Dodaj do ulubionych

Wszechpolak u Wojewódzkiego!!!

09.03.07, 21:36
No to mamy konfrontacje ciepłych i brunatnych jak się patrzy. Na kogo stawiacie?
Obserwuj wątek
    • princessofbabylon Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 09.03.07, 21:38
      no wyprzedziłaś mnie o kilka sekund, już biegłam żeby pisać, no Krzyś Bosak
      zgopdził się przyjść do Kuby, nie wierzę, no nie mogę odpuścić.;)
      • tatusia Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 09.03.07, 22:34
        No to szykuje się rzeźnia niewiniątka. Szkoda chłopca - ale lepiej wcześniej by na stare lata zmądrzał.
        Jak kto mu do du.y nakopie na oczach widzów to znajdzie rozum.
    • malgosia1983 Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 09.03.07, 22:36
      a ja mysle ze sie wybroni;)
      • tv.maniaczka Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 09.03.07, 23:16
        Ja myślę, że nie. Chłopak tak konsekwentnie powtarza wyuczone hasełka, że nie
        wydaje mi się, żeby miał coś więcej do powiedzenia. Ale zobaczymy, bo w to, że
        będzie ostro to nie wątpię:)
        • anetak15 Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 10.03.07, 00:21
          Jeśli kolega Bosak się nie obroni a red. Wojewódzki zrobi mu z dupki jesień to kłopoty może mieć tylko
          ten drugi. Bardziej bym się bał Młodzierzy Wszechpolskiej niż TVN-u. Przyjdą do Kubusia nocą,
          załomocą i ciało zimne.
      • dr.verte Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 10.03.07, 00:50
        malgosia1983 napisała:

> a ja mysle ze sie wybroni;)

tak samo myślę :-)
      • feminasapiens Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:57
        A jednak się wybronił!
    • feminasapiens Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 10.03.07, 09:01
      Mam tylko nadzieję że będzie ciekawie, bo od odcinka z Chylińską wieje nuuudą u
      Kuby.
      • kronke Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 16:47
        nie demonizujmy tego odcinka z chylińską
    • anoush Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 10.03.07, 10:55
      Właśnie natknęłam się na zwiastun programu i kiedy zobaczyłam kto ma być to ze
      zdziwienia spadłam z krzesła. Ale jaja, trzeba to oglądać.:)
    • paulinaa Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 10.03.07, 12:18
      mylse, ze moze byc ciekawie:]
    • grek.grek Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 10.03.07, 16:13
      Juz to widzę - Wojewódzki pewnie będzie tak samo ostry jak dla Frytki albo Dody,tradycyjnie zmięknie mu rura i przy bezpośrednej konfrontacji skupi się na ukazaniu pana Bosaka jako fajnego,luźnego chłopaka z nieodpowiedniej partii.

Jeśli nawet wyciśnie z siebie jakieś niewgodne pytanie,to nie ma co oczekiwac,że dokona tego w sposób brawurowy,a nawet jesli to Bosak wyjmie ktoraś ze swoich wykutych na blachę odpowiedzi i skończy się na niczym.

• j-adore Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 10.03.07, 16:19
      A czemuż to Bosak zgodził sie (albo raczej Giertych mu pozwolił) przyjąć
      zaproszenie do KW? Czyżb LPR chciało wypromować nową, młoda gwiazdkę? Tylko jak
      to zrobią za pomoca Bosaka, który recytuje wyuczone odpowiedzi, a na każde
      podchwytliwe pytanie reaguje speszoną miną i zakłopotaniem? Czyżby jakiś przełom
      miał nastąpić i Krzysio ma pokazać się jako miły i sympatyczny konserwatywny
      młodzieniec? Nie wiem czy chce to oglądac...
      • wrobelm1 Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 14:35
        Bosak jest zbyt poważny i wie czego chce by ulec "prowokacją" (pseudo) Wojewódzkiego. Latrerek może
        chałasować a cywilizacja wartości przetrwa.
        • j-adore Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 15:00
          Jeśli z tą tajemniczą cywilizacją wartości u wszechpolaków jest tak samo jak z
          ortografią to nie trzeba sie nawet wysilać żeby zmieść ten wynalazek z
          powierzchni Ziemi.:)
        • grek.grek Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 15:40
          A co to jest "latrerek", który ma "CHałasować" ? :)))
          Jedno zdanie,6 słów - dwa babole,jak stąd do Rio...

Oj,wszechpolacy,wszechpolacy... wstyd.
    • brundlefly Bosak jest 11.03.07, 16:25
      Obserwuję tego Bosaka od dłuższego czasu w różnych programach w TV i jest dla
      mnie jasne, że jest to najinteligentniejsza postać w LPR. Gość jest bardzo
      bystry, język ma cięty i często sprowadza rozmówców do parteru - np. kilka razy
      Szczukę w "Dwururce". Szczuka spaliła się w programie, wyszła na bezbronną
      kretynkę chwytającą się najbardziej żenujących chwytów typu żarty z nazwiska,
      ale oczywiście wg zakłamanego komentarza w GW to ona rozsmarowała go po
      ścianie.
      Swoją drogą myślę, że tak będzie i w tym przypadku - nawet jeśli wypadnie
      przyzwoicie, będzie potrafił bronić swojej integralności i okaże się
      bystrzejszy od Wojewódzkiego to i tak będą ludzie komentować to jako "rzeź
      niewiniątek" - taka specyfika środowiskowa.
      • oley001 Re: Bosak jest ale może już wkródce nie będzie... 11.03.07, 18:37
        W Kubie nadzieja. Ktoś musi wyrwać chwasta! (mam nadzieję napisałem wsio bez byków ort.)
        • misia007 Re: Bosak jest ale może już wkródce nie będzie... 11.03.07, 19:50
          Dobrze napisalas.Treść i forma bez zarzutu.
          • kittel3 Re: Bosak jest ale może już wkródce nie będzie... 11.03.07, 21:42
            Z zapowiedzi wynika że jest dwóch na jednego. I to nie jest fair. Facet ma swoje poglądy i nie chodzi o
            to by go upokorzyć. Dziwię się że przyszedł do Kuby. Wojewódzki to miłośnik Tusa i Tuskówny ;)))
            • tatusia mam nadzieje że zaj... faszystę!!! 11.03.07, 21:50
              i już.
              • dziedzicznacytadelafinansjery Oj, tatusia, bo się spocisz! 11.03.07, 21:54
                Nie denerwuj się tak, to tylko telewizja.
      • helgana Re: Bosak jest 11.03.07, 22:30
        tak bedzie jak mówisz
        • helgana Re: Bosak jest 11.03.07, 22:33
          to było do brunderfly
    • dziedzicznacytadelafinansjery "Kto się tam pokazuje / tego ja nie szanuję" 11.03.07, 21:52
      To nie ja, to Kazik napisał :)
      • woody12 Re: "Kto się tam pokazuje / tego ja nie szanuję" 11.03.07, 21:57
        Ale gó..arz wkur... jest dość i lubi sie w TV. Ten Bosak Krzyś.
        • henryczek-czewa Re: "Kto się tam pokazuje / tego ja nie szanuję" 11.03.07, 22:07
          a za tydzien Lepper:D

motyw dziewczyny i książek Dmowskiego na razie najlepszy
    • helgana Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:06
      Bosak - super gość;) Bedzie dobrze...
      Inteligencja zawsze wygra;)
    • bm_ka Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:15
      Nie czytałam poprzednich wpisów ale oglądam Kubę! To jest rewelacja! ten dupek u
      niego jest miażdżony przez Kubusia ... :-))) rechole sie od pierwszego zdania
      ... :-)))
      • simply_z Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:17
        gó..arz jest wkurzony...fiu fiu
    • bm_ka Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:17
      Ależ przemądrzały smród! I rzeczywiście ma parcie na szkło!
      • woody12 Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:23
        a nie mówiłem. Po co lansować faszystę!!!????
        • princessofbabylon Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:29
          Krzyś sie motał trochę, jego poglądy nigdy do mnie trafią, nie lubię go za
          homofobię a to jego ostatnie zdanie utwierdziło mnie w przekonaniu że to
          naczelny homofob LPR. szkoda chłopaka...

no ale inteligentny jest....
          • simply_z Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:36
            w czym sie niby ta jego inteligencja przejawia? chyba w tym ,ze w szczeniecym
            wieku zapisal sie do jakiejs bojówki LPR .
            • princessofbabylon Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:40
              simply_z napisała:

> w czym sie niby ta jego inteligencja przejawia? chyba w tym ,ze w szczeniecym
              > wieku zapisal sie do jakiejs bojówki LPR .

nie no, wiesz....
              chodzi mi o to, że ładnie składnie mówi, żadnym tam burakiem nie jest,tylko o
              to mi chodzi.;)

ale tak słucham i Kuba po nim jedzie cały czas a ten się broni jak tylko
              moze.. ;P
              • simply_z Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:43
                nie no wiem.Ale ten chłopak jest tak denerwujacy ...
                • cykunia Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:47
                  podobaja mi sie jego poglady na milosc
                • princessofbabylon Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:52
                  simply_z napisała:

> nie no wiem.Ale ten chłopak jest tak denerwujacy ...

no ta jego grzeczność i poprawność jest denerwująca. no sztywny jakby kij od
                  szczotki mu kto do du.. włożył.
                  • simply_z Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 23:07
                    fanatykom na ogol brak poczucia humoru..
              • goskabab Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 23:22
                wiesz, że się zgodzę.
                Mówił składniowo bardzo poprawnie.
                Umiał strzelić szybką ripostą i jako tako uargumentować swoje poglądy.
          • snow.queen Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 23:13
            princessofbabylon napisała:

> no ale inteligentny jest....

Nie powiedziałabym. To, że udało mu sie sklecić kilka zgrabnych zdań i wyrażać
            się bez kolokwializmów nie dowodzi jeszcze inteligencji. A powiązanie tragedii
            molestowanej dziewczynki, która się powiesiła z treściami programów Kuby było
            raczej rozpaczliwe. Inteligentny człowiek postawił by się Kubie w sposób nie
            budzący wątpliwości.
            No ale znalezienie inteligentnego Wszechpolaka jest nierealne. Więc ewentualnie
            mogę przyznać, że Krzyś jest najbystrzejszy wśród nawiedzonych, ale to nie jest
            komplement ;-)
    • lunatica Misiek! 11.03.07, 22:39
      Ja pana lubię, tylko jest pan wkur****** :-)
      • almondgirl Re: Misiek! 11.03.07, 23:01
        to bylo piękne:) ale się uśmiałam:)))
    • lunatica Kuba twórcą patologii! 11.03.07, 22:44
      Wreszcie prawda ujrzała światło dzienne!
      • shatmach Drewniak 11.03.07, 22:47
        Jaki z tego Bosaka drewniak. Masakra.
        • iza331 Re: Drewniak 11.03.07, 22:49
          Kubutku! Dzięki za lincz na Przewodniczącym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • krzys00 Re: Drewniak 11.03.07, 22:49
          dobrze mu Wojewodzki powiedział : "myslalem ze masz wieksze jaja"
          • wrocek71 Re: Drewniak 11.03.07, 22:53
            Bosak to Bosak i nieczego innego się po nim nie spodziewałem. Ale nie
            przesadzajcie - żadnej rzezi nie było, i nic Wojewódzki nie odkrył w słodkim
            Krzysiu (he he) czego bym wcześniej nie wiedział.
      • malgosia1983 Re: Kuba twórcą patologii! 11.03.07, 22:51
        Brawo Krzysiek!
        uwazam ze, jak to powiedział Kuba, sprzeciwiając się podpisaniu plakatu
        pokazał, że "ma jaja";)
        Fajny facet, który ma swoje poglady i nie jest choragiewką. Miło cos takiego
        zobaczyć!
        • henryczek-czewa Re: Kuba twórcą patologii! 11.03.07, 22:54
          malgosia1983 napisała:

> Brawo Krzysiek!
          > uwazam ze, jak to powiedział Kuba, sprzeciwiając się podpisaniu plakatu
          > pokazał, że "ma jaja";)
          > Fajny facet, który ma swoje poglady i nie jest choragiewką. Miło cos takiego
          > zobaczyć!

no może masz racje, ale poglądy których tak broni to już inna sprawa
        • simply_z Re: Kuba twórcą patologii! 11.03.07, 23:04
          cóż ,dla mnie wyznawca ideologii posrednio wywodzacej sie z faszyzmu nie
          powinien być gloryfikowany tylko dlatego,ze ma takie a nie inne poglady i sie
          ich nie wstydzi.A juz na totalne potepienie zasluguje fakt ,ze czlowiek ,ktory
          propaguje karte narodow cos a'la czystosc rasowa jest ministrem edukacji ,a co
          za tym idzie prawdopodobnie idolem Krzysia.Szkoda,ze Kuba skupil sie tylko na
          seksie ,bo Krzysio wyrosl jeszcze bardziej na meczennika sprawy ;/
    • entuty Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 22:55
      Brawo panie Krzysztofie!!! Podobało mi się, że był pan normalny i kulturalny.
      • tommy_girl Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 23:09
        Szkoda mi chlopaka ze w tym wieku zero polotu u niego. Stracone lata, mlody
        chlopak a zero poczucia humoru i jakiegos luzu.
        Nie wiem po co przyjal zaproszenie do Kuby jesli nie przyjal formuly programu i
        probowal wyjsc z twarza niezjedzony przez K.
        Marionetka Giertycha

I gdzie widzisz u niego ta inteligencje????!!!!!! Po tym programie moge stw ze
        nie jest inteligentny...
    • tv.maniaczka Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 23:04
      No i załatwił Kuba Wszechpolaka! Sztywny, pewny siebie, facet jednak 'bez jaj'.
      Aż miło było patrzeć jak panowie po nim jadą. A jego porównywanie Kuby do
      homofoba było żenujące.
    • brundlefly Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:07
      Gość mnie zbudował. Pokazał, że ma jaja przyjmując zaproszenie do tego
      programu, było to samo w sobie odważne. Młody gość o wyrazistych poglądach
      politycznych i społecznych, bez większego doświadczenia przed kamerami spotkał
      się oko w oko ze starym telewizyjnym wyjadaczem lubiącym dowartościowywać się
      poniżaniem i wyśmiewaniem ludzi o odmiennych poglądach.
      Pokazał dużą klasę, był konsekwentny, wiarygodny, nie dał się wyprowadzić z
      równowagi, miał celniejsze i dowcipniejsze riposty od Kuby.
      Wbrew temu jak Kuba go podsumował, pokazał jednak, kto tu ma większe jaja.
      Mówię to, choć jego (Bosaka) poglądów bynajmniej nie podzielam. Większość ludzi
      jednak i tak będzie mówić, że była to rzeż niewiniątek, a GW jutro napisze, że
      Krzysiu o mało się nie popłakał w trakcie programu.
      • agnostic5 Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:10
        Bosak nieźle wypadł na tle Kuby. Tanie prowokacje w stylu pokazywania klaty albo
        kładzenie się na Panasie. W podstawówce takie rzeczy się robiło. Merytorycznie
        Kuba poległ. I to mnie martwi. Wszechpolak jawi się jako spokojny, fajny gość z
        zasadami.
        • tommy_girl Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:13
          Bosak pomylil programy. Moze dobrze by wypadl u Lisa, ale program K nie jest
          odpowiedni dla pokazywania swoich zasad. Wielu gosci ma zasady, ale maja dystans
          do siebie samych i daja sie poniesc konwencji programu. Bosakowi brak
          inteligencji oraz dystansu do samego siebie.
          • tv.maniaczka Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:16
            Potwierdzam. O dystansu do siebie. Marniutko chłopak wypadł.
            • tv.maniaczka Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:17
              Oj miało być 0;)
          • agnostic5 Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:17
            tommy_girl napisał:

> Bosak pomylil programy. Moze dobrze by wypadl u Lisa, ale program K nie jest
            > odpowiedni dla pokazywania swoich zasad. Wielu gosci ma zasady, ale maja dystan
            > s
            > do siebie samych i daja sie poniesc konwencji programu. Bosakowi brak
            > inteligencji oraz dystansu do samego siebie.
            Kiedy by Bosak położył się na Kubie osiągnąłby dystans?
            Ten program jest pusty jak wydmuszka, chociaż kolorowy i pstrokaty. Rozmowy jak
            na imprezie w podstawówce po 3 browcach.
            Kuba powinieni zaproszić do programu Andrzeja Mleczko, wtedy można by było
            zobaczyć jakim naprawdę jest cieniasem.
            • tommy_girl Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:24
              Ale chcesz czy nie chcesz taka jest formula tego programu. K robi sobie jaja z
              gosci takich jak Bosak lub robi sobie jaja z goscmi takimi jak Panasewicz. Ci
              pierwsi nie odnajduja sie wiadomo czemu. Wszyscy wiedza jaki jest K, sami sie
              podkladaja przychodzac do tego programu 'bez' humoru.

Po co ogladasz ten program skoro zarty sa na poziomie podstawowki??? Niektorych
              to smieszy, ludzie ogladaja bo to sa idiotyczne zarty i teksty, ale trzeba sie
              wyluzowac!!! Wyobrazam sobie jakimi ty textami sypiesz przy piwku w piatkowy
              wieczor...
      • tommy_girl Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:10
        Nie jest wazne ze przyjal, wazne jak sobie poradzil z K. Lepiej nie przyjac
        zaproszenia, niz przyjac i sie tylko wyglupic
        • malgosia1983 Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:13
          no i sie nie wygłupił!
        • agnostic5 Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:14
          Tak samo będzie z Lepperem. Koleś zje Kubę na kolację.
          Nie powinno się takich szemranych typow zapraszać do TV. Przecież Lepper swoją
          całą karierę oparł na telewizji i ile złego już zrobił.
        • jedynataka Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:25
          pierwszy raz od bardzo dawna obejrzałam KW. Tylko dla tego Wszechpolaka.
          To żadna odwaga przyjmować zaproszenie do programu, który i tak Cię wylansuje i
          tak. Chłodna kalkulacja zysków i strat.
          Chłopak się ubrał modnie, nie zatrzymał się w rozwoju, widać, że pracuje nad
          sobą, kilka treningów z kamerą przeszedł, to i sobie poradził, o tyle, że
          głupotą nie poraził.
          Ale dla publiczności Kuby, to chyba za mało, bo tu trzeba by mieć odrobinę
          dystansu, żeby zwojować tę część elektoratu.
          Poza tym mam niechybne wrażenie, że facet ma jakieś frustracje seksualne.

A i tak cudem programu był Misiek i "tuning intelektualny" :-)
          • brundlefly Re: Jak podejrzewałem... 11.03.07, 23:34
            > Poza tym mam niechybne wrażenie, że facet ma jakieś frustracje seksualne.
            >

Skąd to wrażenie? Dlatego, że nie chwalił się, że zaliczył ponad setkę kobiet
            do 20 roku życia jak inny gość programu? Co ty możesz wiedzieć o jego życiu
            seksualnym i jak to się ma do niego jako człowieka i polityka?
    • g-agnieszka re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:20
      hmm... Można zarzucić Wojewódzkiemu błedy językowe, przejezyczenia, nadrabianie
      ironiczno-satyrycznymi tekstami, powtórzenia i pewnien sztuczny do granic
      wytrzymałości wrecz "chamski nieco luz"...ale...Co na to Bosak?mało kultury i
      na powitanie i to notoryczne odpowiadanie pytaniem na pytanie...no, prosze
      Pana..
      • agnostic5 Re: re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:24
        g-agnieszka napisała:

> hmm... Można zarzucić Wojewódzkiemu błedy językowe, przejezyczenia, nadrabianie
        >
        > ironiczno-satyrycznymi tekstami, powtórzenia i pewnien sztuczny do granic
        > wytrzymałości wrecz "chamski nieco luz"...ale...Co na to Bosak?mało kultury i
        > na powitanie i to notoryczne odpowiadanie pytaniem na pytanie...no, prosze
        > Pana..

Zgadzam się Wojewódzki jest luźny, ale ten luz jest wyuczony i sztuczny. Bosak
        był sobą, dlatego wypadł bardziej wiarygodnie. Prawdziwą gwiazdą programu jest
        Misiek Koterski i nowa pani ochroniarz, bardzo fajne piersi ;-)
        • tommy_girl Re: re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:27
          Gdzie tu kultura skoro szcyl 24 letni wchodzi i proponuje przejscie na TY
          osobie prw 2 razy starszej od siebie. Moze inteligencja sie w ten sposob objawia
          ze odpowiada sie na pytania pytaniami...;)
          • g-agnieszka Re: re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:28
            --------------------------------------------------------------------------------
            hmm... Można zarzucić Wojewódzkiemu błedy językowe, przejezyczenia, nadrabianie
            ironiczno-satyrycznymi tekstami, powtórzenia i pewnien sztuczny do granic
            wytrzymałości wrecz "chamski nieco luz"...ale...Co na to Bosak?mało kultury i
            na powitanie i to notoryczne odpowiadanie pytaniem na pytanie...no, prosze
            Pana...
            • honeybeam Re: re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:36
              Nie rozumiem niby dlaczego chłopak miał płaszczyć się i udawać luzaka, którym
              nie jest albo śmiać się z żartów, które go nie śmieszą. Ot, jest taki jaki jest
              u nie musi udowadniać nikomu niczego. A Wojewódzki jak zwykle, podrzucić mu
              tylko banana ku uciesze gawiedzi i on swoją rolę zagra świetnie do końca.
              Bosak - fajny koleś, który ma jaja i w imię show nie dał sie wmanewrować w coś,
              na co nie miał ochoty.
              • tv.maniaczka Re: re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:42
                honeybeam napisała:

> Nie rozumiem niby dlaczego chłopak miał płaszczyć się i udawać luzaka, którym
                > nie jest albo śmiać się z żartów, które go nie śmieszą. Ot, jest taki jaki jest
                >
                > u nie musi udowadniać nikomu niczego. A Wojewódzki jak zwykle, podrzucić mu
                > tylko banana ku uciesze gawiedzi i on swoją rolę zagra świetnie do końca.
                > Bosak - fajny koleś, który ma jaja i w imię show nie dał sie wmanewrować w coś,
                >
                > na co nie miał ochoty.

Jasne, w końcu wolny kraj, nie ma przymusu. Ale po co przyjmował zaproszenie
                programu będąc sztywnym, nadmuchanym młodzieńcem? Wiedział doskonale jaka jest
                konwencja programu, mógł nie przychodzić. Ale jednak ma się to parcie na szkło.
                Nie wpisał się chłopak w konwencję. Można mieć odmienne poglądy, ale i choć
                trochę luzu w sobie. On jak widać nie ma.
                • honeybeam Re: re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:45

>
                  > Jasne, w końcu wolny kraj, nie ma przymusu. Ale po co przyjmował zaproszenie
                  > programu będąc sztywnym, nadmuchanym młodzieńcem? Wiedział doskonale jaka jest
                  > konwencja programu, mógł nie przychodzić. Ale jednak ma się to parcie na
                  szkło.
                  > Nie wpisał się chłopak w konwencję. Można mieć odmienne poglądy, ale i choć
                  > trochę luzu w sobie. On jak widać nie ma.

Może z ciekawości, nie wiem, nie znam kolesia ale zważywszy na to, że politycy
                  nie mają problemu z pokazywaniem sie w TV kiedy chcą i jak chcą, nie sądzę aby
                  wybrał akurat program Wojewódzkiego, tylko dlatego aby sie pokazać.
                  • tv.maniaczka Re: re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:48
                    A niby w jakim celu, skoro uważa, że program Kuby tworzy patologie (o zgrozo,
                    czy ten chłopak wie co gada?!)? Po co przychodzić i w jakimś stopniu promować
                    swoją twarzą taki program?
              • tommy_girl Re: re: Kuba Wojewódzki-program 11.03.07, 23:42
                Tylko ze wlasnie on nie udawal luzaka tylko probowal wyjsc z twarza co mu sie
                nie udalo. Bal sie ze K zmiesza go z blotem i te jego texty na temat K co o nim
                mowia (chyba jego srodowisko tak mowi, hermetyczne srodowisko). Czy on zna K
                zeby mowic mu kim on prawdopodobnie jest??? Prosty chlopak, wyuczony przez LPR.
                bosak staral sie pokazac ze tez ma riposty i odgryzie sie K, tylko ze wraz z
                Pansaem K robil sobie zarty z niego, z ktorymi nie radzil sobie z mina' Och co
                za towarzystwo'. Czy on myslal przychodzac do programu ze zmieni K??? Te jego
                texty mnie rozwalaly
        • g-agnieszka Re: re: Kuba Wojewódzki-program /agnostic? 11.03.07, 23:31
          sztud=czny, szkolny luz- fakt,trenowany na szkolenaich z public relations i
          zajęciach z socjotechniki, ale...Wiarygodnosi Bosaka moim zdaniem w żaden
          sposób nie potwierdza ciagła nagminnosć tych samych tekstów i fraz,ani
          kreowanie sie na mistyka narodowego- i to umęczonego w ciele , co to go nie
          kocha żadna i nie chce, ee...tam. Kreuja media tego Bosaka tak samo jak
          prowadzących programy rozrywkowe...
          • malgosia1983 Re: re: Kuba Wojewódzki-program /agnostic? 11.03.07, 23:33
            haha kto kreuje? GW? Nasz Dziennik? KTO?
          • b52xx Re: re: Kuba Wojewódzki-program /agnostic? 11.03.07, 23:50
            mnie po prostu wkurza, że takie zero siedzi sobie w radzie programowej TVP i
            bierze kasę, o jakiej uczciwi ludzie mogą pomarzyć za uczciwą pracę.
            cały ten bosak to najdobitniejszy dowód że kaczory zamieniły Polskę w bambustan
            - liżesz wodzowi tyłek - dostaniesz synekurę.
            czwarta rzeczpospolita, psiakrew! byle cycek przy kasie.
            a ty sobie możesz pomarzyć, że jak uczciwie popracujesz, to uczciwie ci zapłacą...
        • eryk2 Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:34
          >nowa pani ochroniarz, bardzo fajne piersi ;-)

No właśnie... Pytany przez Kubę o jakość urody pani (w skali od 1 do 10), Krzyś
          odpowiedział: "W porównaniu z tobą, to..." i znacząco zawiesił głos... Dlaczego
          w odpowiedzi na pytanie o urodę kobiety porównuje ją z mężczyzną? Lepiej zna
          się na urodzie własnej płci? Ciekawe... I jeszcze ta wypowiedź, którą wrzuciłem
          do sygnaturki | Kłania się dr Freud + reszta speców od interpretacji wypowiedzi
          V
          • honeybeam Re: Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:41
            eryk2 napisał:

> >nowa pani ochroniarz, bardzo fajne piersi ;-)
            >
            > No właśnie... Pytany przez Kubę o jakość urody pani (w skali od 1 do 10),
            Krzyś
            >
            > odpowiedział: "W porównaniu z tobą, to..." i znacząco zawiesił głos...
            Dlaczego
            >
            > w odpowiedzi na pytanie o urodę kobiety porównuje ją z mężczyzną? Lepiej zna
            > się na urodzie własnej płci? Ciekawe... I jeszcze ta wypowiedź, którą
            wrzuciłem
            >
            > do sygnaturki | Kłania się dr Freud + reszta speców od interpretacji
            wypowiedzi
            >
            > V

No i czego to ma Twoim zdaniem dowieść? Ze nie chciał laski sprowadzić do roli
            klaczy, którą się palcem pokazuje i mówi o niej jak o przedmiocie?
            • tv.maniaczka Re: Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:44
              Ale co ma uroda kobiety do urody faceta? To dwie, różne rzeczy.
            • tommy_girl Re: Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:45
              To ze brak mu kultury, mogl uzyc innego porownania niekoniecznie do klaczy
              (nigdy bym na to swoja droga nie wpadla;/). Bradzo inteligentnie, bardzo
          • intervention Re: Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:44
            Ja zauważyłem że ten Bosak to niezłe ciacho :) Chętnie bym go stuknął:) Szkoda
            tylko, że taki sztywniak z niego jakby kołek połknął. A może połknął
            przypadkiem podczas treningu, bo niby dlaczego ma takie jędrne usta? ;)
            • tommy_girl Re: Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:47
              Albo jego wypowiedz : "Trzeba byc kims zeby byc w parlamencie" odezwal sie
              szczyl ktory jest KIMS. Nie ma szacunku do starszych i doswiadczonych, chory
              amibtnie.
              • intervention Re: Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:49
                No i żyje dzieciak w jakims "innym" swiecie, niektórzy nazywaja to zasadami nie
                wiadomo dlaczego :)
                • tommy_girl Re: Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:49
                  Popieram^^
              • eryk2 KTOŚ czyli nikt 11.03.07, 23:51
                tommy_girl napisał:

> Albo jego wypowiedz : "Trzeba byc kims zeby byc w parlamencie" odezwal sie
                > szczyl ktory jest KIMS. Nie ma szacunku do starszych i doswiadczonych, chory
                > amibtnie.

1. "Nie bzykasz, a pouczasz mnie o seksie".
                2. "Nie masz żony, a pouczasz mnie o małżeństwie".
                3. "Nie masz dzieci, a pouczasz mnie o ojcostwie".

Krzyś - "Ale nie każdy może zasiadać w parlamencie, trzeba zdobyć głosy
                wyborców".

Pora umierać...
              • malgosia1983 Re: Czy zwróciliście uwagę?... 11.03.07, 23:52
                ok ten tekst o byciu kims niefajny, ale tacy jak Ci dwaj starsi i doświadczeni
                to dziekuje bardzo za taką empirię...
                zobaczcie ciekawe bonusy z programu
                kuba.onet.pl/2,2049985,1,28582,multimedia.html
              • schabomil Re: Czy zwróciliście uwagę?... 12.03.07, 00:00
                tommy_girl napisał:

> Albo jego wypowiedz : "Trzeba byc kims zeby byc w parlamencie" odezwal sie
                > szczyl ktory jest KIMS. Nie ma szacunku do starszych i doswiadczonych, chory
                > amibtnie.

A jakież to doświadczenie posiadają Lady Pankowiec i Kuba W. które każdy
                powinien szanować?
                Czy wiek jest według Ciebie wystarczającym powodem, dla którego młodsi powinni
                szanować starszych? I wystarczającym powodem, dla którego starsi mają prawo nie
                szanować młodszych?
                "Szczyl" dostał się do parlamentu w wyborach powszechnych. Znaczy to, że
                przekonał do siebie sporą część społeczeństwa. Duma, w tym wypadku, i uważanie
                się za "kogoś" zdają się tu być uprawnione, co więcej- brak takowych oznaczałby
                brak szacunku dla swoich wyborców. Najczęściej starszych i bardziej doświadczonych.
                Nie zgadzasz się?

Zainteresowany Schabomił.
                • eryk2 Re: Czy zwróciliście uwagę?... 12.03.07, 00:58
                  > "Szczyl" dostał się do parlamentu w wyborach powszechnych. Znaczy to, że
                  > przekonał do siebie sporą część społeczeństwa.

Otrzymał... 3764 głosy. Nawet w swoim operetkowym klubie poselskim jest na
                  przedostatnim miejscu, jeśli chodzi o ilość otumanionych wyborców. Żałosna
                  kreatura i tyle. Na koncertach Panasewicza bywało jednorazowo trzy razy więcej
                  ludzi (nie mówiąc już o całych tournee po kraju).
                  • schabomil Re: Czy zwróciliście uwagę?... 12.03.07, 02:28
                    > Otrzymał... 3764 głosy.

Te 3764 głosów okazało się wystarczają liczbą, by wskazać jedną z 460 osób
                    sprawujących najwyższą ustawodawczą włądzę w niemal 40 milionowym państwie.
                    Nie lekceważyłbym więc tak tych głosów.

> Nawet w swoim operetkowym klubie poselskim jest na
                    > przedostatnim miejscu, jeśli chodzi o ilość otumanionych wyborców.

I czego to ma dowodzić?

> Na koncertach Panasewicza bywało jednorazowo trzy razy więcej
                    > ludzi (nie mówiąc już o całych tournee po kraju).

Kolega stawia znak równości dla poparcia uzyskanego w wyborach parlamentarnych z
                    "poparciem" koncertowym?

> Żałosna kreatura i tyle.

Nikt koledze nie broni tak sądzić. Natomiast, skoro kolega osądza na forum
                    publicznym, byłoby ładnie wskazać jakieś uargumentowanie swojej tezy. Życzliwie
                    zakładam, że to powyższe nie miało takowej funkcji pełnić.

Kłaniam się: Schabomił
                    • eryk2 Re: Czy zwróciliście uwagę?... 12.03.07, 08:02
                      > Te 3764 głosów okazało się wystarczają liczbą, by wskazać jedną z 460 osób
                      > sprawujących najwyższą ustawodawczą włądzę w niemal 40 milionowym państwie.
                      > Nie lekceważyłbym więc tak tych głosów.

Jeśli uważasz, że poparcie 3764 osób pozwala na współrządzenie 38-milionowym
                      krajem, to gratuluję ci rozumienia demokracji. Mam pomysł dla ciebie: kup 3765
                      półlitrówek, rozdaj menelom w swojej okolicy - będziesz posłem, kolegą Pięknego
                      Krzysia o Gorących Wargach.

> Kolega stawia znak równości dla poparcia uzyskanego w wyborach
                      parlamentarnych
                      > z
                      > "poparciem" koncertowym?

Dokładnie tak - Panasewicz jest ważniejszy dla większej ilości osób niż
                      operetkowy pajacyk z "Giertychjugend", zrobił więcej dobrego w tym kraju niż
                      smarkaty nazista.

> > Żałosna kreatura i tyle.
                      >
                      > Nikt koledze nie broni tak sądzić. Natomiast, skoro kolega osądza na forum
                      > publicznym, byłoby ładnie wskazać jakieś uargumentowanie swojej tezy.

Facet ma 25 lat, nie skończył ŻADNYCH studiów (zaczynał TRZY razy - zawsze coś
                      innego: architekturę, ekonomię, medioznawstwo). Powinien gąski pasać, bo do
                      tego ma predyspozycje, a nie być członkiem koalicji rządzącej
                      prawieczterdziestomilionowym krajem.
                      • schabomil Re: Czy zwróciliście uwagę?... 12.03.07, 15:08
                        > operetkowy pajacyk z "Giertychjugend" [...] smarkaty nazista.

Mógłbym koledze wkleić tego linka
                        pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina
                        i skończyć dyskusję z odczuciem (uzasadnionego) triumfu, tyle że a) triumf to
                        mizerny (bo) b) kolega pozostałby nadal tak samo głupi jak przed nią. Dlatego też:

> Jeśli uważasz, że poparcie 3764 osób pozwala na współrządzenie 38-milionowym
                        > krajem, to gratuluję ci rozumienia demokracji.

Dzięki głosom 3764 osób uzyskanych w demokratycznych, wolnych wyborach, omawiana
                        osoba współrządzi 38-milionowym krajem. Wskaż proszę, gdzie rozumuję błędnie.

> Mam pomysł dla ciebie: kup 3765 półlitrówek, rozdaj menelom w swojej
                        > okolicy - będziesz posłem, kolegą Pięknego Krzysia o Gorących Wargach.

Dziękuję, nie skorzystam. Wytłumacz mi tylko, proszę, korelację pomiędzy
                        kupieniem półlitrówek i obdarowaniem nimi meneli a zostaniem posłem i kolegą
                        parlamentarzysty. Bo chyba faktycznie rozmijamy się w naszym rozumieniu demokracji.

> > Kolega stawia znak równości dla poparcia uzyskanego w wyborach
                        > > parlamentarnych z "poparciem" koncertowym?
                        >
                        > Dokładnie tak [...]

I wszystko jasne. Już wiemy, kto głosuje na Big Brotherowców, klezmerów i
                        celebrities. Więc, w ramach uświadomienia: w wyborach wskazuje się osoby, które
                        mają nas jak najlepiej reprezentować. Talenty muzyczne, akrobatyczne czy
                        showmańskie, pomocne przy zapewnieniu sobie widowni czy popularności medialnej,
                        nie powinny być najlepszym wyznacznikiem dobrego reprezentanta.
                        Chyba, że znów nie rozumiem demokracji?

> > > Żałosna kreatura i tyle.
                        > >
                        > > Nikt koledze nie broni tak sądzić. Natomiast, skoro kolega osądza na forum
                        > > publicznym, byłoby ładnie wskazać jakieś uargumentowanie swojej tezy.
                        >
                        > Facet ma 25 lat, nie skończył ŻADNYCH studiów (zaczynał TRZY razy - zawsze coś
                        > innego: architekturę, ekonomię, medioznawstwo). Powinien gąski pasać, bo do
                        > tego ma predyspozycje, a nie być członkiem koalicji rządzącej
                        > prawieczterdziestomilionowym krajem.

Proszę uściślić: jest żałosną kreaturą bo
                        a) ma 25 lat
                        b) nie ukończył żadnych studiów
                        c) posiada szerokie spektrum zainteresowań
                        d) potrafiłby pasać gąski
                        e) jest członkiem koalicji rządzącej prawieczterdziestomilionowym krajem

który z tych podpunktów implikuje bycie "żałosną kreaturą"?

Kłaniam się: Schabomił
    • lo11lo Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 23:56
      Bosak powinien gorąco dziękować wszystkim gejom i lesbijkom za ich istnienie, gdyby ich nie było, nie byłoby Bosaka na tak wysokich pozycjach.
      • intervention Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 11.03.07, 23:59
        Tylko, ze geje i lesbijki bedą zawszę, a Bosak zapewne wkrótce spadnie z
        orbity :)
        • koko1239 A kto zwrócił uwagę na Pana Panasa 12.03.07, 00:44
          pytam? he!
          • anetak15 Re: A kto zwrócił uwagę na Pana Panasa 12.03.07, 00:54
            Tak. Podobnie jak prowadzacy maluje paznokcie u nóg. Rozwaliło mnie to. Świry totalne!
            • sher.khan Re: A kto zwrócił uwagę na Pana Panasa 12.03.07, 05:14
              Panas w ogóle był niewidoczny, to świadczy o tym, że chłopczyk z LPRu świetnie
              sobie radził.nie lubie tych oszołomów, ale szanuje, że każdy może wyrażać swoją
              opinię, ten Bosak tez, i robił to na tyle świetnie że nieraz zagiął szanownego
              Wojewódzkiego, który - jeśli rozmowa się wymyka poza inny styl niż "oceń babki
              w skali 1 do 10" lub "kto ma najmocniejszy łeb w szołbiznesie" - od razu gubi
              kartki z nerwów, lub zapada kilkunastosekundowa cisza.
              Bosak nie toleruje gejów i lesbijek, no i wolno mu, a yntylygyntny Kubuś
              zamiast ripostować potrafił tylko tarzać się z Panasem po kanapie.
              • michal941 Re: A kto zwrócił uwagę na Pana Panasa 12.03.07, 07:29
                Po Twoim wpiśie widzę Cię w PiSie... Oszołomy do oszołomów.
                • erystyka1 Re: A kto zwrócił uwagę na Pana Panasa 12.03.07, 23:41
                  Wojewodzki zachowal sie jak prostak. kompletny brak klasy. myslalem, ze stac go
                  na wiecej. mogl inteligentnie zalatwic chlopaka i mogl miec swietny odcinek a
                  zenujacą kopulacją z kolega Panasem i innymi płaskimi żartami zepsuł wszystko
    • polski100 Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 07:40
      Ale jak można być tak mało elastycznyM? Chłopak ma konserwę zamiast poglądów.

A poza tym Kuba załatwiłby go jednym pytaniem, np. o TRWAM, o ojca R. Albo o
      wystąpienia z flagą. Albo o Gazetę W:)

Ale był fair i nie chciał go dobijać!! Dopiero takie proste z pozoru pytanie
      obnażyłoby inność tego człowieka.
      • anmanika Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 08:36
        Kuba sie rozprawil z LPRowcem co bylo do przewidzenia. Tylko ci co maja jakies
        minimum w glowie nie daja sie nabrac na zadyme ktora tworzy Wojewodzki. Potrafi
        wydobyc z kazdego jego wewnetrznego kretyna a ofiara nawet tego nie zauwaza.
      • lear Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 10:39
        > obnażyłoby inność tego człowieka.

a inność jest przecież zła - wszyscy mają być tacy sami

• honeybeam Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 11:07
          lear napisał:

> > obnażyłoby inność tego człowieka.
          >
          > a inność jest przecież zła - wszyscy mają być tacy sami
          >
          >

Nooooo, to jest nowa definicja tolerancji :DDDD
      • kalina63 Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 12:15
        Wreszcie ten program czemuś służy. Nie tylko śmiechowi...
    • honeybeam Typowe 12.03.07, 08:32
      I Wy macie się za światłych, tolerancyjnych i wrogów nazimu???? Z większości
      tych postów zionie nienawiścią i nietolerancją. Jeśli chcecie uczyć kogoś
      tolerancji, zastanówcie się na sobą i tym jakie wypisujecie za brednie.
      Tolerancyjni - śmiechu warte.
      • kwiat_paproci Re: Typowe 12.03.07, 09:20
        Kuba miał wczoraj wyjątkowy wdzięczny obiekt do ponabijania się, mógł to zrobić
        na miliony sposobów, które byłyby zabawne, ale wybrał najbardziej żenujący.
        Zaprosił podstarzałego idiotę Panasewicza i we dwójkę zachowywali się tak, jakby
        nie skończył się u nich jeszcze etap burzy hormonalnej :/ Bosak natomiast tak,
        jakby u niego się nigdy nie zaczął ;) Ale mimo wszystko wszechpolak wzbudził
        jakąś tam moją sympatię, bo przynajmniej zachowywał minimum kultury osobistej.
    • paddinktun Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 11:52
      Smialam sie na caly glos. Kuba cudnie jechal po Bosaku a ten wcale nie dal sie
      w kaszy zjesc. Nie pokazal luzu, bo nigdy go nie pokaze. Ale odpowiadal
      pytaniem na pytanie, co akurat jest dobra metoda konfrontacji z Kuba.
      Panas wspanialy - prawdziwy posągowy rockman.
      • sutekh1 Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 12:17
        mój odbiór programu: szok, że go zaprosił!
        jedno duże ale!: kuba niestety nie rozprawil się z lprowcem, dał mu gadać
        pierdoły od których każde stado owiec padłoby na każdej łące..
        Panas byłby sto razy ciekawszy gdyby obok niego nie siedział ten knot. A tak
        wypadł jak zdechły bokser miotający się w ringu między małpą a katarynką.

jedno mnie ciekawi, czego chyba nikt nie zauważył: czy zwróciliście uwagę na
        jego wydatne usta? z czym się to wam kojarzy?

• anoush Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 17:16
      W konfrontacji Kuba - Krzysztof zwycięstwo odniósł Kuba, co było do
      przewidzenia. Wojewódzki i tak potraktował chłopaka łagodnie, w sumie nie wiem
      dlaczego. A teksty o Dmowskim czy "teoretyk mnie poucza" przednie.:)
      A sam Bosak? Poglądy, tak jak u wszystkich Giertychopodobnych, nie do pojęcia
      dla normalnego człowieka, aczkolwiek chyba w programie nie pokazał pełni swoich
      możliwości - wiadomo z jakich akcji słyną Wszechpolacy, a tu takie niewiniątko
      słodziutkie przyszło, no marzenie teściowej.:/ Poza tym chłopak nie ma poczucia
      humoru i dystansu do własnej osoby. Jest bystry, ale czy inteligentny? Czy
      inteligentną nazwiemy osobę, która wyznaje gotowe formułki robiące za poglądy i
      nie zastanawia się nad ich sensem?
      Panas sprawiał wrażenie ledwo powstrzymującego się przed nawrzucaniem czy też
      wytłumaczeniem pewnych rzeczy małolatowi.:)
      Aha, no i Krzysio rzeczywiście ma bardzo zmysłowe usteczka.:)
      • tatusia Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 18:27
        A dla mnie nie ma inteligencji bez dystansu do siebie i świata. Te cechy są nie rozłączne. Ergo - on nie
        jest inteligentny. Dobrze że K puścił go w skarpetkach.
    • marcus81 Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 21:59
      Ja tam w niedzielę dogorywałem po imprezie, która skończyła się o 7:30 rano.
      Ogólnie leczyłem kaca i stwierdziłem, że wolę iść spać niż oglądać tego
      WESZpolaka. Ale 'Prison Break' obejrzałem:)
      • jolazursusa Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 23:02
        Na szcęście www.youtube.com lubi Wojewódzkiego i tam odsyłam śpiochów ;)
      • antyfaszysta.roku Re: Wszechpolak u Wojewódzkiego!!! 12.03.07, 23:14
        wesz to ty jestes, w dodatku zapijaczona
        • koko1239 jeden mały nazista a ... 13.03.07, 11:44
          tyle emocji. może jest WAS więcej niż myślimy?
          • honeybeam Re: jeden mały nazista a ... 13.03.07, 13:25
            koko1239 napisała:

> tyle emocji. może jest WAS więcej niż myślimy?

A wiesz, że za takie oskarżenie możesz powędrować przed sąd (pewno dla
            nieletnich ale jednak)??? Chcesz to zadbam o to, aby osoba zainteresowana
            otrzymała tę wiadomość. Może to nauczy Cię adektwatnego używania zwrotów
            których nie rozumiesz.
            ps. masz tu wytłumaczenie pojęcia, tak na przyszłość, żebyś widział(a) w jakich
            sytuacjach możesz tegosłowa używać
            www.slownik-online.pl/kopalinski/B8C2812499429C1C4125656D00019B13.php
            • dzika_rzeka Re: jeden mały nazista a ... 13.03.07, 15:31
              honeybeam napisała:

> koko1239 napisała:
              >
              > > tyle emocji. może jest WAS więcej niż myślimy?
              >
              > A wiesz, że za takie oskarżenie możesz powędrować przed sąd (pewno dla
              > nieletnich ale jednak)??? Chcesz to zadbam o to, aby osoba zainteresowana
              > otrzymała tę wiadomość. Może to nauczy Cię adektwatnego używania zwrotów
              > których nie rozumiesz.
              > ps. masz tu wytłumaczenie pojęcia, tak na przyszłość, żebyś widział(a) w jakich
              >
              > sytuacjach możesz tegosłowa używać
              > www.slownik-online.pl/kopalinski/B8C2812499429C1C4125656D00019B13.php

A Ty kliknęłaś w podany link? Jest tam napisane wyraźnie (pomijając nawiązania
              do hitleryzmu) - narodowy socjalista.
              Ciągle uważasz, że to określenie jest aż tak obraźliwe i nietrafione? I jeszcze
              sądem straszysz? Litości...
              • oley001 Re: jeden mały nazista a ... 13.03.07, 16:27
                Podobno internet to forum w o l n e j myśli. Niektórzy myślą wolniej niż inni......................................
                • patrykmiller Re: jeden mały nazista a ... 13.03.07, 21:13
                  Ciekaw jestem kto go tak strasznie, tego Bosaka skrzywdził w młodości, że dziś tak nienawidzi ludzi
                  innych niż on. Może trzeba by rodziców zaprosić, drużynowego, brata starszego?!
                  • j-adore Re: jeden mały nazista a ... 14.03.07, 16:37
                    patrykmiller napisała:

> Ciekaw jestem kto go tak strasznie, tego Bosaka skrzywdził w młodości, że dziś
                    > tak nienawidzi ludzi
                    > innych niż on. Może trzeba by rodziców zaprosić, drużynowego, brata starszego?!

Kiedyś było o Bosaku w "Kulisach sławy" na TVN. Wypowiadała się jego matka,
                    która stwierdziła między innymi, że nauczyła swojego synka - uwaga, uwaga -
                    tolerancji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka