Dodaj do ulubionych

PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE

IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 01:14
Wisniewski z ICh TRoje rzucil sie na niewinna dziewczyne ze sceny i teraz
twierdzi, ze jest mu przykro.
Niech placi za swoja arogancje i bute . Ten prostak mysli, ze wszystko co
robi ujdzie mu bezkarnie. Biedna dziewczyna do dzisiaj ma bole glowy. Jego
to nie interesuje. Woli reprezentowac Niemcy, choc juz reprezetnuje Polske.
Czy to nie jest chore ?
Albo jest sie reprezentantem jednego kraju, albo obojniakiem. Na cos trzeba
sie zdecydowac.
Ktos temu prostakowi musi powiedziec prawde.

Obserwuj wątek
    • Gość: Jo O matko bosko różnorako... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 09:09
      Przestań człowieku kopiować ten sam post na x forach to po pierwsze, po drugie
      mdli mnie już od tematu "Wiśniewski a występ dla Niemiec".
      • Gość: jacke Re: O matko bosko różnorako... IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 12:26
        Nie musisz tego czytac fanie Ich Troje. Idz posluchaj swojego skrzeczacego
        Wisniewskiego. Moze wtedy zrozumiesz potrzebe krytyki. Jezeli bedziesz mial
        szczescie to rzuci sie sie na leb i wyladujesz w szpitalu.

Gość portalu: Jo napisał(a):

> Przestań człowieku kopiować ten sam post na x forach to po pierwsze, po
        drugie
        > mdli mnie już od tematu "Wiśniewski a występ dla Niemiec".
        • Gość: Jo Re: O matko bosko różnorako... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 17:26
          Gość portalu: jacke napisał(a):

> Nie musisz tego czytac fanie Ich Troje. Idz posluchaj swojego skrzeczacego
          > Wisniewskiego. Moze wtedy zrozumiesz potrzebe krytyki.

Tępaku, Ich Troje mi zwisa i powiewa, natomiast Ty się zwyczajnie czepiasz.
          Mozna sie oburzać na zachowanie podczas koncertu, ale co ma do tego podwójne
          obywatelstwo, to ja nie wiem. To co uprawiasz to nie jest zadna krytyka, tylko
          zwyczajna jakaś chorobliwa nienawiść. Ja tego nie jestem w stanie zrozumieć.
          Ciao.
    • Gość: .................. Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.03, 12:46

> Wisniewski z ICh TRoje rzucil sie na niewinna dziewczyne ze sceny i teraz
      > twierdzi, ze jest mu przykro.
      > Niech placi za swoja arogancje i bute . Ten prostak mysli, ze wszystko co
      > robi ujdzie mu bezkarnie. Biedna dziewczyna do dzisiaj ma bole glowy. Jego
      > to nie interesuje. Woli reprezentowac Niemcy, choc juz reprezetnuje Polske.
      > Czy to nie jest chore ?
      > Albo jest sie reprezentantem jednego kraju, albo obojniakiem. Na cos trzeba
      > sie zdecydowac.
      > Ktos temu prostakowi musi powiedziec prawde.

A powiedziałeś mu osobiście "prawdę" ? Jeśli nie, to przestań się tu produkować.
      >
      • Gość: jacke Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 12:49
        Kazdy ma prawo do wyrazenia opinii.
        Twoja opinia jest taka a nie inna.
        Przyjalem do wiadomosci i ignoruje.
        Drazyc ten temat bede w dalszym ciagu.

Gość portalu: .................. napisał(a):

> Gość portalu: jacke napisał(a):
        >
        > > Wisniewski z ICh TRoje rzucil sie na niewinna dziewczyne ze sceny i teraz
        > > twierdzi, ze jest mu przykro.
        > > Niech placi za swoja arogancje i bute . Ten prostak mysli, ze wszystko co
        > > robi ujdzie mu bezkarnie. Biedna dziewczyna do dzisiaj ma bole glowy. Jego
        >
        > > to nie interesuje. Woli reprezentowac Niemcy, choc juz reprezetnuje Polske
        > .
        > > Czy to nie jest chore ?
        > > Albo jest sie reprezentantem jednego kraju, albo obojniakiem. Na cos trzeb
        > a
        > > sie zdecydowac.
        > > Ktos temu prostakowi musi powiedziec prawde.
        >
        >
        > A powiedziałeś mu osobiście "prawdę" ? Jeśli nie, to przestań się tu
        produkować
        > .
        > >
        • Gość: KAROLINA Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: 195.117.97.* 03.04.03, 12:52

> Kazdy ma prawo do wyrazenia opinii.
          > Twoja opinia jest taka a nie inna.
          > Przyjalem do wiadomosci i ignoruje.
          > Drazyc ten temat bede w dalszym ciagu.

NAPISZ SOBIE DO NIEGO MAILA A NIE TRUJ TUTAJ BEZ SENSU BO I TAK NIE MASZ RACJI!
          • Gość: jacke Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 14:20
            To nie KOMUNA dziewczyno to GAZETA WYBORCZA.
            Nikomu nie zabronisz pisac o tym co mysli.
            Jezeli ja nie mam racji to uzasadnij. Uzasadnienie jest najwazniejsze!!!

Gość portalu: KAROLINA napisał(a):

>
            > > Kazdy ma prawo do wyrazenia opinii.
            > > Twoja opinia jest taka a nie inna.
            > > Przyjalem do wiadomosci i ignoruje.
            > > Drazyc ten temat bede w dalszym ciagu.
            >
            > NAPISZ SOBIE DO NIEGO MAILA A NIE TRUJ TUTAJ BEZ SENSU BO I TAK NIE MASZ
            RACJI!
            • Gość: karolina Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: 195.117.97.* 03.04.03, 14:37

> To nie KOMUNA dziewczyno to GAZETA WYBORCZA.
              > Nikomu nie zabronisz pisac o tym co mysli.
              > Jezeli ja nie mam racji to uzasadnij. Uzasadnienie jest najwazniejsze!!!

Gazeta Wyborcza,naprawdę???To bardzo niski poziom można zauważyć na niektórych
              forach.
              Uzasadnienie:nie zabraniam ci mieć własnego zdania,ale skoro masz jakieś
              wątpliwości może zgłoś się z tym do adresata?No chyba,że nie masz odwagi...
      • Gość: *xa* Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.visp.energis.pl 03.04.03, 16:25
        Precz, Won, Out, Wynocha, Paszoł z tą muzyczką pod publiczkę.
    • Gość: ART Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.artinfo.com.pl / 10.131.27.* 03.04.03, 13:04
      Tematyka poruszana na forum wokół Wiśniewskiego jest już nie do zniesienia.
      Wiem, że facet, jego rodzina i zespół dają wiele materiałów do spekulacji i
      plotek, ale ile można!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Czekam, aby na polskim rynku pojawił
      się ktoś na tyle kontrowersyjny, aby na niego przerzucić wszelakie obelgi.
      • kicior99 Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE 03.04.03, 14:17
        Doszedl nowy temat: Leszczynski i jego moralnosc...
        • Gość: jacke Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 14:57
          kicior99 napisał:

> Doszedl nowy temat: Leszczynski i jego moralnosc...

O kim mowisz
          • Gość: metal Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.chello.pl 03.04.03, 16:39
            do jacke
            masz chyba większe problemy ze swoim psyche niż Wiśniewski,
            pomyśl trochę i idź w odpowiednie miejsce po poradę,i jak ci pomogą to pisz
            dalej na forum
            • Gość: jacke Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 03.04.03, 17:30
              Dziekuje za porade. Z pewnoscia dasz mi jakis dobry adres, moze byc Twoj
              psychiatra. Choc co do niego to mam watpliwosci czy jest skuteczny.

Gość portalu: metal napisał(a):

> do jacke
              > masz chyba większe problemy ze swoim psyche niż Wiśniewski,
              > pomyśl trochę i idź w odpowiednie miejsce po poradę,i jak ci pomogą to pisz
              > dalej na forum
    • Gość: Dociekliwy Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.bogucicka7.com.pl 03.04.03, 17:20

> Albo jest sie reprezentantem jednego kraju, albo
      obojniakiem.

PYTANIE1
      A kim jest posiadacz 3 lub 4 obywatelstw?

PYTANIE2
      Czy Ojciec Święty też jest "obojniakiem"?
      • Gość: jacke Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 04.04.03, 02:26
        Nik nie moze posiadac trzech obywatelstw. To niezgodne z prawem.
        Pytania drugiego nie rozumiem.
        Jedno moge poweidziec: WISNIEWSKI jest czlwiekiem podlym i prostym. Moze
        dlatego nie rozumie swojego problemu.
        Jak mozna w taki sposob jak on odnosic sie do wlasnej zony?????
        To chamstwo do potegi !!!!

Gość portalu: Dociekliwy napisał(a):

>
        > > Albo jest sie reprezentantem jednego kraju, albo
        > obojniakiem.
        >
        > PYTANIE1
        > A kim jest posiadacz 3 lub 4 obywatelstw?
        >
        > PYTANIE2
        > Czy Ojciec Święty też jest "obojniakiem"?
        • Gość: amis Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.bogucicka7.com.pl 04.04.03, 18:32

> Nik nie moze posiadac trzech obywatelstw. To niezgodne
          z prawem.
          Otóż w jednych państwach wielożeństwo jest dozwolone,w
          innych nie. Podobnie z obywatelstwem. Kiedyś obywatel PRL
          tracił obywatelstwo polskie w chwili uzyskania innego.
          Obecnie III Rzeczpospolita nie zabrania swoim obywatelom
          posiadania innych obywatelstw. Nasz Papież nie utracił
          obywatelstwa polskiego, kiedy stał się głową państwa
          Watykan. Można więc być obywatelem kilku państw (i miec
          legalnie kilka paszportów) i nie staje się przez to
          kryminalistą. Inaczej z oceną moralną wielonarodowca. Dla
          wielu Polaków człowiek stającym sie obywatelem innego
          państwa to zdrajca (Kozakiewicz, Michalczewski,
          Wiśniewski, Polański), ale nie przykładają oni do tej
          oceny równej miary, bo np Papieża nikt tym mianem nie
          określa, może przez szacunek a może ze strachu.

> Jedno moge poweidziec: WISNIEWSKI jest czlwiekiem
          podlym i prostym.
          > Jak mozna w taki sposob jak on odnosic sie do wlasnej
          zony?????
          > To chamstwo do potegi !!!!
          Jak widać jesteś człowiekiem, posiadającym wyrobioną
          opinię o Wiśniewskim. Cokolwiek by ten Wiśniewski nie
          zrobił dla Tobie podobnych jest naganne:
          Nie zajmuje się dzieckiem - żle
          zajmuje się nim - żle
          opieprza żonę - żle
          całuje ją, pieści - żle
          jest rudy żle, byłby zielony, czarny - też żle
          popełnia samobójstwo - co za ulga, ale chwileczkę, jak on
          śmiał - to haniebne.

Wisi mi co robi ten twój Wiśniewski, bo tak naprawdę to
          istnieje on dla takich jak Ty, aby mieli obiekt do
          wylewania nań swoich frustracji.

Pozdrawiam
          amis
    • Gość: kali Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: 194.204.184.* 04.04.03, 07:11
      Przestańcie w końcu z tym Wiśniewskim. Opamiętajcie się on Jest jaki Jest i
      już, ubliża żonie - jego sprawa
      jest głupi - jego sprawa
      jest mądry - jego sprawa
      ma kasę - jego sprawa
      ma sprawę w sądzie - jego sprawa
      ma problemy osobiste - jego sprawa
      nie rozumiem po co tyle zamieszania??
      A ubliżanie człowiekowi, którego się nie zna - to zwykłe chamstwo.
      Dziewczyna ma bóle głowy - trudno, ale za to chociaż dotknęła Wiśniewskiego -
      i to też - jej sprawa i jego sprawa, a nie nasza czy wasza.
      Ma bóle głowy - jej sprawa
      też mam bóle głowy jak piszę o wiśniewskim - ale - to moja sprawa
      pozdrawiam
      • Gość: to takie proste Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.waw.cdp.pl / 172.30.1.* 04.04.03, 11:33
        Gość portalu: kali napisał(a):

> Przestańcie w końcu z tym Wiśniewskim. Opamiętajcie się on Jest jaki Jest i
        > już, ubliża żonie - jego sprawa
        > jest głupi - jego sprawa
        > jest mądry - jego sprawa
        > ma kasę - jego sprawa
        > ma sprawę w sądzie - jego sprawa
        > ma problemy osobiste - jego sprawa
        etc
        Otóż drogi Panie (i) to wszystko nie jest już jego sprawą, od kiedy
        zdecydował się sprzedać swoją rodzinę za 1 milion zł (chyba nie wiem dokładnie
        ile dostał za występy w tym beznadziejnym programie)
        Odtąd każdy kto to g... ogląda może sobie dowoli dyskutować na ten temat.
        Pytanie tylko czy warto, według mnie nie,
        bo ten śmieszny stwór nie zasługuje na to, by poświęcać mu choćby 5 minut uwagi.

Ale jesli tylko ktoś ma to ochotę, może dyskutować o wszystkich szczegółach
        pożycia małżeńskiego tej idiotycznej rodzinki,
        zapłaciliśmy za to w formie abonanementu i posrednio ogladając
        reklamy w trakcie programu.

Jeśli pan (i) nie rozumie tak oczywistej sprawy, to proszę nie wypowiadać się w
        tej kwestii.
        A nawiasem mówiąc każdy obrońca tego indywiduum ma bardzo ciężkie zadanie,
        bo tego stwora po prostu nie da się w żaden sposób obronić.pozdr.
        • Gość: kali Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: 194.204.184.* 04.04.03, 14:21
          Dziękuję za pozdrowienia
          nie wiem tylko po co pan/pani się wypowiada, skoro nie warto poświęcić
          tematowi Wiśniewskiego 5 minut?
          Też pozdrawiam
          • Gość: jacke Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 05.04.03, 21:24

PAP, Gal, 31 marca 2003 14:55

Sąd rozstrzygnie o winie lidera Ich Troje

Lider zespołu Ich Troje Michał Wiśniewski stanie w czerwcu przed sądem w
            Częstochowie. 17-letnia Monika Obarzanek oskarża go, że podczas koncertu,
            skacząc ze sceny na publiczność, spowodował uszkodzenia jej ciała.

• Gość: Jo Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:45

> Lider zespołu Ich Troje Michał Wiśniewski stanie w czerwcu przed sądem w
              > Częstochowie. 17-letnia Monika Obarzanek oskarża go, że podczas koncertu,
              > skacząc ze sceny na publiczność, spowodował uszkodzenia jej ciała.

Znowu wklejasz... A może odpowiesz na pytanie twojego przedmówcy? To będzie
              konkretniejsze no i bardziej wiarygodne.
              • Gość: zorro Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.tkb.net.pl 05.04.03, 22:22
                sejm w Polsce ma Samoobronę , a polski szołbiznes Ich troje.
                poziom intelektualny mniej więcej zbliżony.
                Fanów i jednym i drugim nie brakuje , czesto są to ci sami ludzie.
                • Gość: Jo Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 22:57
                  > sejm w Polsce ma Samoobronę , a polski szołbiznes Ich troje.
                  > poziom intelektualny mniej więcej zbliżony.
                  > Fanów i jednym i drugim nie brakuje , czesto są to ci sami ludzie.

No i w związku z tym co?...
                  I3 mnie wali, ale imponuje mi zaciekłość ich przeciwników. Mój Boże.
              • Gość: jacke Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 06.04.03, 00:35
                Podalem zrodlo PAP, zatem zarzut, ze wklejam jest smieszny.
                Poproszono mnie o wyjasnienie tego chamowatego wyczynku Wisniewskiego i
                zrobilem to cytujac zrodlo PAP.

>
                > > Lider zespołu Ich Troje Michał Wiśniewski stanie w czerwcu przed sądem w
                > > Częstochowie. 17-letnia Monika Obarzanek oskarża go, że podczas koncertu,
                > > skacząc ze sceny na publiczność, spowodował uszkodzenia jej ciała.
                >
                > Znowu wklejasz... A może odpowiesz na pytanie twojego przedmówcy? To będzie
                > konkretniejsze no i bardziej wiarygodne.
                • Gość: Jo Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 09:36

> Podalem zrodlo PAP, zatem zarzut, ze wklejam jest smieszny.
                  > Poproszono mnie o wyjasnienie tego chamowatego wyczynku Wisniewskiego i
                  > zrobilem to cytujac zrodlo PAP.

Poproszono cię, ale na innym forum. Nie musialeś tego robić tutaj.
                  A w ogóle, po co ja w ogóle z tobą rozmawiam...
                  • Gość: jacke Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.rrze.uni / 172.17.30.* 07.04.03, 05:52
                    Po zbadaniu sprawy i zapoznaniu sie z wypowiedziami swiadkow zdarzenia
                    (relacja tvp), a takze wypowiedzi poszkodowanej stwierdzam, ze moje zarzut nie
                    dokonca zostal przemyslany i nie jestem przekonany co do jego prawdziwosci.
                    Poza tym uzylem zbyt ostrych slow. Mam nadzieje, ze czytelnicy wybacza mi to
                    potkniecie. Wycofuje sie z tych oskarzen. Uwazam, ze osoba poszkodowana moze
                    dochodzic swoich roszczen na drodze prawnej. Nie sadze jednak, ze postepowanie
                    Pana Wisnewskiego bylo chamskie i prostackie. Jego pozniejsze zachowanie
                    przemawia na jego korzysc. Fakt, ze przeprosil poszkodowana i fakt, ze
                    zaproponowal kwote na cele socjalne stawiaja sprawe w zupelnie innym swietle.
                    Doszlo do nieumyslnego uszkodzenia ciala poszkodowanej. Jest to przypadek,
                    ktory moze spotkac kazdego z nas!
                    Pozdrawiam

>
                    > > Podalem zrodlo PAP, zatem zarzut, ze wklejam jest smieszny.
                    > > Poproszono mnie o wyjasnienie tego chamowatego wyczynku Wisniewskiego i
                    > > zrobilem to cytujac zrodlo PAP.
                    >
                    >
                    > Poproszono cię, ale na innym forum. Nie musialeś tego robić tutaj.
                    > A w ogóle, po co ja w ogóle z tobą rozmawiam...
                    • Gość: znajomy zajączka Re: PRECZ Z WISNIEWSKIM i ICH TROJE IP: *.chello.pl 07.04.03, 19:54
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka