Dodaj do ulubionych

SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP

IP: *.acn.pl 24.04.03, 15:57
zwracam sie do wszystkich internautów o wyrażenie sprzeciwu wobec
upolitycznieniu i stylowi kierowania TVP. Wszyscy wiemy, że Panowie
Kwiatkowski i Czarzasty, mowiac oglednie, to hanba dla wszyskich zdrowo
myslacych Polakow. Tak dalej byc nie moze!!!
ZROBMY TO CO NASZI SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaczynam: JESTEM PRZECIW TVP!!!!!

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • flora1 Re: Ja również! 24.04.03, 16:01
      • Gość: eroll szacunek dla was IP: *.chello.pl 24.04.03, 16:07
        ja również jestem przeciw telewizji rządowej. wielki szacuneczek dla
        poprzedników.
    • Gość: erol student co nas tak mało? IP: *.chello.pl 24.04.03, 20:05
      • Gość: kalka Re: student co nas tak mało? IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 21:14
        ...Boja sie, ze trafia przed oblicze poslanki Beger, albo nie daj Boze-
        Blochowiak i siedza cicho:))

A najlepsze jest to, ze wiekszosc Polakow uwaza TVP za obiektywna, a
        Wiadomosci sa dla nich glownym zrodlem informacji (rowniez ocenianym bardzo
        wysoko).
        • Gość: HJK Re: student co nas tak mało? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 06:45
          Dla Ciebie zapewne głównym źródłem informacji są Fakty, Wyborcza,
          Rzeczpospolita, Newsweek i Wprost.

Ależ Wy wszyscy jesteście głupi...
          • tomek9991 Poczytajcie tego HJK 25.04.03, 06:58
            Jest to opinia szczera, oddajaca całą głębię filozoficzną, pełna uroku
            i miłości bliźniego,
            czyli symboliczna dla kierownictwa TVP-SLD
          • Gość: kalka Re: student co nas tak mało? IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 14:45
            Gość portalu: HJK napisał(a):

> Dla Ciebie zapewne głównym źródłem informacji są Fakty

ogladam

Wyborcza,

czytam
            > Rzeczpospolita, Newsweek i Wprost.
            >
            sporadycznie.
            Wole Polityke.
            > Ależ Wy wszyscy jesteście głupi...
            Hmm, komu mamy dziekowac za pojawienie sie na forum tak madrej osoby (jaka Ty
            zapewne jestes), ktora nas- GLUPKOW oswieci?
            Prosze, przedstaw nam argumenty, ktore jednoznacznie beda wskazywaly, ze TVP
            nie jest upolityczniona. Moze na przykladzie Wiadomosci, bo cos mi sie zdaje,
            ze dla Ciebie to wzorcowy program informacyjny.
          • Gość: :) Re: student co nas tak mało? IP: *.acn.waw.pl 02.05.03, 15:42
            Gość portalu: HJK napisał(a):

> Dla Ciebie zapewne głównym źródłem informacji są Fakty, Wyborcza,
            > Rzeczpospolita, Newsweek i Wprost.
            >
            > Ależ Wy wszyscy jesteście głupi...
            Skoro wedlug Ciebie jestesmy glupi bo naszym zrodlinformacji nie jest Trybuna,
            Wiadomości, Prezgląd, NIE to w zgodzie z obowiazujacymi zasadami moge Tobie
            polecic lekture wszystkich dziel Kim Jong Il`a . Jezeli cos z tego zrozumiesz
            Pierdolniety Polaczku to bede bardzo dumny.
    • Gość: Kamień Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP NA DRZEWO Z NIMI IP: *.dialup.medianet.pl 24.04.03, 20:25
      SPRZECIW DO KWADRATU!!!!
    • tomek9991 SŁUSZNY SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP 24.04.03, 22:26
      To, co towarzysze wyprawiają ze swoją prostacką propagandą jest okropne, a do
      tego kompletnie bez sensu.
      Im bardziej oni chwalą rząd, tym bardziej ludzie go nie cierpią.
      To jest klasyczna powtórka ze schyłku Gierka !
    • Gość: marek Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP IP: *.chello.pl 25.04.03, 20:48
      Dolaczam sie do protestu!

Na dziesiec postow tylko jeden jakby z gruszki sie urwal.

Swoja droga, HJK, co to moze znaczyc? Moze, Hmmm Jaki Klawy (gosc)?
    • kataryna.kataryna Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP 25.04.03, 21:38
      Jeszcze ja. Tylko kto sie tym naszym sprzeciwem przejmie?
    • Gość: toja Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP IP: *.n.net.pl 25.04.03, 23:04
      ZROBMY TO CO NASZI SASIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja ząsiadem właśnie wódkę pije
    • Gość: ur Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.04.03, 23:11
      TVP lze!!! Jest zdominowana prze partyjniakow z $LD. Gdzie jest ta slynna misja?
    • Gość: mahoney Tvp to komunistyczne gowno !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 26.04.03, 14:21
      ten tekst umiescilem juz w innym watku ale nie chce mi sie pisac nowego ,

nienawidze tej telewizji od zawsze , uwazam za szmate , ktora kazdy polityk
      moze pomiatac jak chce , wk@@@@ mnie jak marnuje nasze pieniadze na gowna w
      stylu Smiechu warte , Lokatorzy , Herbatka z Tadkiem , Baobab , po wtore za to
      jak prezentuje wiadomosci , zawsze po linii partii obecnie rzadzacej , i pomimo
      tego ze czasami zdarzy sie im dobry program , przewaznie taki juz gotowy , nad
      ktorym nie trzeba sie meczyc przy przygotowaniu to nadal mam ich za nic , moze
      maja tam moj glos gdzies , ale kiedys za to bekna , kiedys zrozumieja ze jak
      sie ludziom daje gowno za ich pieniadze , na co musieli sie zgodzic to ludzie
      tez na nich sraja , Von z tym syfem , sp@@@@@@@ z mojego kraju wy miernoty ,
      Von z kwiatkowskim
      zlodzieju

• Gość: Dragger Re: Tvp to komunistyczne gowno ? Nie obrazaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 02:32
        porzadnej kupy.... To co odp**** TVP to porazka jakich malo. Ambitniejsze
        programy albo przed 12 (rzadko) albo po 23 (najczesciej). Czy zeby obejrzec cos
        innego niz wiadomosci, zlotopolskich, na dobre i na jeszcze lepsze trzeba
        pracowac na II zmiane ?

Mojego abonamentu to oni jeszcze dluuuuuuugo nie zobacza.

Wrrrrrrrrrrr
    • Gość: student Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP IP: *.net 02.05.03, 00:01
      kochani dziekuje za dotychczasowe poparcie
      niech sprzeciw nie ustaje
      • Gość: Gosia Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP IP: *.warynski.net 05.05.03, 12:47
        POPIERAM, POPIERAM, POPIERAM!!! WIADOMOSCI W TVP SA TAK UPOLITYCZNIONE ZE SZLAG
        MNEI BIERZE - OCZYWISCIE NIE OGLADAM, ALE...

kiedy byla afrea z Millerem, co nazwal posła Ziobro...widomo czym (TYM CZYM
        JEST MILLER!!!), to dla porównania włączyłam "Jedynkę" - oczywiście zero (hehe)
        obiektywizmu - zamiast pokazac problemkonflikt tak jak po prostu byl - TVP
        ukazala świętość parwie że Millera nda resztą ...grrrrrrrrrrrr :[ :[

• Gość: Kama Nie ustaje IP: 149.156.213.* 10.05.03, 19:06
        Jestem z Toba Studencie.
    • Gość: studentka Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP IP: *.icpnet.pl 25.05.03, 00:44
      POPIERAM, POPIERAM!!! :))) Pozdrowionka dla wszyskich (oprócz HJK :P hehehe)
    • Gość: Oldboy Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNYM TV i Radio IP: *.osowo.pl 25.05.03, 00:56
      Troche szerzej

Najbardziej partyjna byla TVP za ''pampersow'' tj Walendziaka et consortes

Trudno znalezc w TVN audycje obiektywne,sa zdecydowanie jednostronne

Radiozet ma teoretycznie fajna audycyjke rano z m.in. Edyta Jungowska gdzie
      robia sobie jaja/podobne numery jak DTV Fedorowicza,ale zawsze z SLD i
      pokrewnych, agdzie takie wdzieczne obiekty jak PiS-uary, PO-kraki,LPRy czy cala
      masa innych

I kto tu mowi o upartyjnieniu?

Fakt, ze DTV nie jest antyrzadowy przez niektorych oszolomow juz jest
      traktowane jako bardzo pro- a to jest spora przesada.

To chyba nie widzieliscie naprawde prorzadowych telewizji i nie sluchaliscie
      radia (zagranica zawsze najpierw slychac Radio Maryja a strasznie narzekali za
      utrudnienia)
    • Gość: sokro Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 02:12
      Gość portalu: student napisał(a):

> zwracam sie do wszystkich internautów o wyrażenie sprzeciwu wobec
      > upolitycznieniu i stylowi kierowania TVP.

Popieram. Jestem przeciwny zagarnianiu przez jakąkolwiek partię PUBLICZNEJ
      TELEWIZJI. To kradziez publicznego dobra przez SLD. Niestety wiekszosc tzw.
      opozycji oraz Gazeta Wyborcza przyczylily sie do tego ze SLD jest dzis
      wlascicielem niemal wszytkiego w Polsce i moze dzis bezkarnie traktowac wszytko
      w tym kraju jak swoj łup.

sokro
    • Gość: KAZ Re: SPRZECIW WOBEC PARTYJNEJ TVP IP: *.ols.vectranet.pl 25.05.03, 06:28
      A weź że chłopie wyłącz programy TVP. To się da zrobić - przeprogramuj
      telewizor. Bydziesz mioł spokój. Zostaw se TVN z Lisem. No i bydziesz
      mioł "fakty ".
      Taki protest to rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka