iwonnkaa 09.01.07, 21:05 film.wp.pl/idGallery,1718,idPhoto,78091,galeria.html film.wp.pl/idGallery,1718,idPhoto,78097,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tipsiara Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 09.01.07, 21:11 koniecznie trzeba podbić watek by wszyscy te przepiękne zdjęcia ujrzeli :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 a teraz dajcie swoje zdjęcia 09.01.07, 21:14 Zobaczymy, jakie to misski nabijają się ze wstrętnej Brodzik i z paskudnych Pazurów. Na pewno wyśmiewają się z nich same zdrowe, normalne, szczupłe i proporcjonalne dziewczęta bez kompleksów, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Ale my nie swiecimy gwiadorstwem, 09.01.07, 21:17 A one ochy i achy i i maja swoich projektantow....... No coz my mozemy powzdychac . Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Nikt Ci nie zabraniał być gwiazdą 09.01.07, 21:20 Chyba że rzeczywistość zweryfikowała fakty i okazało się, że to jednak wstrętna, brzydka, tłusta Brodzik bardziej nadaje się do świateł ramp, a nie subtelna i szczuplutka, prześliczna Iwonnkaa. Naprawdę mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: a teraz dajcie swoje zdjęcia 09.01.07, 21:20 veritas1 napisał: Zobaczymy, jakie to misski nabijają się.... jestem jedną z mis(s)ek które koczują w...brodziku :PPPP heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
89mika Re: a teraz dajcie swoje zdjęcia 09.01.07, 21:27 pani Joasia Brodzik jest ładną kobietą tylko niepotrzebie tak sobie ścięła włosy, ta grzywka jej zdecydowanie nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 10.01.07, 18:23 hmm fajna sukienka Joasi, ale... majtki jej się odciskają. Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 10.01.07, 18:29 Ta Ukrainka Pazury to zawsze i wszędzie ubrana wsiowo do bólu. A Bodzik też miewa czasami wpadki i akurat tę sukienke śmiało można do nich zaliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 10.01.07, 18:48 Ale o co tyle hałasu? Czy naprawdę nie macie takich zdjęć, na których jesteście zupełnie do siebie niepodobni, śmieszni, itd??? Każdy ma takie, które skrzętnie skrywa przed znajomymi i nieznajomymi:))) A naprawdę nie przesadzajmy...J. Brodzik jest ładna. Nie przesadzajmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 10.01.07, 19:55 lalka-mi napisała: > Ale o co tyle hałasu? Czy naprawdę nie macie takich zdjęć, na których jesteście > > zupełnie do siebie niepodobni, śmieszni, itd??? Ależ moja droga. Żadna z forumowiczek NIGDY nie wygląda śmiesznie albo niekorzystnie. Tak wyglądają tylko osoby publiczne, jak Joanna Brodzik, zresztą z natury brzydka. Nie dorasta do pięt tym, którzy raczą się krytycznue wpisywać w wątkom jej poświęconym. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 10.01.07, 20:03 Veritas,oczywiście masz rację,podpisuję się pod Twoimi postami rękami i nogami. To jest głos zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 10.01.07, 20:41 Ło jezu a w Stanach to nawet śmiom typować najgorzej ubrane aktorki do nagrody roku, to stamtąd chyba ta zaraza do nasz idzie!!! Jak można??? Fe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 drobna różnica 10.01.07, 21:13 11anna11 napisała: > Ło jezu a w Stanach to nawet śmiom typować najgorzej ubrane aktorki do nagrody > roku, to stamtąd chyba ta zaraza do nasz idzie!!! Jak można??? Fe!!!! Robią to osoby nieanonimowe. Podpisują się pod tym imieniem i nazwiskiem i wtedy WSZYSCY mają ubaw a nie tylko jedna strona. Facet, ogłaszający co roku listę najgorzej ubranych, występuje z imienia i nazwiska (a w zasadzie jako Mr Blackwell)a nie jako anonimowy, szczekający nick w necie. Ale Ty tego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
fjmurau Re: drobna różnica 10.01.07, 22:06 jeez nie no na tym jednym zdjeciu to zona pazury wyglada tak , ze ...... hmm moze zacytuje tekst z filmu rzeka tajemnic : " she's one of those girls who make gay men rethink their orientation" ... Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 10.01.07, 22:06 póki co to brodzik jest osobą medialną a nie ja i to wiąze sie z tym że to ja ją mam prawo oceniac a nie ona mnie:PP juz wszyscy wiedzą że jestem starym prykiem sliniącym sie na brodzik stąd ta postawa tak walecznie jej broniąca :PP Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 10.01.07, 22:07 tipsiara napisała: juz wszyscy wiedzą że jestem starym prykiem sliniącym sie na brodzik stąd ta > postawa tak walecznie jej broniąca :PP oczywiście miało być -jesteŚ, ale pomyłka mi wyszła musze przyznać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lala.kowalska Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 12.01.07, 02:15 Nie masz prawa nikogo oceniac.Kto niby dał ci takie prawo.? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: przepiekne zdjecie Pazurow i Brodzikowej mi 12.01.07, 09:28 a niby kto miał dawać? Odpowiedz Link Zgłoś
mirkar1 Znowu ściana wschodnia się odezwała! 13.01.07, 12:11 Mówisz o żonie jakiegoś Brodzika??? Odpowiedz Link Zgłoś