redakcja_sms 11.12.06, 15:49 gośćmi będą Nina Terentiew i Robert Więckiewicz. Początek godz. 21.30 - TVN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Dziś w Szymon Majewski Show 11.12.06, 17:04 jakies nowe studio? przynajmniej z reklamy tak wnioskuje Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Dziś w Szymon Majewski Show 11.12.06, 21:42 Uwielbiam Szymona, ale dziś wykazał się dysortografią... BARHANOWE GACIE...???? Hehe, ja wiedziałam zawsze, że są barchanowe (choć nie nosiłam nigdy, hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Dziś w Szymon Majewski Show 11.12.06, 22:13 Jacyków trafił do Szymona ze swoim siusiaczkiem- pomadką do ust:)))) klasyk już czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Dziś w Szymon Majewski Show 11.12.06, 22:26 Po raz kolejny przegapiłem końcówkę (nomen omen) "końca nie widać", bo włączyli reklamy, ja jak zwykle przełączyłem na inny kanał i dopiero teraz mi się przypomniało, że przecież "Majewski Show" nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
seserum Re: Dziś w Szymon Majewski Show 11.12.06, 22:43 tusk na pupie gronkiewicz; tak to ja zajebista delmajewska i olbrychski czuję ze nadchodzi monolog! nie. wiersz bedzie :) niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dziś w Szymon Majewski Show 11.12.06, 22:59 mizeria i to na calej linii :/ czy ktos moglby Szymonowi powiedziec, ze jego eksperymenty z wlosami nie sa zabawne. tak jak wiekszosc jego dowcipow ostatnimi czasy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: Dziś w Szymon Majewski Show 11.12.06, 23:46 Wierzejski go pozwie, coś czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 15:03 kubissimo napisał: > mizeria i to na calej linii :/ > czy ktos moglby Szymonowi powiedziec, ze jego eksperymenty z wlosami nie sa > zabawne. Zgadzam się. Chciałem sobie nawet wyjątkowo obejrzeć wczorajszy SMS, ale jak zobaczyłem prowadzącego, to mi się odechciało. Odpowiedz Link Zgłoś
rfdgdd Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 02:23 zaśmiałem się tylko raz, gdy Nina mówiła do Solorza że coś tam jest popier.dolone :-)) Olbrychski i Michnik do bani!!! chcę Hojarską, Leppera, Vondraćkową i Paradowską! Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 08:31 najgorszy odcinek dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 10:53 rfdgdd napisał: > Olbrychski i Michnik do bani!!! WRĘCZ PRZECIWNIE - BYLI FANTASTYCZNI! Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 08:51 Nie lubie Olbrychskiego jako czlowieka (nie aktora) i denerwują mnie jego maniery tymsamym jego pariodia też choćby była identyczna to patrzec na to niemoge.. Ze smiesznych sytuacji w programie zaśmialam sie jak majewski zapytal tego no jak on sie nazywa... dlaczego gra tylko złych ludzi , a tamten Wow To mnie zaskoczyles z pytaniem :)))))) Postuluje o zrobienie rozmow w tłoku z Malenczukiem (widzialam na tvn 7 jakis facet rewelacyjnie go nasladowal BomBa poprostu), Mandaryna i Wojewodzkim ewentualnie Andrew i Łyżwą ! Odpowiedz Link Zgłoś
1monika Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 10:18 A ja się pośmiałam przy rozmowie Solorza z Niną. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 10:44 POPIERAM Z TYM MALEŃCZUKIEM, gość był świetny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 11:40 > Nie lubie Olbrychskiego jako czlowieka (nie aktora) i denerwują mnie jego > maniery tymsamym jego pariodia też choćby była identyczna to patrzec na to > niemoge.. Olbrychski byl rewelacyjny, jedna z najbardziej udanych parodii w ogole, obok Hojarskiej i Zyty. A argument, ze nie lubisz prawdziwego Olbrychskiego zadziwiajacy, zwlaszcza w kontekscie dalszej Twojej wypowiedzi: > Postuluje o zrobienie rozmow w tłoku z Malenczukiem (widzialam na tvn 7 jakis > facet rewelacyjnie go nasladowal BomBa poprostu), Mandaryna i Wojewodzkim > ewentualnie Andrew i Łyżwą ! Znaczy uwielbiasz Malenczuka, Leppera i Lyzwinskiego? jako ludzi? No coz, gusta sa rozne... Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 12:12 Jak ty to sobei wyobrazasz , nieznam ich wiec niemoge powiedziec kogo lubie z charakteru czy nawet swojego postepowania. Mialam na mysli STYL BYCIA bo o to chodzi w rozmowach w tloku, kazdy jest w jakis sposob charakterystyczny, ma swoj charakterystyczny styl bycia, np doda, olbrychski itd akurat ich stylu bycia nietrawie wprawia mnie w zdenerwowanie dlatego ktokolwiek by ich parodiowal to mi sie niebedzie podobac. Malenczuka, mandaryny, hojarskiej i innych ktorych nie wymienie - styl bycia ich bardzo mnie smieszy i z wielką frajdą bym obejrzala ich parodie. Jesli chodzi o Lyzwe i andrew to tak jak sam program mowi - sms jest o aktualnych wydarzeniach w polityce w kraju itd wiec oni by idealnie pasowali poki ktokolwiek sie interesuje ich aferą. Owa afera moglaby posluzyc do rozmow w tloku. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 13:17 Malenczuk byl juz gosciem -wystapil w "parze" z Anna Przybylska Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak mallino 12.12.06, 16:43 mallino, fryderykkk napisał "Postuluje o zrobienie rozmow w tłoku z Malenczukiem" Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 13:16 baaaardzo słaby odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 18:45 Odcinek taki sobie, Delmajewska niezbyt udana. Jeśli chodzi o Rozmowy - jak zwykle świetni Szczuka i Olbrychski (ale aktorzy parodiujący te postaci w ogóle są bezbłędni). Jeśli chodzi o gości - Nina nieciekawa, Robert Więckiewicz fajny - mógł go Szymon bardziej wyeksploatować. Aaa, w sprawie Rozmów - a takie barwne postaci jak Kurski, Gosiewski, narzeczona premiera, Bosak, Olejniczak etc. to się nie doczekają swoich pięciu minut?:) Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 19:14 off-line napisała: > Aaa, w sprawie Rozmów - a takie barwne postaci jak Kurski, Gosiewski, > narzeczona premiera, Bosak, Olejniczak etc. to się nie doczekają swoich pięciu minut?:) Gosiu, Kurski, Olejniczak - może i barwni, ale narzecznona premiera??? Chyba kot? Bo ona jest mdła, i założę się, że mało kto teraz ma jej twarz i posób zachowywania się przed oczami. A że słaby odcinek - zgadzam się. Udało mi się zasnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 19:52 > Gosiu, Kurski, Olejniczak - może i barwni, ale narzecznona premiera??? > Chyba kot? > Bo ona jest mdła, i założę się, że mało kto teraz ma jej twarz i posób > zachowywania się przed oczami. No coś Ty, przecież to esencja subtelnej, zwiewnej kobiecości.:) Taka rusałka stojąca skromniutko obok twardego, nieustępliwego męża stanu.:) Ale z kotem chyba rzeczywiście lepszy pomysł, jako narzeczona (narzeczony?) premiera wypadłby bardziej wiarygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 21:49 no nie wiem, Gosiewski z racji choroby nie jest dobrym obiektem zartow, bo to by bylo niesmaczne. no ale z drugiej strony jego "piekny umysl" godzien jest uwieczneinia w RzT ;) Olejniczak chwilowo nie bardzo jest na tapecie, tak jak i cala lewica, wiec chyba nie ma co na niego liczyc. Nawet Senyszyn juz wieki nie bylo w Rozmowach :/ za to jestem jak najbardziej za dolaczeniem do ekipy Kurskiego i Bosaka (ten drugi moglby wyjsc za Wierzejskiego) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 23:30 Z Bosakiem sprawa wydaje się być prosta - to materiał łatwy do sparodiowania. Gorzej z moim "ulubieńcem" Kurskim - jak to zrobić żeby przekuć jego arogancką bucowatość w śmieszność? Z Wierzejskim IMHO ten zabieg średnio się udał. Pees. Czy kiedykolwiek parodiowano Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dziś w Szymon Majewski Show 12.12.06, 23:43 tak i to chyba dwoch aktorow sie z nim mierzylo, ale oryginalu nikt nie przebil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.12.06, 09:06 Naprawdę was nie rozbawiły RWT? Przecież Olbrychski był świetny, to samo Michnik. Dwa teksty - nadchodzi monolog i pieprzone pieszczochy, to prawdziwe highlight'y odcinka. Pomysł Szymona z fryzurami rzeczywiście coraz bardziej trąca autoparodią, a i goście coraz mniej w programie potrzebni. Zgadzam się, że SMS lata coraz niżej, ale poniedzialkowe RWT bardzo wporzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.12.06, 11:43 Michnik był świetnie zrobiony - koleś rewelacyjnie naśladuje jego głos. To samo z Michałem w roli Daniela. Co nie zmienia faktu, że tym razem RwT im nie wyszły :/ Podajesz dwa hajlajty, były odcinki kiedy podaż highlightów przewyższała percepcję widzów, więc te dwa przykłady pokazują, że tym razem było słabieńko :/// Odpowiedz Link Zgłoś