Dodaj do ulubionych

STOP żonaty...

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 07:20
Co to za rodzinka...Jurek w koszulkach "reklamowych" a żonka ze znakami
drogowymi ...O co tu chodzi???
Obserwuj wątek
    • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 07:27
      Nieważne Kumek, po wczorajszej akcji "Szalonej Listonoszki" znikną "Pabianice"
      na żółtej koszulce lidera, i tajemne znaki /fakt - idiotyzm kompletny z tym
      znakiem; jakaś manifestacja wartości rodzinnych?, od razu przypomniało mi się W
      4O, kiedy Naczelnik spytał Jurasa o to czy zdradził kiedyś żonę - pamiętasz jak
      się wtedy wił nasz tv-hero?/

pozdravki
      • Gość: kumek Re: STOP żonaty... IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 07:38
        Gość portalu: dżastina napisał(a):

> Nieważne Kumek, po wczorajszej akcji "Szalonej Listonoszki" znikną "Pabianice"
        > na żółtej koszulce lidera, i tajemne znaki /fakt - idiotyzm kompletny z tym
        > znakiem; jakaś manifestacja wartości rodzinnych?, od razu przypomniało mi się W
        >
        > 4O, kiedy Naczelnik spytał Jurasa o to czy zdradził kiedyś żonę - pamiętasz jak
        >
        > się wtedy wił nasz tv-hero?/
        >
        > pozdravki

No witam Dżastina,ten wątek zdrady... coś musiało być ,ta manifestacja Marzenki
        chyba nie przypadkowa.Pabianice przeżywają obecnie prawdziwą promocję-może to
        dobry sposób na wejście do Uni? ....chyba mnie poniosło!

Pozdravki

Ps...Dżastina ..a skąd Ty właściwie jesteś?
        • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... - do Kumka IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 07:48
          Skąd jestem? Hmmm...... z Kosmosu ;-), z gwiazdozbioru Andromedy ;-), chociaż
          wcześniej zamieszkiwałam gwiazdozbiór Lacerta, ale qrcze, nazwa mi nie
          odpowiadała...
          Poważnie: chodzi Ci o miasto? /zerknij w prawo, w górę, szare, małe literki:
          waw. - warszawka/

pozdravki
          • Gość: kumek Re: STOP żonaty... - do Dżastiny IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 07:59

> Skąd jestem? Hmmm...... z Kosmosu ;-), z gwiazdozbioru Andromedy ;-), chociaż
            > wcześniej zamieszkiwałam gwiazdozbiór Lacerta, ale qrcze, nazwa mi nie
            > odpowiadała...
            > Poważnie: chodzi Ci o miasto? /zerknij w prawo, w górę, szare, małe literki:
            > waw. - warszawka/
            >
            > pozdravki
            Dżastinko Twój adresik inter. zauwarzyłem już dawno ,ale widząc posty niżej
            lokalizujesz powoli dość dokładnie co niektórych "obradowiczów" -ki.
            No to jak ...może zawęzisz współrzędne? .....

A kiedy byłaś w Poznaniu?

Pozdravki
            • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... - do Kumka IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 08:11
              Kumek - chwilowo jestem głąbem, tak mi przykro - jak to "zawęzić współrzędne" ?
              tzn. co mam podać dokładniejszego ?
              Sorry, ale nesca "wyszła" w nocy ;-) i trybiki chwilowo trochę wolniej
              pracują ;-), przepraszam....

A w Poznaniu byłam dokładnie 7.11 - w środę....
              ... a w Krakowie 12.11 w poniedziałek ..... fantastyczne miasto!

pozdravki
              • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... - do Kumka IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 09:17
                ... aaaa, już ze mną "lepiej" ;-) pewnie chodzi Ci o moją uczelnię? Uniwerek.

pozdravki
                • Gość: kumek Re: STOP żonaty... - do Dżastiny IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 11:57

> ... aaaa, już ze mną "lepiej" ;-) pewnie chodzi Ci o moją uczelnię? Uniwerek.
                  >
                  > pozdravki

Dzięki za "lokalizację"... ale jak możesz w czasie sesji "zwiedzać" nasz pienkny
                  kraj? ...Poznań,Kraków...
                  Ja 7.11 wizytowałem Kielce... służbowo!

Pozdravki
                  • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... - do Kumka IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 12:09
                    Gość portalu: kumek napisał(a):

> Gość portalu: dżastina napisał(a):
                    >
                    > > ... aaaa, już ze mną "lepiej" ;-) pewnie chodzi Ci o moją uczelnię? Uniwer
                    > ek.
                    > >
                    > > pozdravki
                    >
                    > Dzięki za "lokalizację"... ale jak możesz w czasie sesji "zwiedzać" nasz pienkn
                    > y
                    > kraj? ...Poznań,Kraków...
                    > Ja 7.11 wizytowałem Kielce... służbowo!
                    >
                    > Pozdravki

Hahahaha, Kumek! Widzisz, ja 3 lata temu Uniwerek skończyłam /2 kierunki/ i mam
                    prackę /tzw. zawód wolny/, która wymaga ode mnie i siedzenia w necie i podróży -
                    dalekich i bliskich.
                    Ty też sobie widzę posiadujesz miło w sieci, z kawką :-)))

pozdravki

PS. A Twoje miasto jest OK ?
                    • Gość: kumek Re: STOP żonaty... - do Dżastiny IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 12:37

> Gość portalu: kumek napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: dżastina napisał(a):
                      > >
                      > > > ... aaaa, już ze mną "lepiej" ;-) pewnie chodzi Ci o moją uczelnię? U
                      > niwer
                      > > ek.
                      > > >
                      > > > pozdravki
                      > >
                      > > Dzięki za "lokalizację"... ale jak możesz w czasie sesji "zwiedzać" nasz p
                      > ienkn
                      > > y
                      > > kraj? ...Poznań,Kraków...
                      > > Ja 7.11 wizytowałem Kielce... służbowo!
                      > >
                      > > Pozdravki
                      >
                      > Hahahaha, Kumek! Widzisz, ja 3 lata temu Uniwerek skończyłam /2 kierunki/ i ma
                      > m
                      > prackę /tzw. zawód wolny/, która wymaga ode mnie i siedzenia w necie i podróży
                      > -
                      > dalekich i bliskich.
                      > Ty też sobie widzę posiadujesz miło w sieci, z kawką :-)))
                      >
                      > pozdravki
                      >
                      > PS. A Twoje miasto jest OK ?

Dżastino po pierwsze ..rewelacyjnie mi sie z Tobą czatuje-"riposta"
                      błyskawiczna,po drugie to... tak coś czułem z tym uniwerkiem,masz świetną fuchę..
                      Moja praca pozwala mi na tyle "swobody" że pijąc małą czarną lubię ..."blokować
                      łącza".
                      No i moje miasto...rozczaruję Cię ale obszar 1/3 dzielnicy ...naszej pięknej
                      stolicy .Oczywiście bez kompleksów ... fajna mieścina...
                      spokój i bezpiecznie -da się żyć!

Pozdravki
                      • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... - do Kumka IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 12:50
                        Wzajemnie, Kumek :-)
                        Skoro w Lesznie jest bezpiecznie, to OK. Wawa nie jest bezpieczna i nie jest
                        spokojna. Z wieloma osobami z innych miast rozmawiałam na ten temat - miały
                        zaskakująco podobne spostrzeżenia.
                        Przyznam się, że ja tzw. "stolycy" /y - nieprzypadkowe ;-)/ nie lubię, nie
                        podoba mi się.
                        Wolałabym np. Kraków, Sopot czy Gadańsk .
                        Nie mówiąc o wielkiej, solidnej chacie wysoko w górach - stałe łącze, dżip do
                        podróżowania i stałe dostawy neski. Ma-rze-nie....

pozdravki
                        • Gość: kumek Re: STOP żonaty... - do Dżastiny IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 13:07
                          No czuję sie w obowiązku wyprostować "podane namiary" nie mieszkam w Lesznie a
                          miasto w tym "przypadku" będzie ...1/10 Twojej dzielnicy...Góra Śląska.
                          A Twoje marzenia co do chatki,jeepa i neski ...bliskie moim.

Pozdravki
    • Gość: H Re: STOP żonaty... IP: 213.77.49.* 19.11.01, 07:37
      Z którego skrzyżowania strażakowa zapieprzyła ten znak? Przecież to jest
      karalne.
      • Gość: Dominik Re: STOP żonaty... IP: 10.0.2.* 19.11.01, 08:16
        wy chyba jeszcze nie wiecie, że reklama jest dźwignią i to nie tylko handlu
        a co powiecie o innych byłych mieszkańcach, którzy wszystko zrobią dla kariery
    • Gość: Mr.Z Re: STOP żonaty... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 07:49
      Strażakowa musie mieć powody by obawiać się o czystość moralną mężusia. Tyle
      dni postu to i z pewnością deską nie pogardzi.
      • Gość: MAK Re: STOP żonaty... IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 08:23
        Ona trzymała ten znak, który skosiła podczas nauki jazdy.
        • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 08:25
          a to nieźle !... musiała się poruszać po jakiejś strefie zakazanej dla osób
          stanu wolnego
    • Gość: Menel Re: STOP żonaty... IP: 192.168.2.* 19.11.01, 08:23
      Gość portalu: kumek napisał(a):

> Co to za rodzinka...Jurek w koszulkach "reklamowych" a
      żonka ze znakami
      > drogowymi ...O co tu chodzi???

Juz ci wyjasniam. Ten drogowskaz byl przeznaczony dla
      pederastow, bo wiem ze Jurek bardzo im sie podoba.
      • Gość: Geralt Re: STOP żonaty... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 10:02
        Zacznę od postawienia tezy. Jurek jest dobrze pzrygotowany do programu i gra o
        główną wygraną.
        Ubieranie się w koszuki nie jest przypadkowe. Żółty jest widocznym kolorem,
        jest po prostu umówiony z rodziną. Znak który pokazywała żona też nie jest
        przypadkowy. Najprawdopodobniej ma związek z ilością głosów które padły.
        Musieli po prostu ustalić jakiś kod.
        Nie pasuje tylko do tego scenariusza list który dał Ani. Nie wierzę żeby to
        byl przypadek albo chwila słabości. Zrobił to w określonym celu. Jakim pewnie
        zobaczymy.
        • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... - do Geralta IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 10:49
          Ale Geralt, Juras będąc w domu BB nie mógł widzieć tego znaku i nie widział,
          jeśli w ogóle on faktycznie coś znaczył. Komentarze Martyny - nawet jeśli coś
          wspomniała o czerwonym znaku - nie są i nie były słyszalne przez mieszkańców.
          Więc nie mogło być tajemnego przekazu via Marza-Juras.
          Coś za dużo tu spisku ....
    • Gość: wic Re: STOP palant... IP: *.metronet.pl 19.11.01, 10:50
      a nie było znaków STOP PALANT ???
    • Gość: Kasia_Ł Re: STOP żonaty... IP: *.insite.com.pl 19.11.01, 11:30
      Transparent żony Jurka jest na miarę jej intelektu, zresztą nie pierwszy
      raz "błysneła"
    • Gość: żuczek Re: STOP żonaty... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 12:27
      Marzence coś się w główkę stało, albo odzywa się brak witaminy "ch", bo:
      1 primo o kogo ona jest zazdrosna? Agę? MArzenę? A może o tą deskę z dzirką po
      sęku
      2 primo to ona znak podpitoliła "geodecie" co dzieci przepuszcza przez jezdnie
      pod jakąś szkołą podstawową

tak nawiasem mówiąc to chyba jakieś powody musie mieć żonka skoro tak
      publicznie manifestuje Jurkowi żeby uważał, bo będzie też stop na coś tam coś
      tam.
      • Gość: dżastina Re: STOP żonaty... IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 12:32
        żuczku, a przypominasz sobie program o 17.15, hasło wywoławcze "czy zdradziłeś/-
        aś ? pamiętasz wywód Sir Sikawy ?
        • Gość: żuczek Re: STOP żonaty... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 14:31
          żałuję, ale nie widziałem, ale mogę się domyśleć, że z jego wiernością mogły
          byc problemy. to co zrobiła Marzena to desperacki krok (i żenujący), bo brudy
          pierze się we własnym domu
      • Gość: Nana Re: STOP żonaty... IP: 213.77.45.* 19.11.01, 18:41
        Nie kumacie ...ten znak jest dla Nas drogie Panie.Przecież Jureczek jest taki
        śliczny!!!
        • Gość: mamuśka Re: STOP żonaty... IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 19:55
          Czy jej się wydaje że ma przystojnego męża ,chyba nie widziała mojego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka