redakcja_sms 06.11.06, 19:39 gośćmi będą Katarzyna Pakosińska i Bohdan Smoleń. Poczatek 21.30 - TVN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: Dzis w Szymon Majewski Show 06.11.06, 21:12 wiemy, obejrzymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak Re: Dzis w Szymon Majewski Show 06.11.06, 21:44 masz racje dzidka, ten program jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
erneste SMS-fatalnie:/ 06.11.06, 22:22 Ech, faktycznie trzeba było posłuchać dzidki... Majewski czasem jest zabawny ale dziś to kompletna porażka... Trzy osoby zajmujące się zawodowo kabaretem/satyrą i ... nic śmiesznego. Żarty z "pociskiem, który ma strzelić do głowy", dolepiane wąsy ... żałość ... Odpowiedz Link Zgłoś
erneste Re: SMS-fatalnie:/ 06.11.06, 22:33 > cała nadzieja w Rozmowach... ...pikujący samolot w Nowym Jorku...no, boki zrywać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Dokładnie... 06.11.06, 22:36 No BARDZO śmieszny żart z tym samolotem w Nowym Jorku, brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: SMS-fatalnie:/ 06.11.06, 22:38 Pachocińska w sumie była sympatyczna, ale ona zawsze jest sympatyczna :) No i przyznaję, że "inteligentna bomba" mnie rozbroiła :) Poza tym - nic specjalnie śmiesznego. Nawet Rozmowy w Tłoku nieciekawe - Waltz była beznadziejna! Odpowiedz Link Zgłoś
thorpe Re: Dzis w Szymon Majewski Show 06.11.06, 22:48 Dla Kasi Pakosińskiej wszystko. Obejrzeliśmy z żoną i zgodnie stwierdziliśmy, że ją oboje szczerze kochamy. Gdyby któreś z nas dwojga dopuściło się w małżeństwie zdrady z nią to ma z góry wybaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: Dzis w Szymon Majewski Show 06.11.06, 23:20 Slaby odcinek... BARDZO slaby :/ Ani smieszny, ani nawet zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Dzis w Szymon Majewski Show 06.11.06, 23:21 Ale to było dobre!!! : szymon.onet.pl/1720699,1,video.html Macierzyński dla żołnierzy bez jaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teresape Re: Dzis w Szymon Majewski Show 06.11.06, 23:24 Rozmowy - rutyna, rutyna, rutyna. Zaczynają irytować a nie bawić. Może program powinien odpuścić trochę Bawarię i pójść w stronę talk show. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Dzis w Szymon Majewski Show 06.11.06, 23:36 odcinek nudny strasznie, Kasia Pakosińska jak zawsze bardzo fajnie ale poza tym nic szczególnego,straszny nietakt z samolotem w Nowych Jorku i nawet RwT mnie nie rozśmieszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
joleene Re: Dzis w Szymon Majewski Show 07.11.06, 00:37 No cóż... mnie ostatnio rzadko rozśmieszają dowcipy ze 'wstępów'. Najlepiej jest podczas końca nie widać, choć bawią nie ludzie w studiu, a ci puszczani z taśm. Rozmowy najczęściej ratują dobre wrażenie, dziś jednak mocno poniżej poziomu, Gronkiewicz wyszła średnio. Ale Pakocińska urocza mimo wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigbambelos Re: Dzis w Szymon Majewski Show 07.11.06, 04:36 Mnie się wydaje, że Szymek się wypalił.Co za dużo to i krowa nie zje (powiedzenie wsiowe). Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: Dzis w Szymon Majewski Show 07.11.06, 08:34 nuda nuda nuda, nie wiem po co w ogóle był Smoleń zzaproszony-ledwie dwa zdania powiedział, SzM w ogóle nie wiedział co z tymi swoimi gośćmi robic i o czym rozmawiać. Pakosińska uroczo się śmiała, czym wypełniła pół programu. rozmowy beznadziejnie beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Dzis w Szymon Majewski Show 07.11.06, 10:06 wczoraj na tvn7 pokazywali program "szymon szuka szalencow" czy cos takiego i pokazywali tych ludzi z czym przyjechali szczrze to tylko jeden facet byl bardzo zabawany - parodiowal malenczuka - mistrzostwo!! reszta do odstrzału Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Dzis w Szymon Majewski Show 07.11.06, 17:00 Pakosińska - cud kobieta.:) Poza tym odcinek słaby, nawet Rozmowy w Tłoku niespecjalne. Ale nie oglądałam od początku, więc nie wiem jak wstęp. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Dzis w Szymon Majewski Show 07.11.06, 17:40 Zaproszenie Bohdana Smolenia było chyba trochę nietrafionym pomysłem. Przyszedł sobie taki zmęczony i jakiś obrażony na wszystko starszy pan i trochę pomarudził... Rozmowy w tłoku faktycznie nudne, nawet 'Kazia Szczuka' jakaś taka mało do Szczuki podobna, zalatywała chwilami Jandą. Odpowiedz Link Zgłoś
columba_livia Re: Dzis w Szymon Majewski Show 07.11.06, 17:47 > Zaproszenie Bohdana Smolenia było chyba trochę nietrafionym pomysłem. > Przyszedł sobie taki zmęczony i jakiś obrażony na wszystko starszy pan i > trochę pomarudził... Fakt - myslę, że znacznie lepszy byłby Laskowik. Razem z P i SzM z pewnoscią stworzyliby niezłe trio. > Rozmowy w tłoku faktycznie nudne, nawet 'Kazia Szczuka' jakaś taka mało do > Szczuki podobna, zalatywała chwilami Jandą. To ewidentnie efekt zmiany wizerunku KSz w 'Dwururce' - należało jednak w parodii utrzymać dotychczasową konwencję tej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś