Dodaj do ulubionych

'debata' = idiota

10.04.03, 10:26
Co to za idiota prowadził wczoraj taki program live "Debata". Wystepowały
tam "madre dzieci sławnych rodziców", dominikański przychówek (notabene cały
prounijny)i Młodzież Wszechpolska itp. Dyskusja jałowa jak kazda o uni, tylko
Korwin-Mikke barwny jak zawsze. Ten debilek, co to prowadził, na zarzut, że w
Grecji wcale nie jest lepiej po przystąpieniu odpowiedział, ze był w Grecji i
jadł kebeb i był bardzo dobry! Ludzie co za poziom! Poza tym w takich
programach moderator powinien byc chyba bezstronny, czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kubu Re: 'debata' = idiota IP: *.dwi.uw.edu.pl 10.04.03, 12:47
      moderator jest chlopcem z roweru blazeja, wiec nie powinnismy oczekiwac za
      duzo :-/// do tego sama koncepcja programu w kręgielnie jest chorym pomysłem :-/

mnie zastanawiala jedna rzecz
      dlaczego prof. Rosati co chwila powtarzał, że Mikke jest inteligentny?
      przecież nie jest i ewidentnie to udowodnił w tym programie

o wiele wiecej intelektu i zdrowego rozsądku wykazała córka Ewy Bam
      pogratulować
      • zdzislaw_dyrman Re: 'debata' = idiota 10.04.03, 14:12
        Gość portalu: kubu napisał(a):

> dlaczego prof. Rosati co chwila powtarzał, że Mikke jest inteligentny?
        > przecież nie jest i ewidentnie to udowodnił w tym programie

A kim Ty lalu jesteś żeby posądzać Korwin - Mikkego o brak inteligencji? Masz
        prawo się z nim nie zgadzać, ale żeby w taki sposób obrażać? Mógłbyś swą
        inteligencją bardziej porazić i przedstawić argumenty. Bo napisać, że komuś
        brak inteligencji potrafi byle gupek.

Pozdr.
        • Gość: Robal Re: 'debata' = idiota IP: *.acn.pl 10.04.03, 17:18
          Z programu dowiedziałem się że Rosati ma ładną córkę, a Pani Bem wprost
          przeciwnie. Poza tym amatorszczyzna totalna, począwszy od koncepcji wyboru
          miejsca (skąd im się narodziła ta kręgielnia???), na debilku-prowadzącym
          skończywszy.
        • Gość: kubu Re: 'debata' = idiota IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 11.04.03, 13:50
          słuchaj, jeżeli ktoś całą dyskusję ciągnie na jednym efektownym, ale jakże
          absurdalnym argumencie, że Unia Europejska to współczesna Trzecia Rzesza, to
          dla mnie nie jest inteligentny
          chcesz więcej przykładów?
          mogę dużo cytować, bo nagrałem ten program
    • Gość: P-77 Re: 'debata' = idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 19:57
      norah napisała:

> Co to za idiota prowadził wczoraj taki program live "Debata". Wystepowały
      > tam "madre dzieci sławnych rodziców", dominikański przychówek (notabene cały
      > prounijny)i Młodzież Wszechpolska itp. Dyskusja jałowa jak kazda o uni, tylko
      > Korwin-Mikke barwny jak zawsze. Ten debilek, co to prowadził, na zarzut, że w
      > Grecji wcale nie jest lepiej po przystąpieniu odpowiedział, ze był w Grecji i
      > jadł kebeb i był bardzo dobry! Ludzie co za poziom! Poza tym w takich
      > programach moderator powinien byc chyba bezstronny, czy nie?
      Programu nie widziałem, ale
      -po pierwsze dlaczego dzieci sławnych rodziców, które same na ogół niewiele
      osiągnęły mają reprezentować młode pokolenie
      -po drugie Korwin Mikke na pewno nie jest wzorem inteligencji, ale na tle
      polskich polityków przezentujących bełkotliwą nowomowę prezentuje się nad wyraz
      korzystnie
      -po trzecie co to jest "dominikański przychówek"?
      • norah Re: 'debata' = idiota 11.04.03, 08:45
        Dominikański przychówek - Oj tak sobie nazwałam kleryków seminarium dominikanów
        ze Słuzewia. Zaskakuje mnie kto im pozwolił wystąpic w tym programie i czy sie
        tego troche nie wstydza teraz? A myślałam, ze to jeden ze swiatlejszych
        zakonów...
        • Gość: P-77 Re: 'debata' = idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 09:59
          Wczoraj obejrzałem powtórkę.
          I poza Korwinem-Mikke i Rossatim chyba nikt nie był przygotowany.
          Strata czasu.
          • Gość: Amadeo Re: 'debata' = idiota IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 00:27
            Kubu !! Dawaj te przykłady. Spróbuj wykazać, że Korwin-Mikke nie jest
            inteligentny, a może uda mi się to wykorzystać do wykazania, że Ty nie jesteś
            inteligentny. Zapraszam do dyskusji i jednocześnie wyśmiewam 1 argument
            mówiący, że JKM (Korwin-Mikke) całą dyskusję opiera na porównywaniu Unii
            Europejskiej do III Rzeszy. JKM co najwyżej pokazuje punkty, w których w unii
            jest jeszcze bardziej beznadziejnie niż w III Rzeszy. To są argumenty
            obrazowe, które mają przemówić do ludzi, którzy nie lubią suchych faktów, ale
            widać Ty lubisz więc czekam.
            • Gość: kotek Re: 'debata' = idiota IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 01:15
              Pan Korwin-Mikke jest dla mnie świetnym politykiem - może strategiem - może
              showmenem.Lubię go, ale nigdy na niego nie głosowałem.Może błąd?.Natomiast
              takie programy wkurzają mnie.To są programy takie jak pamiętam ze swoich
              młodych czasów.Tylko to nie te już czasy . To cco oglądam w naszej twp to jest
              taka prawidłowa propaganda.Szkoda, że nie informacja.
              Kicia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka