Dodaj do ulubionych

Gra w ciemno

01.12.06, 17:14
własnie kobieta ma 305tys w kopertach , ciekawe z jaka kasa wyjdzie pewno z 5 tys :)
Obserwuj wątek
    • michal-z Re: Gra w ciemno 01.12.06, 17:42
      narazie reklamy, jest dobrze,ma aż 106 tysięcy
      bałbym sie podać reke temu Ibiszowi
    • independent-gril Re: Gra w ciemno 01.12.06, 17:44
      a zachowuje sie jakby pierwszy raz ten program oglądała, i slepo wierzy we
      wszystko co ibisz powie :/
      w sumie wiec nie wiem czy ibisz w bałamuceniu jest taki dobry czy ta kobieta
      taka łatwa :D
    • nutsh Re: Gra w ciemno 01.12.06, 17:48
      Co ludzie są ciemni to chyba nigdy tego nie zrozumiem..
      Już nie chodzi o to ile ktos ma w kopertach ale oddać 3 koperty za darmo Ibiszowi to czysty idiotyzm.
      A ponoć ta babka to ekonomistka - szkoda gadać.
      Nawet jak by tam było 3 razy -100% to nic ze swojej kasy nie traci bo wchodząc do studia miała zero.
      Już wolałbym wziąc ze soba te 3 koperty(nawet z minusem) niż oddać je za free. Beda sie cieszyl jak nie wygra nic bo taki debilizm trzeba piętnować.
      • krzys00 Re: Gra w ciemno 01.12.06, 17:50
        o córka zamieniła matke na fotelu gracza teraz Krzychu I je pusci w skarpetkach :D
        • michal-z Re: Gra w ciemno 01.12.06, 18:00
          no, wygrała 16 tysięcy
          brawo
          19 razy mniej, niż miała w kopertach
          • krzys00 Re: Gra w ciemno 01.12.06, 18:11
            michal-z napisał:

> no, wygrała 16 tysięcy
            > brawo
            > 19 razy mniej, niż miała w kopertach

sadze ze jakby Ibisz chciał to by ją jeszcze tak zakrecił że wygrałaby z 1tys ale pewno żal mu sie jej zrobiło :-)
            • ankas4 Re: Gra w ciemno 01.12.06, 19:41
              Ogladałam dziś program i powiem szczerze, ze nawet gdyby puscił babę bez zadnej
              kasy wcale nie byłoby mi jej zal.... preciez ta kobiecina była totalnie
              zagubiona, smiała sietylko idiotycznie nerwowo i powtarzała ,ze nie wie czy sie
              będzie mogla pokazać w swoim miescie - APEL DO PANI Grajacej dzis:" Niech Pani
              nie wychodzi z domu przez miesiac , a proponuje nawet rok, takiego popisu
              glupoty dawno nie widziałam"

pozdrawiam
    • princessofbabylon Re: Gra w ciemno 01.12.06, 19:58
      krzys00 napisał:

> własnie kobieta ma 305tys w kopertach , ciekawe z jaka kasa wyjdzie pewno z 5
      t
      > ys :)

no dokładnie to samo sobie pomyślałam, jak zobaczyłam ile wylosowała, a Ibisz
      to jest tak chamski, ze nie moegę, wcześniej taki nie był chyba...

-------------
      "Wrażliwy człowiek najpierw czuje, później rozumie"
      Eugeniusz Kołda
      • krzys00 Re: Gra w ciemno 01.12.06, 23:31
        princessofbabylon napisała:

> no dokładnie to samo sobie pomyślałam, jak zobaczyłam ile wylosowała, a Ibisz
        > to jest tak chamski, ze nie moegę, wcześniej taki nie był chyba...
        >
        >
        taka jego rola w tej grze , a jesli gracz jest osoba dosc naiwna i zdatna na manipulowanie soba to Krzychu I skrzetnie to wykorzystuje :)
        • princessofbabylon Re: Gra w ciemno 02.12.06, 00:39
          krzys00 napisał:
          > taka jego rola w tej grze , a jesli gracz jest osoba dosc naiwna i zdatna na m
          > anipulowanie soba to Krzychu I skrzetnie to wykorzystuje :)

no też racja, z drugiej strony ludzie są rzeczywiście naiwni czase, no ta
          ostatnia dziś to juz faktycznie wierzyła mu na słowo, jak dziecko normalnie, ja
          nie wiem czy wiara tego nie ogląda i nie wie że Ibisz to ściemniacz?

-------------
          "Wrażliwy człowiek najpierw czuje, później rozumie"
          Eugeniusz Kołda
          • teletombola1 Re: Gra w ciemno 02.12.06, 00:48
            Zastanawiam się od dawna o co tam chodzi? Teraz są bardzo proste pytania (kiedyś
            były trudniejsze), teraz coraz więcej ludzi wybiera duże kwoty. Zdaje mi się, że
            ten program jest jakby ustawiony - dla lepszej oglądalności . I mam wrażenie, że
            Ci ludzie mają z góry przykazane, że musi dojść do licytacji. Dlaczego jeszcze
            żaden człowiek nie zabrał wszystkich kopert i nie powiedział "dziękuję, na tym
            ko ńczę, zabieram koperty"? Coś mi tu śmierdzi.
            • issis Re: Gra w ciemno 02.12.06, 10:20
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13381&w=50510524&v=2&s=0
              Jebisz przegina!!!

• independent-gril Re: Gra w ciemno 02.12.06, 12:30
              tez mi sie wydaje ze do licytacji nalezy przystąpić.
              a co do kwot w kopertach, to ostatnio uległa zwiększeniu ilość kwot wysokich w
              kopertach (kiedys była chyba tylko jedna 100.000, teraz chyba są 3),
              jednoczesnie zwiększono ilość -100% oraz -50%
              • reniatoja Re: Gra w ciemno 03.12.06, 11:47
                a moze wiesz dlaczego dawniej pytania były na poziomie, praktycznie wiekszosć
                odpowiedzi to były strzały, bo przeciętny człowiek nie znał na nie odpowiedzi,
                a teraz pytania są na poziomie trzylatka typu czego wg przysłowia kózka by nie
                złamała gdyby nie skakała a) noska, b) rączki, c) nóżki d) obojczyka - no bo
                nie zaprzeczycie chyba, ze właśnie tak wyglądają w tej chwili pytania. Tez nie
                wiem o co w tej grze chodzi i tez sie dziwie, ze ci ludzie dają sie tak
                kantować Ibiszowi, przecież to niemozliwe, zeby nikt z tych graczy nie miał jaj
                i nie potrafił powiedzieć albo mi asz 150 tysiecy albo biorę koperty. A jeszcze
                nie widziałam, zeby ktos taki się zdarzył. To jest jakaś ściema z tą grą.
                • independent-gril Re: Gra w ciemno 03.12.06, 11:56
                  fakt, ze wczesniej pytania byly trudniejsze i automatycznie typowa gra wiedzowa
                  trwała dłuzej. byc moze uproscili pytania by zostalo wiecej czasu na
                  licytowanie sie z prowadzacym.
                  najlepiej byloby pytac o szczegoly wystepu w programie kogos kto w nim
                  wystapił. z pewnością są jakies warunki wystepu w programie, jak i w wiekszosci
                  teleturniejów. z tego co pamietam w milionerach tvn nie mogl wystapic ktos, kto
                  w jakimkolwiek innym teleturnieju wygrał nagrodę w wysokosci ponad xxxxx pln.
                  moze znajdzie sie wiec ktos na forum kto opowie jak to wszystko wygląda 'od
                  kulis'
    • n0one Re: Gra w ciemno 04.12.06, 17:55
      Heh, no dzisiaj zalatwil 'biedna studentke' niesamowicie ;) "TO JEST
      ZACHLANNOSC" i usmieszek politowania <lol>
      • krzys00 Re: Gra w ciemno 04.12.06, 23:25
        n0one napisała:

> Heh, no dzisiaj zalatwil 'biedna studentke' niesamowicie ;) "TO JEST
        > ZACHLANNOSC" i usmieszek politowania <lol>

a ile miała w kopertach i z jaka kasa wyszla ??? bo nie ogladalem
        • n0one Re: Gra w ciemno 05.12.06, 00:35
          Miala bodaj 120 tysiecy, Ibisz oferowal 26 tysiecy jak pamietam, ona sie uparla
          na koperty i bylo -100% ;) Tez ogladalem piate przez dziesiate, ale ona chyba
          miala otworzone te pozostale (100 i 20 tysiecy), bo Ibisz na koniec kazal jej
          otworzyc tylko jedna (numer 9) i tam byl wlasnie sympatyczny minusik, nastepnie
          po niej pojezdzil z usmieszkiem i stwierdzil, ze koperty na pamiatke. Laska tak
          sie podlamala, ze schodzac teki nie podala, ale oczywiscie Ibisz przypomnial,
          co juz ja zapewne calkiem dobilo ;) Okrutny gosc, ale tak to jest - daje reke,
          chca ramie, a dostaja wielkie G ;)
          • krzys00 Re: Gra w ciemno 05.12.06, 17:23
            no teraz gość ma 185 tys w kopertach ,ciekawe z jaka kasa wyjdzie , bo Ibisz juz go zaczyna podpuszczac
            • krzys00 Re: Gra w ciemno 05.12.06, 17:55
              no i wyszedł z 6tysiacami a nie wygladał na takiego który da sie łatwo zakrecic
              • brzozek Re: Gra w ciemno 05.12.06, 18:36
                mnie zalamal student matematyki (program poniedzialkowy), ktory nie wiedzial,
                od jakiej bryly geometrycznej pochodzi pojecie 'kubizm' i tlumaczyl sie potem,
                ze nie zna laciny... boshhhh
    • michal-z Re: Gra w ciemno 05.12.06, 20:43
      ja w sumie po wygraniu 3, 4 albo 5 kopert bym zrobił tak: najpierw naściemniał
      ibiszowi że sie boje że są minusy, i niech przynosi kase do studia, najlepiej
      nie za wiele, toć na wycieczke do grecji niewiele potrzeba, on by sie zajarał
      że kolejnego frajera wyrolował, a potem nagle tuż przy końcu tranzakcji
      strzeliłbym coś w stylu: to może ja jednak wezme te koperty...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka