Dodaj do ulubionych

własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci

21.11.06, 22:04
którego żona zmarła w trakcie połogu po urodzeniu 12 tego dziecka. W expresie
reporterów.
Obserwuj wątek
    • jhbsk Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 22.11.06, 07:22
      Szkoda mi dzieci, ale jak patrzę na tak skrajnie nieodpowiedzialne osoby jak ten
      "tatuś", to mi się nóż w kieszeni otwiera.
      • nioma Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 22.11.06, 15:09
        beztroski dzieciorob
        i co teraz? panstwo da? tzn ja, pan, pani - spoleczenstwo
        jak sie nie ma pieniedzy na wychowanie 12 dzieci to ma sie ich mniej
        trzeba myslec o wychowaniu, wyzywieniu, ubraniu, przyborach szkolnych,
        wakacjach itp
        dzieci maja prawo do godnego zycia, wakacji, zabawy itp
        kastrowac sie powinno takich ojcow
        • aniani7 Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 22.11.06, 15:21
          trzeba mi podesłać tę młodą katoliczkę z programu Pospieszalskiego, zajmie się
          jego gromadką, a przy okazji spełni katolicki obowiązek i ulży dzieciorobowi w
          cierpieniach (przecież facet tak przywykł do seksu bez zabezpieczeń, że teraz
          to pewnie i ręka już mu nie pomoże, a kobiety będą uciekały przed nim jak przed
          diabłem). Dziewczyna po śmierci trafi od razu do nieba i zosatnie świętą - bo
          po pierwsze - zajmie się cudzymi dziećmi, po drugie - chłop dzięki niej nie
          będzie cierpiał, po trzecie - najważniejsze - zostawi po sobie z 13.
          dzieciaków.
          • markus.kembi Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 22.11.06, 17:42
            13 dzieci to też byłoby mało - media straszą przecież, że jest ujemny przyrost
            naturalny i trzeba produkować dzieci masowo, bo jak nie to będzie źle, bo
            przecież im więcej Polaków, tym lepiej. A pani poseł Sobecka proponowała każdemu
            bezdzietnemu obywatelowi RP dowalić podatek, "domiar".
            • stara.krupczatka Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 24.11.06, 17:25
              Bóg dał dzieci- da i na dzieci- tak myślało dzieciach ten człek
              Bóg dał- Bóg wziął tak myślał zapewne o żonie
              A resztę załatwią katoliccy aktywiści z LPR
              Zgroza- dzieciorób nierób- to zgroza
              • agasz301 Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 24.11.06, 20:30
                Tak mnie troche zastanawia aktualny temat załoby, pomoc finansowa dla gornikow
                chociazby te pieb\niadze z telewizji za reklamy,a dlaczego nikt nie pomysli o
                takich ludziach jak ten ojciec o tych wszyskich samotnych matkach ktore dostaja
                smieszne pieniadze o wdowach ktore same musza wychowywac swoje dzieci czy ktos
                sie zainteresował nimi z czego maja zyc? wspołczuje rodzina gornikow,ale
                dlaczego im sie nalezy a np.innym osieroconym dzieciom nie?
                • stara.krupczatka Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 26.11.06, 12:28
                  nie bój nic- pan który, jak sądzę za....ał żonę na śmierć jeszcze medal od
                  giertycha dostanie i kasę od premiera...
                  A tak w ogóle ( poza tym konkretnym przypadkiem dziecioroba bez wyobraźni) się
                  z tobą zgadzam...
    • czesiekkk Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 24.11.06, 20:34
      Do roboty obrońcy płodów pomagać tatusiowi!
    • zielonykociak Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 24.11.06, 20:51
      Czytałam dzisiaj w "NIE" artykuł o tym dzieciorobie. Ten chłop nawet nie zna
      daty urodzin niektórych swoich dzieci. Normalnie nadaje się tylko do kastracji.
      Biedne te jego dzieci, oby nie poszły w jego ślady.
      • stara.krupczatka Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 26.11.06, 12:29
        zielonykociak napisała:

>
        > Biedne te jego dzieci, oby nie poszły w jego ślady.
        obawiam się ,że pójdą- choć wolę nie myśleć gdzie- tragedia
        • lilith76 Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 27.11.06, 12:01
          > obawiam się ,że pójdą- choć wolę nie myśleć gdzie- tragedia

Nie mogę teraz znaleźć nazwiska tej kobiety, ale jedna z "matek" pigułki antykoncepcyjnej (wspierała badania), była córką kobiety, która zmarła po kolejnym seryjnym porodzie. To smierć matki zdopingowała ją aby życie poświęcić sprawie antykoncepcji kobiet.
        • lilith76 Re: własnie jest program o ojcu z 12giem dzieci 27.11.06, 12:01
          > obawiam się ,że pójdą- choć wolę nie myśleć gdzie- tragedia

Nie mogę teraz znaleźć nazwiska tej kobiety, ale jedna z "matek" pigułki antykoncepcyjnej (wspierała badania), była córką kobiety, która zmarła po kolejnym seryjnym porodzie. To smierć matki zdopingowała ją aby życie poświęcić sprawie antykoncepcji kobiet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka