Gość: nabuchodonozor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 14:47 Jak sie nazywa komik pokazujacy sie czesto w tvp2. Opowiada taki skecz o kurczakach specyficznym glosem? Nie moge sobie przypomniec. Jesli mozecie pomozcie. Podrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silie Re: Jaki sie nazywa komik.... 27.03.03, 19:14 Grzegorz Halama? Ale on kojarzy mi się tylko z piosenka o kaszance... pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
dorenia20 Grzegorz Halama 27.03.03, 19:40 silie napisała: > Grzegorz Halama? > Ale on kojarzy mi się tylko z piosenka o kaszance... > pzdr, s. Skecze z kurczakami to tez dzielo pana Grzegorza Halamy. Swietny kabareciarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitara Re: Grzegorz Halama IP: *.crowley.pl 29.03.03, 13:19 dorenia20 napisała: > silie napisała: > > > Grzegorz Halama? > > Ale on kojarzy mi się tylko z piosenka o kaszance... > > pzdr, s. > > > Skecze z kurczakami to tez dzielo pana Grzegorza Halamy. Swietny kabareciarz! JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIEEEEE!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorenia20 Re: Grzegorz Halama 29.03.03, 18:53 > JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIEEEEE!! ha,ha,ha,ha,ha,ha!!! UWIELBIAM GRZEGORZA HALAME !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Grzegorz Halama 29.03.03, 20:26 Grzegorz Halama Oklaski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś