vecchio 20.04.03, 18:55 CO jest .dzis koles(nie lis) w tvn fakty tez lysy jak kolano Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koliber Vecchio to cham i debil. IP: 149.156.12.* 20.04.03, 19:11 Puknij się w głowę. Oby Cię nigdy nic takiego nie spotkało. Chociaż bu\yłoby jedengo kretyna mniej. Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vecchio [...] IP: *.chello.pl 20.04.03, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber [...] IP: 149.156.12.* 20.04.03, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Vecchio to cham i debil. 23.04.03, 13:09 Gość portalu: koliber napisał(a): > > No comments. Jak czytam takie posty to jestem za karą śmierci. A ja za przywroceniem tortur. Dostalby 30 pejczem w odbytnice to juz by sie wiecej nie odwazyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Vecchio to cham i debil.ps IP: 149.156.12.* 20.04.03, 20:09 Jakbyś miał co nieco oleju w głowie to nie zadawałbyś głupich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprosse [...] IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 20.04.03, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janiolek Re: LYSY IP: *.w31.gd / 192.168.100.* 21.04.03, 11:09 wymiana zdan ktora nic nie wnosi. pan o ktorego pytasz leczyl sie na raka, podbnie stalo sie w z prezenterem wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: LYSY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 23:34 Niestety, większość osób na tym formu uważa, że każdy powinien znać szczegóły z życia prezenterów. Podobno ten pan jest chory. Zadawanie prostych pytań na tym forum wzbudza ogromne emocje. Nie wiedzieć czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: LYSY IP: Cerber:* / 192.168.0.* 23.04.03, 09:04 raka mają także : Oleksy, Rokita, Dziewulski i stado innych łysoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: LYSY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 09:05 Gość portalu: lesio napisał(a): > raka mają także : Oleksy, Rokita, Dziewulski i stado innych łysoli? Idiota?! Jest chyba różnica między facetem, który jest łysy, odkąd pamiętasz (jak np. Oleksy) a młodym chlopakiem, który nagle pojawia się na wizji bez włosów! Przykro mi, ze jednak plotki się potwierdzają. Niewiarygodne.... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: LYSY 23.04.03, 12:34 No to skończcie z plotkami. Ja wiedziałam wcześniej, ale dopóki nic nie było widać, milczałam. Marcin nie chce mówić o swojej chorobie i to jego prawo. Lepiej trzymajcie za niego kciuki, a wierzący niech się za niego modlą, tak jak ja to robię od dawna (za Kamila Durczoka także). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: LYSY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 12:36 > No to skończcie z plotkami. Masz rację. Chciałam tylko potwierdzenia, i nie uważam, że plotkuję. Zresztą, nieistotne w sumie. Trzymam kciuki za ich obu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: LYSY IP: *.acn.pl 23.04.03, 13:06 A czy to prawda,że to białaczka ? Tak słyszałem od sąsiadki, która pracuje w Centrum Onkologii ? Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: LYSY 23.04.03, 13:19 Tak słyszałam od znajomego dziennikarza. Sam Marcin, zapytany przez jednego z reporterów pewnej gazety o chorobę powiedział, że nie chce o tym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś