ice-tea 30.04.08, 11:51 Mam pytanko, szukałam trochę co prawda, ale dalej nie jestem pewna. Czy olej kokosowy przechowuje się w temperaturze pokojowej? Na moim jest po niemiecku i nie rozumiem. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
optymus Re: olej kokosowy 30.04.08, 13:55 ice-tea napisała: > Mam pytanko, szukałam trochę co prawda, ale dalej nie jestem pewna. Czy olej ko > kosowy przechowuje się w temperaturze pokojowej? Tak. Optymus Odpowiedz Link Zgłoś
tata.zbiggy Re: olej kokosowy 30.04.08, 14:01 szukajcie a znajdziecie napisy na etykiecie :) może Ci pomoże że po niemiecku w chłodzie to będzie "kuhl" a lodówka to Kuhlschrank (u z kropeczkami w obu wyrazach). Jakby co to pamiętam jeszcze pokój : "Zimmer", temperatura pokojowa to może być Zimmertemperature albo podobnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bhg Re: olej kokosowy 01.05.08, 19:51 A gdzie go kupiłaś? Mam nadzieję, ze nie w Niemczech, bo tam sie nie wybieram a bardzo mi na tym oleju zalezy. U nas nigdzie nie mogę trafić. Czy to prawda, ze olej kokosowy jest najlepszym olejem do smażenia? Odpowiedz Link Zgłoś