Dodaj do ulubionych

Kinga i Piasek u Kuby

19.11.06, 22:28
Hmnn co ja poradze, ze czuje do tej kobiety taką sympatiię ;-)
Obserwuj wątek
    • lotta79 Re: Kinga i Piasek u Kuby 19.11.06, 22:46
      Piaska sie prawie przestraszyłam, strasznie wygląda, jak menel.
      • eluch_a Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 12:33
        No, dokładnie: menel. A już tak fajnie wyglądał...
    • dzika_rzeka Re: Kinga i Piasek u Kuby 19.11.06, 22:47
      Kinga Rusin mi zwyczajnie imponuje. Nie pozwala sobie na ani jeden przytyk, ani
      jedno bezwstydne wynurzenie, żadną złośliwość czy "medialna łzę". Zwyczajna
      klasa. To byłoby takie łatwe - rzucić mimochodem kilka uwag nt. "sprawy" i
      robić smutne miny. Kinga trzyma poziom, nieustannie. Jest piękną i naturalną
      kobieta. Szacunek.
      • lotta79 Re: Kinga i Piasek u Kuby 19.11.06, 22:49
        Zgadzam się. Poza tym świetnie wygląda, widać, że sporo czasu spędza na siłowni.
        • shatmach Re: Kinga i Piasek u Kuby 19.11.06, 22:55
          Kinia nic tylko głupawo się uśmiechała i chichrała. Panowie Chojnacki i Piasek
          jeszcze gorsi.
          • anakardia Re: Kinga i Piasek u Kuby 19.11.06, 23:07
            No cóż, a co można robić poza chichraniem u Kuby W?
        • kolorowe_bzy Re: Kinga i Piasek u Kuby 19.11.06, 22:57
          Pani Kinga jest miłą osobą. Ale trochę jestem rozczarowna, że właściwie nic
          nie mówi, tylko cały czas w kółko się smieje. Myslalam ze cos powie o tnacu z
          gwiazdami a ona tez na to tylko sie smieje
    • alleluja_i_do_przodu Rusin była przecież żałosna 19.11.06, 22:58
      To ciągłe chichranie przypominało bardziej osobę upośledzoną umysłowo, a z
      pewnością nie żadną naturalną kobietę z klasą. Skąd te zachwyty?
      • dzika_rzeka Re: Rusin... 19.11.06, 23:10
        Weźmy pod uwagę konwencję programu. Kuba Wojewódzki nie zaprasza gości po to,
        żeby uzyskać od nich odpowiedzi na egzystencjalne pytania dręczące ludzkość.
        Kuba "robi" show. Dla niego to show opiera się na próbach zawstydzenia gościa,
        sprowokowania go do nietypowej reakcji, rzucenia nerwowej, "odsłaniającej"
        uwagi. W tym tonie przebiegała tez ta quasi rozmowa z Kingą. Tak na dobra sprawę
        Kuba skupił się na wtrętach około-lisowych i niby przekręcie przy Tańcu. Rusin
        zamiast toczyć pianę o pomówienia, lub przybrać piórka porzuconej, zrozpaczonej,
        przewracającej oczami w boleści, wolała przyjąć konwencję i zwyczajnie
        "prześmiać" program. Moim zdaniem Kinga jest naturalna w swoim sposobie bycia
        (publicznym).

I słabe jest określenie, którego raczyłeś użyć w swoim poście.
    • lotta79 Re: Kinga i Piasek u Kuby 19.11.06, 22:58
      Kurna, własnie dlatego nie lubie tego oglądać, jak mnie wkurza takie obrażanie
      gości.
      • kittel3 Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:06
        Chyba sezon ochronny się skończył i pani legła. Dni Wojewódzkiego w ITI są policzone. Brawo!!!
        • anakardia Re: Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:08
          Nie widziałam, czy mógłbyś skrobnąć w poście co rozłożyło Kingę na łopatki?

Dzięki
          • kalina63 Re: Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:11
            Totalna demaskacja nie tyle słodkiej tancereczki co dwóch facetów z dreszczami w tyłku. totalny
            dreszczowiec narcyzów. gratuluje zimnego prysznica. A Kinia Słodka bez zmian i wstrząsow. no może
            tylko te Wydarzenia. hłe hłe hłe. raczej bolesne.
            • wioskowy_glupek Re: Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:14
              Ehh ta Kinia ;)
              Z jednej strony Klasa w sprawie Lisa i polsatowskiej Barbie...
              A z drugiej zero do powiedzenia i głupie chichranie sie cały czas...
            • iza331 Re: Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:15
              Piasek nie chce być idolem nastolatek (sic!) Z takim brzucholem to już nie
              może!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • lotta79 Re: Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:15
              Nic Kingi nie rozłozyło, za to Piasek pozwala robić z siebie debila.
              Beznadziejny program więc przełączyłam na inny ;). Co do śmiechu Kingi, nie bez
              kozery nazywają ją Kinią śmieszką, taki jej urok albo sie komuś podoba albo nie.
              • qbavoo Re: Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:18
                Skąd u Wojewódzkiego tyle agresji wobec Andrzeja i Roberta. Co oni mu zrobili?
                • patrykmiller Re: Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:22
                  Finezyjne rozpracowanie autozakochania i laureatki z kryształową kulą i panów bez kul ;};};}. To drugie
                  bolało bardziej.
                  • michal941 Re: Pani KINGA wreszcie na łopatkach! 19.11.06, 23:33
                    Kinga pokazała luz totalny. Potrafi walczyć o swoje i nie daje się sprowokować. Krzepiące.
    • lunatica Kiedy powtóka? nt. 20.11.06, 00:13

• henryczek-czewa Re: Kiedy powtóka? nt. 20.11.06, 00:20
        jak byłem fanem KW tak teraz już nie oglądam - goście się powtarzają lub sąbardzo przewidywalni - wiadomo że na kanapie musi zasiąść cały TzG i gwiazdy po Idolu. W dodatku Kuba jako rzekomy znawca muzyki, recenzent, zaprasza gości typu Piasek - jednego z najbardziej bezbarwnych piosenkarzy w tym kraju
        KW schodzi na psy
      • dzidzia669 Re: Kiedy powtóka? nt. 20.11.06, 00:21
        czy tej chojnacki faktycznie taki pies na baby? nie wyglada;)
        • kch75 Re: Kiedy powtóka? nt. 20.11.06, 00:27
          ojj

a to on nie giej ???

:P
    • intifadaa Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 00:28
      na program rzuciłam tylko okiem,akurat wtedy,gdy na ekranie był Piasek.....
      nie wiem,czy wy też, ale ja odniosłam wrażenie,jakby na kanapie u Kuby siedział
      klon Miecza Szcześniaka.....
      te włosy,gardziel,ogólne otłuszczenie-Piasek toćka w toćkę jak Miecz!!!!
      gdzie się podział ten ujmujący idol córek i ich matek,pięknuy Andrzej Piaseczny!??
      • kittel3 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 08:32
        Piasek to otłuszczony post idol a ten drugi to nigdy idolem nie był za bardzo.
        Dobrze ich K przeczołgał. Mistrzostwo manipulacji ... już prawie się zgodzili
        źe są niezdolni a płyta jest bee. Dobree.
        • kara_b Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 08:53
          na chojnackiego i piacha wojewódzki to się wydzierał.
          a kinia rechotała cały czas.
          nuda nuda nuda
    • omeen1 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 09:23
      W porównaniu do Piaska i Chojnackiego rozmowa z Kingą Rusin była bardzo
      ciekawa. Ona jest taka delikatna, że Wojewódzki powiedział, że mógłby się z nią
      bez przerwy rozwodzić, bo ona złego słowa by nie powiedziała. Kinga to zagadka,
      bo świadomie unika mówienia o pewnych rzeczach, ale nie wiadomo, czy wynika to
      u niej z delikatności czy z wyrachowania. Z kolei Piasek i Chojnacki wydali się
      mocno bezbarwni. Podobało mi, że Kuba przez cały program najeżdżał na ich nową
      płytę, twierdząc, że jest beznadziejna; a na końcu, ku osłupieniu Chojnackiego,
      stwierdził, że jest bardzo fajna.
      • lotta79 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 09:32
        omeen1 napisał:
        Podobało mi, że Kuba przez cały program najeżdżał na ich nową
        > płytę, twierdząc, że jest beznadziejna; a na końcu, ku osłupieniu
        Chojnackiego,
        >
        > stwierdził, że jest bardzo fajna.

Oooo, powiedzał tak?, przełaczyłam jak powiedział, że jest beznadziejna i jest
        na niej jedna dobra piosenka.
      • gosiaczek293 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 09:44
        Cały ten wczorajszy program był mocno żenujacy. Pustka przykryta tandetnym
        pseudo-blichtrem. Kuba potrafi ciekawie rozmawiać, ale wczoraj coś mu zestaw
        gości nie wyszedł.
      • barbasia1 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 11:22
        Kinga to zagadka,
        >
        > bo świadomie unika mówienia o pewnych rzeczach, ale nie wiadomo, czy wynika
        to
        > u niej z delikatności czy z wyrachowania.

omeen1, zastanawiasz się czy Kinga taka delikatna czy raczej wyrachowana! Nie
        ma wątpliwości Kinga jest w y r a c h o w a n a!!!, bo przecież spragniona
        sensacji "ludożerka" musi wiedzieć DLACZEGO, DLACZEGO się z Lisem rozstali! a
        Ona, jak słusznie zauważasz, "zagadka", uparła się by nie ujawniać wszem i
        wobec spraw prywatnych, co więcej, wszędzie, nawet u Kuby "świadomie unika
        mówienia o pewnych rzeczach" a do tego jeszcze się bezczelnie chichra z gadki
        Wojewódzkiego, wprowadzając tym niektórych, zwłaszcza tych bardziej
        znerwicowanych, w stan irracjonalnej złości. Podłość ludzka nie zna
        granic! ;)))))))))))))))))
    • lilith76 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 10:54
      Kinga Rusin wyszła z tego programu obronną ręką.
      Chichot ujmuje jej lat. Za 40 lat dołączy do Tyszkiewicz ;)
      • ol_cia21 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 11:11
        A widzieliście Kinię w krótkich włosach?(tylko kiedy ona zdążyła je
        obciąc?)Wczoraj program u Kuby, gdzie gadali o aktualnych wydarzeniach, a dziś
        juz nowa gala, z nowym fryzem Kinii
        • ol_cia21 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 11:17
          A no i DDTVN wczoraj rano gdzie miała przeciez jeszcze długie włosy
          • goska_1 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 11:48
            cms.gala.kobieta.pl/gala2/index.jsp?place=Lead11&news_cat_id=206&news_id=5958&layout=6&forum_id=927&page=text
            Mi się wydaje że to peruka.W końcu program Kuby kręcony jest na bieząco, w
            niedziele w DDTVN miała długie włosy, gala wyszła dziś ale sesja musiała być
            pewnie też jakoś w zeszłym tygodniu.Chyba że odbyła sie wczoraj w dzień lub w
            nocy i Kinga po porannym programie zdązyła zmienić wizerunek.

• czarodziejka203 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 11:55
              Mi to zwłaszcza na 3 zdjęciu troche perukowo wygląda.
              • zielonykociak Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 12:01
                Paskudna ta fryzura/ peruka ? wsio rowno. Podobna jest do Mandaryny i jej nowej
                fryzury.
    • piotr33k2 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 12:24
      ogólnie to świetne wydanie tego programu ,kuba w doskonałej formie tylko ten
      piasek taki nadęty zarozumiały bufon .
      • justyna302 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 16:15
        Ja też bym chyba tylko umiała się pochichrać jakby mi Wojewódzki bezczelnie i
        nachalnie podtykał pod nos książkę byłego męża i kazał składać na niej
        autograf "Dla Kuby, z upoważnienia Kinga Rusin - Lis", no żenada!
        • sutekh1 Re: Kinga i Piasek u Kuby 20.11.06, 16:39
          bomba!
          piasek wygląda spoko i luzackim pozem lubi się ogrymasić. jemu w tyłku wszystko
          cały szołbiz robiony z tekturki a podlany wysztafirowaną gębą pani od
          prowadzenia rozmów quasitowarzyskich. znaczy się ogólnie nie wiem dlacego wam
          nie - ale mi tak poza się piaska napodobała, chojnacki twierdził że się
          nawrócił na rozmowy z bogiem program w tivi niedługo zdobędzie jakiś) i jest
          taki prospokojny.
          rusin to rusałka i do niczego jej użyć nie można niż do posadzenia na kanapie.
    • radamant Taa, Kinga się śmiała a co tu można innego robić 20.11.06, 18:47
      w tak durnowatym programie i z durnowatym prowadzącym. Nie wiem skąd tyle
      zachwytów nad Wojewódzkim i jego nędznym "show". Facio zatrzymał się na etapie
      dowcipów z liceum, nie wnosi nic nowego do programu, gości wypytuje głównie o
      ich łóżkowe ekscesy ( czyżby sam miał z tym problemy?? ). Słowem nuuuda i
      prymitywizm. Ten odcinek obejrzałem TYLKO ze względu na Kingę przed którą chylę
      czoła. Piękna kobieta z klasą (a że wesoła to też duży plus).
      • tukryn1 Re: Taa, Kinga się śmiała a co tu można innego ro 20.11.06, 19:43
        Program DURNY i PRYMITYWNY do kwadratu, nie mówiąc o prowadzącym. Kinga Rusin
        mogła sie tam tylko śmiać. Jest to rzeczywiście bardzo miła kobieta z klasą.
        Przyjemnie się jej słucha i na nią patrzy. Bardzo ją lubię.
        • michal941 Uśmiałem się do łez! 20.11.06, 19:49
          To genialna formuła. Rozmowy z pękającym od śmiechu brzuchem. Nie dla spiętych frustratów. Inny
          program niż inne toki. Nie dajcie się zastraszyć głosami tych którzy chcą yntelygentnych rozmów na
          poziomie. Takie są w publicystyce w TVP!!! Ognia Kubutek!!!
          • kittel3 Re: Uśmiałem się do łez! 20.11.06, 19:54
            Mnie ta wolta\podoba sie plyta\nie podoba zwalila. Chojnacki i Piasek klapneli szczekami do ziemi.
            Fajnie ze nie traktujesz gosci tak jak inne programy... Ale czasem walisz a mocno.
            • iza331 Re: Uśmiałem się do łez! 20.11.06, 22:22
              Dzięki bogu u Wojewódzkiego nie ma Rozmów W Toku. Właśnie patrze i zastanawiam się ile jeszcze
              można jechac na jednym gagu... Wolę jego głupotę solo niż te w tłoku.
              • kalina63 Re: Uśmiałem się do łez! 21.11.06, 00:41
                No to czas na Panią Hankę. Nie Bielicką, nie Po Hanke tylko ....... Smoktunowicz-Lis. To by była
                konfrontacja. Magiel 2006 za gratis!!!
                Piasek na wagowy detox. No i dystansik za malutki.
                • patrykmiller Re: Uśmiałem się do łez! 21.11.06, 20:57
                  Aaaa... i dzięki za Tomasza Stańkę!
      • piotr33k2 Re: Taa, Kinga się śmiała a co tu można innego ro 22.11.06, 15:10
        radamant napisał:

> w tak durnowatym programie i z durnowatym prowadzącym. Nie wiem skąd tyle
        > zachwytów nad Wojewódzkim i jego nędznym "show". Facio zatrzymał się na
        etapie
        > dowcipów z liceum, nie wnosi nic nowego do programu, gości wypytuje głównie o
        > ich łóżkowe ekscesy ( czyżby sam miał z tym problemy?? ). Słowem nuuuda i
        > prymitywizm. Ten odcinek obejrzałem TYLKO ze względu na Kingę przed którą
        chylę
        >
        > czoła. Piękna kobieta z klasą (a że wesoła to też duży plus).
        pomyliłaś chyba formuły i gatunki ,nikt nie zmusza do oglądani akurat
        tego ,najlepiej zacznij oglądać pospieszalskiego , he he.
        • loszust Re: Taa, Kinga się śmiała a co tu można innego ro 22.11.06, 17:27
          Wojewódki jest nudny ze swoim pseudo kontrowersyjnym dowcipem. Ale mam
          świadomośc że są tacy których bawi taka pokazówka. Wojewódzki zyje dzięki pustej
          prowokacji. Przecież gdyby nie to że prowokuje media by go omijały szerokim łukiem.

Tani efekciarz jarmarczno - odpustowy, ale za taniochę ludek jest gotów drogo
          zapłacić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka