krzys00 01.12.06, 17:14 własnie kobieta ma 305tys w kopertach , ciekawe z jaka kasa wyjdzie pewno z 5 tys :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal-z Re: Gra w ciemno 01.12.06, 17:42 narazie reklamy, jest dobrze,ma aż 106 tysięcy bałbym sie podać reke temu Ibiszowi Odpowiedz Link Zgłoś
independent-gril Re: Gra w ciemno 01.12.06, 17:44 a zachowuje sie jakby pierwszy raz ten program oglądała, i slepo wierzy we wszystko co ibisz powie :/ w sumie wiec nie wiem czy ibisz w bałamuceniu jest taki dobry czy ta kobieta taka łatwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutsh Re: Gra w ciemno 01.12.06, 17:48 Co ludzie są ciemni to chyba nigdy tego nie zrozumiem.. Już nie chodzi o to ile ktos ma w kopertach ale oddać 3 koperty za darmo Ibiszowi to czysty idiotyzm. A ponoć ta babka to ekonomistka - szkoda gadać. Nawet jak by tam było 3 razy -100% to nic ze swojej kasy nie traci bo wchodząc do studia miała zero. Już wolałbym wziąc ze soba te 3 koperty(nawet z minusem) niż oddać je za free. Beda sie cieszyl jak nie wygra nic bo taki debilizm trzeba piętnować. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Gra w ciemno 01.12.06, 17:50 o córka zamieniła matke na fotelu gracza teraz Krzychu I je pusci w skarpetkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Gra w ciemno 01.12.06, 18:00 no, wygrała 16 tysięcy brawo 19 razy mniej, niż miała w kopertach Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Gra w ciemno 01.12.06, 18:11 michal-z napisał: > no, wygrała 16 tysięcy > brawo > 19 razy mniej, niż miała w kopertach sadze ze jakby Ibisz chciał to by ją jeszcze tak zakrecił że wygrałaby z 1tys ale pewno żal mu sie jej zrobiło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Gra w ciemno 01.12.06, 19:41 Ogladałam dziś program i powiem szczerze, ze nawet gdyby puscił babę bez zadnej kasy wcale nie byłoby mi jej zal.... preciez ta kobiecina była totalnie zagubiona, smiała sietylko idiotycznie nerwowo i powtarzała ,ze nie wie czy sie będzie mogla pokazać w swoim miescie - APEL DO PANI Grajacej dzis:" Niech Pani nie wychodzi z domu przez miesiac , a proponuje nawet rok, takiego popisu glupoty dawno nie widziałam" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Gra w ciemno 01.12.06, 19:58 krzys00 napisał: > własnie kobieta ma 305tys w kopertach , ciekawe z jaka kasa wyjdzie pewno z 5 t > ys :) no dokładnie to samo sobie pomyślałam, jak zobaczyłam ile wylosowała, a Ibisz to jest tak chamski, ze nie moegę, wcześniej taki nie był chyba... ------------- "Wrażliwy człowiek najpierw czuje, później rozumie" Eugeniusz Kołda Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Gra w ciemno 01.12.06, 23:31 princessofbabylon napisała: > no dokładnie to samo sobie pomyślałam, jak zobaczyłam ile wylosowała, a Ibisz > to jest tak chamski, ze nie moegę, wcześniej taki nie był chyba... > > taka jego rola w tej grze , a jesli gracz jest osoba dosc naiwna i zdatna na manipulowanie soba to Krzychu I skrzetnie to wykorzystuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Gra w ciemno 02.12.06, 00:39 krzys00 napisał: > taka jego rola w tej grze , a jesli gracz jest osoba dosc naiwna i zdatna na m > anipulowanie soba to Krzychu I skrzetnie to wykorzystuje :) no też racja, z drugiej strony ludzie są rzeczywiście naiwni czase, no ta ostatnia dziś to juz faktycznie wierzyła mu na słowo, jak dziecko normalnie, ja nie wiem czy wiara tego nie ogląda i nie wie że Ibisz to ściemniacz? ------------- "Wrażliwy człowiek najpierw czuje, później rozumie" Eugeniusz Kołda Odpowiedz Link Zgłoś
teletombola1 Re: Gra w ciemno 02.12.06, 00:48 Zastanawiam się od dawna o co tam chodzi? Teraz są bardzo proste pytania (kiedyś były trudniejsze), teraz coraz więcej ludzi wybiera duże kwoty. Zdaje mi się, że ten program jest jakby ustawiony - dla lepszej oglądalności . I mam wrażenie, że Ci ludzie mają z góry przykazane, że musi dojść do licytacji. Dlaczego jeszcze żaden człowiek nie zabrał wszystkich kopert i nie powiedział "dziękuję, na tym ko ńczę, zabieram koperty"? Coś mi tu śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Gra w ciemno 02.12.06, 10:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13381&w=50510524&v=2&s=0 Jebisz przegina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-gril Re: Gra w ciemno 02.12.06, 12:30 tez mi sie wydaje ze do licytacji nalezy przystąpić. a co do kwot w kopertach, to ostatnio uległa zwiększeniu ilość kwot wysokich w kopertach (kiedys była chyba tylko jedna 100.000, teraz chyba są 3), jednoczesnie zwiększono ilość -100% oraz -50% Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Gra w ciemno 03.12.06, 11:47 a moze wiesz dlaczego dawniej pytania były na poziomie, praktycznie wiekszosć odpowiedzi to były strzały, bo przeciętny człowiek nie znał na nie odpowiedzi, a teraz pytania są na poziomie trzylatka typu czego wg przysłowia kózka by nie złamała gdyby nie skakała a) noska, b) rączki, c) nóżki d) obojczyka - no bo nie zaprzeczycie chyba, ze właśnie tak wyglądają w tej chwili pytania. Tez nie wiem o co w tej grze chodzi i tez sie dziwie, ze ci ludzie dają sie tak kantować Ibiszowi, przecież to niemozliwe, zeby nikt z tych graczy nie miał jaj i nie potrafił powiedzieć albo mi asz 150 tysiecy albo biorę koperty. A jeszcze nie widziałam, zeby ktos taki się zdarzył. To jest jakaś ściema z tą grą. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-gril Re: Gra w ciemno 03.12.06, 11:56 fakt, ze wczesniej pytania byly trudniejsze i automatycznie typowa gra wiedzowa trwała dłuzej. byc moze uproscili pytania by zostalo wiecej czasu na licytowanie sie z prowadzacym. najlepiej byloby pytac o szczegoly wystepu w programie kogos kto w nim wystapił. z pewnością są jakies warunki wystepu w programie, jak i w wiekszosci teleturniejów. z tego co pamietam w milionerach tvn nie mogl wystapic ktos, kto w jakimkolwiek innym teleturnieju wygrał nagrodę w wysokosci ponad xxxxx pln. moze znajdzie sie wiec ktos na forum kto opowie jak to wszystko wygląda 'od kulis' Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: Gra w ciemno 04.12.06, 17:55 Heh, no dzisiaj zalatwil 'biedna studentke' niesamowicie ;) "TO JEST ZACHLANNOSC" i usmieszek politowania <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Gra w ciemno 04.12.06, 23:25 n0one napisała: > Heh, no dzisiaj zalatwil 'biedna studentke' niesamowicie ;) "TO JEST > ZACHLANNOSC" i usmieszek politowania <lol> a ile miała w kopertach i z jaka kasa wyszla ??? bo nie ogladalem Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: Gra w ciemno 05.12.06, 00:35 Miala bodaj 120 tysiecy, Ibisz oferowal 26 tysiecy jak pamietam, ona sie uparla na koperty i bylo -100% ;) Tez ogladalem piate przez dziesiate, ale ona chyba miala otworzone te pozostale (100 i 20 tysiecy), bo Ibisz na koniec kazal jej otworzyc tylko jedna (numer 9) i tam byl wlasnie sympatyczny minusik, nastepnie po niej pojezdzil z usmieszkiem i stwierdzil, ze koperty na pamiatke. Laska tak sie podlamala, ze schodzac teki nie podala, ale oczywiscie Ibisz przypomnial, co juz ja zapewne calkiem dobilo ;) Okrutny gosc, ale tak to jest - daje reke, chca ramie, a dostaja wielkie G ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Gra w ciemno 05.12.06, 17:23 no teraz gość ma 185 tys w kopertach ,ciekawe z jaka kasa wyjdzie , bo Ibisz juz go zaczyna podpuszczac Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Gra w ciemno 05.12.06, 17:55 no i wyszedł z 6tysiacami a nie wygladał na takiego który da sie łatwo zakrecic Odpowiedz Link Zgłoś
brzozek Re: Gra w ciemno 05.12.06, 18:36 mnie zalamal student matematyki (program poniedzialkowy), ktory nie wiedzial, od jakiej bryly geometrycznej pochodzi pojecie 'kubizm' i tlumaczyl sie potem, ze nie zna laciny... boshhhh Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Gra w ciemno 05.12.06, 20:43 ja w sumie po wygraniu 3, 4 albo 5 kopert bym zrobił tak: najpierw naściemniał ibiszowi że sie boje że są minusy, i niech przynosi kase do studia, najlepiej nie za wiele, toć na wycieczke do grecji niewiele potrzeba, on by sie zajarał że kolejnego frajera wyrolował, a potem nagle tuż przy końcu tranzakcji strzeliłbym coś w stylu: to może ja jednak wezme te koperty... Odpowiedz Link Zgłoś