eluch_a 08.01.07, 16:41 Potrzebuję tego fragmentu czytanego przez lektora na lotnisku na samym początku filmu, tego, że ludzie chwytają za telefon z miłości. Ma ktoś może? Z napisów do filmu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wszystkieporankiswiata Re: To własnie miłosc! 08.01.07, 17:37 Tak jakoś, wersja z polskiego tłuamczeni, wklejona: Za każdym razem, gdy czuję się ponuro za sprawą naszego świata, myślę o przybywających|na lotnisko Heawroth. Podobno żyjemy w świecie|przepełnionym nienawiścią i chciwością. Ja tak nie uważam. Wydaje mi się, że miłość jest wszędzie. często nie jest szczególnie dostojna|czy sensacyjna, ale zawsze jest. Ojcowie i synowie, matki i córki,|mężowie i żony, chłopaki, dziewczyny,|starzy przyjaciele. Kiedy samoloty uderzyły w WTC, nikt nie dzwonił ani nie zostawiał|wiadomości pełnych nienawiści i obelg. Wszystkie dotyczyły miłości. Jeśli tak na to spojrzycie, mam dziwne|wrażenie, że odkryjecie, że miłość|właściwie jest wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: To własnie miłosc! 08.01.07, 18:49 fragment z filmu (in english) www.youtube.com/watch?v=03CTpRexb2o&mode=related&search= chwyta za serce:-) Odpowiedz Link Zgłoś