Dodaj do ulubionych

najlepszy text z "MISIA"

• Gość: Y W zyciu do teatru nie pojde ;-) IP: 62.233.175.* 22.09.03, 14:00
      • Gość: jacek01g Re: W zyciu do teatru nie pojde ;-) IP: *.chello.pl 23.09.03, 00:39
        "W zyciu bym do teatru nie poszedl"
    • Gość: Y Teraz uczciwych ludzi jest duzo ;-))) IP: 62.233.175.* 22.09.03, 14:01
      • Gość: frotka1 Re: Najlepszy tekst z MISIA IP: 193.235.68.* 23.09.03, 09:52
        Zdejmijcie tego zajaca z drzewa! I niech on tak nie mialczy!
    • Gość: M. Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.warszawa.tktelekom.pl 23.09.03, 10:29
      -No i co tak grzebie?! Jeszcze talerz przekręci! Do widzenia!

-Halo, tu brzoza, tu brzoza! Źle cię słyszę! Powtarzam, powiedział, że matka
      siedzi z tyłu... "Matka siedzi z tyłu!!!" Tak powiedział!!!
      - Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak - matkę po
      szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić !
      • Gość: ziom Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.bredband.comhem.se 23.09.03, 16:38
        -Rany, Stasiek, tys sie na kojaka zrobil!!
        To w tym filmie sie tak CIEBIE stalo???
    • Gość: Fifka Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 19:14
      On wierzy panie milicjancie, on we wszystko wierzy, Bóg mnie pokaral takim
      glupim chlopem.
      Zadzwoncie do Rady Ministrow, ze tam zaraz jade. (jak Ochódzkiego zawrocili z
      granicy).
      Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach! Przeciez na tym piachu za 30 lat
      przebiegnie Z PEWNOSCIA jasna, dluga, prosta, szeroka jak morze Trasa
      Lazienkowska i z brzegiem zepnie drugi brzeg, na ktorym twoj ojciec
      rampampampampampampampam...LALALALALALALALALALALALLALLALAL!!!
      Ja wam zawsze wszystko wyspiewam.
      Te baby to jednak sa, wziac i wydrzec...
      -ta sama budka, co ja w klubie mielismy. to zawsze mozna bylo zadzwonic, czy
      cos...-a ta swinia przeniosl ja pod dom i trzyma!
      -zawsze, jak mnie calujesz, to wlaczam czerwone swiadlo, dlaczego? po prostu
      dla nastroju. a jak np. mysle, to wlaczam niebieskie
      30 lat malzenstwa, moja zona, matka dzieciom i co mi zostalo?!?!
      daj spokoj...Kaziu...
      ...z twarzy podobny zupelnie do nikogo.

• mahoney Re: najlepszy text : " koniec " 23.09.03, 23:13
      moze sie wylamie alemnie ten film przygnebia , dla mnie nie jest smieszny ale
      zalosny ... a na ten moj przyklad podobaja mi sie jak cholera zmiennicy i
      alternatywy , wiec to chyba nie chodzi o okres jaki opisuje :)
      • mahoney Re: najlepszy text : " koniec " 23.09.03, 23:23
        ale film ten ma smieszne texty ma :
        " budz starego ? aaaa pijany lezy , dobrze " ( czy jakos tak wy purysci
        misiowi :)
        i najlepszy " wyngiel we wsi ! - bedzie wojna ! przed wojna tez byl ! "
        • Gość: pestka Re: najlepszy text : " koniec " IP: *.wmc.com.pl 30.09.03, 22:53
          Jeszcze jedno zdanko............
          Ilekroć wychodzę z kąpieli i zakładam szlafrok (ciepły, gruby, biały),
          obwiązuję go paskiem i wychodzę z łazienki ...........przypomina mi się kwestia
          z "Misia".........kiedy taki paseczek od szlafroka specjalnie-niespecjalnie się
          rozwiązał............ i mówię głośno lub w myśli, zależy od okoliczności,
          naśladując rozkoszny głosik...... - OCH, MISIU, TAAAKA JESTEM!
    • Gość: óóóóó Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.bonair.com.pl 06.10.03, 16:39
      Za jakie grzyby on cie przeprasza?

Halo tu brzoza, powiedział że matka siedzi z tyłu. MATKA SIEDZI Z TYŁU TAK
      POWIEDZIAŁ !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: piorun Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 20:55
      ...ale dlaczego on ma pruski mundur na sobie?
      - bo to jest dziedzic Pruski w scenopisie jest napisane "wchodzi Dziedzic
      Pruski
      - Pruski Pruski on sie nazywa Pruski Wawrzyniec Pruski polski dziedzic
    • Gość: amba Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.10.03, 22:43
      Powspominajmy, pośmiejmy się. Rozbrajających tekstów jest całe mnóstwo. Ja
      > proponuję: "napijesz się czegoś? nie, dziękuję... a ja jeżely pan pozwoly z
      > przyjemnością"!. Pozdrawiam.

Czy to na pewno tak było? Bo mię się kojarzy "a ja, jeżely pan pozwoly, bardzo chętnie" Niestety zdarzyło MISię oglądać wersję, gdzie tego nie było :(((

Pozdrawiam

P.S. Hydrozagadka.
      • Gość: dziunia Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.chello.pl 14.11.03, 19:31
        Gość portalu: amba napisał(a):

> Powspominajmy, pośmiejmy się. Rozbrajających tekstów jest całe mnóstwo. Ja
        > > proponuję: "napijesz się czegoś? nie, dziękuję... a ja jeżely pan pozwoly
        > z
        > > przyjemnością"!. Pozdrawiam.
        >
        > Czy to na pewno tak było? Bo mię się kojarzy "a ja, jeżely pan pozwoly,
        bardzo
        > chętnie"

na 100% jest tam "z przymnością" (a nawet z "przejemnościom" ;)
        pozdrawiam
    • Gość: josie Re: najlepszy text z "MISIA" IP: 212.160.236.* 09.10.03, 09:23
      Irena: "... tego Kossaka, tego Kossaka..., a tego Buddę to do twego gabinetu..."
    • Gość: Stwór z Bagien Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 14:11
      Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes
      Ochudzki Ryszard, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje
      i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To
      mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!

Tekst nad teksty!!!
    • Gość: nefilim Re: najlepszy text z "MISIA" IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 16.11.03, 15:17
      <Stasiu mówi do inkasenta>

Widzisz komputer....angielska wóda.
    • motyl69 Re: najlepszy text z 'MISIA' 17.11.03, 05:18
      MISię wydaje,że lepsza jest Wyborowa i już
    • Gość: Vende Re: najlepszy text z "MISIA" IP: 198.189.227.* 21.11.03, 22:33
      -Przepraszam, o ktorej odlatuje ten do Londynu, 11.05?
      -A skad ja mam wiedziec? No chyba o pierwszej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka