Dodaj do ulubionych

Mówimy "NIE" TVPiS!

03.03.07, 22:21
www.tvpmaniak.pl/infopage.php?id=3
Dołączcie się do protestu! Niech ktoś zobaczy, że są - nawet wśród byłych
fanów - przeciwnicy zmian, które zachodzą i mogą zajść w TVP!
Przeczytajcie i podajcie dalej!

Mówimy "NIE" TVPiS!
Obserwuj wątek
    • kung_fu_plaster Re: Mówimy "NIE" TVPiS! 03.03.07, 23:49
      A mówcie sobie, tylko kogo to obchodzi?
      • hjkngyhtrvgt Re: Mówimy "NIE" TVPiS! 04.03.07, 10:54
        no właśnie, niech TVP padnie, może zniknąć już jutro, tak samo mnie obchodzi jej
        los jak TV Trwam

zupełnie mnie to nie obejdzie, może też stać się tubą rządów różnych, to prawie
        to samo jak zniknięcie

może tez być jak w Czechach gdzie PAŃSTWOWEJ tv nikt nie ogląda

oglądalność niech będzie na poziomie 10% lub mniej,TVP nigdy nie byłą na
        poziomie i nigdy nie będzie, bo w następnych wyborach wygrają ci sami ludzie,
        ciemny lud nie myśli głosując; może być gorzej, Samoobrona będzie redagowała
        Wiadomości i programy kulturalne, "he he he, jak można zgwałcić prostytutkę"

rynek na pewno wypełni lukę, choćby przez podniesienie poziomu Polsatu :-)
    • wislok1 Wystarczy nie oglądać 04.03.07, 12:13
      Nie trzeba robić akcji, wystarczy, że ludzie oleją propagandę ( mam na myśli
      programy polityczne i informacyjne )
    • grek.grek Re: Mówimy "NIE" TVPiS! 04.03.07, 12:33
      Dlaczego protestować ?
      Czy jakakolwiek kampania promocyjna jest w stanie zakłamać słowa,czyny i uratować wizerunek Giertycha,Kaczyńskich,Samoobrony,Kurskiego,Zawiszy,LPR i Rydzyka,wśród ludzi rozgarniętych w stopniu choćby podstawowym ?, albo zmienić mentalność moherów i frustratów, którzy ww. popierają bez wg na fakty ?

NIE.

Zatem - niech Urbański, czy kto tam ma być prezeiem, sobie dmuchają w tube... z Bosakiem,z Krukówną,z Raczyńską,z Farfałem i KOłodziejczakiem - czy ktoś w tym kraju ma jeszcze niesprecyzowane poglądy nt.władzy ? A kim są ci, którym można wodę z mózgu zrobić za pomocą materiałów w dzienniku,Linii Specjalnej czy 30 minutach - są zerami. Takim nic nie pomoże i nie zamierzam protestowac przeciw temu, że jest stado głupków, którym można wcisnąć ciemnotę najbardziej żałosnymi łopatami.

Ja TVP zamierzam oglądać : we wtorek "Miasto Boga", w środę "Serpico"... komercyjne tv mogą mi zaoferować Chucka,Chana albo Kill Bill,ewentualnie jakiś hicior w stylu "Oddajcie mi dziecko",albo "Showgirls" reklamowane niczym najnowszy produkt - a więc mogą się cmoknąć, ich oferta mnie zwyczajnie obraża.

Dopóki Urbański,Bosak i ich pachołki nie będą obniżać jakości filmowej oferty, dopóki choćby 2-3 warte uwagi filmy, cotygodniowo, pojawią się w publicznej - mam gdzieś ich propagandę pisowską czy giertychowską, tych bzdur i idiotyzmów, których się dopuszczają rządzący nie da się obronić w żaden spośób,a jesli jednak się jakoś da, to ci, którzy się łapią na takie rzeczy, są warci tego by ich robiono w ch#ja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka