jacqueline 30.04.03, 14:15 ...jest dużo gorszy od Durczoka.Pozdrowienia dla Kamila! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: nowy prowadzący 'Forum' IP: *.chello.pl 30.04.03, 19:46 jacqueline napisała: > ...jest dużo gorszy od Durczoka.Pozdrowienia dla Kamila! marek czyż nie jest nowym prowadzącym on tylko zastępuje kamila. brakuje mu zdecydowanie luzu kamila ale nie jest zły. również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nowy prowadzący 'Forum' 30.04.03, 20:03 eeeeeeee..... a nie powinny byc "fakty" zamiast "forum"? czy też może forum, to jeszcze jakiś inny program, ktory prowadził durczok? bo ja dawno tv nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Emusiu wszystko ci się... 01.05.03, 17:24 pokręciło. Faktycznie dawno nie oglądałaś programow telewizyjnych. emusia napisała: "a nie powinny byc "fakty" zamiast "forum"? czy też może forum, to jeszcze jakiś inny program, ktory prowadził durczok? bo ja dawno tv nie oglądałam. ========== U: Forum to byl dawniej program polityczno-publicystyczny na 'jedynce'. Teraz mu z lekka zmienili nazwę, chyba na Forum polityczne. Ale się nie upieram przy tym. Zaś co do Faktów - to wiadomości na TVN-ie. Przesyłam ukłony i przepraszam jeśli się wymądrzam. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: nowy prowadzący 'Forum' IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 17:22 Mimo całej odrazy jaką czuję do naszego państwowego moloch - TVP raczej nic szczególnego nie mogłem dotąd zarzucić panu Czyżowi. Jednak ostatnio obejżałem Forum, którego tematem było przesłuchanie Millera. Czyż był OKROPNY. Chwilami myślałem, że objął funkcję po Toberze i że teraz on jest rzecznikem rządem. Kiedy posłowie opozycji zaczynali mówić coś o Millerze, to Czyż reagował jak diabeł na święconą wodę. Odpowiedz Link Zgłoś