Dodaj do ulubionych

"BB-wszyscy grają na Dzięcioła"-artykuł w onecie

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 12:04
Przeczytałam i polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: fotograf Re: Mimi IP: *.netia.pl 22.11.01, 12:22
      szukam i nie mogę znaleźć tego artykułu
      • Gość: dżastina Re: gdzie to znaleźć - kiosk onet, Polityka nr 47 IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 12:25
    • Gość: fotograf Re: przeczytałem i polecam -> IP: *.netia.pl 22.11.01, 12:49
      na zanętę fragmencik

"Big Brother to gra w ciemno, która może przynieść jeszcze wiele różnych
      niespodzianek. Producent Wielkiego Brata Endemol szykuje już następną. Jak
      podało BBC News, w nowo planowanym reality show kobiety będą mogły spośród
      kandydatów wybrać dawców spermy do sztucznego zapłodnienia. Oczywiście z
      udziałem publiczności."
      • Gość: kobieta Re: przeczytałem i polecam -> IP: *.katowice.msk.pl 22.11.01, 12:55
        Gość portalu: fotograf napisał(a):

> na zanętę fragmencik
        >
        > "Big Brother to gra w ciemno, która może przynieść jeszcze wiele różnych
        > niespodzianek. Producent Wielkiego Brata Endemol szykuje już następną. Jak
        > podało BBC News, w nowo planowanym reality show kobiety będą mogły spośród
        > kandydatów wybrać dawców spermy do sztucznego zapłodnienia. Oczywiście z
        > udziałem publiczności."

Udział publiczności w chwili pobierania spermy,czy też przy wyborze kandytatów?
        • Gość: fotograf Re: przeczytałem i polecam -> IP: *.netia.pl 22.11.01, 12:59
          Gość portalu: kobieta napisał(a):

> Gość portalu: fotograf napisał(a):
          >
          > > na zanętę fragmencik
          > >
          > > "Big Brother to gra w ciemno, która może przynieść jeszcze wiele różnych
          > > niespodzianek. Producent Wielkiego Brata Endemol szykuje już następną. Jak
          >
          > > podało BBC News, w nowo planowanym reality show kobiety będą mogły spośród
          >
          > > kandydatów wybrać dawców spermy do sztucznego zapłodnienia. Oczywiście z
          > > udziałem publiczności."
          >
          > Udział publiczności w chwili pobierania spermy,czy też przy wyborze kandytatów?

eeeee nie sądze by pan Demolka dopuścił publikę do ... no wiesz do czego

• Gość: fotograf Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.netia.pl 22.11.01, 12:58
      kiosk.onet.pl/1,145350,1,drukprasa.html

fragment artykułu o Jurku:
      <Kulicki jest dużo przystojniejszy od Janusza Dzięcioła. „Ma to coś w oczach,
      co sprawia, że kobiety wymiękają” – napisała jedna z internautek. >

Która to napisała!!!!!!!???????????/
      • Gość: kumek Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 13:05
        Gość portalu: fotograf napisał(a):

> <a href="http://kiosk.onet.pl/1,145350,1,drukprasa.html">kiosk.onet.pl/1,145350
        > ,1,drukprasa.html</a>
        >
        > fragment artykułu o Jurku:
        > <Kulicki jest dużo przystojniejszy od Janusza Dzięcioła. „Ma to coś w
        > oczach,
        > co sprawia, że kobiety wymiękają” – napisała jedna z internautek. &
        > #62
        >
        > Która to napisała!!!!!!!???????????/

Wiem która to ....nie napisała!!!
      • Gość: dżastina Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 13:07
        O ile sobie przypominam to tak się śliniła jakaś kobietka w jednym z pierwszych
        wątków na onecie na stronie Qlickiego. Wtedy wszystkie piszczały równo i na
        jedną melodię. Pierwsze symptomy opamiętania uaktywniły się dopiero jakiś
        tydzień później.
        • Gość: beasia Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.*.*.* 22.11.01, 15:34
          Stanowczo zaprzeczam. Do Jurka poczułam antypatię od pierwszego wejrzenia.
          Słowo !!! Ten stan trwa do dzisiaj z tendencją nasilającą. Tak bardzo
          chciałabym być osobą tolerancyjną i wyrozumiałą, ale w tym przypadku jestem
          naprawdę bezradna. Tęsknię za Irkiem, Jego monologami... ale oglądam BB dalej.
          • Gość: dżastina Re: przyznajcie się baby !!! - do Beasi IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 15:47
            Wielkie sorki, Beasia za uogólnienie. Fakt: nie wszystkie, nie wszystkie :-)
            A czy Ty urzędowałaś wcześniej na onecie ?
            Jak będzie Ci się chciało i jesteś z natury swej ciekawą istotą to znajdź post
            pt. Coś kontra (czytanie postów nie wymaga kodu) na str. Kulickiego Jerzego.
            Pierwszy chyba tego typu komentarz w czasie kiedy dominowała tam jeszcze
            atmosfera hipnotycznego zapatrzenia w Sikawę, a nad wszystkim unosił się
            niedyskretny zapach opium, a nie spalenizny.

pozdravki (gdzie jest słońce ??????????!!!!!!!!!)
            • Gość: beasia Re: przyznajcie się baby !!! - do Dżastiny IP: *.*.*.* 22.11.01, 16:03
              Witam,
              Nigdy nie pisałam na onecie odnośnie BB2 (w BB1 czasami), bo nie miałam kodu,
              ale z wielką uwagą i przyjemnością czytałam Wasze posty (wiesz kogo mam na
              myśli). Cieszę się z podobnego odczuwania "świata", podobnych sympatii i
              antypatii... Ostatnio, gdy cała paczka przeniosła się na forum gazety zdarza mi
              się coś skrobnąć, ale rzadko, bo internet mam tylko w pracy i nie bardzo mam
              czas. Ale czytam Was często i podkreślam jeszcze raz - z zadowoleniem. Tak
              trzymaj, Dżastina. Uważam Cię za bratnią duszę. Pozdrawiam.
              P.S. Jestem z Warszawy, Ty chyba też, jeśli się nie mylę. Niestety leje !!!
              • Gość: dżastina Re: przyznajcie się baby !!! - do Beasi IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 16:11
                Ja też z warszawki (uwaga! zaraz zaczną lecieć w moją stronę wirtualne zgniłe
                pomidorki, ostatnio była tu na forum fajna pyskówka - "turniej miast" ;-))))))
                Skrobnij w jakiej dzielnicy pomieszkujesz, OK?
                A ten post "Coś kontra", czytałaś ?

pozdravki
                • Gość: beasia Re: przyznajcie się baby !!! - do dżastiny IP: *.*.*.* 22.11.01, 16:30
                  Dzięki za odpowiedź. Myślę,że czytałam, ale jutro tam zajrzę, aby się upewnić.
                  Na dzisiaj mam już dość i zaraz idę do domu trochę pomieszkać (na "w cztery
                  oczy" już pewnie nie zdążę). Mieszkam na bliskiej Woli, a pracuję w Śródmieściu.
                  Do usłyszenia jutro, mam nadzieję...
                  • Gość: dżastina Re: przyznajcie się baby !!! - do Beasi IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 16:36
                    OK, pa, pa ! Ja po prawej stronie Wisły.
                    narka

pozdravki
      • Gość: kobieta Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.katowice.msk.pl 22.11.01, 13:13
        Uprzejmie prosze nie zerkać w moją stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka