Dodaj do ulubionych

PROSTY JUREK

IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 20:21
Nie wiem jak wy ale wczoraj bardzo zdenerwowal mnie Jurek. Bylo to wtedy gdy
rozmawial z Kuba w ogrodzie. Jak on mnie wtedy wkurwil. Zaczal mu opowiadac co
to on nie powiedzial Wielkiemu Bratu " a ja mu wtedy Wielki Bracie jestes
mistrzem" . Ten czlowiek musi wszystkim dookola sie pochwalic jaki to on jest
smieszny zabawny itp. A przeciez w tym nie bylo nic smiesznego ( nawet prostak
Kuba sie nie smial ). Ten lizus pierdolony mnie czasem zadziwia. Czy on kazda
swoja wypowiedz musi tak wychwalac. To debil. Nic poza tym. Brak mi slow:(

P.S. NIECH SPIERDALA!!!!!!
Obserwuj wątek
    • inkwizytor Re: PROSTY JUREK 21.11.01, 20:48
      On nie tylko jest prosty, on nie ma poczucia HONORU.
      Jakby na to nie patrzeć (dla nas to niewspółmierna kara
      za złamanie regulaminu), WB zrobił go w konia i nieźle
      zagrał mu na nerwach.
      Dał mu kopa w dupę, a ten jeszcze mu podziękował.
      Hahaha... "Jesteś mistrzem!" hahaha...
      To jak w tym powiedzeniu: "Pluń w oczy a on powie, że
      deszcz pada"...

W ogóle Jurek ma jakiś wyolbrzymiony stosunek do WB.
      Traktuje go prawie jak Boga, mało nie pada na kolana, no
      i włazi w tyłek bez mydła. "Brachu to, brachu tamto..."
      słyszę i mi uszy więdną!
      • valeria Re: PROSTY JUREK 22.11.01, 09:02
        Jurek nie jest niestety naczelnym wesołkiem i mistrzem nastroju. W rolę
        kulturalno - oświatowego wciela się nieudolnie Kuba.
        Z dwojga złego wolę zdecydowanie Strażaka, nawet jeśli popłakuje i podlizuje
        się w pokoju zwierzeń.
        • Gość: Stary Re: PROSTY JUREK IP: *.*.*.* 22.11.01, 14:30
          Też uważam, że Jurek nie jest jeszcze najgorszy. Ostatnio przestała mi się np.
          podobać Agnieszka, która jest sztuczna, brak jej poczucia humoru, pozuje na
          uduchowioną artystkę, a pudru i innych takich, to używa więcej niż Alicja z I
          edycji.
    • Gość: AG Re: PROSTY JUREK IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 20:52
      Sam jestes prosty, nie wszyscy musza caly czas zalewac sie ze smiechu, a jako
      facet i ojciec dzieciom jest super: odpowiedzialny, powazny, bierze zycie
      serio, a nie jakis pajac i cymbal, ktory nigdy nie dorasta.
      • inkwizytor Re: PROSTY JUREK 21.11.01, 22:29
        Po pierwsze: to program rozrywkowy, a nie pogrzeb.
        Jeżeli facet tak tęskni za rodziną, to niech zrezygnuje
        z dalszego udziału. Widocznie kasa jest jednak
        ważniejsza...

Po drugie: gdyby był poważnym ojcem, to nie narażałby
        swoich dzieci na płacz w czasie Ringu (patrz: ostatni
        program). Musiał wiedzieć na co się pisze i jak reagować
        będą na to dzieci. Powtarzam: dzieci, które tęsknią za
        tatą i nie za bardzo rozumieją dlaczego zamknął się w
        telewizorze. Tak zachowuje się poważny ojciec?
        Hahaha...
        • Gość: Dana Re: PROSTY JUREK IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.01, 23:37
          Uwazam, ze Tvn popelnil duzy blad, wybierajac do programu ojcow,mezow itp.
          Gdyby chcieli nadac programowi troche pieprzu, to powinni sie tam znalezc ludzie
          wolni.Chcieliby romansow,intryg damsko - meskich,a wybrali tatuskow teskniacych
          za dziecmi.
          • Gość: fotograf Re: PROSTY JUREK IP: *.netia.pl 22.11.01, 08:50
            Wybranie tatusiów ma swój sens (TVNowy - czyli pokręcony).

Prawdziwi tatusiowie tęsknią za dziećmi a wtedy łatwiej ich złamać.

Mnie wystarczy kilka dni by czuć sie nieswojo bez rodziny, a oni siędzą tam
            trochę dłużej
            • Gość: jaro Re: PROSTY JUREK IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.11.01, 09:32
              dorzucilbym jeszcze drugi sens tej zagrywki
              jesli siedzieli by tam sami mlodzi bez rodzin, to wtedy reprezentacja
              spoleczenstwa nie bylaby pelna, a co za tym idzie mniejsza bylaby ogladalnosc
          • Gość: Stary Re: PROSTY JUREK IP: *.*.*.* 22.11.01, 14:21
            Taki program już jest: Amazonki/Gladiatorzy
            • Gość: fotograf Re: PROSTY JUREK IP: *.netia.pl 22.11.01, 14:31
              Był
              teraz jest Blondynki i Łysi

• tassman AG=wazeliniarz 22.11.01, 08:00
        Gość portalu: AG napisał(a):

> Sam jestes prosty, nie wszyscy musza caly czas zalewac sie ze smiechu, a jako
        > facet i ojciec dzieciom jest super: odpowiedzialny, powazny, bierze zycie
        > serio, a nie jakis pajac i cymbal, ktory nigdy nie dorasta.

...powiedział wazeliniarz podobny do Strazaka.

• Gość: m Re: PROSTY JUREK IP: *.bs.katowice.pl 22.11.01, 17:27
        I dlatego zostawił dziatki i poszedł do rozrywkowego programu?
        he...he...
    • Gość: kir Re: PROSTY JUREK IP: 192.168.10.* 22.11.01, 09:14
      ja mam tylko nadieje ze go w niedziele ludzie wypierdolą z tego programu , bo
      nie mogę juz słuchać tych bredni jekie on wygaduje np cytuję :" nie szata zdobi
      film "
    • Gość: WSCIEKLY Re: PROSTY JUREK IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 15:49
      AG tu nie chodzi o to zeby sie zalewal ze smiechu ale o choc o odrobine
      pochamowania swojeje dumy i troche wiecej pokory. Jurek nie jest mistrzem
      swiata a zachowuje sie jakby nim byl i kazde jego slowa sa najlepsze
      najsmieszniejsze i najzabawniejsze. Gosc po prostu jest prosty tak jak ty AG.
      • aagnes Re: PROSTY JUREK 22.11.01, 16:05
        Jurek po prostu nie nadaje sie do BB, a przeciez wszyscu doskonale wiedza, jaka
        to "prawda" jest pokazana w codziennym 45-minutowym programie BB. Moze on
        rzeczywiscie nie jest taki tragiczny jakby moglo sie wydawac.
        • valeria Re: PROSTY JUREK 22.11.01, 16:11
          W sumie nie wiem dlaczego postać Jurka wzbudza takie negatywne emocje.
          Fakt, że zdarza mu się gadać trzy po trzy, za często popłakuje i uskutecznia
          swoją autoprezentację jako Niezłomnego Strażaka, ale i tak jest najlepszy w
          domu. Przynajmniej jeżeli chodzi o facetów.
          • Gość: fotograf Re: PROSTY JUREK IP: *.netia.pl 22.11.01, 16:26
            moje gratulacje Valerio

jesteś taka niemodna - tutaj nikt nie wypowiada się pozytywnie o mieszkańcach BB
      • Gość: Belami Re: PROSTY JUREK IP: 213.25.166.* 22.11.01, 16:09
        Wściekły gdyby nie szata słowna twojej wypowiedzi wszystko byłoby OK. Jurek to
        człowiek któremu w służbie mundurowej złamano charakter. To wazelina która
        doskonale rozpuszcza się w pupie a nie w dłoni. Kto wie może w przyszłości
        dzięki tym zaletom zostanie Komendantem Głównym PSP. Na razie to ma wysokie
        ambicje finansowe podsycane przez jakże uroczą małżonkę, które niemniej jednak
        trudno zaspokoić vide dyskusja o futrach na 1 listopada. Stąd wzięła sie
        desperacka decyzja wzięcia udziału w BB2
        • Gość: mati Re: PROSTY JUREK IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 16:27
          Jurek przegial pale w momencie, kiedy WB kazal wybierac, czy Jurek sam ma
          poniesc konsekwencje wyslania listu, czy wszyscy. Powinien wtedy powiedziec
          wprost - to moja wina i ja poniose odpowiedzialnosc. Niestety, nie bylo go na
          to stac. Dla mnie stracil wtedy jaja. Szkoda, bo byl moim faworytem.
          • Gość: fotograf Re: PROSTY JUREK IP: *.netia.pl 22.11.01, 16:37
            Gość portalu: mati napisał(a):

> Jurek przegial pale w momencie, kiedy WB kazal wybierac, czy Jurek sam ma
            > poniesc konsekwencje wyslania listu, czy wszyscy. Powinien wtedy powiedziec
            > wprost - to moja wina i ja poniose odpowiedzialnosc. Niestety, nie bylo go na
            > to stac. Dla mnie stracil wtedy jaja. Szkoda, bo byl moim faworytem.

Niestety podczas tego fragmentu robiłem sobie herbatkę.
            Czy aby na pewno miał wybór?
            Czy tez postawiono mu propozycję jak Alicji w sprawie zniknietych SMSów
            Klaudiusza?
            Pamiętam że wtedy nie pozwolono jej wyjść z domu BB - mogła tylko wpuścic lub nie
            wpuścić Klaudiusza. - pomimo to na forum BB1 pojawiały sie sprzeczne informacje
            • Gość: mati Re: PROSTY JUREK IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 16:45
              > Niestety podczas tego fragmentu robiłem sobie herbatkę.
              > Czy aby na pewno miał wybór?
              > Czy tez postawiono mu propozycję jak Alicji w sprawie zniknietych SMSów
              > Klaudiusza?
              > Pamiętam że wtedy nie pozwolono jej wyjść z domu BB - mogła tylko wpuścic lub n
              > ie
              > wpuścić Klaudiusza. - pomimo to na forum BB1 pojawiały sie sprzeczne informacje

Wszyscy siedzieli wtedy razem i kazdy mial zadecydowac. Oczywiscie kazdy `musial`
              powiedziec - bierzemy to na siebie. Ale ja, jako, ze Jurek byl moim faworytem,
              oczekiwalem, ze powie - sorry, to moja wina, i wy nie powinniscie byc za to
              karani.
              • Gość: fotograf Re: PROSTY JUREK IP: *.netia.pl 22.11.01, 16:54

> > Niestety podczas tego fragmentu robiłem sobie herbatkę.
                > > Czy aby na pewno miał wybór?
                > > Czy tez postawiono mu propozycję jak Alicji w sprawie zniknietych SMSów
                > > Klaudiusza?
                > > Pamiętam że wtedy nie pozwolono jej wyjść z domu BB - mogła tylko wpuścic
                > lub n
                > > ie
                > > wpuścić Klaudiusza. - pomimo to na forum BB1 pojawiały sie sprzeczne infor
                > macje
                >
                > Wszyscy siedzieli wtedy razem i kazdy mial zadecydowac. Oczywiscie kazdy `musia
                > l`
                > powiedziec - bierzemy to na siebie. Ale ja, jako, ze Jurek byl moim faworytem,
                > oczekiwalem, ze powie - sorry, to moja wina, i wy nie powinniscie byc za to
                > karani.

na ten fragment już wróciłem
                chodzi mi o wcześniejszą rozmowe w pokoju zwierzeń!!!!!!!

Podobnie było z Alicją - WB w pokoju zwierzeń odrzucił stanowczo jej propozycję
                wyjścia po podliczeniu zniknietych SMSów. A następnie kazał jej wyjść i wśród
                innych na sofie podjąć decyzję czy wpuścić Klaudiusza.

W wyniku tego ci którzy nie oglądali fragmentu w pokoju zwierzeń a tylko fragment
                na sofie inaczej zrozumieli wybór Alicji.(nie wspomnę o mieszkańcach którzy nie
                wiedzieli nic o rozmowie Alicji w pokoju zwierzeń) - ot taka mała manipulacja
                wielkiego braciaka

• Gość: mati Re: PROSTY JUREK IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 17:13
                  Gość portalu: fotograf napisał(a):

> Gość portalu: mati napisał(a):
                  >
                  > > > Niestety podczas tego fragmentu robiłem sobie herbatkę.
                  > > > Czy aby na pewno miał wybór?
                  > > > Czy tez postawiono mu propozycję jak Alicji w sprawie zniknietych SMS
                  > ów
                  > > > Klaudiusza?
                  > > > Pamiętam że wtedy nie pozwolono jej wyjść z domu BB - mogła tylko wpu
                  > ścic
                  > > lub n
                  > > > ie
                  > > > wpuścić Klaudiusza. - pomimo to na forum BB1 pojawiały sie sprzeczne
                  > infor
                  > > macje
                  > >
                  > > Wszyscy siedzieli wtedy razem i kazdy mial zadecydowac. Oczywiscie kazdy `
                  > musia
                  > > l`
                  > > powiedziec - bierzemy to na siebie. Ale ja, jako, ze Jurek byl moim fawory
                  > tem,
                  > > oczekiwalem, ze powie - sorry, to moja wina, i wy nie powinniscie byc za t
                  > o
                  > > karani.
                  >
                  >
                  > na ten fragment już wróciłem
                  > chodzi mi o wcześniejszą rozmowe w pokoju zwierzeń!!!!!!!
                  >
                  > Podobnie było z Alicją - WB w pokoju zwierzeń odrzucił stanowczo jej propozycję
                  >
                  > wyjścia po podliczeniu zniknietych SMSów. A następnie kazał jej wyjść i wśród
                  > innych na sofie podjąć decyzję czy wpuścić Klaudiusza.
                  >
                  > W wyniku tego ci którzy nie oglądali fragmentu w pokoju zwierzeń a tylko fragme
                  > nt
                  > na sofie inaczej zrozumieli wybór Alicji.(nie wspomnę o mieszkańcach którzy nie
                  >
                  > wiedzieli nic o rozmowie Alicji w pokoju zwierzeń) - ot taka mała manipulacja
                  > wielkiego braciaka
                  >
                  >

Ale WB powiedział, by wszyscy zdecydowali czy Jurek ma sam poniesc konsekwencje,
                  czy wszyscy beda odpowiadac za przekazanie listu. co bylo dalej wszyscy widzieli.
                  Szkoda, ze Jurek dal dupy...
                  • Gość: fotograf Re: PROSTY JUREK IP: *.netia.pl 22.11.01, 17:20

>
                    > Ale WB powiedział, by wszyscy zdecydowali czy Jurek ma sam poniesc konsekwencje
                    > ,
                    > czy wszyscy beda odpowiadac za przekazanie listu. co bylo dalej wszyscy widziel
                    > i.
                    > Szkoda, ze Jurek dal dupy...

Większej dupy dali pozostali - nikt nie dał sie nabrać na ich solidarność
                    Wielki Brat powiedział jednogłośnie - wystarczyłoby gdyby jeden wyrwał sie i
                    szczerze powiedział NIE. - myślę że mógłby zarobić kilka plusów u publiki za
                    szczerość.

Ciekawe co miał na myśli WB mówiąc jednogłośnie - czy wliczał w to Jurka ( Jurek
                    milczał gdy wszyscy kiwali głowali i stękali "Taaaaaak")

• Gość: wsciekly Re: PROSTY JUREK IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 16:29
      VAleria jurek jest najlepszym facetem w domu bb?:)))) to mialo byc smieszne czy
      ty jestes moze z PAbianic. Ciekawe w jakich kategoriach patrzysz. Jesli pod
      intelektualnym to napewno grubo sie pomylilas. On jest najglupszym i
      najpustszym strazakiem jakiego widzialem. Jego texty mowia same za siebie. A ty
      przeirzyj wreszcie na oczy dziewczyno bo nie wroze ci dobrze na przyszlosc.
      • valeria Re: PROSTY JUREK 22.11.01, 16:43
        Nie to nie był żart, ja nie jestem z Pabianic, a BB nie jest teleturniejem dla
        intelektualistów.
        • Gość: gdjskjkj Re: PROSTY JUREK IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:22
          Nie, Jurek niedobry jest. Taki prosty strazak. My nie chcemy strazakow ani takich....
        • Gość: m Re: PROSTY JUREK IP: *.bs.katowice.pl 22.11.01, 17:36
          valeria napisał(a):

> Nie to nie był żart, ja nie jestem z Pabianic, a BB nie jest teleturniejem dla
          > intelektualistów.

ale jest to program rozrywkowy!!!
          • valeria Re: PROSTY JUREK 22.11.01, 17:39
            No i rozrywki dostarcza Jurek.
    • wiberg Re: Do tych co lubią Jurka - PROSTY JUREK 22.11.01, 18:10
      Piszę do tych co lubią Jurka, bo naprawdę nie mogę zrozumieć dlaczego.
      Dla mnie Jurek to najbardziej fałszywa i sztuczna osoba w BB. On cały czas gra.
      Gra przyszłego zwycięzcę, Janusza II. Wyraźnie się na nim wzoruje, a przecież
      nie dorasta mu do pięt. Lekceważy innych mieszkańców, sam wszystko wie
      najlepiej. A przecież wystarczy posłuchać tego co mówi, czy choć raz
      odpowiedział jednym albo dwoma słowami na temat? za to cały czas leje wodę i
      plecie trzy po trzy, aby tylko było dużo słów, treść nieważna. Nie moge również
      znieść jego ryków, czyli szklenia oczu albo ronienia łezki. Przecież to jest
      kompletnie nienaturalne! Wchodząc do BB, dobrze wiedział co robi i że nie
      będzie miał kontaktu z rodziną, a płacz na każde wspomnienie o rodzinie albo
      dotknięcie fotografii to największy fałsz w BB. Dostrzegli to mieszkańcy, bo
      tylko jedna Bogusia nigdy go nie nominowała (i Ilona, ale ona nie mogła, chyba
      nie ma jednak wątpliwości, że by to zrobiła), a pozostałe 11 osób tak. Czy to o
      czymś nie świadczy? Z pewnością nie o tym , że uważaja go za konkurenta, bo w
      poprzedniej wersji przecież faworyci Manuela i Janusz dostawali bardzo mało
      głosów. Zblamował sie kompletnie przy okazji dania listu Ani. Przecież wiedział
      czym to może grozić, a zrobi to. Więc albo jest głupi, albo wie, że wygra, a ja
      nie znoszę manipulowania wynikami. I co się okazało? Nic się nie stało!
      Karolina została ukarana odebraniem papierosów, Wojtek automatyczna nominacją,
      Irek wywaleniem, a Jurek grillem. Przeciez to wariactwo!!! Poza tym Jurek
      powinien przyjąć na siebie winę i dać sie automatycznie nominować, a nie
      pakowąc w to innych mieszkańców. Okazał sie być zwykłym lizusem i prostakiem.
      • maczek100 Re: Do tych co lubią Jurka - PROSTY JUREK 22.11.01, 19:29
        a najgorsze że ten pieprzony jurasek-balasek święcie wierzy w to że jest super-
        mistrz . Jak go syfa wyprowadzić z błędu?????????
    • Gość: wsciekly Re: PROSTY JUREK IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 21:30
      Valeria powiedz mi kiedy Jurek ostatnio dostarczyl nam rozrywki?? przeciez on
      wylewa wiecej lez niz dziecko przyporodzie. On sie do tego programu nie nadaje.
      Prawda jest taka ze wiekszosc kobiet takich jak ty patrzy tylko na wyglad a na
      reszte ( czyliintelekt,poczucie humoru ) przymyka oko lub woli tego nie
      zauwazac. Najgorsze jestjednak to ze ty probujesz go usprawiedliwiac i to w tak
      zalosny sposob. Mam nadzieje ze sajeszcze na swiecie normalne kobiety bo ty
      jestes zwyczajna prosta i glupia. W zyciuliczy sie cos wiecej niz cialo. Jak
      dobrze wiesz jest rowniez cos takiego jak rozum ale o tym masz prawo nie
      wiedziec bo go troszke ci brakuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka