Gość: kicia IP: 195.117.149.* 14.11.01, 13:20 Czy nie zauważyliście,że on jest jakiś taki Lepperowaty? Tak mi się jakoś kojarzy,to wysokie czoło i nosek no i w ogóle tak jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: fizjonomia Arka IP: *.MAN.atcom.net.pl 14.11.01, 13:21 z nasienia Leppera??? wszystko mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: fizjonomia Arka IP: 217.97.138.* 14.11.01, 13:24 Tajna broń Leppera w Domu Big BraWera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon_Z Re: fizjonomia Arka IP: 195.205.148.* 14.11.01, 13:26 Już w jednym z postów określiłem fizjonomie Arka jako twarz a`la starszy szeregowy kompanii wartowniczej. Ostatnio jednak coraz bardziej wydaje mi się, że może on być nieznanym wnukiem Edwarda Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: fizjonomia Arka IP: 217.97.138.* 14.11.01, 13:28 No, to teraz już jest znany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: fizjonomia Arka IP: *.MAN.atcom.net.pl 14.11.01, 13:30 gdyby pierwszy wytrysk Leonida Breżniewa nie poleciał na ściane to pewnie byłby jego potomkiem...a tak to pozostaje mu spokrewnienie z najukochanszym Edwardem Odpowiedz Link Zgłoś
amelia& Re: fizjonomia Arka 14.11.01, 13:40 A propos Leppera, znam fajny dowcip: > Pani mówi do Jasia: > > > -Jasiu do tablicy! > > > -Spierdalaj! > > > -Co powiedziales???? > > > -Spierdalaj!! > > > -Do dyrektora!! > > > -Nie pójde do niego bo mu smierdza nogi. > > > -Ach ty gówniarzu!!!! > > > Wziela go za fraki i prowadzi do gabinetu dyrektora > > > -Panie dyrektorze ten gówniarz mówi do mnie zebym spierdalala a o > > > panu ze smierdza panu nogi! > > > -Ach ty szczeniaku!!- dyrektor wkurzony - Dawaj numer do ojca!! > > > -Nie dam chuju! > > > -Dawaj!! > > > Wreszcie udalo sie dyrektorowi wyszarpac numer do ojca i > > > dzwonia. Odzywa sie automatyczna sekretarka: > > > "Tu gabinet pana posla Leppera. Prosimy zostawic wiadomosc ..." > > > Nauczycielka przestraszona patrzy na dyrektora , on na nia, wreszcie > > > nauczycielka pyta: > > > -No i co robimy panie dyrektorze? > > > -Ja ide umyc nogi a pani niech spierdala... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: fizjonomia Arka IP: *.*.*.* 14.11.01, 14:55 Ach te jego spojrzenie! Cały Lepper. I ta głowa taka duża jak u Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: fizjonomia Arka IP: 192.168.1.* 14.11.01, 15:24 Noo taaak , to jasne że cioty wolą takich pedałów i płaczków jak Pizduś,Sikawkowy,Żyd-jubiler i kubański bubel genetyczny.Normalny gościu was razi , do czego to doszło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: fizjonomia Arka IP: *.*.*.* 14.11.01, 15:27 Bobek to Ty jesteś ciotą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon_Z Re: fizjonomia Arka IP: 195.205.148.* 14.11.01, 15:36 Małgosiu, czy to warto się tak złościć? Jednym, małym, śmierdzącym bobkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: fizjonomia Arka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 15:39 Widać - jesteś cholernie mało wymagający. Wprowadzili do domu kolejną miernotę, a Ty się zachwycasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: fizjonomia Arka IP: *.skynet.be 14.11.01, 15:45 ja sie nim nie zachwycam wg mnie jest to przecietny polak ja chce zeby skopal dupe jurusiowi, kubusiowi,wojtkowi tym pizdusiom dla , ktorych zycie bez zelu do wlosow jest nie mozliwe i meskie dyskusje o wariantach zelowania sa dla nich pasjonujace. AREK DAJ IM CZADU !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: fizjonomia Arka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 15:53 Nie skopie- cieńki z niego Bolek, zaraz będzie tańczył, jak mu zagrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: fizjonomia Arka IP: *.skynet.be 14.11.01, 15:55 byc moze nie ale bardzo chcialabym szkoda , ze ja nie mam tak ,, jak chce to mam,, Odpowiedz Link Zgłoś