Dodaj do ulubionych

Sołtysik puścił farbę!!!!!!!

IP: *.pimr.poznan.pl 22.11.01, 08:59
Zauważyliście, że Sołtysik się wczoraj przypadkowo wygadał?! Rozmawiając na
żywo z żoną Jurka, powiedział, że "mamy informację, że Jurek w niedzielę nie
wyjdzie z domu".
Cóż to oznacza? Albo Arek zebrał już drastycznie dużo głosów, albo Jerzyk jest
faktycznie faworytem TVN, która nie dopuszcza po prostu możliwości wypadu
strażaka.
Obserwuj wątek
    • Gość: SLAYER Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 09:06
      Ostin Pałers nie rozmawiał wtedy z zoną jurasa, a matką Qpy rozpruwacza
      odbytoof i jego to dotyczyło.
    • Gość: Nala Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 09:07
      Gość portalu: Bobik napisał(a):

> Zauważyliście, że Sołtysik się wczoraj przypadkowo wygadał?! Rozmawiając na
      > żywo z żoną Jurka, powiedział, że "mamy informację, że Jurek w niedzielę nie
      > wyjdzie z domu".
      > Cóż to oznacza? Albo Arek zebrał już drastycznie dużo głosów, albo Jerzyk jest
      > faktycznie faworytem TVN, która nie dopuszcza po prostu możliwości wypadu
      > strażaka.

A mnie się wydawało że to dotyczyło Kuby a nie Jurka ???

• Gość: Bobik Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.pimr.poznan.pl 22.11.01, 09:24
      Jestem przekonany, że chodziło o Jurasa. Może ktoś inny też to widział i może
      potwierdzić, bądź zaprzeczyć?
      • Gość: Astra Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.tele2.pl 22.11.01, 09:29
        Gość portalu: Bobik napisał(a):

> Jestem przekonany, że chodziło o Jurasa. Może ktoś inny też to widział i może
        > potwierdzić, bądź zaprzeczyć?

Chodziło o KUBĘ!Bankowo!
      • Gość: fotograf Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.netia.pl 22.11.01, 09:31
        A jakie to ma znaczenie kogo dotyczyło?

Pytanie tylko czy to było przypadkowe wygadanie czy zamierzone?

myślcie!!!!........SMSy?

• Gość: MKO Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.zipnet.com.pl 22.11.01, 09:42
          byŁO TO ODNOSNIE kUBY A POZA TYM CHODZIŁO O TO KTO WYJDZIE A KTO NIE WYJDZIE
          PRZED DOM POMACHAC STOJĄCYM TAM DEBILOM A NIE KTO WYJDZIE DEFINITYWNIE Z DOMU
          A TAK NA MARGINESIE CO ZA DZIADOSTWO ZBIERA SIĘ PRZED DOMEM W sĘKOCINIE
        • Gość: Nala Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 09:43
          Gość portalu: fotograf napisał(a):

> A jakie to ma znaczenie kogo dotyczyło?
          >
          > Pytanie tylko czy to było przypadkowe wygadanie czy zamierzone?
          >
          > myślcie!!!!........SMSy?
          >

A jeżeli zamierzone, to po co ??? Jaki w tym miał cel ?
          To wszystko robi się coraz bardziej naciągane !
          • Gość: Mimi Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 10:25
            Aż tak głupi to on nie jest,żeby oficjalnie mówić takie rzeczy nawet jeśli by
            tak było.To była odpowiedż na żart mamy Kuby.
            Ale nie ma się co dziwić ,żę po tych wszystkich przekrętach staliśmy się
            trochę przewrażliwieni.
    • Gość: ka-jot Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.polkos.com.pl 22.11.01, 10:07
      Ludzie, czy wy naprawdę jesteście tacy niekumaci, czy tylko udajecie?
      Przecież chodziło o to, że matka Kuby powiedziała, że Kuba na pewno nie wyjdzie
      w niedzielę, na co Sołtysik powiedział "Proszę Państwa, mamy pewną informację,
      że Kuba nie wyjdzie". To się odnosiło do słów matki Kuby.
      Jezuu, ludzie, trochę pomyślcie, zanim zaczniecie wygłaszać swoje tearie
      spiskowe!!
      • Gość: Zuza Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.*.*.* 22.11.01, 10:17
        Bravo Ka-jot !!!
      • Gość: fotograf Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.netia.pl 22.11.01, 10:41
        cholera wystarczy nie oglądać jednego dnia i mozna dać sie wpuścić w maliny
      • Gość: sza28 Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.krakow.pl 22.11.01, 11:57
        Właśnie widziałam powtórkę wczorajszego BB. Rozmowa Sołtysika z mamą Kuby
        wyglądała tak:
        Sołtysik zerkając na kratkę, którą miał w ręku: "Kuba wg moich danych nie
        wyjdzie w niedzielę." (dokładny cytat)
        Chwila zamieszania
        Sołtysik: Mama Kuby mówi, że Kuba nie wyjdzie.
        Na co mama Kuby poprawiła go: "Mówię, że dobrze Pan przeczytał, to znaczy nie
        wyjdzie" (dokładny cytat)
        Zmieszany Sołtysik szybko zadaje pytanie koleżance Kuby.

• Gość: Bobik Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.pimr.poznan.pl 22.11.01, 12:32
          Gość portalu: sza28 napisał(a):

> Właśnie widziałam powtórkę wczorajszego BB. Rozmowa Sołtysika z mamą Kuby
          > wyglądała tak:
          > Sołtysik zerkając na kratkę, którą miał w ręku: "Kuba wg moich danych nie
          > wyjdzie w niedzielę." (dokładny cytat)
          > Chwila zamieszania
          > Sołtysik: Mama Kuby mówi, że Kuba nie wyjdzie.
          > Na co mama Kuby poprawiła go: "Mówię, że dobrze Pan przeczytał, to znaczy nie
          > wyjdzie" (dokładny cytat)
          > Zmieszany Sołtysik szybko zadaje pytanie koleżance Kuby.
          >
          Dzięki, Sza. Już myślałem, że tylko ja zauważyłem, że Sołtysik się głupol
          wygadał. Faktycznie chodziło o Kubę, a nie Jurasa, ale to w tym momencie
          szczegół. Cały epizod działa tylko na niekorzyść Andrzejka, jako prowadzącego BB.
          Oj dostanie Sołtysik po premii. To na pewno nie było zamierzone. Był wyraźnie
          spanikowany własnymi słowami, a że szło to na żywo, nie mógł nic zrobić poza
          odwróceniem kota ogonem, czego też spróbował. Matka Kuby była jednak na tyle
          bystra, że się nie dała zbić z tropu.

• Gość: sza28 Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.krakow.pl 22.11.01, 13:04
            Pan Sołtysik kolejny raz pokazał swoje "profesjonalne" podejście do tematu.
            We wczorajszym programie popełnił jeszcze kilka gaf:
            - powiedział: że jeszcze trwają nominacje - błąd - obecnie trwa wysyłanko SMS-
            ów, co i tak w świetle puszczania farby przez Sołtysika nie ma znaczenia
            - w rozmowie z Marzeną żoną Jurka powiedział, że teraz zwróci się do jej
            szwagra, a o ile się mnie pamięć nie myli w studiu Marzenie towarzyszył brat.
            Pan Sołtysik jak na prowadzącego program wykazuje się zbyt małą znajomością
            tematu w jakim mu przyszło lawirować. A co do ukarania go przez TVN - może
            uszczuplą mu nieco pensję, ale i tak do końca trwania programu zmuszeni
            będziemy oglądać jego "cudowną" twarz, słuchać "złotych
            myśli", "inteligentnych" pytań i głupkowatych komentarzy.
            • Gość: Jeden Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.wp-sa.pl 22.11.01, 13:19
              No cóż pomimo całej sympatii dla Grzesia Miecugowa uważam, że Sołtysik i tak
              bije go na głowę. Co do wpadek to i tak lepsza w tym była Kosmitka
              Wojciechowska, której na szczęście coraz mniej w tym programie. Wygadanie
              Sołtysika miało posmak prawdziwego, ale może chodzi zwyczajnie o naciągnięcie
              widzów na kolejne smsy w sprawie wyprowadzenie Kuby z domu? Swoją drogą, jeżeli
              wyjdzie Nowy Arek, to będzie po programie. Nuda, smutek i irytujące facjaty
              Aktorki, Artystki i Mężnego Strażaka Ocierającego Łzę Wzruszenia.
              • amelia& Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! 22.11.01, 13:35
                Gość portalu: Jeden napisał(a):

> No cóż pomimo całej sympatii dla Grzesia Miecugowa uważam, że Sołtysik i tak
                > bije go na głowę. Co do wpadek to i tak lepsza w tym była Kosmitka
                > Wojciechowska, której na szczęście coraz mniej w tym programie. Wygadanie
                > Sołtysika miało posmak prawdziwego, ale może chodzi zwyczajnie o naciągnięcie
                > widzów na kolejne smsy w sprawie wyprowadzenie Kuby z domu? Swoją drogą, jeżeli
                >
                > wyjdzie Nowy Arek, to będzie po programie. Nuda, smutek i irytujące facjaty
                > Aktorki, Artystki i Mężnego Strażaka Ocierającego Łzę Wzruszenia.

Wczoraj Arek rzeczywiście był niezły podczas zabawy we wróżby. Występu innych
                facetów nie pokazano, bo pewnie jak zwykle blado wypadli. Bez polotu.

• Gość: eta Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:55
              Gość portalu: sza28 napisał(a):

> Pan Sołtysik kolejny raz pokazał swoje "profesjonalne" podejście do tematu.
              > We wczorajszym programie popełnił jeszcze kilka gaf:
              > - powiedział: że jeszcze trwają nominacje - błąd - obecnie trwa wysyłanko SMS-
              > ów, co i tak w świetle puszczania farby przez Sołtysika nie ma znaczenia
              > - w rozmowie z Marzeną żoną Jurka powiedział, że teraz zwróci się do jej
              > szwagra, a o ile się mnie pamięć nie myli w studiu Marzenie towarzyszył brat.
              On wczoraj w ogóle gadał jak potłuczony.
              Ze szwagrem Jurka to było dokładnie tak:
              "Jest z nami Jakub - szwagier Jurka, brat Marzeny - prywatnie żony Jurka"
              A po chwili rozmowy z nim - jeszcze zgrabniejsze zdanko:
              "Zapytam siostrę szwagra Jurka" (chodziło po prostu o Marzenę). No, niby wszystko
              się zgadzało, ale tak namotał, że można się było pogubić w tych koligacjach.
              To było tak kuriozalne, że przez chwilę się zastanawiałam czy nie było
              zamierzone. Taki żart - nawiązanie do stylu wypowiedzi Jurka (czyli szwagra
              Jakuba - prywatnie brata szwagierki siostry Jurka (tudzież brata synowej ojca
              Jurka, tudzież brata matki synów Jurka.

A na zakończenie, nasz wesoły sprawozdawca, walnął coś w tym stylu: ilość
              zdobytych nominacji nie ma już w tej chwili znaczenia. Teraz MY zdecydujemy kto
              opuści dom WB, a państwo mogą głosować i wysyłać SMS-y.

• amelia& Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! 22.11.01, 12:56
      OJEJ! TERAZ SOBIE PRZYPOMINAM. BYLO COŚ TAKIEGO. NIEZŁE JAJA.
      • Gość: Myszka Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: 195.82.169.* 22.11.01, 13:49
        Mnie to od początku wyglada podejrzanie. Jurek jest kreowany przez TV, to
        idealny pretendent do wygranej - przystojny, dobrze zbydowany, ma piekne oczy i
        usmiech, ladny głos, rewelacyjnie prezentuje sie w garniturze, tworzy prawdziwą
        polską przykładną rodzinę 2+2 /nie wiem czy ma psa/. A że przy tym wszystkim
        jest jaki jest i o tym wszyscy wiedzą, to już nie ma znaczenia. Bohater
        programu musi być ładny i pokorny. Jak się tak dobrze przyaptrzeć temu, to tak
        naprawdę nie ma nikogo kto by mogł wygrać. MOże rzeczywiście lepszy
        ładny /Jurek/niż tępa /Aga/.
        PS.Tylko niech ktoś bron Boże nie pomysli, że Jurek to moj idol. Gdyby tak było
        to mnie by tu nie było. Moje dwa idole opuściły ten program, niestety.
    • Gość: CCC Re: Sołtysik puścił farbę!!!!!!! IP: *.etobres.com.pl 22.11.01, 14:13
      to nie Jurek tylko Kuba nie wyjdzie powiedział to jego matce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka