie > A kto nie ma miedzi ten w domu siedzi. > Tffooj Miloosi Kompletnie bezsensowne te przysłowia. Chyba sobie kpisz i znów zaczynasz mnie wkur..... i chyba zgody nie będzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 No to z innej beczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:30 Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia Re: No to z innej beczki IP: *.acn.waw.pl 13.11.01, 22:33 Gość portalu: crack66 napisał(a): > Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje pan od fizyki dziś to powiedział na lekcji ??? Robisz świetne notatki, craczku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VINNETOU Re: No to z innej beczki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:35 Sabcia, srabcia, czy jak jej tam to przecie pedał , który podszywa sie pod kobietę. Weź wsadź sobie SABCIA w dupę joysticka i sie rozluźnij... to ci przejdzie pedale ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabcia SABCIA STARA KURWO! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 23:55 Nie krytykuj CRACKUSIA. On ma talent a Ty grzyby w cipie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack CRACK chujozo wyruchana w odbyt IP: *.chello.pl 14.11.01, 00:07 Mój spaniel pierdolił Twoją starą w jej brudną cipę hahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczarown zatem kto jest jaki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 16:31 mam nadzieję że crack i Sabcia przełamią się i zrobią to razem. Tzn. sex. Wierzę w Was, pasujecie do siebie. Ale na miejscu cracka66 to bałbym się obciągnięcia...Sabcia wydaje się lekko niezręczna i nieczuła, ale temperament OK Odpowiedz Link Zgłoś