Gość: cccp IP: 192.168.111.* 14.11.01, 20:31 z kolesiem po angielsku nawija ze ho ho. az milo sluchac. to ile ona umie jeszykow . mowila ze 6 ????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diana Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.pl 14.11.01, 21:35 fakt zaskoczyła wszystkich. Nie zna nawet angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.chello.pl 14.11.01, 21:44 Ale za to de Mol znał jej imię. Jako jedynej uczestniczki polskiego BB. Ciekawe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.pl 14.11.01, 21:59 widocznie John prowadzi przy okazji BB fundacje na rzecz chorych na raka. Pekunia non olet czy jak to tam po łacinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: 192.168.111.* 14.11.01, 22:14 pan En Dupol zostal po prostu powiadomiony Ania - she is speak England wery good! Odpowiedz Link Zgłoś
_maja_ Re: ANIA jest jednak poliglotką 14.11.01, 22:29 tak, napewno byłoby im na rękę gdyby Ania wygrała, miałaby etat w fundacji TVN, a tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.11.01, 23:06 A ja myślę , że zapamiętał jej imię , bo jest bardza łatwe do wymówienia w każdym języku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.chello.pl 14.11.01, 23:11 taa... na pewno A np. Dawid nie jest łatwy do wymówienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 23:33 No co Wy????Ania na pewno zna b. dużo języków tylko wstydzi sie nimi posługiwac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymoteo Re: Buldog jest idiotką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 01:03 Taaaaaa , a świstak... Tak się ten mały buldog z króliczymi zębami popisala tym swoim podobno świetnie nauczonym angielskim , że aż mnie w fotel wepchnęło. Nic innego nie dało się słyszeć, tylko te jej bełkocząco - piskliwe odgłosy w dziwnym narzeczu , cholera wie , czy tak z racji karlego wzrostu chciała na siebie zwrócić uwagę , czy też, w jej mniemaniu ,zabłysnąć w kółko powtarzanym "senkjiu". Żenada.... A może nie zdążyła powiedzieć jeszcze Johnowi Demolce o swoim ukochanym raku? Bo to by wszystko wyjaśniało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: Buldog jest idiotką IP: *.chello.pl 15.11.01, 01:07 Ależ on już wcześniej o tym wiedział! Bo niby czemu znał akurat jej imię?? Odpowiedz Link Zgłoś
elaf Re: Buldog jest idiotką 15.11.01, 01:08 Gość portalu: tymoteo napisał(a): > Taaaaaa , a świstak... Tak się ten mały buldog z króliczymi zębami popisala tym > > swoim podobno świetnie nauczonym angielskim , że aż mnie w fotel wepchnęło. Nic > > innego nie dało się słyszeć, tylko te jej bełkocząco - piskliwe odgłosy w > dziwnym narzeczu , cholera wie , czy tak z racji karlego wzrostu chciała na > siebie zwrócić uwagę , czy też, w jej mniemaniu ,zabłysnąć w kółko > powtarzanym "senkjiu". Żenada.... A może nie zdążyła powiedzieć jeszcze Johnowi > > Demolce o swoim ukochanym raku? Bo to by wszystko wyjaśniało. A wypieprzyc kretynke raz i bedzie spokoj !!! Nawiasem mowiac to nawet jej wlasna matka jest bardziej do rzeczy niz ona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Buldog jest idiotką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 01:18 Matka??????? Rzecz jasna , że jest o niebo lepsza , zresztą wdzięcząc się do Sołtysika robi takie miny jakby miała 16 lat! Ten buldog to chyba wynik starań matki z jakimś terierrem niemieckim . Ani to ładne ani mądre. Taaa to jakiś wybryk natury. Na dodatek z rakiem. Wypieprzyć ten niewypał!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Buldog jest idiotką IP: *.pl 15.11.01, 01:26 no wiesz, mieszasz w to gówno raka, wiesz jakie to smaczne zwierzątko. To taka polska krewetka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Buldog jest idiotką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 01:46 Sorka , szczerze nie żałuję . Toby ten buldożer miał radochę jakbym tego żałował , nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: ANIA jest jednak poliglotką No co Wy????Ania n IP: 10.10.11.* 15.11.01, 11:36 Gość portalu: martucha napisał(a): > No co Wy????Ania na pewno zna b. dużo języków tylko wstydzi sie nimi > posługiwac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: ANIA jest jednak poliglotką No co Wy????Ania n IP: 10.10.11.* 15.11.01, 11:36 Gość portalu: er napisał(a): > Gość portalu: martucha napisał(a): > > > No co Wy????Ania na pewno zna b. dużo języków tylko wstydzi sie nimi > > posługiwac.. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: ANIA jest jednak poliglotką No co Wy????Ania n IP: 10.10.11.* 15.11.01, 11:37 Gość portalu: re napisał(a): > Gość portalu: er napisał(a): > > > Gość portalu: martucha napisał(a): > > > > > No co Wy????Ania na pewno zna b. dużo języków tylko wstydzi sie nimi > > > posługiwac.. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 01:52 Gość portalu: cccp napisał(a): > z kolesiem po angielsku nawija ze ho ho. az milo sluchac. Jaja sobie robisz czy masz przypływ dobrego humoru????????? > > to ile ona umie jeszykow . mowila ze 6 ????????? Taaaaaaa , 16 czy też 18 , jest podobno lepsza w te klocki od Papieża. Boże! Co wy ludzie jeszcze wymyślicie.... Myślcie , to aż tak nie boli! Jeżeli aż tak zachwyciłaś się jej " thank you , John" , to ja nie mam ci nic do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
elaf Re: ANIA jest jednak poliglotką 15.11.01, 02:01 Kurna felek ty naprawde nie rozumiesz kpiny i sarkazmu w cccp poscie ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 02:14 Właściwie to za co oni mu thank ju'owali ? Za łiski czi kurna za big Bradera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.chello.pl 15.11.01, 02:24 May! Za Big Brothera zaczęli mu dziękować dopiero wtedy, jak dostali tę flachę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rehot Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 03:45 a ja jej nie żałuje i nie lubie i kijem bym jej dał po ty zembach dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demol Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: 213.77.49.* 15.11.01, 06:56 Najlepiej zna francuski, szczególnie przy minetach. I trochę łacinę, jak jej mineta nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Pamietacie "Zmiennikow" IP: *.*.*.* 15.11.01, 08:43 Ania mowi tak po angielsku jak pani na lotnisku ze Zmiennikow....z jedna roznica...Ania nie musi sobie pchac kluch do buzi po ona je caly czas ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOŻENA Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: *.abb.pl 15.11.01, 09:38 Jesteście kupą gnoi i chamów. Świadczą o Was te wszystkie wypowiedzi. Was, w ogóle nie można nazwać ludźmi. Nie podoba mi się program BB, ani osoby przebywające w domu BB. Ale w każdym człowieku można coś wartościowego znaleźć. A Wy, ze swoją wredotą, poziomem intelektualnym < niż 0, jesteście potencjalnymi pacjentami Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: 192.168.111.* 15.11.01, 09:57 Gość portalu: BOŻENA napisał(a): > Jesteście kupą gnoi i chamów. Świadczą o Was te wszystkie wypowiedzi. Was, w > ogóle nie można nazwać ludźmi. > Nie podoba mi się program BB, ani osoby przebywające w domu BB. Ale w każdym > człowieku można coś wartościowego znaleźć. A Wy, ze swoją wredotą, poziomem > intelektualnym < niż 0, jesteście potencjalnymi pacjentami Tworek. na ten post moge odpowiedziec tylko w stylu Ani: FENK JU (troche krotko ale musisz wiedziec ze Angielski i tak znam doskonale) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOŻENA Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: *.abb.pl 15.11.01, 13:10 Tylko na to Cię stać. Bardzo żałosne. Dzisiaj języki obce zna ok. 100% społeczeństwa z wyższym wykształceniem. Nie masz się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: *.chello.pl 15.11.01, 14:25 Pierdolisz Waćpanna. Jako nauczyciel angielskiego co nieco wiem o poziomie znajomości jęz. obcych wsród ludzi z wyższym wykształceniem. Wierz mi sytuacja nie przedstawia się tak różowo, jak ją malujesz. DeDe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOŻENA Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: *.abb.pl 15.11.01, 13:10 Tylko na to Cię stać. Bardzo żałosne. Dzisiaj języki obce zna ok. 100% społeczeństwa z wyższym wykształceniem. Nie masz się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: *.com.pl 15.11.01, 10:13 Chciałam wam wszystkim powiedzieć, że jestescie wielką zgrają nieżyczliwych, nietolerancyjnych i mało wrażliwych ludzi, a jkby którmus z was przydażyła sie taka choroba gdzie się walczy o życie, o każdy dzień, walczy się z wielką niewiadoma i swoim losem-żyć czy nie- niech każdy z was się zastanowi nad tym co pisze o jej chorobie. Ja również nie przepadam za Anią ale co do jej choroby to jestem szczęsliwa że z tego wyszła- nie każdemu sie to udaje. Czy wokół was nigdy nie znajdowała się jakas bliska wam soba, na której wam zależało a niestety była chora i umarła i nic nie byliscie w stanie zrobic?????Mówcie sobie co chcecie na temat jej wyglądu, znajomosci języków itd. ale pomyslćie co ta dziewczyna musiał przeżywac kiedy chodziła np na chemioterapię??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: 192.168.111.* 15.11.01, 10:33 Gość portalu: kinga napisał(a): > Chciałam wam wszystkim powiedzieć, że jestescie wielką zgrają nieżyczliwych, ni > etolerancyjnych i mało > wrażliwych ludzi, a jkby którmus z was przydażyła sie taka choroba gdzie się wa > lczy o życie, o każdy dzień, > walczy się z wielką niewiadoma i swoim losem-żyć czy nie- niech każdy z was się > zastanowi nad tym co pisze o > jej chorobie. Ja również nie przepadam za Anią ale co do jej choroby to jestem > szczęsliwa że z tego wyszła- nie > każdemu sie to udaje. Czy wokół was nigdy nie znajdowała się jakas bliska wam s > oba, na której wam zależało a > niestety była chora i umarła i nic nie byliscie w stanie zrobic?????Mówcie sobi > e co chcecie na temat jej wyglądu, > znajomosci języków itd. ale pomyslćie co ta dziewczyna musiał przeżywac kiedy c > hodziła np na > chemioterapię??? torche nie na temat z ta choroba. myslisz ze ktokolwiek z nas by sie cieszyl z czyjegos nieszczescia ? niestety pudło ! po prostu nie lubie kłamców. bo gdybym znał angielski tak dobrze jak mówiła ze zna go Ania to pewnie bym sie wyslilł na cos więciej niż FENK JU. i nie ma to nic wspolnego z wrazliwoscia i tolerancją. a moze ja tez bylem powaznie chory ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: *.com.pl 15.11.01, 11:39 odpowiedź dla cccp - ok wiem że ten temat akurat jest poswięcony Ani, która nie potrafi sklecić jednego zdania po angielsku ( czego się dowiedziałam czytając tutaj kilka wypowiedzi- bo sama tego nie widziałam i może by mi to ktos przybliżył!!) -więc jak juz pisałam nie chodzi mi o jej nieuctwo tylko o to co zapisane jest pomiędzy wierszami, co dotyczy jej przebytej choroby- a jak się wczytasz czy tutaj, czy przy okazji innych tematów to wszędzie się pojawia wątek jej choroby i opisywany przez różnych ludzi w bardzo negatywny sposób. Sama próbuję się nad tym zastanawiać czy nasze społeczństwo jest takie mało wrażliwe - przeciez niestety ale zaczyna być na tym swiecie coraz gorzej a my się wszyscy zamiast łączyć to dzielimy- wypowiedzi tego typu że Anka dostała sie do tego programu bo miała raka - zaskakują mnie- może to nie jest temat o Ance- poliglotce, ale bezposrednio jej dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fka Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ 15.11.01, 13:35 Gość portalu: kinga napisał(a): > Chciałam wam wszystkim powiedzieć, że jestescie wielką zgrają nieżyczliwych, ni > etolerancyjnych i mało > wrażliwych ludzi, a jkby którmus z was przydażyła sie taka choroba gdzie się wa > lczy o życie, o każdy dzień, > walczy się z wielką niewiadoma i swoim losem-żyć czy nie- niech każdy z was się > zastanowi nad tym co pisze o > jej chorobie. Ja również nie przepadam za Anią ale co do jej choroby to jestem > szczęsliwa że z tego wyszła- nie > każdemu sie to udaje. Czy wokół was nigdy nie znajdowała się jakas bliska wam s > oba, na której wam zależało a > niestety była chora i umarła i nic nie byliscie w stanie zrobic?????Mówcie sobi > e co chcecie na temat jej wyglądu, > znajomosci języków itd. ale pomyslćie co ta dziewczyna musiał przeżywac kiedy c > hodziła np na > chemioterapię??? Wydaje mi sie ,ze mieszasz fakty.Co ma chemioterapia przebyta 10 lat temu , do tego w jaki sposob Aneczka zachowuje sie obecnie?A fakt ,ze wszyscy z jej choroby zaczeli kpic wymika tylko z tego , ze to ona chciala na swoim nieszczesciu zbic fortune.I to wlasnie to jest zenujace .My po prostu to dostrzegamy i komentujemy -skoro ona wystawila swoje zycie na przetarg ,my mamy prawo wieszac na niej psy do woli( a jest za co). Sjenk ju za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewesk Re: ANIA JEST JEDNAK POLIGLOTKĄ IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 13:23 Gość portalu: BOŻENA napisał(a): > Jesteście kupą gnoi i chamów. Świadczą o Was te wszystkie wypowiedzi. Was, w > ogóle nie można nazwać ludźmi. > Nie podoba mi się program BB, ani osoby przebywające w domu BB. Ale w każdym > człowieku można coś wartościowego znaleźć. A Wy, ze swoją wredotą, poziomem > intelektualnym < niż 0, jesteście potencjalnymi pacjentami Tworek. Pierdolisz ? Zawsze coś podejrzewałem, że ze mna jest coś nie tak, ale teraz widzę, że to prawda. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Ania i j. hiszpański IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 11:25 Już dawno napisałam, ze to co chciałą wymówić do Davida po hiszpańsku a miało byc pytaniem : Kto ma teraz tą piłkę? gdzie ona jest i dla kogo ona byłą? brzmiało STRASZNIE. Widac że naszaAnia trenowała jak wiekszośc Polaczków z Niemiec i Austrii jedynie na Mallorce zamawiając "Una cerveza por favor". Znajomośc tego zwrotu nie pozwala mysleć o sobie jak o osobie znającej hiszpański. Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: 10.10.11.* 15.11.01, 11:33 rzeczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: ANIA jest jednak poliglotką IP: *.imp.gda.pl 15.11.01, 13:59 haha, ale sie nasmiałam.... aż brak mi tchu hihihi i z tych obrończyń rakowej hihihi chyba normalbne jesy, ze gdyby anka nie była crazy (dopiero zaczynam nauke, haha), to nikt by tak nie gadał. ale to, ze chciała by traktowano ją ulgowo ze wzgledu na raczysko, było obrzydliwe... a, i powiem ze ja też jestem szczęsliwa, ze ania z tego wyszła... tak bardzo, ze zaraz chyba sie zes... hihi (to do jednej z obrończyń z góry) Odpowiedz Link Zgłoś