kokoszkam 07.02.07, 11:12 hehe, mamy nowych uczonych w kraju. Prof Lepper hyhy , i doktor Maksymiuk hehe. ale ich połechtali, panowie czuja sie teraz dowartosciowani :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re:beznadzieja... 07.02.07, 13:38 Niestety ale ...program stacza się, czy wyobrażacie sobie w powaznym programie udowadnianie faktów , ktorych nie trzeba udowadniac czyli , ze caly ten doktorat Panow z samoobrony jest nic nie wart??? czemu prowadzacy skupiaja sie na tak beznadziejnych tematach...? przeciez szkoda czasu na rozwazania i wchodzenie w spor z czlowiekiem , ktory wie swoje , co najgorsze program zaczyna iśc w strone programu satyrycznego "Szymon Majewski..." w ktorym poprzez krótkie montowane filmiki ośmiesza sie wady polityków... ok, jest na to miejsce w programach rozrywkowych/ satyrycznych ale nie w programie , ktory pretenduje do miana powaznego! Jak dla mnie wczorajsze spieranie sie o to czy owy doktorat jest wazny czy nie , czy Pan , ktory go otrzymal wie jaka to jest uczelnia czy nie - byl ponizej poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re:beznadzieja... 07.02.07, 13:44 > Jak dla mnie wczorajsze spieranie sie o to czy owy doktorat jest wazny czy nie > , > czy Pan , ktory go otrzymal wie jaka to jest uczelnia czy nie - byl ponizej > poziomu... Dla ciebie to oczywiste, ale dla części elektoratu doktorat to przecież doktorat, a uczelnia musi być uczelnią. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re:beznadzieja... 07.02.07, 14:14 Chyba dla części elektoratu takie znowu oczywiste to to nie jest. Gdyby nie te filmiki i troche inne podejście do problemow, byłby to program jakich wiele, a tak dla odmiany można i sie pośmiać i zastanowić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clouddead Re:beznadzieja... 07.02.07, 19:21 ci goście są beznadziejni! nie mogłem pojąć tej ich histerii, żenada..a już jak sekielski wyciągnał książkę 'syjonizm na ukrainie' czy jakoś tak, to doznałem skrętu kiszek. czy ten człowiek ma pojęcie czym jest syjonizm? no comments. histeria, oburzenie, bo buraki odebrały jakiś doktorat uczelni, która tępi syjonizm(!) na ukrainie. PORAŻKA! Odpowiedz Link Zgłoś