Dodaj do ulubionych

List do Ani Buchacz

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:44
Aniu,
Gdy opuścisz dom Wielkiego Brata(mam nadzieje że będzie to 16.12)i będziesz
czytała wypowiedzi o Tobie np.w wątku Ania. to nie przejmuj się nimi. Oni
poprostu zazdroszczą Ci udziału w Programię Big Brother. Zyczę Ci powodzenia i
pozdrawiam!
Sonia - twoja wierna fanka

Obserwuj wątek
    • Gość: Asterix Re: List do Ani Buchacz IP: *.chello.pl 15.11.01, 19:52
      Ty naprawdę wierzysz w to, co piszesz, czy jaja sobie robisz? Zazdroszczą jej
      udziału w programie, hę? Wolne żarty!

Asterix
      • Gość: Sonia Re: List do Ani Buchacz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:59
        Może ty nie ale inni tak
        • Gość: cccp Re: List do Ani Buchacz IP: 192.168.111.* 15.11.01, 20:59
          ja tez nie zazdroszcze soniu :)
          • Gość: Sonia Re: List do Ani Buchacz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:18
            A lubicie ją?
            • Gość: Asterix Re: List do Ani Buchacz IP: *.chello.pl 15.11.01, 21:37
              Niestety nie. Przede wszystkim za to, że tak chętnie mówi ludziom, że miała
              białaczkę (chyba), przyznasz, że to aż zanadto pachnie braniem ludzi "na
              litość". Poza tym uważam ją za dosyć bezbarwną i momentami denerwującą postać.
              Wychodzenie z założenia, że zjadło się wszystkie rozumy tylko dlatego, że jest
              się studentem jest idiotyczne i źle świadczy o danej osobie. Do tego Anka
              studiuje na studiach licencjackich, a te nie budzą we mnie specjalnego szacunku
              (znam sporo takich studentów i nie mam o nich najlepszej opinii), więc moim
              zdaniem tym bardziej nie ma prawa traktować ludzi z góry. A jej gadki na temat
              znajomości języków obcych mogą co najwyżej budzić politowanie. Jej dukanie
              zdania "Gdzie jest teraz piłka?" w pidgin-Spanish było pożałowania godne (tak
              nawiasem mówiąc jestem filologiem z wykształcenia, więc wiem, co mówię).

Asterix
              • Gość: xx Re: List do Ani Buchacz IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 22:01
                Ona mi sie podoba, to niezła laska. Ale jako osoba, raczej nie dojdzie do
                pierwszej 3, choć wygra z Jurkiem.

• Gość: Jozek Re: List do Ani Buchacz IP: 62.200.126.* 16.11.01, 09:07
                  Gość portalu: xx napisał(a):

> Ona mi sie podoba, to niezła laska. Ale jako osoba, raczej nie dojdzie do
                  > pierwszej 3, choć wygra z Jurkiem.

Jak bym ją złapał w ciemnym kącie to uhhhhhh....Aż by drzazgi szły.
                  >

• Gość: padree Re: List do Ani Buchacz IP: *.int.ids.pl 16.11.01, 12:27
                    Gość portalu: Jozek napisał(a):

>
                    > Jak bym ją złapał w ciemnym kącie to uhhhhhh....Aż by drzazgi szły.

chyba z Ciebie jakby sie Anula dobrala swoimi siekaczami;>>>>
                    • Gość: Jozek Re: List do Ani Buchacz IP: 62.200.126.* 16.11.01, 14:44
                      Gość portalu: padree napisał(a):

> Gość portalu: Jozek napisał(a):
                      >
                      >
                      > >
                      > > Jak bym ją złapał w ciemnym kącie to uhhhhhh....Aż by drzazgi szły.
                      >
                      >
                      > chyba z Ciebie jakby sie Anula dobrala swoimi siekaczami;>>>>

Fakt, tego nie przewidziałem. Dzięki za ostrzeżenie.
              • Gość: Grucha Re: List do Ani Buchacz IP: 212.69.75.* 16.11.01, 19:46
                Sam jesteś chwalipięta. Tak naprawdę znam wiele osób, które studiowały na
                prestiżowych studiach i są głąbami lub zyciowymi nieudzcnikami. Posiadanie
                wiedzy nie jest przepustką do sukcesów życiowych, trzebaumiec jeszcze tę wiedzę
                wykorzystać
      • Gość: aidka Re: List do Ani Buchacz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 23:32
        Gość portalu: Asterix napisał(a):

> Ty naprawdę wierzysz w to, co piszesz, czy jaja sobie robisz? Zazdroszczą jej
        > udziału w programie, hę? Wolne żarty!
        >
        > Asterix

A wiesz, ja na przykład, nie jestem niczyją fanką, ale napastliwości wobec Ani
        nie rozumiem. Pomawiana jest tu o takie, m.in. rzeczy, jak krycie sie za swoją
        chorobą. A ja pamietam doskonale kiedy Ania o chorobie powiedziała - wtedy
        mianowice, gdy została WYRAŹNIE poproszona o to przez BB.
        Ileś osób tutaj zarzuca jej też, iż wcale nie zna języków obcych - w tym
        angielskiego. Nie wiem skąd te stwierdzenia kategoryczne.
        Złosliwości wobec tej dziewczyny napełniają mnie niesmakiem, bo są w większości
        zwykłymi kłamstwami na jej temat albo jakimiś błędnymi interpretacjami jej
        zachowań.
        Mnie też jej żal, gdy pomyslę, iż przyjdzie tu i poczyta te bzdury, jakie o niej
        sie wygaduje.
        aidka
        • Gość: zanzibar Re: List do Ani Buchacz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 00:36
          Widocznie dużo uleciało ci z oglądania tej nadzwyczaj prymitywnej osóbki. A
          wydawało się , że dotychczas dość trafnie wyrażałaś swoje opinie... Tym
          bardziej zaskakuje mnie brak twojej spostrzegawczości w przypadku tak
          żenującego przypadku człowieka , jakim jest Buchacz.
        • Gość: Mayewsky Re: List do Ani Buchacz IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 00:49
          Gość portalu: aidka napisał(a):

> chorobą. A ja pamietam doskonale kiedy Ania o chorobie powiedziała - wtedy
          > mianowice, gdy została WYRAŹNIE poproszona o to przez BB.

W przypadku Arka też BB kazał jej powiedzieć o chorobie ??????? :))))))))
          Dobrze, że John Demolka był tak krótko, bo pewnie by mu tez powiedziała.

Pozatym zwróć uwage na podejście do tematu. Zabije dla dolara i wydłubie oczy
          kazdemu, kto ośmieli się zwrócić jej uwagę. Nawet tą słuszną.
          • Gość: aidka Re: List do Ani Buchacz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 11:06
            Gość portalu: Mayewsky napisał(a):

> Gość portalu: aidka napisał(a):
            >
            >
            > > chorobą. A ja pamietam doskonale kiedy Ania o chorobie powiedziała - wtedy
            >
            > > mianowice, gdy została WYRAŹNIE poproszona o to przez BB.
            >
            > W przypadku Arka też BB kazał jej powiedzieć o chorobie ??????? :))))))))

Nie słyszałam jak mówila o chorobie Arkowi, a jesli mówila, to z czyjej
            inicjatywy ?

> Dobrze, że John Demolka był tak krótko, bo pewnie by mu tez powiedziała.
            >
            > Pozatym zwróć uwage na podejście do tematu. Zabije dla dolara i wydłubie oczy
            > kazdemu, kto ośmieli się zwrócić jej uwagę. Nawet tą słuszną.

Podaj mi konkretne przykłady na dowód tego o czym mówisz.
            aidka
    • Gość: H Re: List do Ani Buchacz IP: 213.77.49.* 16.11.01, 08:50
      Sonia, Ty chyba lesba jesteś.
      • Gość: marzena Re: List do Ani Buchacz IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 08:58
        wiesz co sonia, (hehe jakbym do pieska pisała), ania ma w dupie twoje zyczenia.
        Tak sądzę
        a co do zazdrosci, to wygląda na to, ze ty jej zazdrościsz. ja nigdy nie
        chcialabym sie tam znależc, za rzadna kase...
        tak mi cię zal soniu:)
        • Gość: aidka Re: List do Ani Buchacz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 11:09
          Gość portalu: marzena napisał(a):

> wiesz co sonia, (hehe jakbym do pieska pisała), ania ma w dupie twoje zyczenia.
          >
          > Tak sądzę
          > a co do zazdrosci, to wygląda na to, ze ty jej zazdrościsz. ja nigdy nie
          > chcialabym sie tam znależc, za rzadna kase...
          > tak mi cię zal soniu:)

Marzenka........jak zwykle nieelegancka, złośliwa i demonstrujaca niechęć do
          poprawnej polszczyzny...
          aidka
          • Gość: marzena Re: List do Ani Buchacz IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 11:22
            marzenka jak zwykle...a skad ty kurde wiesz, może sie znamy co ????? hehehe
            a za byka sorry, jakos mi sie pomyliło z "rzadko". Coz sorki,a le nmie piszę
            wypracowań i nie sprawdzam potem dwa razy, tylko puszczam. Proszę o wybaczenie
      • Gość: aidka Re: List do Ani Buchacz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 11:08
        Gość portalu: H napisał(a):

> Sonia, Ty chyba lesba jesteś.

Dlaczego tak sądzisz?
        Dlatego, ze osmiela się wyrazic tu swoją opinie z którą Ty , na przykład, sie nie
        zgadzasz ?
        A ponadto - to miało byc wyzwisko ?
        Jest cos złego w byciu osobą homoseksualną ?
        aidka
        • Gość: marzena Re: List do Ani Buchacz IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 11:31
          ty,aidka? co ty adwokat jestes czy jak?
          opinie wyrażac można, ale wazeliniarstwoooo???? feeeee....
          • Gość: aidka Re: List do Ani Buchacz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 17:33

> ty,aidka? co ty adwokat jestes czy jak?
            > opinie wyrażac można, ale wazeliniarstwoooo???? feeeee....

No to powiedz mi, dzieciaku, jak poznałaś, ze moja wypowiedź nie jest opinią
            tylko wazeliniarstwem.
            I wyjasnij, przy okazji, po co miałabym się tu komukolwiek podlizywać i , w
            związku z tym, ukrywać swe prawdziwe poglądy ?
            aidka
        • Gość: vika Re: List do Ani Buchacz IP: *.unisoft.com.pl 16.11.01, 11:35
          Gość portalu: aidka napisał(a):

> Gość portalu: H napisał(a):
          >
          > > Sonia, Ty chyba lesba jesteś.
          >
          > Dlaczego tak sądzisz?
          > Dlatego, ze osmiela się wyrazic tu swoją opinie z którą Ty , na przykład, sie n
          > ie
          > zgadzasz ?
          > A ponadto - to miało byc wyzwisko ?
          > Jest cos złego w byciu osobą homoseksualną ?
          > aidka

a ty co nie wiesz , że pedalstwo to dewiacja?
          • Gość: aidka Re: List do Ani Buchacz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 17:36
            Gość portalu: vika napisał(a):

>
            > a ty co nie wiesz , że pedalstwo to dewiacja?

Nie.
            Ja nie wiem, ze pedalstwo to dewiacja.
            Nie wiem też dlaczego osoba, ktora mówi tu to, co czuje jest nazywana lesbą.
            aidka

• Gość: Cycu Re: List do Ani Buchacz IP: 10.0.2.* 16.11.01, 09:17
      Twoje nadzieje są płonne ona Wyjdzie teraz w tą niedzielę szykuj sobie
      chusteczki i słownik ortograficzny!!
      • Gość: mazrena Re: List do Ani Buchacz IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 09:36
        sonia, chciałam ci jeszcze powiedzieć ze ania buchacz-rakowa nigdy ci nie
        wybaczy, tego, ze podpisałas sie "twoja ..." z małej litery. To jest godne
        potepienia soniu. Bardzo mi przykro ale szykuj sobie sznurek ew. szukaj w
        okolicy wieżowca, bo inaczej twój zywot zmieni sie w koszmar. Ania będzie cie
        prześladowała i gnębiła do końca swoich dni, i bedzie robiła te straszne miny,
        wrrr.... szykuj sie, bo czasu masz nie wiele, zapewne do niedzieli...
        powodzenia
        soniu! jesteśmy z tobą
        bo w trudnych chwilach trzeba sie jednoczyc!!! Pomożemy Ci!!! prawda?
        • Gość: marzena Re: gdzie i kiedy soniu? IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 09:41
          soniu, powiedz jeszcze tylko gdzie i kiedy.
          z wyrazami wspolczucia
          ps. to bardzo smutne, ale każdy sobie rzepkę skrobie...
          • Gość: Sonia Re: gdzie i kiedy soniu? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:30

> soniu, powiedz jeszcze tylko gdzie i kiedy.
            > z wyrazami wspolczucia
            > ps. to bardzo smutne, ale każdy sobie rzepkę skrobie...

Co gdzie i kiedy?
    • Gość: :) Re: List do Ani Buchacz IP: *.man.polbox.pl 16.11.01, 14:46
      Gość portalu: Sonia napisał(a):

> Aniu,
      > Gdy opuścisz dom Wielkiego Brata(mam nadzieje że będzie to 16.12)i będziesz
      > czytała wypowiedzi o Tobie np.w wątku Ania. to nie przejmuj się nimi. Oni
      > poprostu zazdroszczą Ci udziału w Programię Big Brother. Zyczę Ci powodzenia i
      > pozdrawiam!
      > Sonia - twoja wierna fanka
      >
      >
      ----------
      ja nikomu niczego nie zazdroszcze a juz nie zazdroszcze głupoty....
      • pixi Re: List do Ani Buchacz 16.11.01, 15:17
        panna skoro jestes fanka tej porypanej anki to ty jestes jeszcze gorsza jak ja mozna wogole znosic mi
        kineskop siada jak ja pokazuja
    • Gość: ava Re: List do Ani Buchacz IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.01, 23:22
      Sonia jestes zalosna...sorki ze to pisze ale Ty sama siebie chyba przeczyac nie
      umiesz:P
    • Gość: gosia Re: List do Ani Buchacz IP: *.pl 17.11.01, 04:57
      mój pies też jest mi wierny, ale nie wiem czy nazwałabym go "twoja wierna
      fanka", chyba zbyt długa nazwa.
      • Gość: Sonia Re: List do Ani Buchacz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:02
        Nie jestem psem.
        • Gość: Cycu Re: List do Ani Buchacz IP: 10.0.2.* 17.11.01, 09:23
          Gość portalu: Sonia napisał(a):

> Nie jestem psem.
          A może jednak zastanów się Wielki Brat będzie pod wrażeniem!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka