aniazm 25.10.06, 22:42 Górniak, Figura, czy Jungowska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setorika Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 26.10.06, 00:14 Stawiam na tę babkę, aktorkę, która gra(ła) w klanie przyjaciółke Elzbiety, tę co miała jakis przekret z salonem fryzjerskim a teraz wydała książkę. Ale pierwsze wrażenie to Steczkowska Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 25.10.06, 22:44 ja raczej stawiałabym na Steczkowską.... Justynę oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
cule19 Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 25.10.06, 22:47 Mi się zdaje, że ta co grała jakieś rok temu na Wspólnej jako bodajże siostra P. Szwedesa. Taka blondyna kolo 40. Zapomniałem nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 25.10.06, 22:51 cule19 napisał: > Mi się zdaje, że ta co grała jakieś rok temu na Wspólnej jako bodajże siostra P > . > Szwedesa. Taka blondyna kolo 40. Zapomniałem nazwiska. chodzi Ci o tą nawspolnej.onet.pl/T,1188493,kto.html ?? Odpowiedz Link Zgłoś
vannortessa Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 25.10.06, 23:25 Wydaje mi się, że Małgorzata Socha ("Dziupla Cezara") Odpowiedz Link Zgłoś
afra86 Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 25.10.06, 23:31 na bank Steczkowska Justyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 26.10.06, 01:57 vannortessa napisała: > Wydaje mi się, że Małgorzata Socha ("Dziupla Cezara") Socha mówi w nowej reklamie Tak Tak. Moim zdaniem to Steczkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
vannortessa Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 30.10.06, 15:08 Tak, rzeczywiście. Socha jest w tak taku. pomieszało mi sie, bo w obu przypadkach zastanawiałam sie, kto jest lektorem. a w Osram jest Figrura. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 25.10.06, 23:38 Steczkowska, ale robi to tak teatralnie, że zęby bolą. Podoba mi się głos Andrzeja Zielińskiego w różnych reklamach Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 26.10.06, 11:17 Ktokolwiek mówi- i tak słowo "osram" w ustach kobiety brzmi śmiesznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 26.10.06, 12:26 Moze kiedyś machną reklamę w stylu ziomalskim - z tekstem "Osram ! Peace !" - fonetycznie brzmiałoby bardzo ciekawie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 26.10.06, 13:28 grek.grek napisał: > Moze kiedyś machną reklamę w stylu ziomalskim - z tekstem "Osram ! Peace !" - > fonetycznie brzmiałoby bardzo ciekawie...:) :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 30.10.06, 11:31 A w ustach faceta pewnie bardzo powaznie i oficjalnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: Steczkowska 26.10.06, 14:14 Gdy ta reklama wyskoczyła to byłem pewien że Steczkowska Justyna. Ale w necie zaczęły się debaty czy to ona czy Figura i gdy słuchałem tej reklamy myśląc że może to być ta druga to tez mi nawet zaczęło pasować. Ale pierwsze wrażenie-Steczkowska, tym bardziej że ona potrafi tak jakoś dziwnie mówić a o tym osramowym monologu wiele można powiedzieć ale nie to że jest naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
sirfranciscourtney Re: Steczkowska 13.05.15, 12:18 Steczkowską uważam za najlepsze ciało polskiego showbiznesu - bez dwóch zdań gdzie się nie pojawi, jest ozdobą imprezy chociażby dzisiaj trafiłem na jej zdjęcie luksusportal.pl/pl/kosmetyka-i-uroda/prezentacje/ewa_gill przy okazji kobiety od make-up ów. Osobiście nie pamietam zadnej konkretnej reklamy z Nią w roli głównej, poza tymi rajstopami. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 26.10.06, 14:22 Steczkowska - ktoś z forum po prostu zadzwonił do firmy i się zapytał... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 26.10.06, 15:07 zdecydowanie Justyna Steczkowska bez sprawdzania Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 27.10.06, 19:06 niedawno u Majewskiego był niezły tekst prezydenta: przeżyliśmy omo, przeżyjemy wizir. i powiem więcej... i osram to tyle na temat ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mysleze Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 27.10.06, 21:50 Ciekawe ile hiena Steczkowska dostala tym razem za powiedzenie osram.Pewnie nie ma nowych trupow w rodzinie wiec bez kolejnej sesji fotograficznej na cmentarzu trza sie wziasc za osranie. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 27.10.06, 22:00 Pewnie tyle dostała, ile jest warta, czyli niemało - bo jednak i barwę, i dykcję ma specyficzną. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 27.10.06, 23:16 Ale musicie przyznać, że reklama jest nie z tej ziemi. Ktoś już prosił w sklepie o żarówki OSRAM? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 28.10.06, 19:03 Szczęśliwie, nie mam tej szansy, aby kupić nowe żarówki. Ponad 3 lata temu zainwestowaliśmy w zwykłe energooszczędne żarówko-świetlówki w Ikei i od tamtego razu nie wiem, co to przepalona żarówka :) a jakby się w końcu przydarzyła - z wiadomych względów znowu kupię w Ikei :) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 28.10.06, 20:58 Ja od poczatku stawialam na Steczkowska;)i musze przyznac,ze ten 'teatralny' (jak tutaj ktos pisze) sposob mowienia, bardzo mi osobiscie pasuje do tych obrazow;) jest nawet kojace;) a reklama mi sie oblednie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 29.10.06, 21:44 babunowa napisała: (...) a reklama mi sie oblednie podoba:) to już jest nas dwoje. Może "obłędnie" to za mocne słowo, ale w sumie spot całkiem, całkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 30.10.06, 11:52 spot fajny - tylko stękający głos steczkowskiej nie na miejscu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_ple Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 03.11.06, 20:18 E jaka steczkowska, Figura na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
olejek1 Re: Reklama OSRAM - kto mówi? 08.11.06, 13:45 a ja bylam pewna, ze to mowi Kozidrak.... jak to sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś