Dodaj do ulubionych

lusterko - jazda po łuku

IP: *.acn.waw.pl 16.06.07, 17:26
Odwołałam się i Marszałek Województwa przyznał mi rację - egzamin był
nieprawidłowo prowadzony, bo egzaminator zabraniał patrzeć w lusterko!
Unieważniono egzamin i WORD musi zwrócić mi pieniądze!
W rozporządzeniu jest precyzyjnie napisane, że manewr jazdy po łuku wykonuje
się z wykorzystaniem lusterek i tylnych szyb!
Również przyznał mi rację, że na kolejny egazmin powinno się czekać max 30
dni!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: lusterko - jazda po łuku IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 17:38
      i cóż to oznacza, że Marszałek przyznał mi rację że na kolejny egzamin powinno
      się czekać max 30 dni? Nic! Tyle że ustawa swoje a życie swoje.
      • Gość: anna Re: lusterko - jazda po łuku IP: *.acn.waw.pl 17.06.07, 22:49
        Przyznał rację, że egzaminator nie może utrudniać zadania zakazując korzystania
        z lusterek! To standard w W-wie
        Za źle przeprowadzony egamin zwrot kasy, ale stracony czas... bezcenny ;-(
        • piedor Re: lusterko - jazda po łuku 18.06.07, 16:27

Cenna infomacja. Mnie instruktor uczy z lusterkami i szczerze powiedziawszy o
          wiele wiecej w nich widze niz tylko patrzeac w tylnia szybe. Kolega instruktor
          ktorego spotkalam na placu przypadkiem tez powiedzial ze nie powinnam robic
          tego z lusterkami bo nie wolno oczywiscie Warszawa. Moj instruktor powiedzial
          ze pierwsze slyszy ze nie mozna korzystac z lusterek. Ale ma mi tez pokazac jak
          robic korzystajac tylko z przedniej szyby.
          • no-comments Re: lusterko - jazda po łuku 18.06.07, 18:35
            piedor napisała:

>
            > Cenna infomacja. Mnie instruktor uczy z lusterkami i szczerze powiedziawszy o
            > wiele wiecej w nich widze niz tylko patrzeac w tylnia szybe. Kolega instruktor
            > ktorego spotkalam na placu przypadkiem tez powiedzial ze nie powinnam robic
            > tego z lusterkami bo nie wolno oczywiscie Warszawa. Moj instruktor powiedzial
            > ze pierwsze slyszy ze nie mozna korzystac z lusterek. Ale ma mi tez pokazac jak
            >
            > robic korzystajac tylko z przedniej szyby.

kurde mam nadzieję, że miałaś na myśli - z TYLNIEJ szyby, nie przedniej;)

A swojądrogą jeśli instruktor próbuje Ci wmawiać, że nie wie, że nie wolno
            korzystać z lusterek - skoro w waszym mieście się za to ulewa to po prostu jest
            kiepskim (albo leniwym bo nauczyć z patrzeniem do tyłu jest trudniej niż na
            lusterka) instrukotrem i próbponuje zamienićna lepszy model;)
            • Gość: linia frontu Re: lusterko - jazda po łuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 19:00
              A ja strzelem, że chodziło mu o TYLNĄ:D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka