Dodaj do ulubionych

.....60 sekund po...

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 07:30
...ogłoszeniu wyniku Ringu Jurek swoim zachowaniem wygasza euforię swoich
fanów.Czy krążąc jak wściekły lew po klatce-któremu sprzątnięto ..panienkę
sprzed nosa,nie potwierdza tylko faktu że jest psychicznym masochistą.
Ta rozdarta osobowość i brak zajęcia "twardej" postawy ośmiesza idola
strażaków ,nie było jeszcze nikogo w tych dwóch edycjach tak
bardzo ....śmiesznego.Traci Juras szacunek już nie tylko umnie ale i tych dla
których był faworytem.On jednak mimo tak wielkiej tęsknoty i łez wzruszenia nie
podda się ,"zatopił" zęby w nagrodzie i nie popuści -robi to przecięż dla
rodziny,bo jest ...przecież twardym facetem...
Obserwuj wątek
    • Gość: żabek Re: .....60 sekund po... IP: *.bsb.com.pl 21.11.01, 07:47
      Jeszcze lepszy był w poniedziałek po nominacjach,
      kiedy WB ogłosił, że w nocy wszyscy opuszczają dom.
      Nikt do końca nie wierzył w coś co niemożliwe,
      a Jurek taki przejęty zaczął się prawie pakować.
      Później jeszcze raz wszystko przeżywał w rozmowie z Kubą
      i cytował siebie z pokoju zwierzeń "BRACIE, JESTEŚ MISTRZEM".
      Dupek, zachowuje się jak dziecko. I co gorsze, jak dziecko myśli.
      Musi wylecieć, bo nie jestem już w stanie patrzeć na jego reakcje.
      • Gość: Kasia_Ł Re: .....60 sekund po... IP: *.insite.com.pl 21.11.01, 08:14
        Gość portalu: żabek napisał(a):

> Dupek, zachowuje się jak dziecko. I co gorsze, jak dziecko myśli.
        > Musi wylecieć, bo nie jestem już w stanie patrzeć na jego reakcje.

Obawiam się, że tym razem głosujaca widownia wywali Arka bo nowy i mało sie z nim
        zżyli, a dla mnie swiadectwem tego jaki jest Jurek jest jego zachowanie po
        poniedziałkowym w cztery oczy. Gdyby facet miał odrobinę honoru i godnośći to
        wziąłby odpoiwedzialnośc za to co zrobił (a nie głupi tłumaczył sie chyba
        najbardziej sam przed sobą), spakował manatki i wyszedł jednka taki gest jest mu
        obcy, bo to dupek myślący tylko o kasie, szkoda że tak wielu ludzi nadal go broni
        po tym wydarzeniu, teraz Jurek dla mnie to totalne dno i nic mnie nie przekona,
        że to tylko gra nawet w grze trzeba być godnym człowiekiem. Gdyby ktoś mu napluł
        w twarz, a miałby w perspektywie dostać dużą kase powiedziałby zapewne, że deszcz
        pada.
        • Gość: żabek Re: .....60 sekund po... IP: *.bsb.com.pl 21.11.01, 08:47
          Ja wierzę,że wypadnie. Jestem dobrej myśli.
          Upewnia mnie w tym sonda gazetowa.
          • Gość: Kasia_Ł Re: .....60 sekund po... IP: *.insite.com.pl 21.11.01, 08:52
            Ja przestałam wierzyć w jego wyjście po zagraniu WB po liściku, więć i wyniki
            głosowania niczego nie zmienią, TVN wybrało sobie pupilka i dociągnie go do
            końca, przykre to ale niestety obawiam się,że prawdziwe. Pozdrawiam
            • Gość: żabek Re: .....60 sekund po... IP: *.bsb.com.pl 21.11.01, 09:02
              Być może Jurek to pupilek TVN, ale ten sam TVN zdaje sobie sprawę,
              że już przesadził z faworyzowaniem Ani (już wyleciała) i Jurka.
              Teraz kolej na niego. On sam już chyba nie daje rady i pozwolą mu godnie
              opuścić dom przy aplauzie opłaconej publiczności i wynajętej orkiestry
              strażackiej. Hura, już się cieszę i pozdrawiam was.
        • Gość: ka-jot Re: .....60 sekund po... IP: *.polkos.com.pl 21.11.01, 08:51
          Zauważ Kasiu, że wszyscy uczestnicy BB są pozbawieni honoru i godności, wiadomo
          było, że facet nie wyjdzie - bez przesady przecież wszedł tam po kasę. Swoją
          drogą to Ania zrobiła niezły przekręt, przecież mogła dać ten liścik później,
          po zakończeniu programu, a nie na dzień dobry. Wredna z niej baba i tyle!
          • valeria Re: .....60 sekund po... 21.11.01, 09:11
            Uważam, że Jurek jest aktualnie najlepszym kandydatem na zwycięzcę tej edycji.
            Nie powiem, jego wzruszenia na wizji są zbyt częste i bez powodu.
            Ale czy uważacie, że ktoś z pozostałych bardziej się do tego nadaje?
            • Gość: fotograf Re: .....60 sekund po... IP: *.netia.pl 21.11.01, 09:22
              Uważam że lepiej nadaje się David.

Poza tym byłby to świetny numer - w TVNie byłby płacz i zgrzytanie zębów.

Bo pomyślcie jak tego gościa wstawić do jakiegoś programu?

Maraton Uśmiechu "Idże szobie Ruszek Polak I Kubańszczych....
              Gotowanie na ekranie "Bracz kluszki sze do roszołe ....
              Wybory miss " Przed Pańsztwo pięknoszcz ze szcze brze pszcze na...

płyty też raczej nie nagra...

no moze zatańczy coś na ludowo...
              • valeria Re: .....60 sekund po... 21.11.01, 10:18
                Jednak podtrzymuję - Jurek jest lepszy na gwiazdę mediów.
                Dobrze prezentuje się w garniturze, zgrabny, ładniutki (mały drobiazg - jakiś
                feler z zębami, sugeruję po wyjściu małą reperację). Zwolennik życia rodzinnego
                i umiarkowanej perwersji. Parę spotkań z psychoanalitykiem i przestanie
                popłakiwać z byle powodu.
                • Gość: ka-jot Re: .....60 sekund po... IP: *.polkos.com.pl 21.11.01, 10:51
                  Taa, karierę może zrobić w Playboy'u albo coś....
                  • Gość: Thiessa Re: .....60 sekund po... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 15:23
                    Gość portalu: ka-jot napisał(a):

> Taa, karierę może zrobić w Playboy'u albo coś....

Chyba w Adamie albo w czasopismie podobnego pokroju...

• Gość: :) Re: .....60 sekund po... IP: *.man.polbox.pl 21.11.01, 12:20
                Gość portalu: fotograf napisał(a):

> Uważam że lepiej nadaje się David.
                >
                > Poza tym byłby to świetny numer - w TVNie byłby płacz i zgrzytanie zębów.
                >
                > Bo pomyślcie jak tego gościa wstawić do jakiegoś programu?
                >
                > Maraton Uśmiechu "Idże szobie Ruszek Polak I Kubańszczych....
                > Gotowanie na ekranie "Bracz kluszki sze do roszołe ....
                > Wybory miss " Przed Pańsztwo pięknoszcz ze szcze brze pszcze na...
                >
                > płyty też raczej nie nagra...
                >
                > no moze zatańczy coś na ludowo...
                --
                ale mozna z Nim zrobic program pt. Nauka pływania czyli jak uciekać z Kuby na
                Floryde przed rekinami

• Gość: Kasia Ł Re: .....60 sekund po... IP: *.insite.com.pl 21.11.01, 09:26
            Czemu wszyscy czepiają się Anki, to że Jureczek dał jej list było doskonale
            widać w domu, i nie umkneło to uwadze Wielkiego Brata, a co do godności myślę,
            że juz Karolina miała jej więcej niż w/w po akcji z maskotką gotowa była wyjsć,
            a Jureczkowi nawet to do głowy nie przyszło dla mnie to prostak i ćwok.
            • Gość: Thiessa Re: .....60 sekund po... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 15:35
              Gość portalu: Kasia Ł napisał(a):

> dla mnie to prostak i ćwok.

Kasiu droga ni mniej ni wiecej (duzo wiecej)i dodam tradycyjnie ZELIKOWEC!

• Gość: Plus 60 sekund - ile to będzie minut? IP: 213.77.49.* 22.11.01, 07:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka