mon.dan 21.11.06, 22:04 którego żona zmarła w trakcie połogu po urodzeniu 12 tego dziecka. W expresie reporterów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jhbsk Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 22.11.06, 07:22 Szkoda mi dzieci, ale jak patrzę na tak skrajnie nieodpowiedzialne osoby jak ten "tatuś", to mi się nóż w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 22.11.06, 15:09 beztroski dzieciorob i co teraz? panstwo da? tzn ja, pan, pani - spoleczenstwo jak sie nie ma pieniedzy na wychowanie 12 dzieci to ma sie ich mniej trzeba myslec o wychowaniu, wyzywieniu, ubraniu, przyborach szkolnych, wakacjach itp dzieci maja prawo do godnego zycia, wakacji, zabawy itp kastrowac sie powinno takich ojcow Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 22.11.06, 15:21 trzeba mi podesłać tę młodą katoliczkę z programu Pospieszalskiego, zajmie się jego gromadką, a przy okazji spełni katolicki obowiązek i ulży dzieciorobowi w cierpieniach (przecież facet tak przywykł do seksu bez zabezpieczeń, że teraz to pewnie i ręka już mu nie pomoże, a kobiety będą uciekały przed nim jak przed diabłem). Dziewczyna po śmierci trafi od razu do nieba i zosatnie świętą - bo po pierwsze - zajmie się cudzymi dziećmi, po drugie - chłop dzięki niej nie będzie cierpiał, po trzecie - najważniejsze - zostawi po sobie z 13. dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 22.11.06, 17:42 13 dzieci to też byłoby mało - media straszą przecież, że jest ujemny przyrost naturalny i trzeba produkować dzieci masowo, bo jak nie to będzie źle, bo przecież im więcej Polaków, tym lepiej. A pani poseł Sobecka proponowała każdemu bezdzietnemu obywatelowi RP dowalić podatek, "domiar". Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 24.11.06, 17:25 Bóg dał dzieci- da i na dzieci- tak myślało dzieciach ten człek Bóg dał- Bóg wziął tak myślał zapewne o żonie A resztę załatwią katoliccy aktywiści z LPR Zgroza- dzieciorób nierób- to zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
agasz301 Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 24.11.06, 20:30 Tak mnie troche zastanawia aktualny temat załoby, pomoc finansowa dla gornikow chociazby te pieb\niadze z telewizji za reklamy,a dlaczego nikt nie pomysli o takich ludziach jak ten ojciec o tych wszyskich samotnych matkach ktore dostaja smieszne pieniadze o wdowach ktore same musza wychowywac swoje dzieci czy ktos sie zainteresował nimi z czego maja zyc? wspołczuje rodzina gornikow,ale dlaczego im sie nalezy a np.innym osieroconym dzieciom nie? Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 26.11.06, 12:28 nie bój nic- pan który, jak sądzę za....ał żonę na śmierć jeszcze medal od giertycha dostanie i kasę od premiera... A tak w ogóle ( poza tym konkretnym przypadkiem dziecioroba bez wyobraźni) się z tobą zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 24.11.06, 20:34 Do roboty obrońcy płodów pomagać tatusiowi! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 24.11.06, 20:51 Czytałam dzisiaj w "NIE" artykuł o tym dzieciorobie. Ten chłop nawet nie zna daty urodzin niektórych swoich dzieci. Normalnie nadaje się tylko do kastracji. Biedne te jego dzieci, oby nie poszły w jego ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 26.11.06, 12:29 zielonykociak napisała: > > Biedne te jego dzieci, oby nie poszły w jego ślady. obawiam się ,że pójdą- choć wolę nie myśleć gdzie- tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 27.11.06, 12:01 > obawiam się ,że pójdą- choć wolę nie myśleć gdzie- tragedia Nie mogę teraz znaleźć nazwiska tej kobiety, ale jedna z "matek" pigułki antykoncepcyjnej (wspierała badania), była córką kobiety, która zmarła po kolejnym seryjnym porodzie. To smierć matki zdopingowała ją aby życie poświęcić sprawie antykoncepcji kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 27.11.06, 12:01 > obawiam się ,że pójdą- choć wolę nie myśleć gdzie- tragedia Nie mogę teraz znaleźć nazwiska tej kobiety, ale jedna z "matek" pigułki antykoncepcyjnej (wspierała badania), była córką kobiety, która zmarła po kolejnym seryjnym porodzie. To smierć matki zdopingowała ją aby życie poświęcić sprawie antykoncepcji kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś